-
Smart fortwo 450, service 60.000km, 280 ευρώ σε εξουσιοδοτημένο (& πλύσιμο μέσα-έξω).
Not bad νομίζω, δεδομένου ότι πρόκειται για το μεγαλύτερο service. -
Καλησπερα. Θα ηθελα να ρωτησω ποσο περιπου λογικα στοιχιζει το παρακατω σερβις ενος fiat punto '99 16v 1242cc:
Αλλαγη των μπουζι και αλλαγη φιλτρου αερα, βενζινης και λαδιου.
Ποσο στοιχιζουν τα ανταλλακτικα και ποσο τα εργατικα;
Ενας γνωστος μου που εκανε το παραπανω σερβις μου πηρε συνολικα 120 ευρω. Ειναι καλα ή μηπως ειναι σχετικα πολλα; -
Ο χρήστης vasil έγραψε:
Καλησπερα. Θα ηθελα να ρωτησω ποσο περιπου λογικα στοιχιζει το παρακατω σερβις ενος fiat punto '99 16v 1242cc:
Αλλαγη των μπουζι και αλλαγη φιλτρου αερα, βενζινης και λαδιου.
Ποσο στοιχιζουν τα ανταλλακτικα και ποσο τα εργατικα;
Ενας γνωστος μου που εκανε το παραπανω σερβις μου πηρε συνολικα 120 ευρω. Ειναι καλα ή μηπως ειναι σχετικα πολλα;
Και λάδια?. Εάν νε πολύ φτηνά.
Α. -
βασικα μπερδευτηκα πριν. 100 + 20 ενα δοχειο λαδι που αγορασαμε. Μου ειπε τα φιλτρα + τα μπουζι στοιχιζαν 85 ευρω, ομως μου εκανε εντυπωση. Τοσο πολυ στοιχιζουν;
-
Δηλαδη και καλα για τη δουλεια μου πηρε μολις 15 ευρω. Μηπως τα ανταλλακτικα κανουν κανα 40-50αρι και ουσιαστικα πηρε κανα 50αρι για τη δουλεια του και ετσι μου ειπε για να φανει οικονομικος;
-
Ο χρήστης vasil έγραψε:
σερβις ενος fiat punto '99 16v 1242cc:Αλλαγη των μπουζι και αλλαγη φιλτρου αερα,** βενζινης** και λαδιου.
Το Puntακι δεν εχει φιλτρο βενζινης.
25€ Λαδια (4λ ημισυνθετικα 10-40)
8€ Φιλτρο αερα
6€ Φιλτρο Λαδιου
20€ ΜπουζιΣυνολο 60€ πες, για ανταλλακτικα.
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
σερβις ενος fiat punto '99 16v 1242cc:
Αλλαγη των μπουζι και αλλαγη φιλτρου αερα,** βενζινης** και λαδιου.
8€ Φιλτρο αερα
6€ Φιλτρο Λαδιου
Ωχχ.. εισαι σιγουρος? Δηλαδη μαλλον με κοροιδεψε... Δεν εχει φιλτρο βενζινης?? Αυτος μ ειπε αλλαξε και φιλτρο βενζινης. Ξερω εγω? Και μου ειπε και καλα οτι εκαναν 85 ευρω τα μπουζι, και ολα τα φιλτρα... Το λαδι πηραμε ενα απο s/m μου ειπε ειναι καλο και οικονομικο και εκανε 20 ευρω. Δηλ μαζι με το λαδι τα ανταλλακτικα εκαναν υποτιθεται 105 ευρω!!
-
Ο χρήστης vasil έγραψε:
σερβις ενος fiat punto '99 16v 1242cc:
Αλλαγη των μπουζι και αλλαγη φιλτρου αερα,** βενζινης** και λαδιου.
8€ Φιλτρο αερα
6€ Φιλτρο Λαδιου
Ωχχ.. εισαι σιγουρος? Δηλαδη μαλλον με κοροιδεψε... Δεν εχει φιλτρο βενζινης?? Αυτος μ ειπε αλλαξε και φιλτρο βενζινης. Ξερω εγω? Και μου ειπε και καλα οτι εκαναν 85 ευρω τα μπουζι, και ολα τα φιλτρα... Το λαδι πηραμε ενα απο s/m μου ειπε ειναι καλο και οικονομικο και εκανε 20 ευρω. Δηλ μαζι με το λαδι τα ανταλλακτικα εκαναν υποτιθεται 105 ευρω!!
Δες ΕΔΩ
Οσον αφορα για το φιλτρο βενζινης ειμαι αρκετα σιγουρος γιατι εχω και εγω Punto...
(Εκτος αμα εχεις το προηγουμενο μοντελο, το πιο 'στρογγυλεμενο' ας πουμε) -
Συγνωμη το Link δεν δουλευει. Ναι ειναι του '99 μοντελο αλλα η πρωτη εκδοση. Οχι τα αλλα..
-
Ο χρήστης vasil έγραψε:
Συγνωμη το Link δεν δουλευει. Ναι ειναι του '99 μοντελο αλλα η πρωτη εκδοση. Οχι τα αλλα..Τα 3 πρωτα ψηφια του αρ.πλαισιου ειναι 188 ή 176?
-
Συγνωμη το Link δεν δουλευει. Ναι ειναι του '99 μοντελο αλλα η πρωτη εκδοση. Οχι τα αλλα..
Τα 3 πρωτα ψηφια του αρ.πλαισιου ειναι 188 ή 176?
176
-
Ο χρήστης vasil έγραψε:
176
Τοτε εχει Φ.Βενζινης με κοστος 8-10€
-
176
Τοτε εχει Φ.Βενζινης με κοστος 8-10€
Kαι τα αλλα ανταλλακτικα στις τιμες που ανεφερες παραπανω;
Δηλ φ. λαδιου ~6
φ. αερος ~8
μπουζι ~20
φ. βενζινης ~8-10
αρα συνολο ~45 ευρω (χωρις το λαδι)το οτι εχει 16βαλβιδη μηχανη μηπως παιζει ρολο και ειναι πιο ακριβα τα ανταλλακτικα? (το αυτοκινητο το εχω παρει μεταχειρισμενο, προφανως ειχε αλλαξει μηχανη ο προηγουμενος )
-
Οι τιμες ειναι απο το site που σου παραθεσα και τα ανταλλακτικα επωνυμα.
Το οτι ειναι 16v δεν παιζει καποιο ρολο. Αμα ηταν V16 τοτε το συζητουσαμε -
Οι τιμες ειναι απο το site που σου παραθεσα και τα ανταλλακτικα επωνυμα.
Το οτι ειναι 16v δεν παιζει καποιο ρολο. Αμα ηταν V16 τοτε το συζητουσαμεA ok τωρα λειτουργει κανονικα, πριν ηταν εκτος λειτουργιας. Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου, μου ανοιξες τα ματια, γιατι αυτος ισχυριστηκε οτι τα ανταλλακτικα (χωρις το λαδι που πηραμε μαζι) εκαναν 85 ευρω, ενω μαλλον δεν θα εκαναν πανω απο 45 ευρω! Τι να πω, τελικα ποτε δεν πρεπει να εχεις εμπιστοσυνη σε κανεναν σημερα.
Πρεπει να αρχισω να ψαχνομαι λιγο και μηχανολογικα περι αυτοκινητων για να μην την ξαναπατησω ετσι.
Να σαι καλα και Thanks και παλι! -
Subaru Outback 2.0D 75.000 xιλιομετρα
μπροστινα τακάκια icer
7 lit λάδι Castrol Edge SAE 5W-30
Φίλτρο λαδιου (Subaru)
Φίλτρο αέρα (Τοkyο αν θυμαμαι καλα)ΣΥΝΟΛΟ: 195€
10€ περισσότερα απ'οσο ηθελε η αντιπροσωπία μονο για τα τακακια
-
Φίλος με Grande Punto εβαλε
ιμαντα εκκεντροφόρου
ρουλεμαν
αντλια νερου (η παλια ειχε μεταλλικό, η νεα εχει πλαστικο ροτορακι)
paraflu
λαδια selenia χρυσα,
δεν ειμαστε σιγουροι για φιλτρο λαδιου, ας πουμε οτι εβαλε- εργασια
συνολο 270€
Τον σκίσανε?
-
Τα ίδια ανταλλακτικά χωρίς την αντλία πήρα για αλλαγή σε 1.2 8V της κοπελιάς στα 140Ε πριν 2 μήνες
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Φίλος με Grande Punto εβαλε
..............................
Τον σκίσανε?Oχι, η τιμή είναι λογική .
-
Εκανα και γω ενα μικρο σερβις στο ignisaki
εκτος απο τα αμορτισερ που κοστισαν 320 με περαστικα και ευθυγραμιση εχουμε τα εξης τα οποια αγορασα απο μαγαζι με ανταλακτικα και μου τα εβαλε ο μηχανικος μου
Βαλβολινες 20 ευρω
Μπουζι ngk 18
Φιλτρο 8
2 τσιμουχακια στα ψαλιδια 10 ευρω
το συνολο 56 ευρω +320=376 και ειναι το αυτοκινητο σαν καινουριο δεν περιμενα οτι με μπουζι και φιλτρο θα αλλαζε τοσο πολυ η λειτουργια του κινητηρα συν το οτι εξαφανιστηκα οι οποια θορυβοι απο την μεταδοση.
Παντως αν αγοραζετε μονοι σας τα ανταλακτικα πραγματικα μπορειτε να κερδισετε αρκετα χρηματα σε καθε σερβις.
Πόσο κοστίζει το σέρβις του αυτοκινήτου σας?