-
Κι εγώ otenet αλλά δεν έχω prob
Βέβαια δεν χρησιμοποιώ το DNS της otenet -
Ο χρήστης thymios έγραψε:
Το αντιμετωπίζω κι εγώ το πρόβλημα με τη σελίδα της google, με αποτέλεσμα να μην μπορώ να μπω ούτε στα gmail.Από κινητό με 3G δίκτυο μπαίνει κανονικά.
μαλλον αλλαζουν τα φιλτρα στην Ελλαδα για να μπορουν να βλεπουν ποιος ειναι αντιχουντικος...
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
Το αντιμετωπίζω κι εγώ το πρόβλημα με τη σελίδα της google, με αποτέλεσμα να μην μπορώ να μπω ούτε στα gmail.
Από κινητό με 3G δίκτυο μπαίνει κανονικά.
μαλλον αλλαζουν τα φιλτρα στην Ελλαδα για να μπορουν να βλεπουν ποιος ειναι αντιχουντικος...
Λες;
Ευτυχώς που η καφετέρια ακριβώς κάτω απ το γραφείο δεν έχει οτε
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Βέβαια δεν χρησιμοποιώ το DNS της otenetναι οκ αλλά οι περισσότεροι χρήστες δεν γνωρίζουν το πώς και το γιατί και γι'αυτό έχουν τρελαθεί στα τηλέφωνα. άντε να πεις σ'όλους να βάλουν τα dns της google
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Βέβαια δεν χρησιμοποιώ το DNS της otenetναι οκ αλλά οι περισσότεροι χρήστες δεν γνωρίζουν το πώς και το γιατί και γι'αυτό έχουν τρελαθεί στα τηλέφωνα. άντε να πεις σ'όλους να βάλουν τα dns της google
γιατι ειναι καλητεροι οι dns της google? αμα ειναι να αλλαξω κι εγω
EDIT:νταξ το googlαρα βρηκα της google και τους αλλαξα
-
Και η HOL είχε πρόβλημα εχτές τη νύχτα...
-
έφτιαξε
-
Ο χρήστης umaga έγραψε:
EDIT:νταξ το googlαρα βρηκα της google και τους αλλαξαΣυγχαρητήρια! Τώρα η google ξέρει σε ποιά site μπαίνεις
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Και η HOL είχε πρόβλημα εχτές τη νύχτα...Μωρε και την μερα προβλημα εχει
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Συγχαρητήρια! Τώρα η google ξέρει σε ποιά site μπαίνεις
κατεβασε i2p ρυθμισε το σωστα και ασε την google να ψαχνεται
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
ε κι αμα ξερει τι εγινε μπαινω σε τσονταδικα,κατεβαζω τορρεντς κλπ... και?
-
Ο χρήστης umaga έγραψε:
ε κι αμα ξερει τι εγινε μπαινω σε τσονταδικα,κατεβαζω τορρεντς κλπ... και?
Τι τσιγαρα καπνιζεις;Για να ξερουμε τι θα σου φερνουμε στην μπουζου!
-
μια και το πιάσαμε το θέμα ολοι εσείς που χρησιμοποιείτε εναλλακτικά DNS ποια υπηρεσία χρησιμοποιείτε?
-
τα αλλαξα απο το ρουτερ, επρεπε να κανω και κατι στον η/υ μου
-
Εδώ και λίγο καιρό έχω πάρει αυτή:
http://foscam.co.uk/foscam-fi8918w-wire ... ra-11.html
κόστος λίγο κάτω από 80 ευρώΣήμερα που χάζευα στο site του Πλαισίου βρήκα αυτή εδώ, που φαίνεται πανομοιότυπη με αυτή που έχω:
http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Pe ... Camera.htmΚόστος: +75%
-
Βρηκα μπαταριες για το Vaio ,αλλα μου βγαζει δυο πιθανες μια στα 4400MAh σαν και αυτη που εχει πανω απο την αρχη και μια στα 6600MAh.Να παραγγειλω τη πιο μεγαλη ή δε θα κανει?
-
Η μεγαλύτερη λογικά θα έχει περισσότερα cells και θα προεξέχει λίγο από πίσω ή κάτω.
-
Λοιπον εχω την εξης υποθεση αγορας.
Οι γονεις μου προσφατα μου εξεφρασαν την απορια να μαθουν απο ιντερνετ και τα σχετικα. Να χαζευουν καμια σελιδα στο ιντερνετ αρχικα και μετα βλεπουμε.
Σκεφτηκα να τους παρω κανενα λαπτοπ δωρο, μετα σκεφτηκα οτι ενα ipad θα ηταν πιο βολικο στη χρηση αλλα πιο μετα ειπα γιατι να μην παρω κατι πιο οικονομικο σε ανδροιδ.
Με μια γρηγορη ματια ξεχωρισα αυτο http://www.plaisio.gr/Laptop-and-Tablet ... EN-002.htm
Ακουω προτασεις!
-
Καλύτερα laptop...
-
Γιατι δεν τους παιρνεις ενα netbook;
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#17]