-
καταρχας εχετε κανει καποιο battery stats wipe? αν οχι καντε και δοκιμαστε για 1-2 εβδομαδες
-
τη μ@λ@κες ειναι αυτοι, χαλασανε το μονο weather app που επερνε στοιχειά απο το weatherundergound, ουυστ
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Ενα Battery Widget που κατεβασα απο το Μarket δείχνει τι εφαρμογές έχω σε λειτουργία κλπ. Αν εννοείς κατι τετοιο.Κάτι τέτοιο, αλλά αναλυτικό.
Να ευχαριστήσω τον Σπύρο για τη βοήθειά του. Είμαι σίγουρος ότι κάποια έχει συμβεί (αλλά δεν ξέρω αν είναι δικιά μου ), γιατί όλα πήγαιναν καλά μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα. Εκ πρώτης όψεως μια εφαρμογή που είχα στα υπόψιν φαίνεται ότι δεν φταίει (βέβαια το παρακολουθώ) και μάλλον ο ένοχος είναι το skype. Το προηγούμενο Σάββατο, μετά από voice call κι ενώ εγώ τερμάτισα κανονικά την κλήση, η μητέρα μου συνέχισε να με ακούει. Από εκεί και μετά άρχισαν τα προβλήματα. Ίσως να θέλει επανεγκατάσταση. Η πλάκα είναι ότι το δικό μου (το X5 pro) δεν έχει πρόβλημα.
Το παρακολουθώ και θα επανέλθω.
-
Πάνο 2 φορές μου έκανε κι εμένα κάτι παρόμοιο το Neo V. Το βγάζω από την φόρτιση το πρωί και χωρίς να παίξω καθόλου όλη μέρα και έχοντας μιλήσει μόνο 1 λεπτό και έχοντας στείλει μόνο 1 SMS, έσβησε πριν το τέλος της μέρας ενώ κανονικά κρατάει 4 με τέτοια χρήση! Κάτι κολλάει στο λειτουργικό. Σβήνοντας και ξανανοίγοντάς το, στρώνει! Δοκίμασέ το.
-
το skype κανει καποια περιεργα καποιες φορες. Συνηθως το 90% των προβληματων λυνονται με restart. Aλλιως καντου ξανα εγκατασταση.
-
Αλέξανδρε έχω απενεργοποιήσει τα 3G δίκτυα (στην αρχαία συσκευή μου) και η αυτονομία αυξήθηκε θεαματικά.
Αν χρησιμοποιείς κυρίως wifi μπορείς να το δοκιμάσεις. -
Και το wifi αν είναι μονίμως ανοιχτό τρώει μπαταρία όσο και το 3G
-
Το skype εχει γινει μπορδελο, μου εχει κρασαρει το tab κ το pc ουκ ολιγες φορες
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Το skype εχει γινει μπορδελο, μου εχει κρασαρει το tab κ το pc ουκ ολιγες φορεςΚαλά, δεν φταίει μόνον το skype, φταίει και η κουλαμάρα του χειριστή!
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Αλέξανδρε έχω απενεργοποιήσει τα 3G δίκτυα (στην αρχαία συσκευή μου) και η αυτονομία αυξήθηκε θεαματικά.
Αν χρησιμοποιείς κυρίως wifi μπορείς να το δοκιμάσεις.Όλα κλειστά Λεωνίδα μου.
-
Εννοεί να το γυρίσεις σε 2g mode only.
BetterBatteryStats αν θέλετε να βρείτε κάποια εφαρμογή που δεν αφήνει το κινητό να κοιμηθεί.
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Καλά, δεν φταίει μόνον το skype, φταίει και η κουλαμάρα του χειριστή!
η ισως τι μεταδιδει το σκαιπ, αν εχεις το θεο σου
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Καλά, δεν φταίει μόνον το skype, φταίει και η κουλαμάρα του χειριστή!
η ισως τι μεταδιδει το σκαιπ, αν εχεις το θεο σου
Σε παρακολουθεί και σένα η Μοσάντ;
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Και το wifi αν είναι μονίμως ανοιχτό τρώει μπαταρία όσο και το 3Gτα πάντα είναι σχετικά, αλλά σε γενικές γραμμές το wifi, τρώει μεν όχι όσο το 3G δε.
εμένα ένα που μου έσκιζε τη μπαταρία είναι ένα που διαβάζει rss feeds ονόματι pulse. γαμάτο σαν app, αλλά ρουφήχτρα.
το αναφέρω γιατί στη λίστα των καταναλώσεων δεν φαινόταν πόσο πολύ έτρωγε. -
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
Και το wifi αν είναι μονίμως ανοιχτό τρώει μπαταρία όσο και το 3G
τα πάντα είναι σχετικά, αλλά σε γενικές γραμμές το wifi, τρώει μεν όχι όσο το 3G δε.
εμένα ένα που μου έσκιζε τη μπαταρία είναι ένα που διαβάζει rss feeds ονόματι pulse. γαμάτο σαν app, αλλά ρουφήχτρα.
το αναφέρω γιατί στη λίστα των καταναλώσεων δεν φαινόταν πόσο πολύ έτρωγε.η δικη μου εμπειρία λεει πως αλλοτε καιει ποιο πολυ το 3G, αλλοτε το Wifi... Εξαρτάται απο το κινητο. Για την ιστορία στο S2 το Wifi καιει σαφως παραπάνω...
Περι Pulse: Θα σε φωνάξω τωρα λιγο... προσπάθησε να μην παρεξηγηθεις ΕΧΕΙ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ!!! ΑΜΑ ΤΟ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΙΕΙ ΤΙΠΟΤΑ...
rant τελος...
-
στο δικο μου το wifi καιει 2-3 φορες περισσοτερο απο το 3G, ακομη και σε κατασταση 'off, when screen is off'
αντε βγαλε ακρη... -
Στα iPhone and co είναι σχεδόν διπλάσια κατανάλωση για το Wifi στο Motofola δεν το έχω ψάξει ιδιαίτερα αλλά νομίζω πως δεν είναι τόσο μεγάλες οι διαφορές με το 3G να είναι οικονομικότερο. Βέβαια αυτό προυποθέτει και καλό σήμα για το 3G.
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Περι Pulse: Θα σε φωνάξω τωρα λιγο... προσπάθησε να μην παρεξηγηθεις ΕΧΕΙ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ!!! ΑΜΑ ΤΟ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΙΕΙ ΤΙΠΟΤΑ...
τι είδους ρυθμίσεις? πόσο συχνά θα κάνει poll? γιατί αν είναι να κάνει 1-2 φορές την ημέρα ξερωγω, τι να το κάνω.
αυτό το κάνω και μόνος μου. -
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
τι είδους ρυθμίσεις? πόσο συχνά θα κάνει poll? γιατί αν είναι να κάνει 1-2 φορές την ημέρα ξερωγω, τι να το κάνω.
αυτό το κάνω και μόνος μου.κοιτα το Pulse γενικώς καιει πολλα data, ειδικά αμα εχεις κανα rss παραπάνω... οποτε εγω τουλάχιστον το έχω σε manual update οταν ειμαι σε 3G. Σε Wifi το έχω σε 3ωρο mode... Βάλε το σε ενα αραιό πρόγραμμα και ριχνε και συ κανα forced update... η καλύτερη λύση θεωρώ.
O Δοκτωρας Ντινος τι έχει να πει περι Pulse (περαν του show off με τα unlimited data του)?
-
Το ίδιο scheme με εσένα έχω σύντροφε.
Περι συσκευών Android...