-
Ο χρήστης Jazzouras έγραψε:
Για την ιστορία, η Rolex δεν έχει ούτε ένα ρολόι στο club των +-60sec/μήνα.
Η Seiko από τότε που εφηύρε το quartz ρολόι χειρός (1969) είναι στα +-10sec/μήνα.να προσθέσω ότι με τα Κινέτικ, η Σέικο είναι το μοναδικό μέλος στο κλαμπ των +-1 sec/χρόνο
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Η Seiko από τότε που εφηύρε το quartz ρολόι χειρός (1969) είναι στα +-10sec/μήνα.να προσθέσω ότι με τα Κινέτικ, η Σέικο είναι το μοναδικό μέλος στο κλαμπ των +-1 sec/χρόνο
Eτσι, έτσιιιι...
Seiko Kinetic έχω κι εγώ, άσχετο!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Eτσι, έτσιιιι...
Seiko Kinetic έχω κι εγώ, άσχετο!
Εεεεε, τι να πω ??
Μετά από μια Ευρω-Ιαπωνική μονομαχία στα αμάξια, να δω και μια αντίστοιχη μονομαχία και στα ρολόγια και ας πεθάνω....
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Off topic αλλά βλέπω ότι υπάρχει ενδιαφέρον για ρολόγια
Anyway, μάλλον θα ξέρετε ότι στην υψηλή ωρολογοποιια σημασία έχουν τα μηχανικά ρολόγια
Εξαιρετικό το quartz (μεγάλη ανακάλυψη) αλλά δεν έχει τη χάρη -
Το καινούριο όνομα του φόρουμ είναι '4ΔΕΙΚΤΕΣ'!
-
Γιατί μόνο για αυτοκίνητα μιλούν εδώ μέσα...?
Για ρίξε μια ματιά στα θέματα στο περι αυτοκίνησης και θα καταλαβείς... -
Ο χρήστης Jazzouras έγραψε:
Υ.Γ.
Η Seiko από τότε που εφηύρε το quartz ρολόι χειρός (1969) είναι στα +-10sec/μήνα.ασχετο, εχεις καποιο site για αυτες τις πληροφοριες????
-
elteo, εδώ μιλάμε με στοιχεία! Δεν είναι σαν τα άλλα θέματα που μιλούν γενικά!
Από ότι φαίνεται μας εντυπωσιάζουν οι χρόνοι, οι μετρήσεις, ο χρόνος γενικά!!!
-
Η συγκριση SEIKO με ROLEX ειναι οσο ακυρο ειναι να συγκρινεις ενα Datsun Pickup με μια Ferrari F40. Μονο και μονο το οτι καποιος διατυπωνει μια τετοια αποψη σε δημοσιο φορουμ υποτιμα την νοημοσυνη ολων οσων ξερουν να διαβαζουν!!!!
ακους εκει.....SEIKO vs Rolex............ας μεινουμε στους κινητηρες καλυτερα
-
Ο χρήστης The_Dude έγραψε:
Η συγκριση SEIKO με ROLEX ειναι οσο ακυρο ειναι να συγκρινεις ενα Datsun Pickup με μια Ferrari F40. Μονο και μονο το οτι καποιος διατυπωνει μια τετοια αποψη σε δημοσιο φορουμ υποτιμα την νοημοσυνη ολων οσων ξερουν να διαβαζουν!!!!ακους εκει.....SEIKO vs Rolex............ας μεινουμε στους κινητηρες καλυτερα
To Pickup όμως μπορεί να πάει σε μέρη που δεν μπορεί η F40
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Η συγκριση SEIKO με ROLEX ειναι οσο ακυρο ειναι να συγκρινεις ενα Datsun Pickup με μια Ferrari F40. Μονο και μονο το οτι καποιος διατυπωνει μια τετοια αποψη σε δημοσιο φορουμ υποτιμα την νοημοσυνη ολων οσων ξερουν να διαβαζουν!!!!
ακους εκει.....SEIKO vs Rolex............ας μεινουμε στους κινητηρες καλυτερα
To Pickup όμως μπορεί να πάει σε μέρη που δεν μπορεί η F40
ενώ την ώρα τη δείχνουν και τα δύο (εξίσου σωστά)
-
Eίναι σαν να συγκρίνεις pickup με F40 και το πικαπ να ρίχνει 10 ' στη φερράρι μέσα στο Mugelo
-
Πάει το θέμα. Μάλλον πρέπει να ανοιχτεί νέο
Μην αυταπατάσθε!
Η παρομοίωση που έκανα προηγουμένως αφορούσε μέσα μοντέλα των 2 εταιρειών.
Αφενός η SEIKO βγάζει κι αυτή μοντέλα των 20000 Ευρώ (ασφαλώς μηχανικά ), αφετέρου η Rolex, σε καμμία περίπτωση, δεν είναι η F40 των ρολογιών. Εξαιρετικά ρολόγια, με μεγάλη φήμη (και δικαίως), αλλά δεν αποτελούν το high-end των ρολογιών.
Είπαμε η ακρίβεια δεν έχει τόση σημασία. Πάμε παρακάτω λοιπόν -
Μήπως να πιάσουμε τώρα SONY Vs PHILIPS ?
-
μπα! AMD vs Intel!
-
Antenna vs. Mega
-
Πάντως, εμένα η γνώμη μου περί ROLEX δεν είναι κ η καλύτερη.. Πολύ μούρη για το τίποτα μου φαίνεται.
Δεν έχει σχέση με φεράρι VS πικάπ, για τον απλό λόγο ότι ένα ρόλεξ στο μόνο που πιθανόν είναι καλυτερο από ένα SEIKO είναι στο να πουλάς μούρη στην κυρά Κίτσα και να το παίζεις ματσωμένος. -
-
Εγω πάντος θα ήθελα να ακούσω ποιοί (με το χέρι στην καρδιά) θα διάλεγαν αν τους χαρίζανε, ενα οποιοδήποτε Ιαπωνέζικο αυτοκίνητο, αντί αυτού http://www.rsportscars.com/foto/04/f43005_03.jpg
-
Ο χρήστης xristos69 έγραψε:
Εγω πάντος θα ήθελα να ακούσω ποιοί (με το χέρι στην καρδιά) θα διάλεγαν αν τους χαρίζανε, ενα οποιοδήποτε Ιαπωνέζικο αυτοκίνητο, αντί αυτού http://www.rsportscars.com/foto/04/f43005_03.jpgΕξαρτάται τι θα κρυβόταν κάτω από το όποιο αμάξωμα. Και ναι προσωπικά προτιμώ μία (καλή) φτερούγα από αυτό της φωτογραφίας. Κανένας να μου τη χαρίσει; θα του ρθει και πιο φτηνά
Περί Ιαπωνικών κινητήρων