-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Γαζωμένη από vulcan.Μου έδωσες ιδέα.
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Το καλύτερο ταξί....
Uploaded with ImageShack.us
Υπάρχουν και Mountain Taxi;
-
απο χθες 430 σπαιντερ κοκκινη με γερμανικες πινακιδες εθεαθη 4 φορες....ειχε 3αναερθει τα χριστουγεννα νομιζω!!:D
-
Ο χρήστης octavia699 έγραψε:
Uploaded with ImageShack.us
Υπάρχουν και Mountain Taxi;
Καλά cool, στην Αράχωβα έχει και ML 350 ταξί...
-
-
Λοιπον εχουμε και λεμε...Χθες γυρισα απο ταξιδι σε Σερβια,Αυστρια,Ουγγαρια και Ρουμανια...
Ειδα παρα πολλα τα οποια δεν μπορεσα να τα βγαλω ολα φωτο επειδη ημουν σε λεωφορειο...Εντυπωση μου εκαναν τα παρα πολλα audi a8 που υπαρχουν στο εξωτερικο σε σχεση με την Ελλαδα. Φαινεται πως ο αριθμος τους ειναι μεγαλυτερος και απο bmw 7αρες και απο S class...
Tην Πρωτη μερα πετυχα στο φαναρι μια 993 (δεν προλαβα να βγαλω φωτο). Μιλαμε για παρα πολυ ομορφο αυτοκινητο. Οταν το ειδα επαθα ζημια...Οι φωτο τωρα...
Με την εισοδο στην Ρουμανια διπλα στα συνορα πετυχα αυτο...
Αυτο αν θυμαμαι καλα ειναι στην Σερβια..
Βrabus νομιζω αν και δεν ειδα καλα το σημα...
Συνορα Ουγγαριας..Πρωτη φορα βλεπω peugeot 407 coupe, πολυ ομορφο οχημα
Πετυχα επισης στην autobahn..Nissan Gt-R (δεν προλαβα φωτο περασε σφαιρα..), αλλη μια corvette....
Και μια McLaren Mp4-12c σε αντιπροσωπια που δεν προλαβα επισης να βγαλω φωτογραφια γιατι ημουν σε λεωφορειο και περασαμε γρηγορα...
2 R8 στο Βελιγραδι...και 1 στην Ουγγαρια το οποιο στο φαναρι αρχισε κοφτες και εμεινα με ανοιχτο το στομα...
Aυτα προς το παρον αν θυμηθω τιποτα αλλο θα το γραψω.. -
+1 ασημι aston martin vantage -
Χθες στην παραλία Θεσσαλονίκης Diablo(?) κόκκινη με βουλγαρικές πινακίδες.
-
Nαι Diablo ήταν.
viewtopic.php?f=5&t=43902&p=2454242&hilit=diablo#p2454242
-
επισης χτες,δηλαδη σημερα το πρωι κατα τις 4-5 περιπου εξω απο το μαρκιζ,φερραρι φ430 σκουντερια κοκκινη με μαυρες ζαντες.δυσκολευοταν λιγο να παρκαρει διπλος,αλλα εντελει τα καταφερε.
-
Μην το ξεχάσω. Χθες το βράδυ στην Αρετσού λευκό Audi S8 με ξενες πινακίδες (και μάλλον όχι ΕΕ).
Θετική η εντυπωση μου αλλα το συγκεκριμένο μοντέλο το θεωρούσα η 'υπερβολή' της Audi. -
Ειχα πετυχει και εγω την ωρα που βασανιζομουν να προσπερασω...Ερχοταν καρφωτος απο πισω μου και μου επαιζε τα φωτα.Μπαινω και εγω με τα οσα δεξια και αρχισε να παταει διπλα στο μισανοιχτο παραθυρο μου.Τι ηχος. Το συγκεκριμενο με Αλβανικες πινακιδες.
-
Ο χρήστης C.L.A.B. έγραψε:
επισης χτες,δηλαδη σημερα το πρωι κατα τις 4-5 περιπου εξω απο το μαρκιζ,φερραρι φ430 σκουντερια κοκκινη με μαυρες ζαντες.δυσκολευοταν λιγο να παρκαρει διπλος,αλλα εντελει τα καταφερε.Γνωστη στη θεσ/νικη αυτη η 430,αλλα δεν ειναι scud(και να ηταν,τη λενε 16 Μ οχι scud,επειδη ειναι spider)
Την εσκιζε και σημερα στην παραλια ο οδηγος της -
Είμαι χθες νέα περιφερειακή στο ύψος του ΤΙΤΑΝ και κάνω συνεχείς προσπεράσεις από αριστερή ώσπου με έχει κολλήσει ένας βροντόσαυρος με σήματα audi. Προσπαθώ να απομακρυνθώ από τον παπάρα που με έχει κολλήσει και δεν μπορώ! Βρίσκω κενό στην μεσαία (μέχρι τότε δεν είχε αρκετό χώρο), μπαίνω και με προσπερνάει σαν σταματημένο (με 170 πήγαινα). audi q7 v12 tdi με ελληνικές πινακίδες
EDIT: Τώρα που το ψάχνω, δεν είμαι σίγουρος για τις ελληνικές πινακίδες Τουλάχιστον στο configurator της audi δεν το έχει
-
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
επισης χτες,δηλαδη σημερα το πρωι κατα τις 4-5 περιπου εξω απο το μαρκιζ,φερραρι φ430 σκουντερια κοκκινη με μαυρες ζαντες.δυσκολευοταν λιγο να παρκαρει διπλος,αλλα εντελει τα καταφερε.
Γνωστη στη θεσ/νικη αυτη η 430,αλλα δεν ειναι scud(και να ηταν,τη λενε 16 Μ οχι scud,επειδη ειναι spider)
Την εσκιζε και σημερα στην παραλια ο οδηγος τηςεγω παντως αναφερομαι σε σκουντερια.οχι σε 16μ.τωρα σε ποια αναφερεσαι εσυ,δεν γνωριζω.τις διαφορες στις ονομασιες τις γνωριζω ηδη(κ στις οποιες εισαι λαθος.σκουντερια σπαηντερ 16μ ονομαζεται το μοντελο στο οποιο προφανως αναφερεσαι κ οχι σκετο 16μ)
-
Γνωστη στη θεσ/νικη αυτη η 430,αλλα δεν ειναι scud(και να ηταν,τη λενε 16 Μ οχι scud,επειδη ειναι spider)
Την εσκιζε και σημερα στην παραλια ο οδηγος τηςεγω παντως αναφερομαι σε σκουντερια.οχι σε 16μ.τωρα σε ποια αναφερεσαι εσυ,δεν γνωριζω.τις διαφορες στις ονομασιες τις γνωριζω ηδη
O ένας πρέπει να αναφέρεται σε αυτήν της φωτό και ο άλλος σε F430 Spider κόκκινη με μαύρες ζάντες και γερμανικά νούμερα την οποία πέτυχα και γώ πριν καμιά ώρα στην Αγγελάκη.
-
Την εσκιζε και σημερα στην παραλια ο οδηγος τηςεγω παντως αναφερομαι σε σκουντερια.οχι σε 16μ.τωρα σε ποια αναφερεσαι εσυ,δεν γνωριζω.τις διαφορες στις ονομασιες τις γνωριζω ηδη
ok,δεν ηταν αναγκη για το εικονιδιο
Ο panos καταλαβε παντως τι εννοουσαμε και οι δυο -
ωρε σωκρατη! εβαλα.δεν εβαλα !
δεν παρεξηγηθηκα!μην παρεξηγεισαι!!υ.γ.
ναι,αυτη της φωτο ειδα. -
Η οποία πρέπει να είναι look scuderia.
-
αυτο δεν το γνωριζω
Carspotting [#7]