-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
Καποιος μιλησε για 'ενοικια' στην Ελλαδα ως ενα μεγαλο κοστος που αναγκαστηκα περναει στην λιανικη τιμη. Εχει μαλλον την εντυπωση οτι τα μαγαζια στην Oxford st. London ειναι παραχωρημενα τσαμπα στους Αγγλους καταστηματαρχες...
@@ μεντολες ολα οσα λετε. Εχουν συνηθισει ολοι οι μαγαζατορες να κοπανανε στο κεφαλι γιατι ο Ελληνας ηταν προβατο, κ τωρα που μαθαινει ο κοσμος αλλες λυσεις για τις αγορες τους κλαιγονται ολοι νομιζοντας οτι θα συνεχιζαν να τρωνε αβερτα.
Τα πάνταόλα, τόνα τάλλο, σουπα μουπες και δεν συμμαζεύεται.....
Το ειχα χασει το τοπικ, τωρα που το βρηκα ας απαντησω. Πρωτα στο απο πανω:
Οταν λεω '@@ μεντολες ΟΛΑ οσα λετε', εννοω οτι : ΟΤΙ κ να μου λετε πιο πανω (κ εδω παει το 'ολα', οχι κατ' αναγκη οτι καποια απο αυτα δεν ισχυουν) για να δικαιολογησετε την ακριβεια των προιοντων στην Ελλαδα, εγω απο τη στιγμη που βρισκω ΤΑ ΠΑΝΤΑ μεσω ιντερνετ, παραδοτεα στην πορτα μου, σε ΠΟΛΥ μικροτερες τιμες, θα αγοραζω απο το ιντερνετ.
Οποτε, ΟΠΟΙΑ δικαιολογια κ αν εχουν, ΑΚΟΜΑ κ αν ισχυει (που στις περισσοτερες περιπτωσεις δεν ισχυει), το αποτελεσμα ειναι οτι εγω θα ψωνιζω απ'εξω.
Κ οταν λεω 'ολοι οι μαγαζατορες' εννοω ολοι οσοι τα κανουν αυτα. Μην τσιμπας ετσι.
Επισης, στο θεμα του ορισμου τιμων. Ο κολλητος μου ειναι ο επισημος+αποκλειστικος εισαγωγεας για δυο πασιγνωστες μαρκες αθλητικων ειδων κ αλλες 2 λιγοτερο γνωστες, για Ελλδα+Κυπρο+καποια Βαλκανια. Δεν λεω μαρκες για να μην τον κρφωσω.
Συμφωνει απολυτα με τα παραπανω χωσιματα στους Ελληνες εμπορους κ πρακτικες των. Εκτος βεβαια αν μιλαμε για τα δικα του προιοντα οπου κανει τα ιδια...Ορισμος τιμων λιανικης για να μην χαλαει η πιατσα, κυνηγι σε οποιον εισαγει εκτος δικτυου, κ παει λεγοντας.
Σε τί συμφωνεί ακριβως ο φίλος σου....;; Σε ποια χωσίματα συμφωνεί ακριβώς....;; Αυτά που επιβάλλει στους πελάτες του....;; Δε σε καταλαβαίνω.....
Ακριβως οπως το ειπες. Συμφωνει στο κραξιμο ολων των κακων εμπορικων πρακτικων που εχουμε αναφερει εδω μεσα, κ τις κραζει κ ο ιδιος. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΟΤΑΝ εχει να κανει με τον ιδιο κ τους πελατες του λιανεμπορους, τα προιοντα του κλπ κλπ, οπου εκει παντα θα βρει μια δικαιολογια για να στηριξει αυτες τις κακες πρακτικες.
Κ οπως ειπε καποιος αλλος πιο πανω, ΠΑΝΤΑ ΜΟΝΟ εδω υπαρχουν αυτες οι 'ειδικες' συνθηκες που αναγκαζουν τον κακομοιρη τον μαγαζατορα να πουλαει πανακριβα το ταδε προιον σε σχεση με το εξωτερικο. ΜΟΝΟ ΕΔΩ υπαρχουν νοικια, αερας, καθορισμος τιμων απο τον εισαγωγεα, ακριβη διαφημιση. Εξω δεν γινεται τιποτα απο αυτα. Καημενοι ελληνες μαγαζατορες, σε τι εξωτικη κ περιεργη χωρα ηρθατε να παλεψετε να κανετε τη δουλεια σας...
Φωτιστικο, ΠΡΟΣΦΟΡΑ στο sofa company, 220ε απο 320ε. Αγορα απο eBay απο γερμανικο μαγαζι, 85ε +15ε μεταφορικα = σε 4 μερες στη πορτα μου με 100ε. Πριν 2 εβδομαδες. Ακριβως το ιδιο, πηγα στο Sofa Company, το ειδα, ειδα την μαρκα του, ειναι ακριβως το ιδιο φωτιστικο.
Οργανωτης καλωδιων home cinema (ενα κομματι υφασμα με φερμουαρ), 14ε εδω, 8 απο Amazon.
Για παράδειγμα, οταν τα τελευταία 8 χρόνια στη Λάρισα ανοίξανε άλλες 20 επιχειρήσεις με ειδη υγιεινής-μπανιο-δάπεδο-κουζίνες-πόμολα-κουφώματα ξυλινα αλουμινιου- θωρακισμένες πόρτες-πορτατιφ και κουνουπιέρες, τη στιγμή που υπήρχαν όλα τα προηγούμενα χρόνια 10 λ.χ, αυτό σημαίνει οτι δημιουργήθηκε ζήτηση και προκύψανε ξαφνικά όλοι αυτοί...!!!
Οχι μαστορα, μπορει να σημαινει οτι τη μικρη πιτα μπορεσαν να τη μοιραστουν αλλοι 20 ΕΠΕΙΔΗ πουλαγαν με 500% κερδος, κ τους ΑΡΚΟΥΣΕ να πουλανε μια μπανιερα την εβδομαδα ο καθενας...Κ τωρα που πουλιεται σε ολη τηΛαρισα μια μπανιερα/μηνα, οι 25 απο τους 28 πηραν το μακρυτερο.
Εντυπωσιακές πάντως οι εκπτώσεις σε επώνυμα παπούτσια. Πχ κλασσικό loafer Tod's από 290€ στα 200€.
Δηλαδη αυτο που στην Αμερικη εχει $126, εδω εχει 290ε (=$395, δηλαδη τα τριπλασια) κ ειναι 'εντυπωσιακη εκπτωση' η τιμη στα 200ε (= δηλαδη μονο τα διπλασια)?
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Εντυπωσιακές πάντως οι εκπτώσεις σε επώνυμα παπούτσια. Πχ κλασσικό loafer Tod's από 290€ στα 200€.
Δηλαδη αυτο που στην Αμερικη εχει $126, εδω εχει 290ε (=$395, δηλαδη τα τριπλασια) κ ειναι 'εντυπωσιακη εκπτωση' η τιμη στα 200ε (= δηλαδη μονο τα διπλασια)?
Πολύ καλές τιμές έχει το συγκεκριμένο κατάστημα πάντως!
Έρχεται και καλοκαιράκι, θα πρέπει να ελέγξω σε τι κατάσταση είναι τα παλιά μου μοκασίνια, να δω τι χρειάζομαι και να παραγγείλω! -
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Για τα δεδομένα της μάρκας και των διαφόρων μεταπωλητών της (πχ Καλογήρου) η έκπτωση ήταν καλή. Κοτσάρεις και 3-6 άτοκες για να μη σου κακοφανεί το πλήρες ποσό εφάπαξ και όλα καλά. Παπούτσια, παντελόνια, πουκάμισα, μπουφάν είναι risky για online αγορές. Έτσι για τη δοκιμή εγώ πάτησα μια παραγγελία το εν λόγω Tod's σε brushed leather και βλέπουμε...
Τι είχαμε τι χάσαμε για 95€...αν είναι μαϊμουδέξ θα τα δώσω στο γέρο μου...
-
Kacey....
Αν είσαι έμπορος και δεν μπορείς να καταλάβεις κάποια πράγματα και προσπαθείς να τα εξηγήσεις με επιχειρήματα της θειάς μου της Κούλας, είναι βέβαιο οτι δεν θα τα καταφέρω εγω να σε πείσω....
Και επιτέλους, XEΣΤΕ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟ E-BAY.....!! Δεν αποτελεί ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ, ούτε επιχείρημα....Αν δεν το καταλαβαίνετε, πρόβλημά ΟΛΩΝ ΜΑΣ..!
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Γιατί ρε παιδιά έπρεπε να φτάσουμε στο Μηδέν για να κάνετε ανθρώπινες τιμές;
Εκπτώσεις 80% απο μικροεμπορο, οχι απο αλυσίδα ή πολυεθνική, δεν είναι 'ανθρώπινες τιμές', είναι αποτέλεσμα μερικών απολύσεων, είναι τιμές απελπισίας, είναι ταλαίπωροι που πνίγονται και τραβάνε τα μαλλιά τους, μπας και σωθούνε. Αν δεν το καταλαβαίνετε αυτό εσεις, μορφωμένοι κι εξυπνοι, τί να περιμένουμε απο τον υπόλοιπο κόσμο...?
-
Kacey....Αν είσαι έμπορος και δεν μπορείς να καταλάβεις κάποια πράγματα και προσπαθείς να τα εξηγήσεις με επιχειρήματα της θειάς μου της Κούλας, είναι βέβαιο οτι δεν θα τα καταφέρω εγω να σε πείσω....
Και επιτέλους, XEΣΤΕ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟ E-BAY.....!! Δεν αποτελεί ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ, ούτε επιχείρημα....Αν δεν το καταλαβαίνετε, πρόβλημά ΟΛΩΝ ΜΑΣ..!
Το ebay γιατί δεν αποτελεί παράδειγμα;
Πάντως, Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ, φαίνεται να το προτιμάει.
Ο El; Να ΜΗΝ; -
Το περίεργο είναι ότι και τα ελληνικά e-shop είναι πολύ ακριβότερα από τα διάφορα e-bay. Μην πω ότι έχουν τιμές σχεδόν ίδιες μ' αυτές των καταστημάτων τα περισσότερα.
Σχόλιο επ' αυτού; -
Τότε μάλλον είναι θέμα.... DNA. Ο Ελληνας θέλει τη χλίδα, είναι μαθημένος αλλιώς απο παλιά. Γι΄αυτό πουλάει ακριβά, σε αντίθεση με τον καλό Γερμανό και Αμερικάνο που έχει μαθει να τη βγάζει με ψωμί κι ελιά, εξ΄ου και οι φτηνές τιμές.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Εκπτώσεις 80% απο μικροεμπορο, οχι απο αλυσίδα ή πολυεθνική, δεν είναι 'ανθρώπινες τιμές', είναι αποτέλεσμα μερικών απολύσεων, είναι τιμές απελπισίας, είναι ταλαίπωροι που πνίγονται και τραβάνε τα μαλλιά τους, μπας και σωθούνε. Αν δεν το καταλαβαίνετε αυτό εσεις, μορφωμένοι κι εξυπνοι, τί να περιμένουμε απο τον υπόλοιπο κόσμο...?
-
Kacey....Αν είσαι έμπορος και δεν μπορείς να καταλάβεις κάποια πράγματα και προσπαθείς να τα εξηγήσεις με επιχειρήματα της θειάς μου της Κούλας, είναι βέβαιο οτι δεν θα τα καταφέρω εγω να σε πείσω....
Ποια ειναι τα επιχειρηματα της θειας Κουλας? Τι απο αυτα που εχω γραψει δεν ειναι αληθινο? Εξηγησε μου κ αλλαξε μου τη γνωμη.
Επιχειρημα της θειας Κουλας ειναι το οτι ο πελατης θα ψωνιζει απο εκει που βρισκει φθηνοτερα, οτι οσο μεγαλωνει η χρηση του νετ θα χανετε πελατες προς τα εκει, οτι στα ΠΑΝΤΑ ειμαστε ακριβοτεροι, στο οτι ΠΑΝΤΑ θα βρεθει μια δικαιολογια για να ειμαστε ακριβοτεροι? Γιατι εγω αυτα εγραψα πιο πανω. Για πες μας ρε μαστορα τι απο αυτα ειναι το επιχειρημα της θειας Κουλας.
Kacey....
Τι λες ρε φιλαρακι, σοβαρα? ΟΛΗ η Ευρωπη (καλα για US δεν το συζηταμε) ΠΟΥΛΑΕΙ μεσω eBay, μιλάμε για ΚΑΝΟΝΙΚΑ καταστηματα που επιλεγουν να εχουν διαδικτυακη παρουσια μεσω του eBay, ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ με ΕΠΙΣΗΜΑ προιοντα. Κ ΠΑΝΤΑ με αποδειξη/τιμολογιο. Δεν μιλαμε για τη θεια Κουλα που πουλησε το κομοδινο που της ειχε ξεμεινει.
Κ οπως σου ειπε κ αλλος, δεν αποτελει παραδειγμα ενω ολοι ψωνιζουν απο εκει? Καλα, ετσι να νομιζετε κ να κλαιγεστε, εσεις χανετε το τρενο.
Το κλου της υποθεσης ειναι οτι ΟΤΙ κ να λες εσυ, εγω (εμεις) θα ψωνιζουμε απο εκει που ειναι φτηνοτερα. Αν αυτο το κατατασσεις στα επιχειρηματα της θειας Κουλας, τοτε καλες δουλειες να εχεις.
-
ΕΣΕΝΑ ειδικά, δεν θα καθίσω να σου εξηγησω τίποτα, γιατί είσαι επαγγελματίας και καταλαβαίνεις. Μακάρι πάντως τα προιόντα που εμπορέυεσαι, να αρχίσουν να τα πουλάνε απ΄ευθείας οι εταιρίες, ωστε ως καταναλωτές να τα παίρνουμε φτηνότερα. Αρκετά κονομήσατε οι μεσάζοντες στην πλάτη όλων μας....Καιρός να απαλλαχτούμε απο εσας...! Και μην προβαλεις το χαμηλό ποσοστό κέρδους ως επιχείρημα.....Ολοι ξέρουμε οτι η κονόμα σας είναι τρελή, αλλα είναι ύπουλη γιατί δεν είναι ευδιάκριτη κι ευκολα αντιληπτή....
FYI...Πουλάω μεσω νετ και βγάζω χρήματα απο αυτό.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Επιχειρημα της θειας Κουλας ειναι το οτι ο πελατης θα ψωνιζει απο εκει που βρισκει φθηνοτερα, οτι οσο μεγαλωνει η χρηση του νετ θα χανετε πελατες προς τα εκει, οτι στα ΠΑΝΤΑ ειμαστε ακριβοτεροι, στο οτι ΠΑΝΤΑ θα βρεθει μια δικαιολογια για να ειμαστε ακριβοτεροι? Γιατι εγω αυτα εγραψα πιο πανω. Για πες μας ρε μαστορα τι απο αυτα ειναι το επιχειρημα της θειας Κουλας.
Μπα..? Είμαστε στα ΠΑΝΤΑ ακριβότεροι...??? Και ποιός είναι ο φτηνότερος στα ΠΑΝΤΑ...?? Αφου υπάρχει ο ακριβότερος, θα υπάρχει και ο φτηνότερος....Για πες μας...!
Σημ. Πελάτης είμαι κι εγω... Καταναλωτής... Αν εξαιρέσουμε καποια ειδη ρουχων και καποια είδη παπουτσιών, δεν είμαι αυτάρκης ξέρεις....Και ξέρω πολύ καλά τί πάει να πει αθεμιτος ανταγωνισμός και στρεβλώσεις της αγοράς σε ενα οικονομικό σύστημα που έχει σοβαρό πρόβλημα. Θα το καταλαβεις μια μέρα κι εσυ, αλλα θα είναι ΑΡΓΑ....Βέβαια θα έχεις αγοράσει φτηνό BLU ray απο το e-bay και θα παρηγοριέσαι με τις φτηνές ταινίες που θα έχεις κατεβάσει τζάμπα μεσω νετ, στον υπολογιστή που αγόρασες φτηνά απο το e-shop της Γερμανίας.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Δηλαδή μεθαύριο θα πουλάτε πάλι στο 100% το ίδιο πράγμα;Με τις τιμές που βλέπω στα ρουχάδικα στο μαρούσι, με 1000 ευρώ μπορείς να πάς και να αδειάσεις κυριολεκτικά όλο το μαγαζί, αφού τα πάντα κοστίζουν 10-20-30 ευρώ το κομμάτι.
Δέν μου φαίνεται ανθρώπινο, ξεπουλημα του κερατά είναι.
-
Και επιτέλους, XEΣΤΕ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟ E-BAY.....!!.!
τι εννοείς με το παραπάνω??
-
Πρέπει να το χω πει και στο παρελθόν, πουλόβερ Lacoste που είχα πάρει απο τον Φωκά το είδα σε κατάστημα του Βερολίνου +10 ευρώ. Το ίδιο ισχύει και για κάτι ηχεία, πληκτρολόγια και διάφορα άλλα περιφεαριακά PC όπου οι τιμές ήταν ανεβασμένες.
Αλλά από τη στιγμή που υπάρχει το ebay σε καμία περίπτωση δεν το χέζεις, αντιθέτως είναι το πρώτο πράγμα που θα κοιτάξεις. -
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Τι λες ρε φιλαρακι, σοβαρα? ΟΛΗ η Ευρωπη (καλα για US δεν το συζηταμε) ΠΟΥΛΑΕΙ μεσω eBay, μιλάμε για ΚΑΝΟΝΙΚΑ καταστηματα που επιλεγουν να εχουν διαδικτυακη παρουσια μεσω του eBay, ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ με ΕΠΙΣΗΜΑ προιοντα. Κ ΠΑΝΤΑ με αποδειξη/τιμολογιο. Δεν μιλαμε για τη θεια Κουλα που πουλησε το κομοδινο που της ειχε ξεμεινει. Εμένα πάντως, η θειά η Μαλάμω απο την Αμερική, με έχει φλομώσει στα gifts μεσω e-bay....! Eίναι που με αγαπάει πολύ. Φτήνια σΕ λέω, φτήνια...!
Κ οπως σου ειπε κ αλλος, δεν αποτελει παραδειγμα ενω ολοι ψωνιζουν απο εκει? Καλα, ετσι να νομιζετε κ να κλαιγεστε, εσεις χανετε το τρενο. Ε, άμα ψωλίζουν όλοι απο κει, δίκιο θα 'χουν....! Αλοίμονο σε μας που χάνουμε το τρένο και χαρά σε σας που το καβαλήσατε...!
-
Τι λες ρε φιλαρακι, σοβαρα? ΟΛΗ η Ευρωπη (καλα για US δεν το συζηταμε) ΠΟΥΛΑΕΙ μεσω eBay, μιλάμε για ΚΑΝΟΝΙΚΑ καταστηματα που επιλεγουν να εχουν διαδικτυακη παρουσια μεσω του eBay, ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ με ΕΠΙΣΗΜΑ προιοντα. Κ ΠΑΝΤΑ με αποδειξη/τιμολογιο. Δεν μιλαμε για τη θεια Κουλα που πουλησε το κομοδινο που της ειχε ξεμεινει. Εμένα πάντως, η θειά η Μαλάμω απο την Αμερική, με έχει φλομώσει στα gifts μεσω e-bay....! Eίναι που με αγαπάει πολύ. Φτήνια σΕ λέω, φτήνια...!
Κ οπως σου ειπε κ αλλος, δεν αποτελει παραδειγμα ενω ολοι ψωνιζουν απο εκει? Καλα, ετσι να νομιζετε κ να κλαιγεστε, εσεις χανετε το τρενο. Ε, άμα ψωλίζουν όλοι απο κει, δίκιο θα 'χουν....! Αλοίμονο σε μας που χάνουμε το τρένο και χαρά σε σας που το καβαλήσατε...!
-
Online clothes shopping keeps promising more: flash sales, up-to-the-minute styles, inside peeks at the runway and exclusive designer interviews. What every shopper wants and no one delivers, though, is the guarantee of a perfect fit.
A group of Boston mathematicians think they can help. They have developed a computer program that relies partly on the clothes already in your closet to predict how the next garment will fit.
The technology, called True Fit, is being rolled out on Thursday on the websites of retailers including Macy's and Nordstrom. True Fit will predict customers' size in some 350 fashion brands...
-
ΕΣΕΝΑ ειδικά, δεν θα καθίσω να σου εξηγησω τίποτα, γιατί είσαι επαγγελματίας και καταλαβαίνεις.Εγω ειμαι χονδρεμπορος δασμολογημενου ειδους, εχει τεραστιες κομβικες διαφορες αυτο απο τον λιανοπωλητη πχ ρουχων ή ηλεκτρονικων
Μακάρι πάντως τα προιόντα που εμπορέυεσαι, να αρχίσουν να τα πουλάνε απ΄ευθείας οι εταιρίες, ωστε ως καταναλωτές να τα παίρνουμε φτηνότερα.
Αν τα προιοντα που εμπορευομαι αρχισουν να τα πουλανε απ'ευθειας οι εταιριες, θα καρπωθουν αυτες το ποσοστο κερδους μου, αντε να δωσουν λιγο κ στο λιανοπωλητη. Εσυ τα ιδια θα πληρωνεις.
Εγω τωρα, αν δω οτι οι προμηθευτες μου με βγαζουν απο το παιχνιδι, θα προσαρμοστω ή θα κλεισω. Αν αυριο το κρατος πει 'μπορειτε να αγοραζετε τσιγαρα online με παραδοση στην πορτα σας' κ ολοι οι καπνιστες αρχισουν να ψωνιζουν απο το smok-eBay (που ειναι αυτο που τοσο αστειο σου φαινεται), θα προσαρμοστω. Το μονο σιγουρα ειναι οτι δεν θα καθομαι να γελασω σα χαχας εδω μεσα κοροιδευοντας το smok-eBay, λεγοντας οτι ειναι μια παπαρια που δεν ειναι μετρο συγκρισης για το μαγαζι μου (ενω οι πελατες μου ψωνιζουν απο εκει).
Αρκετά κονομήσατε οι μεσάζοντες στην πλάτη όλων μας....Καιρός να απαλλαχτούμε απο εσας...! Και μην προβαλεις το χαμηλό ποσοστό κέρδους ως επιχείρημα.....
Ναι, ελα ντε, οταν μου μενει σκαρτο 1% απο το τζιρο μου, που σημαινει οτι για καθε ευρω που χανω (ειτε απο μλκια δικια μου, αλλα ειτε κ απο κλοπη, καταστροφη) πρεπει να εισπραξω 100ε για να ρεφαρω τη χασουρα, τι σοι επιχειρημα ειναι αυτο? Σα δε ντρεπομαι...
Κ καποια στιγμη θα πρεπει να καταλαβεις οτι αυτο που εσυ ονομαζεις 'μεσαζοντας' με τον τροπο που τον κρινεις εδω, δεν υπαρχει σε ολα τα προιοντα. 'Μεσαζοντας' κατ΄εσε (κ χονδρεμπορος κατα ολο τον υπολοιπο κοσμο) ειναι αυτος που θα διακινησει τα προιοντα απο τον κατασκευαστη/εισαγωγεα στους τοπικους λιανεμπορους. Δεν διακινουνται μονα τους τα προιοντα αστερι μου, ουτε ειναι παντα εφικτο η τεραστια εταιρια εισαγωγης/κατασκευης να εχει φυσικη παρουσια ή/και διακινηση σε ολες τις γωνιες της Ελλαδας.
Ολοι ξέρουμε οτι η κονόμα σας είναι τρελή, αλλα είναι ύπουλη γιατί δεν είναι ευδιάκριτη κι ευκολα αντιληπτή....
Ναι ελα ντε, αφου ελεγα 'τι να κανω σημερα, να παω στο εξοχικο μου στις Μπαχαμες για καφε ή να κατσω να μιλαω στο 4TF...Ειναι γνωστο οτι η τρελη κονομα μπορει να κρυβεται κ να μην γινεται αντιληπτη. Τα βαζω κατω απο το στρωμα για την ακριβεια. Θα πεις και αλλες μαλακιες?
FYI...Πουλάω μεσω νετ και βγάζω χρήματα απο αυτό.
Εχεις πολυ πλακα. Φανηκε βεβαια απο το πως αντιλαμβανεσαι το eBay.
Μπα..? Είμαστε στα ΠΑΝΤΑ ακριβότεροι...??? Και ποιός είναι ο φτηνότερος στα ΠΑΝΤΑ...?? Αφου υπάρχει ο ακριβότερος, θα υπάρχει και ο φτηνότερος....Για πες μας...!
Σημ. Πελάτης είμαι κι εγω... Καταναλωτής... Αν εξαιρέσουμε καποια ειδη ρουχων και καποια είδη παπουτσιών, δεν είμαι αυτάρκης ξέρεις....Και ξέρω πολύ καλά τί πάει να πει αθεμιτος ανταγωνισμός και στρεβλώσεις της αγοράς σε ενα οικονομικό σύστημα που έχει σοβαρό πρόβλημα. Θα το καταλαβεις μια μέρα κι εσυ, αλλα θα είναι ΑΡΓΑ....Βέβαια θα έχεις αγοράσει φτηνό BLU ray απο το e-bay και θα παρηγοριέσαι με τις φτηνές ταινίες που θα έχεις κατεβάσει τζάμπα μεσω νετ, στον υπολογιστή που αγόρασες φτηνά απο το e-shop της Γερμανίας.
1ον τελικα δεν μας ειπες ποιο απο τα παραπανω αληθη ειναι το επιχειρημα της θειας Κουλας. Απο κει κ περα, δεν καταλαβα, δεν εχω δικαιωμα να ψωνιζω απο οπου θελω?
Τωρα εισαι ή χαζος ή troll. Τι δεν καταλαβαινεις αγορακι μου? Χιλιαδες κανονικοτατα καταστηματα επιλεγουν να εχουν ιντερνετικη παρουσια μεσω eBay, κ μεσω αυτου εμπορευονται εκατομυρια κανονικα κ επισημα προιοντα, με αποδειξη κ εγγυηση. Σε χαμηλες τιμες, χαμηλοτατες σε σχεση με τις ελληνικες τιμες για τα ιδια ακριβως προιοντα. Κ εσυ γελα οσο θες, αλλα εγω μπαινω στο μαγαζι σου, δοκιμαζω ρουχα κ παπουτσια, σημειωνω τιμες κ κωδικους κ τα ψωνιζω με ενα κλικ.
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Online clothes shopping keeps promising more: flash sales, up-to-the-minute styles, inside peeks at the runway and exclusive designer interviews. What every shopper wants and no one delivers, though, is the guarantee of a perfect fit.Το on-line sex να δεις σε τί επίπεδα έχει φτάσει....! Η ένδυση τώρα....?
Eνδυση-υπόδηση...Μυθοι και πραγματικότητα!