-
Multijet δεν ειναι ο diesel;
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Multijet δεν ειναι ο diesel;Ναι
-
Οκ, απλα ρωταω για να μην ακουσω καμια συγκριση αυτης της τιμης με τιμη βενζινοκινητου.
-
Ο χρήστης antonisczt έγραψε:
1.3 LOUNGE MULTIJET 75HP
13600E + 320E Μεταλλικό χρώμα + εξοδα πινακίδωνΕκπτωσεις δεν παιζουν?Κατι που λεγαν απο 700 εως 1000 ισχυει?
Οι τιμές που ανέφερα είναι τιμοκαταλογου και χωρίς απόσυρση. Τωρα αν παιζουν προωθητικές και τι παίζει δεν ξέρω να σου πω.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Αν κρίνω από τα ανανεωμένα 500 (2010 και μετά) τότε κι αυτό μια χαρά θα τσουλάει.Λεγεται οτι εχει καλυτερη ποιοτητα κυλισης απο το Punto evo, αλλα και καλυτερη θεση οδηγησης...
Σαφως πολυ καλυτερο παντως σε σχεση με το προηγουμενο Panda, σε αυτους τους τομεις.
Απο τις τιμες του (χωρις να λαβω υποψιν καποιες προωθητικες ενεργειες που σιγουρα υπαρχουν και θα πρεπει να κινουνται μεταξυ 700-1000ευρω περιπου...) παντως, φαινεται οτι καλο value for money, αποτελει η εκδοση Lounge με τον γνωστο
1200αρη κινητηρα και τους 69ιππους.
Οποιαδηποτε αλλη ακριβοτερη εκδοση Panda, αλλα και γενικοτερα σε αυτη την κατηγορια οτι ξεπερνα τα 12-12,5κ, 'βρισκει' μπροστα του εντονοτατο υπαρκτο ανταγωνισμο, και δεν αναφερομαι φυσικα μονο στο up! αλλα μεταξυ αλλων, Ιαπωνικων, Κορεατικων, Γαλλικων κτλ, εχει και εσωτερικο ανταγωνισμο, το punto evo φυσικα το οποιο ειναι και μια κατηγορια πανω σε χωρους. -
Eχουμε καποιο λινκ που να αποδεικνυει ολα αυτα;
-
καλημερες...
πηγα εχθες να μου κανουν μια προσφορα για το νεο panda...
εχουμε και λεμε..
fiat panda laounge twin air
12.400
+1000 αυτοματο κιβωτιο
+400 πακετο sit il (ζαντες και προβολακια)
+250 μεταλλιο χρωμα
+950 ανοιγωμενη οροφη
+550 blue & me
= 15.550- 400 πινακιδες κτλ κτλ
=15.950
τα σχολια δικα σας.
- 400 πινακιδες κτλ κτλ
-
Εκτος απο τις πινακιδες κλπ,ολα τα αλλα δεν ειναι αναγκαια.
-
σιγουρα ο καθενας θα βαλει αυτα που νομιζει οτι θεωρει απαραιτητα.....για εμενα ολα τα παραπανω ειναι απαραιτητα μιας και θα ειναι το βασικο μου αυτοκινητο και λογικα θα το εχω για πολλα χρονια....αρα θελω να εχει το κατι παραπανω....αλλα στη αρχη ειχαν πει, σαν φιατ, δεν θυμαμαι που το ειχα διαβασει, οτι θα ειναι οικονομικο. με αρχικη τιμη 12.400.... δεν νομιζω...... εκτος και αν μετα το σαββατο που μας ερχεται δηλαδη στις 03 μαρτιου που θα γινει και επισημη παρουσιαση, θα μειωσουν τιμη ή θα εχουν προσφορες για να λανσαρουν πιο καλα το αυτοκινητο.... ιδωμεν....
-
Σωστη η τοποθετηση σου,αλλα τοτε θα πρεπει να υπολογιζεις ολα αυτα που θεωρεις απαραιτητα σε ολα τα υποψηφια για αγορα αυτοκινητα.Ετσι μονο θα δεις την πραγματικη διαφορα τιμης αναμεσα στις μαρκες.
-
ναι εννοειτε οτι η συγκριση γινεται σε ολα τα αυτοκινητα που ψαχνω αυτην την περιοδο, απο τι εξοπλισμο δινει η καθε εταιρεια, τα σερβις, τα ανταλλακτικα, η αρχικη τιμη του, καταναλωση κτλ κτλ....
-
Απο περιεργεια περισσοτερο, αν εχεις τις προσφορες με τα αντιστοιχα απο αλλα μοντελα θα μπορουσες να τις δημοσιευσεις εδω για να δουμε τι γινεται με τις τιμες;
-
Ο χρήστης cgri1976 έγραψε:
καλημερες...
πηγα εχθες να μου κανουν μια προσφορα για το νεο panda...
εχουμε και λεμε..
fiat panda laounge twin air
12.400
+1000 αυτοματο κιβωτιο
+400 πακετο sit il (ζαντες και προβολακια)
+250 μεταλλιο χρωμα
+950 ανοιγωμενη οροφη
+550 blue & me
= 15.550- 400 πινακιδες κτλ κτλ
=15.950
τα σχολια δικα σας.
Αν σου κόβουν και ένα 1000ρικο τότε η τιμή είναι σχετικά οκ. Τα έξτρα πάντως είναι ανεξήγητα πιο ακριβά από την αντίστοιχη έκδοση του 500 και αυτό είναι μέγα σφάλμα της εισαγωγικής. Πχ η ηλιοροφή είναι στα 3πλασια χρήματα και σχεδόν στα 2πλάσια είναι το (απαραίτητο κατ΄εμέ) blue&me.
- 400 πινακιδες κτλ κτλ
-
Η ανοιγόμενη ηλιοροφή και το αυτόματο κιβώτιο έχουν ακριβώς το ίδιο κόστος με το παλιό panda.
(το αγοράσαμε το 2009). -
Ο χρήστης cgri1976 έγραψε:
σιγουρα ο καθενας θα βαλει αυτα που νομιζει οτι θεωρει απαραιτητα.....για εμενα ολα τα παραπανω ειναι απαραιτητα μιας και θα ειναι το βασικο μου αυτοκινητο και λογικα θα το εχω για πολλα χρονια....αρα θελω να εχει το κατι παραπανω....αλλα στη αρχη ειχαν πει, σαν φιατ, δεν θυμαμαι που το ειχα διαβασει, οτι θα ειναι οικονομικο. με αρχικη τιμη 12.400.... δεν νομιζω...... εκτος και αν μετα το σαββατο που μας ερχεται δηλαδη στις 03 μαρτιου που θα γινει και επισημη παρουσιαση, θα μειωσουν τιμη ή θα εχουν προσφορες για να λανσαρουν πιο καλα το αυτοκινητο.... ιδωμεν....Το τι ειναι οικονομικο και τι οχι ειναι πολυ υποκειμενικο.Η παγια εκπτωση ειναι οντως 1000€.
Απο κει και περα καλα κανεις και μας λες οτι αφου ετσι το θελω,ετσι θα το παρω!Εχω γνωστο που εδωσε 28.500€(!)για Bravo 150 Sport βαζοντας και τα 40 extra του τιμοκαταλογου!Τρελος?Για καποιους ναι,για αλλους οχι.
Αυτος ετσι το ηθελε,ετσι το πηρε.Οσον αφορα τωρα τα αξεσουαρ μη νομιζεις οτι αλλου θα τα βρεις φθηνοτερα,απλα θα ελεγα να απομονωσεις καποις τιμες.Δηλαδη 550€ για bluetooth(παει και με τα χειριστηρια στο τιμονι?)ειναι αντικειμενικα πολλα.
Μπορεις με κατι σε after market να κανεις εξισου καλα τη δουλεια σου.Η οροφη ψιλοτσιμπημενη,το μεταλλικο νορμαλ,το αυτοματο νορμαλ και το 400αρι για ζαντες προβολακια καλο μου ακουγεται(φοραει ηδη 15αρες και βαζει ζαντες η αλλαζει και διασταση?).Κοινως αν εχεις ορεξη(+χρημα)μπορεις ανετα να φτιαξεις μικρο που να κοστιζει σαν μικρομεσαιο,κτλ,κτλ.εφοσον καποια αξεσουαρ τα θεωρεις απαραιτητα. -
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
:inlove:
πως θα γινει να ξεφορτωθούμε το Fiesta ρε γμτ....Οχι.
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
:inlove:
πως θα γινει να ξεφορτωθούμε το Fiesta ρε γμτ....Πραγματι,ειναι ερωτευσιμο.
ποσυρση μηπως? Χαρισμα σε αγαπημενο προσωπο?
Οχι
-
Ωραιο το μονταρισμα.
-
το είδα το νέο πάντα... τεράστεια διαφορά σε σχέση με τον προκατοχο του... πολύ καλοφτιαγμένο αλλά σε ντίζελ που με ενδιαφέρει πανάκριβο...
ο αντιπρόσωπος μου είπε οτι λογικά θα έχει έκπτωση 500-700 στις τιμές καταλόγου... αν κάποιον τον ενδιαφέρουν συγκεκριμένα πράγματα έχω κατάλογο με τιμές για το ντίζελ
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
το είδα το νέο πάντα... τεράστεια διαφορά σε σχέση με τον προκατοχο του... πολύ καλοφτιαγμένο αλλά σε ντίζελ που με ενδιαφέρει πανάκριβο...ο αντιπρόσωπος μου είπε οτι λογικά θα έχει έκπτωση 500-700 στις τιμές καταλόγου... αν κάποιον τον ενδιαφέρουν συγκεκριμένα πράγματα έχω κατάλογο με τιμές για το ντίζελ
-700 είναι η έκπτωση. γαμώ τους πωλητές μου μεσα.
παντως δεν ειναι ακριβό συγκριτικά με τα άλλα της ντιζελ. παιζει μόνο το κα ντιζελ να είναι φθηνότερο?
βεβαια, αν θες ντιζελ, με 12χλρ παιρνεις την **πλουσια **έκδοση του C3 -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
το είδα το νέο πάντα... τεράστεια διαφορά σε σχέση με τον προκατοχο του... πολύ καλοφτιαγμένο αλλά σε ντίζελ που με ενδιαφέρει πανάκριβο...ο αντιπρόσωπος μου είπε οτι λογικά θα έχει έκπτωση 500-700 στις τιμές καταλόγου... αν κάποιον τον ενδιαφέρουν συγκεκριμένα πράγματα έχω κατάλογο με τιμές για το ντίζελ
Βάλε ντίζελ στο monster, την ίδια τραχιά λειτουργία θα έχει και δε θα καταλάβεις διαφορά.
Fiat Panda Mk III (Model 169, 2003-2012)