-
Το σετ της φλάντζας κάνει 10-20 ευρώ αλλά...
είναι ανάμεσα από τον κινητήρα και το κιβώτιο ταχυτήτων. -
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Στο σιβικ μου αλλάζω τροχαλία κάθε φορά που αλλάζω ιμάντα και αντλία νερού κάθε δεύτερη φορά (σε άλλα αμάξια αλλάζεις κάθε φορά και την αντλία νερού). -
Ο χρήστης sakk έγραψε:
η δικη μου εκδοχη με αυτα τα δεδομενα ειναι οτι καιει αρκετα σαν να ειναι βενζινοκινητο
η αντιπροσωπεια μπορει να επικαλεστει οτι ειναι φυσιολογικο για τον τροπο που οδηγειται το αυτοκινητο
ισως με μια μετρηση καυσαεριων μπορουν να επαληθευσουν οτι πιθανοτατα κατι δεν παει καλα,καποιος κολλημενος λ ισωςΟπως τα λες ακριβως r200 ! Ολοι βλεπουν προβλημα εκτος απο το συνεργειο της αντιπροσωπειας , το οποιο τι μου λεει ? φυσιολογικο μεση καταναλωση 7.7 λτ για corsa diesel !!! εξαρταται λεει απο την οδηγηση . καει 7.7 και ο board δειχνει 5.5
Τι κανουν τωρα ? Κατι για calibration εχω ακουσει τι ειναι αυτο μηπως ξερεις ?
Σε αυτές της περιπτώσεις που δεν φαίνετε εύκολα ένα τέτοιο πρόβλημα, κάνουμε επαναπρογραμματισμό εγκεφάλου.
Α.Μηπως μπορειτε να μου πειτε ο επαναπρογραμματισμος εγκεφαλου που χρησιμευει ?
Υπάρχουν περιπτώσεις που εγκέφαλος εκτέθηκε σε υψηλό μαγνητικό πεδίο, πχ ένας ασύρματος που πατήθηκε δίπλα σου. τότε επηρεάζονται πολλές φορές ορισμένες διεργασίες του.
Τότε κάνουμε επαναπρογραμματισμό.
Α. -
κάποιος έχει πατήσει το κουμπί κι έχει ανοίξει το κουτάκι με τις μαλακίες, παρακαλείσθε όπως σταματήσατε να παίζετε με τα κομβία
-
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
κάποιος έχει πατήσει το κουμπί κι έχει ανοίξει το κουτάκι με τις μαλακίες, παρακαλείσθε όπως σταματήσατε να παίζετε με τα κομβίαΕπηρεάστηκε και ο δικός σου εγκέφαλός σου και πάς για επαναπρογραμματισμό ?
-
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
η δικη μου εκδοχη με αυτα τα δεδομενα ειναι οτι καιει αρκετα σαν να ειναι βενζινοκινητο
η αντιπροσωπεια μπορει να επικαλεστει οτι ειναι φυσιολογικο για τον τροπο που οδηγειται το αυτοκινητο
ισως με μια μετρηση καυσαεριων μπορουν να επαληθευσουν οτι πιθανοτατα κατι δεν παει καλα,καποιος κολλημενος λ ισωςΟπως τα λες ακριβως r200 ! Ολοι βλεπουν προβλημα εκτος απο το συνεργειο της αντιπροσωπειας , το οποιο τι μου λεει ? φυσιολογικο μεση καταναλωση 7.7 λτ για corsa diesel !!! εξαρταται λεει απο την οδηγηση . καει 7.7 και ο board δειχνει 5.5
Τι κανουν τωρα ? Κατι για calibration εχω ακουσει τι ειναι αυτο μηπως ξερεις ?
Σε αυτές της περιπτώσεις που δεν φαίνετε εύκολα ένα τέτοιο πρόβλημα, κάνουμε επαναπρογραμματισμό εγκεφάλου.
Α.Μηπως μπορειτε να μου πειτε ο επαναπρογραμματισμος εγκεφαλου που χρησιμευει ?
Υπάρχουν περιπτώσεις που εγκέφαλος εκτέθηκε σε υψηλό μαγνητικό πεδίο, πχ ένας ασύρματος που πατήθηκε δίπλα σου. τότε επηρεάζονται πολλές φορές ορισμένες διεργασίες του.
Τότε κάνουμε επαναπρογραμματισμό.
Α.Ρε θείο με αυτή τη λογική τα περιπολικά, ταξί, νταλίκες, αεροπλάνα, ελικόπτερα πρέπει να ναι συνέχεια στα συνεργεία για επαναπρογραμματισμό.
-
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
κάποιος έχει πατήσει το κουμπί κι έχει ανοίξει το κουτάκι με τις μαλακίες, παρακαλείσθε όπως σταματήσατε να παίζετε με τα κομβία
Επηρεάστηκε και ο δικός σου εγκέφαλός σου και πάς για επαναπρογραμματισμό ?
Άσε, μας εχουν καταστρεψει τα κινητα
-
Και νόμιζα οτι είναι σε μεταλλικό κουτί μέσα ο εγκέφαλος για να προστατεύεται και από τα μαγνητικά πεδία.
-
κάποιος έχει πατήσει το κουμπί κι έχει ανοίξει το κουτάκι με τις μαλακίες, παρακαλείσθε όπως σταματήσατε να παίζετε με τα κομβία -
Ορισμένοι πάντως δεν δείχνετε κανένα έλεος με τις επιθέσεις σας στον Αντώνη! Αν αντιδρούσαμε έτσι σε κάθε ανοησία που διαβάζουμε εδώ μέσα θα κατέρρεε ο σέρβερ μέσα σε δυο ώρες!!
-
Είναι δύσκολο να περάσουν απαρατήρητες άσε που σερβίρονται σαν σοφά λόγια οπότε ακόμα πιο δύσκολο να περάσουν απαρατήρητες.
-
κάποιος έχει πατήσει το κουμπί κι έχει ανοίξει το κουτάκι με τις μαλακίες, παρακαλείσθε όπως σταματήσατε να παίζετε με τα κομβίαΛιγο σεβασμος δεν βλαπτει.
Εστω και αν σου φαινονται μαλακιες αυτα που λεει καποιος,δεν χρειαζεται να το αναφερεις,τουλαχιστον οχι με τετοιο τροπο. -
H μ@λ@κια έχει και τα όρια της σου λεεί κάτι??
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
H μ@λ@κια έχει και τα όρια της σου λεεί κάτι??Οχι δεν μου λεει τιποτα.
Αν εχεις καποιον σοβαρο αντιλογο σε σχεση μαυτο που ειπε ο φιλος ,καλως να τον βαλεις και να τον διαψευσεις,αλλα με επιχειρηματα.Γιατι παντα πρεπει να υπαρχει μια διαθεση για ειρωνια και χαβαλε; -
Tο δικηγόρο του κάνεις??
-
ερώτηση.
Πόσο δύσκολο είναι να βάλω μόνος μου αυτόν τον προφυλακτήρα σε φιατ φούντο
http://link.marktplaats.nl/521658920
κανονικά θέλει βάψιμο, αλλά με αυτά που ζητάνε μάλλον θα πάμε για διχρωμία
-
ερώτηση.Πόσο δύσκολο είναι να βάλω μόνος μου αυτόν τον προφυλακτήρα σε φιατ φούντο
http://link.marktplaats.nl/521658920
κανονικά θέλει βάψιμο, αλλά με αυτά που ζητάνε μάλλον θα πάμε για διχρωμία
Αρκετα. Θελει (αν θυμαμαι καλα) να βγαλεις θολους και φαναρια. Δεν ειναι δυσκολο απλα εχει 8 βιδες torx σε δυσκολα σημεια.
-
thx
-
«ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΗΛΙΘΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑΞΙΚΗ.!!!
ΕΤΣΙ ΕΝΑΣ ΗΛΙΘΙΟΣ ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΠΛΟΥΣΙΟΣ!!
ΕΝΩ ΕΝΑΣ ΗΛΙΘΙΟΣ ΦΤΩΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΗΛΙΘΙΟΣ.!»
ΑΡΚΑΣ
Και αφού αδειάσατε μάθετε!. Το 1962 που ορισμένοι δεν ξέρατε ούτε τι είναι η τηλεόραση, εγώ στο αυτοκίνητο μου καθώς και στο σκάφος είχα τηλέφωνο, (το νούμερο του μαγαζιού μου) μέσο ασυρμάτου αμφίπλευρα, (και στο μαγαζί και στο όχημα), μέσο μιας διάταξης που φτιάχναμε και ονομαζόταν ‘ΠΑΤΣ’.
Αλλάζω συχνά αυτοκίνητα. Σε ένα από αυτά, όταν σήκωνα το ακουστικό να μιλήσω (μιλούσα και άκουγα ταυτόχρονα!), και τότε άνοιγε ο ασύρματος του αυτοκινήτου, το σήμα έκανε παρεμβολή στην ηλεκτρονική ανάφλεξη του αυτοκινήτου και έσβηνε η μηχανή. Το έλυσα το πρόβλημα, ένεκα αματερ και cb10!.
Στην προηγούμενη δεκαετία ορισμένα Nissan της αστυνομίας, και μερικά Astra Opel, παρουσίαζαν αντίστοιχα προβλήματα. Το έλυσα.
Σε αυτήν την δεκαετία μερικά Citroen μπατσικα, παρουσίασαν κάποια προβλήματα, εκεί η αντιπροσωπεία μας αντικαθιστούσε τον εγκέφαλο, και έληγε το πρόβλημα. Άνοιξα έναν προτού τον παραδώσω και διαπίστωσα την έλλειψη ενός προστατευτικού. Σήμερα δεν συμβαίνει, διότι η δομή των εγκεφάλων άλλαξε. Μα όταν συμβούλευα δεν γνώριζα, η τουλάχιστον δεν διάβασα την χρονολογία του αυτοκινήτου του φίλου. Σκοτώστε με!.«ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΩΣ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΚΝΕΥΡΙΖΟΥΝ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ.»
ΑΡΚΑΣ.
Και τουλάχιστον να είχα αντίλογο……
Όλους τους αγαπώ και μαθαίνω από αυτούς, τι δεν πρέπει να κάνω…..
Φιλικά
Α.
Διάφορες Τεχνικές απορίες..........