-
Σα καινούριος φαίνεται. Προφανώς θα θέλει κι άλλα πράγματα(περιφερειακά) αλλαγή για να δουλέψει και δεν εννοώ φρένα/ανάρτηση.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Το πρώτο είναι o 1600 με τα 110 και το δεύτερο o διλιτρος με τα 180.Sent from my GNex using smoke signals.
γκουχ γκουχ
-
;;;;;;;
Sent from my GNex using smoke signals.
-
ΩΠΑ. Από ποιο μοντέλο τον πήρες; Φρένα αναρτήσεις θ' αλλάξεις;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
;;;;;;;Sent from my GNex using smoke signals.
εχω την εντυπωση πως μονο στο 306 gti-race ξεπερασε τα 170 ο διλιτρος 16v αλλα τα 180 δεν τα εφτανε
στα 1α βηματα του ηταν 167
-
Μάλλον αναφέρεται στον δίλιτρο του 206 RC ο Ντίνος.
-
ZX/Xsara?
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Μάλλον αναφέρεται στον δίλιτρο του 206 RC ο Ντίνος.τα βγαζε αυτος? δεν ξερω
πασο
ZX/Xsara?
μαλλον 307, γιαυτο κ του drdino του τρεχουν τα σαλια, αντι να παρει κανα ss
-
307 CC με δίλιτρο μοτέρ στα 180 όπως και η αντίστοιχη C4 VTS. Δεν ξέρω αν προσφέρθηκε και στο hatch 307 αυτός ο κινητήρας
-
Σωστόν...
-
Τα έχετε κάνει κουλουβάχατα
Πρώτον, δεν είναι το δικό μου 307 αυτό, Ζήση με απογοητεύεις
Δεύτερον, αυτός είναι ο δίλιτρος με τα 180 που φορέθηκε πρώτη φορά στο 206 RC, μετα στο 307 CC και μετά το f/l και στα hatch 307. Κωδικός είναι ο EW.
Blackpug, στο 306 S16 (mk1) ήταν στα 155, μετά στο f/l πήγε στα 167 (GTI/Race). Αυτός ήταν της οικογένειας XU.
-
Ohhhhh sorry my dear...
Σωστός! EW10!
-
Συγχωρεμένος
Mεγάλος πειρασμός, εδώ τα βρίσκω πολύ φτηνά τα μοτέρ αυτά, αν δεν ήταν το θέμα των τελών στη μέση μάλλον θα την έκανα την βλακεία.
-
Δεν είναι βλακεία!
-
Πολλή βλακεία τότε;
-
δοκτορα πήγες στα ξένα και ξέχασες τα ελληνικος ??
-
Δηλαδή; Πιθανό βέβαια
Sent from my GNex using smoke signals.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Πολλή βλακεία τότε;ΚΑΘΟΛΟΥ! Θέλω κι εγώ EW10 στην ξαρά...
-
Δυστυχως η οικονομικη κατασταση που επικρατει στη χωρα μας με αναγκασε να ψαξω και να βρω τελικα δουλεια στο Λονδινο.Επειδη εκει που θα δουλεψω μου προσφερουν εταιρικο αυτοκινητο και για προσωπικη χρηση, θα πρεπει να πουλησω το 207 μου.
Μπορειτε να κανετε μια εκτιμηση λοιπον για το 207 1.4 95 αλογα, σπορ εκδοση, 3θυρο, παντα φυλαγμενο σε κλειστο γκαραζ,αγρατσουνιστο, με 23000χλμ, αγορασμενο τον Ιουλιο του 2009, ωστε να το βαλω αγγελια γιατι θα χρειαστω τα χρηματα στο ξεκινημα στην Αγγλια?
Sorry που φαινεται σαν αγγελια το κειμενο μου , δεν θελω να το δειτε ετσι, απλα να μου δωσετε μια γνωμη-βοηθεια
Thanx
-
Γιατί δεν ψάχνεις πρώτα στο car.gr εσύ, που γνωρίζεις και κάθε λεπτομέρεια του οχήματος?
PEUGEOT FORUM