-
θελω να παρω αυτην http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Home ... LW5400.htmψ,μου φαινεται παρα πολυ καλη η τιμη για 42+led+3d και αρκετα ομορφη σχεδιαστικα
-
Θέλω να αγοράσω καλώδιο επέκτασης 10 μέτρων για την τηλεόραση. Είναι LED Full Hd. Απ´ ότι βλέπω στο Ίντερνετ υπάρχουν καλώδια με 75dB, 90db, 110db και 125dB. Το μέγεθος αυτό έχει σχέση με την απώλεια σήματος κατά μήκος του καλωδίου; Ποιο καλώδιο αξίζει/ είναι η χρυσή τομή;
Sent from space using Tapatalk
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
Θέλω να αγοράσω καλώδιο επέκτασης 10 μέτρων για την τηλεόραση. Είναι LED Full Hd. Απ´ ότι βλέπω στο Ίντερνετ υπάρχουν καλώδια με 75dB, 90db, 110db και 125dB. Το μέγεθος αυτό έχει σχέση με την απώλεια σήματος κατά μήκος του καλωδίου; Ποιο καλώδιο αξίζει/ είναι η χρυσή τομή;Sent from space using Tapatalk
Υποθέτω οτι μιλάς για ομοαξονικό καλώδιο κεραίας. Τα db δέν ξέρω τί είναι, υποθέτω οτι λανθασμένα αναφέρονται στην χαρακτηριστική αντίσταση του καλωδίου. Για την απλή κεραία τηλεόρασης είναι 75Ω, για δορυφορικά κτλ μπορεί να είναι παραπάνω. Αν βάλεις καλώδιο με λάθος χαρ. αντίσταση θα κάνει είδωλα η τηλεόραση.
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
Θέλω να αγοράσω καλώδιο επέκτασης 10 μέτρων για την τηλεόραση. Είναι LED Full Hd. Απ´ ότι βλέπω στο Ίντερνετ υπάρχουν καλώδια με 75dB, 90db, 110db και 125dB. Το μέγεθος αυτό έχει σχέση με την απώλεια σήματος κατά μήκος του καλωδίου; Ποιο καλώδιο αξίζει/ είναι η χρυσή τομή;Sent from space using Tapatalk
Εκφράζει εξασθένηση.Ρίξε μια ματιά εδώ.
-
Ο χρήστης ioa_pol έγραψε:
Θέλω να αγοράσω καλώδιο επέκτασης 10 μέτρων για την τηλεόραση. Είναι LED Full Hd. Απ´ ότι βλέπω στο Ίντερνετ υπάρχουν καλώδια με 75dB, 90db, 110db και 125dB. Το μέγεθος αυτό έχει σχέση με την απώλεια σήματος κατά μήκος του καλωδίου; Ποιο καλώδιο αξίζει/ είναι η χρυσή τομή;
Εκφράζει εξασθένηση.Ρίξε μια ματιά εδώ.
Την εξασθένιση του σήματος στα καλώδια την μετράνε σε dB/m και φυσικά θα είναι ένα πολύ μικρό νούμερο. Τα 75, 90 κτλ. αν αναφέρονται σε εξασθένηση, τότε πρακτικά μιλάμε για μηδενισμό του σήματος.
Γι αυτό πιστεύω οτι τα νουμερα αυτά είναι χαρακτηριστική αντίσταση και όχι dB
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Η δική μου η samsung (c6000) πάντως δεν έχει κανένα θέμα με τα mkv. Ούτε με τους ελληνικούς υπότιτλους βεβαίως.
Παίζουν out of the boxΗ δική μου είναι η UE40D6100 (με το τελευταίο f/w) και στα mkv δεν παίζουν οι υπότιτλοι εάν είναι ενσωματομένοι, xρειάζεται να τους κάνω extract. Μου κάνει εντύποωση πως στην δική σου παίζουν μονοι τους, ήξερα πως όλες οι samsung έχουν θέμα με τα mkv
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Υποθέτω οτι μιλάς για ομοαξονικό καλώδιο κεραίας. Τα db δέν ξέρω τί είναι, υποθέτω οτι λανθασμένα αναφέρονται στην χαρακτηριστική αντίσταση του καλωδίου. Για την απλή κεραία τηλεόρασης είναι 75Ω, για δορυφορικά κτλ μπορεί να είναι παραπάνω. Αν βάλεις καλώδιο με λάθος χαρ. αντίσταση θα κάνει είδωλα η τηλεόραση.
http://www.samsung.com/uk/support/model/UE40D5000PWXZG
αυτή είναι η τηλεόραση. Δε βρήκα να αναφέρει το καλώδιο... Μπορείς να στείλεις ένα λινκ με ένα συμβατό καλώδιο?
ευχαριστώ -
Ο χρήστης bathan έγραψε:
Η δική μου η samsung (c6000) πάντως δεν έχει κανένα θέμα με τα mkv. Ούτε με τους ελληνικούς υπότιτλους βεβαίως.
Παίζουν out of the boxΗ δική μου είναι η UE40D6100 (με το τελευταίο f/w) και στα mkv δεν παίζουν οι υπότιτλοι εάν είναι ενσωματομένοι, xρειάζεται να τους κάνω extract. Μου κάνει εντύποωση πως στην δική σου παίζουν μονοι τους, ήξερα πως όλες οι samsung έχουν θέμα με τα mkv
Εγώ μιλάω για εξωτερικούς υπότιτλους σε srt.
Άλλωστε μισώ θανάσιμα τους hard-coded υπότιτλους. -
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Εγώ μιλάω για εξωτερικούς υπότιτλους σε srt.
Άλλωστε μισώ θανάσιμα τους hard-coded υπότιτλους.Τώρα μάλιστα συνεννοηθήκαμε
-
Φίλοι, παρακαλώ τη γνώμη σας για τις παρακάτω:
Samsung UE40D5003 40'
LG 42LV4500 42'
Philips 40PFL5606H
Toshiba 42HL833G**[άσχετος mode on]**Και μια μπόνους ερώτηση ( ) : το προ facelift Playstation 2 που έχω, θα μπορέσει να συνδεθεί οπτικά με όποια εκ των παραπάνω και ηχητικά με αυτό κι αν ναι, πώς θα το συνδέσω ; [/άσχετος mode]
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Φίλοι, παρακαλώ τη γνώμη σας για τις παρακάτω:
Samsung UE40D5003 40'
LG 42LV4500 42'
Philips 40PFL5606H
Toshiba 42HL833G**[άσχετος mode on]**Και μια μπόνους ερώτηση ( ) : το προ facelift Playstation 2 που έχω, θα μπορέσει να συνδεθεί οπτικά με όποια εκ των παραπάνω και ηχητικά με αυτό κι αν ναι, πώς θα το συνδέσω ; [/άσχετος mode]
Αν η απόσταση θέασης είναι >2,5μ - ΚΑΜΙΑ από αυτές!
-
Απόσταση είναι περί τα 3,5 μέτρα, αλλά τα παιδιά μου πολλές φορές πάνε και πιο κοντά...
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Απόσταση είναι περί τα 3,5 μέτρα, αλλά τα παιδιά μου πολλές φορές πάνε και πιο κοντά...46' ή 50' πάρε! Θα έλεγα πάρε την 50'.
20 πόντους πιο φαρδύ και 10 πόντους πιο ψηλή από την 42' είναι η 50αρα!
Πάρε 50αρα!
Μια ιδέα στη διαφορά μεγέθους : http://tvcalculator.com/index.html?76c6 ... 85a698820a
Κανε και εδώ την ερώτησή σου ...Εγώ πήρα την 42αρα και μετάνιωσα στην πρώτη μέρα κιόλας!
Από τον καναπέ έχω περίπου 3 μετρά, από την κουζίνα > 5μ και σαν monitor φαίνεται.
Βάλε και τις μπάρες μαύρες πάνω-κατω (όταν βλέπω κανένα έργο) γίνεται μικροσκοπικό!!Υ.Γ. Και εγώ έχω παιδιά ....
-
Δεν μπορώ ν' ανέβω πάνω από 500άρικο (+/-) ...
Για να καταλάβεις, τώρα βλέπουμε σε 11χρονη Sony CRT 21' και είμαστε κι ευχαριστημένοι ... -
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Δεν μπορώ ν' ανέβω πάνω από 500άρικο (+/-) ...
Για να καταλάβεις, τώρα βλέπουμε σε 11χρονη Sony CRT 21' και είμαστε κι ευχαριστημένοι ...Ψάξε καλά κάθε γωνία - ίσως βρεις κανένα € ακόμα!
Κανε μια ερώτησηκαι εδώ τελικά...
Με λίγα ευρώ παραπάνω και σε πλάσμα βρίσκεις 50αρα!
-
ενεκεν η ώρα για τιβί...
1ον δεν ψάννω για πολλές ιντσες
2ον δε με ενδιαφέρει να ειναι η επιτομη της τεχνολογίας του 2020
3ον χρήματα μετρημένα...
επειδή ειμαι παντελώς ασχετος με το θέμα, προς τα πού τείνει τωρα μια σωστή αγορά;
λεντ; πλάσμα; άλλο;
ευχαριστώ
ΥΓ δε θα ήθελα να παρω Φιλιψ...
-
4ον είδες το προηγούμενο ποστ;
Κανε μια ερώτηση και εδώ τελικά...
Προσωπικά θα έλεγα να περιμένεις λίγο (αν δεν καίγεσαι πολύ)..
Τα παλιά (του 2011) καλά μοντέλα έχουν εξαφανιστεί και τα καινούργια (του 2012) δεν ήρθαν ακόμη ή δεν έχουν τεσταριστεί καλά-καλά ... -
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
ενεκεν η ώρα για τιβί...1ον δεν ψάννω για πολλές ιντσες
ΥΓ δε θα ήθελα να παρω Φιλιψ...
Το 1 δεν θα το κρίνεις εσύ αλλά η απόσταση θέασης.
Ουδείς επρόκειτο να σου προτείνει Φίλιψ! Ωραίο το ένεκεν...
-
και τι λέει το 2012;
οι πλάσμα πλέον ξεχαστηκαν ε;
πού τείνει;
-
Οι πλάσμα είναι για συγκεκριμένες απαιτήσεις και κυρίως (κατά τη γνώμη μου) ταινίες και παιχνίδια που απαιτούν πιο αληθοφανή χρώματα. Στο τηλεοπτικό σήμα οι διαφορές είναι δύσκολο να εντοπιστούν από ανεκπαίδευτο μάτι.
Το 2012 δεν λέει κάτι ιδιαίτερο απλά έρχονται οι νέες σειρές όλων των μεγάλων εταιριών. Ίσως δούμε και καμία OLED το 2012 αλλά προς το τέλος και με σίγουρα αρκετά υψηλό κόστος.
help! τηλεορασεις hdtv !!