-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
...στο car.gr...Αν κρίνω από το παλικάρι που πουλάει εδώ το rallye με 9500euro τότε νομίζω ότι το car.gr μάλλον έχει υπεραισιόδοξες αγγελίες για το 207/1.4/3door
(viewtopic.php?f=9&t=48046&p=2466546#p2466546).Μάλλον για να το 'σπρώξει' σύντομα, θα πρέπει να το 'σκοτώσει'. Κρίμα.
-
νομίζω πως τα 207 δεν έχουν κ καλή μεταπώληση. εμείς είχαμε πάρει πριν 1,5 χρόνο μοντέλο του 2007 sport 90αρι με 15χλδ μόνο χλμ με 7300. τώρα όμως με αυτά τα λεφτά παίρνεις άνετα rallye και gti με καμια 40-60αρια χλδ χλμ.
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2213167/
περιττό να σας πω πως αν δεν είχα πάρει καρτ κ έπαιρναν lpg τα μοτερ thp θα είχα σκοτώσει το ίμπιζα και θα είχα παρει ήδη ένα
οπότε θα έλεγα στο φίλο να το βάλει κανα 6,5 αρι?
στη τελική έτσι είναι η αγορά, οπότε κ κανα 500αρι κάτω, δεν χάθηκε ο κόσμος, εδώ αλλάζει χώρα λόγω της κρίσηςμια άλλη απορία που έχω εγώ, είναι τα 407 1.8. Τί παίζει με αυτά τα αμάξια κ έχουν ξεφτιλιστεί σε τιμές? Καίνε τον άμπακο? βγάζουν προβλήματα? βρίσκεις μοντέλα του 05-06 με 4500
-
Να δουλευεις σαν σκυλι να αποκτησεις ενα αυτοκινητο και να το σκοτωνεις στα 2,5 χρονια μισοτιμης...
-
Δυστυχως φιλε μου οπως ειναι η αγορα ή το σκοτωνεις ή το παντρευσαι... για να καταλαβεις, η πεζο δινει το 1,4 καινουριο με 9,500- 10,000 την απλη εκδοση, αλλα εστω οτι το βαζεις 9, εσυ ο ιδιος θα το προτιμουσες εναντι του καινουριου για διαφορα σκαρτων 1000€?? Μαλλον οχι Για μενα παντως τα 6,5 εναι υπερβολικα χαμηλο ποσο (γιατι θα σε παιρνουν τηλ και θα σου λενε οτι εχουν 5Κ!) στα 7,5 νομιζω οτι ειναι καλα (για να σε παιρνει να ριξεις την τιμη αν βρεις αγοραστη). Αν βεβαια θες να φυγει χθες τα παραπανω δεν εχουν ιδιαιτερη σημασια, το δινεις οσο οσο.
-
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
Δυστυχως φιλε μου οπως ειναι η αγορα ή το σκοτωνεις ή το παντρευσαι... για να καταλαβεις, η πεζο δινει το 1,4 καινουριο με 9,500- 10,000 την απλη εκδοση, αλλα εστω οτι το βαζεις 9, εσυ ο ιδιος θα το προτιμουσες εναντι του καινουριου για διαφορα σκαρτων 1000€?? Μαλλον οχι Για μενα παντως τα 6,5 εναι υπερβολικα χαμηλο ποσο (γιατι θα σε παιρνουν τηλ και θα σου λενε οτι εχουν 5Κ!) στα 7,5 νομιζω οτι ειναι καλα (για να σε παιρνει να ριξεις την τιμη αν βρεις αγοραστη). Αν βεβαια θες να φυγει χθες τα παραπανω δεν εχουν ιδιαιτερη σημασια, το δινεις οσο οσο.τα 6500 είναι ρεάλιστικά για να φύγει στα 6000-6200... τα 7500 που λες ειναι εκτός τόπου και χρόνου
-
Αποψη μου βασει οσων εχω δει. Αν ηταν 5 χρονων θα συμφωνουσα αλλα μιλαμε για 2-3 κ χωρις χλμ.. Τεσπα ας μας πει ο φιλος ποσο επιασε οταν το δωσει
-
Η αλήθεια είναι ότι τα 7500 είναι αποτρεπτικό και υπεραισιόδοξο. Δυστυχώς ένα τελικό νούμερο (πώλησης όχι νούμερο αγγελίας) δεν νομίζω να ξεπερνάει τα 6500, που δεν είναι και άσχημα εν τέλει.
-
Τιμές του νέου 208 στην Ισπανία. Τσιμπημένες τις βλέπω...
-
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
Αποψη μου βασει οσων εχω δει. Αν ηταν 5 χρονων θα συμφωνουσα αλλα μιλαμε για 2-3 κ χωρις χλμ.. Τεσπα ας μας πει ο φιλος ποσο επιασε οταν το δωσειπρόσφατα δώσαμε 207 3 χρόνων με μπολικα κμ και φίλος μου 207 4 χρόνων με ελάχιστα... και στα 2 η τιμή ήταν πολύ μακριά σε σχέση με αυτά που πιστεύεις...
χαρά σε αυτούς που τα πήραν τα μπουρδέλ@
-
λεπτομέρειες?
χλμ τιμή?
το δικό μας πάντως που το οδηγάει ο αδελφός μου, το θεωρεί απαιχτο
αν κ μας καιει καθε τετράμηνο κ ένα πίσω λαμπακι -
Ο χρήστης mousatos έγραψε:
Τιμές του νέου 208 στην Ισπανία. Τσιμπημένες τις βλέπω...Τσιμπημένες για όποιον πάρει καινούριο, τιμές για τα πανηγύρια για όποιον περιμένει να πάρει μεταχειρισμένο.Τσάμπα πράμα θα είναι...
Εγώ πάντως ούτε καινούριο, ούτε μεταχειρισμένο 207.
Από PSA, προτιμώ κάτι σε Citroen ή σε κάποιο άλλο Peugeot π.χ. 308 -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
χαρά σε αυτούς που τα πήραν τα μπουρδέλ@
κακος εισαι μαλλον δεν εγινα κατανοητος παντως. Δε θεωρω πως θα βρεθει καποιος να δωσει πανω απο 7Κ, αν ομως οντως αξιζει το αυτοκινητο ( κ το οποιοδηποτε) το βαζεις λιγο παραπανω ωστε να πεσεις πιο ανετα στο προσδοκωμενο ποσο στη διαπραγματευση. Γιατι απο τα 6,5 πχ η ανωτερη προσφορα που θα παρεις θα ειναι για 6 αν οχι για λιγοτερα.
-
-
Μπράβο!
Να το 'βρέξουμε'!
-
Κάποτε έκανα τόσα σε 1 μήνα...
-
... ...
-
Nα τα εκατοστήσει
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Nα τα εκατοστήσειDanke! ...
-
10.000χλμ εκανα το περασμενο καλοκαιρι . Αντε και εις ανωτερα αλλα με μια A class
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
10.000χλμ εκανα το περασμενο καλοκαιρι . Αντε και εις ανωτερα αλλα με μια A classΓενικά δεν κάνω και πολλά χιλιόμετρα.Για να κάνει κάποιος πολλά χιλιόμετρα πρέπει να υπάρχει αφορμή και λόγος.
Να πάρω το 207 να ξεκινήσω να κάνω βόλτες γύρω-γύρω έτσι για να περνά η ώρα, δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση.
Ούτε ταξίδια, ούτε εκδρομές, ούτε τίποτα. Στο γκαράζ.Πήρα και αυτό το ρημαδόPiaggio οπότε τις περισσότερες μετακινήσεις μέσα στην Αθήνα τις κάνω με το τρίκυκλο.
Απόλυτα λογικό και αυτό.Αν θα πάω σε άλλο αυτοκίνητο θα είναι ανταλλαγή με μεταχειρισμένο ... καλύτερα να μη πω ...
PEUGEOT FORUM