-
Περιμενω να τελειωσει η σαρωση (1,5+ ωρα) αλλα ηδη λενε οτι κατι βρηκαν. Το θεμα ειναι θα το σβησουν ή θα του κλ@σουν μια μαντρα?
Security shield μαλλον λεγεται ο ιος.
Sent from my GT-I9100
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Περιμενω να τελειωσει η σαρωση (1,5+ ωρα) αλλα ηδη λενε οτι κατι βρηκαν. Το θεμα ειναι θα το σβησουν ή θα του κλ@σουν μια μαντρα?Security shield μαλλον λεγεται ο ιος.
Sent from my GT-I9100
https://www.google.gr/search?q=Security ... =firefox-a
-
Εχω βρει ενα tutorial αφαιρεσης που ακολουθω τωρα. Περιμενω να τελειωσει το σκαν του anti-malware να δω αν εχει αποτελεσμα και θα βαλω το λινκ για να ξερουν και οι υπολοιποι αν προκυψει. Το microsoft security essentials παντως δεν καταφερε να το σβησει.
Sent from my GT-I9100
edit
Για future reference με αυτά τα tools φαίνεται να το σβήνει.
http://www.bleepingcomputer.com/virus-removal/remove-security-shield
-
Το Malwarebytes' Anti-Malware και το Combofix κάνουν παπάδες σε τέτοιες περιπτώσεις.
Υπάρχουν πουθενά οδηγίες για νέους χρήστες υπολογιστών; Tutorials, How to κλπ;
Γιατί η μάνα μου δε λέει να καταλάβει από λόγια, κάθε φορά εγώ της κάνω τις δουλειές και δε θα μάθει έτσι. -
Καλησπερα!
Φιλη της μανας μου ανοιξε μια μερα το pc και οταν ανοιξε τον explorer ελεγε πως εχει προστιμο 100€ και πρεπει να επικοινωνησει με την αστυνομια.Επισης να σημειωσω πως ουτε ιντερνετ μπορει να μπει. Ξερει κανεις τι παιζει με το παραπανω θεμα αν εχει καποιον γνωστο που του εχει τυχει ειτε αν εχει τυχει στον ιδιον?
-
Λοιπόν, η τηλεόραση έχει ένα θεματάκι με τα .mkv. Ο ενσωματωμένος Player δεν τα παίζει. Με το convert x to dvd, μετατρέπω τις ματρόσκες σε vob και τα βλέπω. Άλλος τρόπος υπάρχει; Δοκίμασα με το SUPER μετατροπή σε .avi αλλά ενώ διατηρώ ίδια ανάλυση σαν αποτέλεσμα μου βγάζει πολύ πιξελιαρισμένη εικόνα, που δεν βλέπεται.
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Καλησπερα!Φιλη της μανας μου ανοιξε μια μερα το pc και οταν ανοιξε τον explorer ελεγε πως εχει προστιμο 100€ και πρεπει να επικοινωνησει με την αστυνομια.Επισης να σημειωσω πως ουτε ιντερνετ μπορει να μπει. Ξερει κανεις τι παιζει με το παραπανω θεμα αν εχει καποιον γνωστο που του εχει τυχει ειτε αν εχει τυχει στον ιδιον?
Ψευτικο ειναι,καποιος ιος για να παρουν λεφτα.Καμια σχεση με αστυνομια κλπ
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Λοιπόν, η τηλεόραση έχει ένα θεματάκι με τα .mkv. Ο ενσωματωμένος Player δεν τα παίζει. Με το convert x to dvd, μετατρέπω τις ματρόσκες σε vob και τα βλέπω. Άλλος τρόπος υπάρχει; Δοκίμασα με το SUPER μετατροπή σε .avi αλλά ενώ διατηρώ ίδια ανάλυση σαν αποτέλεσμα μου βγάζει πολύ πιξελιαρισμένη εικόνα, που δεν βλέπεται.Μήπως έχει κάποια διαδικασία update της τηλεόρασης; Π.χ. όπως έχει στις LG και μοντέλα που δεν έπαιζαν αρχεία βίντεο (το φτηνό μοντέλο) ξεκλείδωναν τις δυνατότητες αναπαραγωγής (του ακριβού).
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Καλησπερα!Φιλη της μανας μου ανοιξε μια μερα το pc και οταν ανοιξε τον explorer ελεγε πως εχει προστιμο 100€ και πρεπει να επικοινωνησει με την αστυνομια.Επισης να σημειωσω πως ουτε ιντερνετ μπορει να μπει. Ξερει κανεις τι παιζει με το παραπανω θεμα αν εχει καποιον γνωστο που του εχει τυχει ειτε αν εχει τυχει στον ιδιον?
-
κανά προγραμματάκι/addon που να κατεβάζει τα βιντεάκια απ'το γιουτούμπη ξέρουμε;
-
υπαρχουν χιλιαδες add ons για firefox και chrome..
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
κανά προγραμματάκι/addon που να κατεβάζει τα βιντεάκια απ'το γιουτούμπη ξέρουμε;παίδες ΣΟΣ:
το hdmi καλώδιο δουλεύει τελικώς, το πρόβλημα ειναι ότι με το λευκό δεν τα πάει πολύ καλά. σαν να εχει μικροσκοπικά χιονάκια
παίζει να φταίει το καλώδιο; η τιβί; σέτινξ;;;
ΤΙ;;;;;;;;;;;
-
τα οποια μόλις τωρα πχ χωρις λόγο και αιτία εχουν γινει χιονοστοιβαδες... το μονο πραγματικά ελεύθερο απο πρόβλημα μερος ειναι το κουτάκι της απάντησης και ό,τι το κενό σημείο γύρω γυρω απο το φόρουμ...
εδιτ: οι γαλάζιες απαντήσεις τελικά φαίνονται κανονικά, οι λευκές με κάθετες γραμμούλες
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
υπαρχουν χιλιαδες add ons για firefox και chrome..ε πες ντε
κανά προγραμματάκι/addon που να κατεβάζει τα βιντεάκια απ'το γιουτούμπη ξέρουμε;
-
γιατί δε φαινεται καλα ρε πόστη μου !@#@#%%@!!@$@!#$!@%%@1
-
https://addons.mozilla.org/el/firefox/a ... wnl-10137/
ff
http://www.chromeextensions.org/other/e ... ownloader/
chrome -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Καλησπερα!
Φιλη της μανας μου ανοιξε μια μερα το pc και οταν ανοιξε τον explorer ελεγε πως εχει προστιμο 100€ και πρεπει να επικοινωνησει με την αστυνομια.Επισης να σημειωσω πως ουτε ιντερνετ μπορει να μπει. Ξερει κανεις τι παιζει με το παραπανω θεμα αν εχει καποιον γνωστο που του εχει τυχει ειτε αν εχει τυχει στον ιδιον?
Ψευτικο ειναι,καποιος ιος για να παρουν λεφτα.Καμια σχεση με αστυνομια κλπ
ΟΚ ευχαριστω πολυ!
-
https://addons.mozilla.org/el/firefox/a ... oadhelper/
-
Ξέρουμε γιατί απουσιάζουν τα προϊόντα της Samsung από το site του Πλαισίου? Έχει γίνει καμιά μανούρα αναμετάξυ των?
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
τα οποια μόλις τωρα πχ χωρις λόγο και αιτία εχουν γινει χιονοστοιβαδες... το μονο πραγματικά ελεύθερο απο πρόβλημα μερος ειναι το κουτάκι της απάντησης και ό,τι το κενό σημείο γύρω γυρω απο το φόρουμ...εδιτ: οι γαλάζιες απαντήσεις τελικά φαίνονται κανονικά, οι λευκές με κάθετες γραμμούλες
Μιλάς για Sparkles (σπίθες) όπως στο παρακάτω βίντεο;
Τότε μάλλον φταίει το καλώδιο (κάπου έχει κοπεί εσωτερικά). Αν μπορείς, δοκίμασε κάποιο άλλο.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#17]