-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
χαχαχα, σώστα γούστα είναι αυτά! περι ορέξεως....
Που να σου έλεγα δηλαδή οτι δε μου αρέσει η μάσκα και ο εμπρός προφυλακτήρας του Saab 93. Αλλά άσε καλύτερα,δε στο λέω.
Σσσσσσστττ!!!! Μην το πεις!!! Θα σου βάλω πιπέρι στο στόμα!!!!
-
Πάντως ότι και να λέμε τα 4 αστέρια στις δοκιμές πρόσκρουσης είναι ψιλοαποτυχία για΄ένα τόσο προηγμένο αυτοκίνητο . Λάβετε υπ'όψιν δε ότι αυτό το αποτέλεσμα επιτεύχθηκε μετά τις βελτιώσεις που έκαναν μετά τον Σεπτέμβριο που έγινε το πρώτο τέστ και πήρε 3 αστέρια . Άρα κάποιος που αγόρασε τις πρώτες 5αρες κυκλοφορεί ένα αυτοκίνητο 17 μυρίων τουλάχιστον με ασφάλεια παθητική της προηγούμενης 10ετίας.
-
Ο χρήστης Tobajara έγραψε:
Την αντιγραφη αυτη για τους κινητηρες τη βρηκα απο το http://www.automotorundsport.de οπου υπαρχει link για ολα τα νεα αυτοκινητα.Αν θυμαμαι καλα απριλιο.Ομως επειδη ενδιαφερομαι για τους συγκεκριμενους κινητηρες για αλλο μοντελο bmw,μου ειπαν απο αντιπροσωπεια οτι ο νεος κινητηρας θα εξοπλιζει τη σειρα που με ενδιαφερει με το νεο ετος οποτε απο γεναρη υποθετω αρχιζουν οι παραγγελιες.Και για την 5αρα το ιδιο πρεπει να ισχυει.Αν δε βιαζεστε περιμενετε γιατι αξιζει!Ξερεις τιποτα για τα νεα μοτερ στο Ζ4?
-
Ειχα ρωτησει αντιπροσωπειες για τους νεους κινητηρες στη σειρα που με ενδιαφερει και μου ειχαν απαντησει οτι θα αντικατασταθουν με τους νεους κινητηρες ολες οι σειρες.Πρεπει να εχουν αρχισει οι παραγγελιες με τους νεους κινητηρες για ολες τις σειρες.
-
Ο χρήστης Tobajara έγραψε:
Ειχα ρωτησει αντιπροσωπειες για τους νεους κινητηρες στη σειρα που με ενδιαφερει και μου ειχαν απαντησει οτι θα αντικατασταθουν με τους νεους κινητηρες ολες οι σειρες.Πρεπει να εχουν αρχισει οι παραγγελιες με τους νεους κινητηρες για ολες τις σειρες.!! Με εφτιαξες. Αυριο θα παρω τηλ. να μαθω πληροφοριες. Αν επιτρεπεται, ποιο μοντελο σε ενδιαφερει?
-
Την X5.
-
Το φθινόπωρο βγαίνει BMW 550. Όχι με τον κινητήρα της M5, αλλά με τον κινητήρα που θα κινεί την 750 από τον Μάρτιο.
-
Ο χρήστης TGD έγραψε:
Το φθινόπωρο βγαίνει BMW 550. Όχι με τον κινητήρα της M5, αλλά με τον κινητήρα που θα κινεί την 750 από τον Μάρτιο.Λεπτομέρειες έχουμε ?
-
Aπ'όσο ξέρω είναι ελαφρώς μεγαλύτερη έκδοση του V8 της 545
Νεα BMW Σειρα 5.