-
Ο χρήστης vice246 έγραψε:
είναι η πιο ξύλινη απόκοσμη ελληνική φωνή που έχω ακούσει....μου θυμίζει την φωνητική μετάφραση της google...εξωγήινη.Κείμενα γραμμένα απο εδω και χρόνια επαγγελματίες του είδους διαβαζει! Τραπεζικος δεν ήταν? Απο στεγαστικά και πιστωτικές ήξερε ο άνθρωπος!!!
-
-
Καλά πάμε...
Μαζί τα φάγαμε και ζήτω η δημοκρατία. Για να σας καλύψω όλους!
«Επίθεση» από αέρος στον Καστανίδη ...
Tην περασμένη Παρασκευή ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, X. Καστανιδης ταξίδευε αεροπορικός από την Αθήνα για Θεσσαλονίκη.Κάποια στιγμή κατα τη διαρκεια της πτήσης και σύμφωνα με πληροφορίες, ένας πολύ γνωστός Έλληνας γιατρός μόλις αντιλήφθηκε την παρουσία του Καστανίδη στην πρώτη θέση, δεν άντεξε και γύρισε και του είπε:'Καλά δεν ντρέπεστε να ταξιδεύετε ακόμη και σήμερα στην πρώτη θέση; Εγώ την δική μου θέση την πληρώνω από τη τσέπη μου''.''Γιατί όμως να πληρώνω και τη δική σας θέση και τα προνόμια σας; Θα παθαίνατε κάτι αν ταξιδεύατε σε οικονομική θέση;'', ειπε σε έντονο ύφος ο γιατρός.Ο Καστανίδης δεν έβγαλε μιλιά.Και ο γιατρός αμέσως μετά από αυτά που είπε, κέρδισε το χειροκρότημα όλων των υπόλοιπων επιβατών.
«Γιούχαραν» τον βουλευτή Άγγελο Τόλκα την ώρα που γευμάτιζε
Aποδέκτης της οργής του κόσμου έγινε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Άγγελος Τόλκας, την ώρα που γευμάτιζε σε κεντρική ταβέρνα της Νάουσας Θεσσαλονίκης.Αναρχικοί και αντεξουσιαστές εντόπισαν το βουλευτή του ΠΑΣΟΚ να γευματίζει σε κεντρική ταβέρνα της Νάουσας.Αρχίσαν να τον γιουχάρουν, «στολίζοντας» αυτόν και την παρέα του με διάφορα κοσμικά επίθετα.Μάλιστα οι οργισμένοι πολίτες ζητούσαν επιμόνως από τον βουλευτή και την παρέα του να αποχωρίσουν από το μαγαζί, με τον ίδιο να απαντά πως πρόκειται για δημόσιο χώρο και θα αποχωρήσει αφότου ολοκληρώσει το γεύμα του.Ενώ συνεχιζόταν το γιουχάρισμα για 40 περίπου λεπτά, οι οργισμένοι πολίτες της Νάουσας Θεσσαλονίκης άρχισαν να τρώνε και να πίνουν από το «φτωχικό» του γεύμα. Τελικά επενέβησαν άνδρες της προσωπικής του φρουράς και ο βουλευτής αποχώρησε φανερά ενοχλημένος.
Γιαουρτώσαν τον Πάρι Κουκουλόπουλο στην Κοζάνη.
-
είναι και αργά να βγεί στο κουρμπέτι
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Προσωπικά δεν έχω ψευδαισθήσεις. Ότι προλάβει και γίνει όσο είναι ο χουντικός ο Παπαδήμος στο τιμόνι.
Μόλις αναλάβουν οι εκλεγμένες από το λαό με δημοκρατικές διαδικασίες και λοιποί σωτήρες του έθνους θα αρχίσει πάλι η μάσα...είδες εσύ το papadimos να κάνει τίποτα απο τότε που ανέλαβε ??
Εγω το μονο που βλεπω ειναι οτι η μασα συνεχιζεται και με Παπαδημο
Αλλωστε ουτε που θα εχει διανοηθει να την διακοψει -
Εδώ δεν υπάρχει διάθεση να αλλάξει τίποτε γιατί οι πολιτικοί που μας οδήγησαν εδώ συνεχίζουν να κυβερνούν. Οι ημέτεροι τρώνε και πίνουν με μισθούς που τους ζηλεύουν κι οι Αμερικάνοι (πόσα παίρνει ο Παπούλιας και πόσα ο Ομπάμα, πότε θα βγει στη σύνταξη ο ένας και πότε ο άλλος).
Είναι σίγουρο ότι θα μας πετάξουν έξω από την Ευρώπη και το ευρώ (επιτέλους το κομμουνιστικό όνειρο πραγματοποιείται) και όσοι έχουν τρόφιμα ή πολλά λεφτά θα τρώνε - οι άλλοι θα περιμένουν κανένα πακέτο ανθρωπιστικής βοήθειας να μαγειρέψουν σε φουφού στο μπαλκόνι τους.
Αντίθετα με την σκατοχώρα μας, η πολιτική κατάσταση στην Ιταλία είναι σημαντικά καλύτερη. Ακόμη δεν είχαν οικονομικά αποτελέσματα αλλά τους εμπιστεύονται όλοι (φαίνεται στα Ιταλικά spread) γιατί κυβερνούν σοβαροί πολιτικοί και έχουν διάθεση να βγάλουν την Ιταλία από την κρίση.
-
...απ' ότι φαίνεται, τουλάχιστον μέχρι στιγμής, ο πιο σοβαρός πολιτικός που διαθέτουμε είναι ο Λεβέντης!!!!!....
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Εδώ δεν υπάρχει διάθεση να αλλάξει τίποτε γιατί οι πολιτικοί που μας οδήγησαν εδώ συνεχίζουν να κυβερνούν. Οι ημέτεροι τρώνε και πίνουν με μισθούς που τους ζηλεύουν κι οι Αμερικάνοι (πόσα παίρνει ο Παπούλιας και πόσα ο Ομπάμα, πότε θα βγει στη σύνταξη ο ένας και πότε ο άλλος).Είναι σίγουρο ότι θα μας πετάξουν έξω από την Ευρώπη και το ευρώ (επιτέλους το κομμουνιστικό όνειρο πραγματοποιείται) και όσοι έχουν τρόφιμα ή πολλά λεφτά θα τρώνε - οι άλλοι θα περιμένουν κανένα πακέτο ανθρωπιστικής βοήθειας να μαγειρέψουν σε φουφού στο μπαλκόνι τους.
Αντίθετα με την σκατοχώρα μας, η πολιτική κατάσταση στην Ιταλία είναι σημαντικά καλύτερη. Ακόμη δεν είχαν οικονομικά αποτελέσματα αλλά τους εμπιστεύονται όλοι (φαίνεται στα Ιταλικά spread) γιατί κυβερνούν σοβαροί πολιτικοί και έχουν διάθεση να βγάλουν την Ιταλία από την κρίση.
επειδη ζω στην Ιταλια τα τελευταια 10 χρονια...δεν φανταζεσαι ποσο εχει πεσει η αγορα και εδω...
Βεβαια αυτη εχουν αλλο συστημα διαχειρησης...οι ᾽᾽νομαρχιες᾽᾽δουλευουν οχι αστεια και πεφτει χρημα σε εργα αναπτυξη θεσεις...απο την αλλη ομως ΠΟΛΛΟΙ τρωνε χρηματα και εδω...και μιλαμε για χοντρο χρημα.
Τωρα αν εχουν σοβαρους πολιτικους...απλα να σου πω ο Μοντι κανει και σωστα πραγματα αλλα επειδη τον εβαλε η Μερκελ με ενα τηλεφωνημα στον Προεδρο Ναπολιτανο ,γι αυτο και τον εμπιστευονται...
Αν γινουν εκλογες δεν νομιζω να μεινει ετσι η εμπιστοσυνη του Βερολινου...
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Προσωπικά δεν έχω ψευδαισθήσεις. Ότι προλάβει και γίνει όσο είναι ο χουντικός ο Παπαδήμος στο τιμόνι.
Μόλις αναλάβουν οι εκλεγμένες από το λαό με δημοκρατικές διαδικασίες και λοιποί σωτήρες του έθνους θα αρχίσει πάλι η μάσα...είδες εσύ το papadimos να κάνει τίποτα απο τότε που ανέλαβε ??
Εγω το μονο που βλεπω ειναι οτι η μασα συνεχιζεται και με Παπαδημο
Αλλωστε ουτε που θα εχει διανοηθει να την διακοψειΜα γιατί το λες αυτό; Ο άνθρωπος είναι αδιάφθορος.
-
Ο χρήστης liostemi έγραψε:
...απ' ότι φαίνεται, τουλάχιστον μέχρι στιγμής, ο πιο σοβαρός πολιτικός που διαθέτουμε είναι ο Λεβέντης!!!!!....απορω γιατι σου φαινεται παραξενο
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
...απ' ότι φαίνεται, τουλάχιστον μέχρι στιγμής, ο πιο σοβαρός πολιτικός που διαθέτουμε είναι ο Λεβέντης!!!!!....
απορω γιατι σου φαινεται παραξενο
Θυμαμαι σαν να ηταν χθες πριν απο μερικα χρονια, ειχα γυρισει απο μπασκετ και στον ΑΝΤ1 ο δημοσιογραφος Πάνος Παναγιωτοπουλος (νυν στελεχαρα κυβερνώντος κόμματος) στο κλεισιμο εκπομπης με καλεσμενο τον Λεβεντη, εφερε πιτσες στο στουντιο προφανως για να τον μειώσει και να του δειξει ποιος εχει το πανω χέρι.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
...παράξενο, ΟΧΙ, δεν μου φαίνεται... απλά, δυσκολεύομαι να το δεχτώ...
Όπως και νά 'χει, ΚΑΛΑ ΚΟΥΛΟΥΜΑΑΑΑΑ!!!!!!! -
Ο χρήστης komis1 έγραψε:
Λοιπόν να ρωτήσεις κάποιον σοβαρό άνθρωπο να σου πει για πείνα, όπως ο πατέρας μου που έτρωγε στη λέσχη ψωμί με σάλτσα (το δωρεάν) κι έβγαλε το πολυτεχνείο με άριστα, μεσούσης χούντας.
Σε ευχαριστω για την προσωπική μαρτυρία που επιβεβαιώνει που ήταν η Ελλάδα το '60-'70 και όσα έγραψα για την πρόοδο που έγινε από τότε. Γιατι άν έλεγα τις δικές μου προσωπικές μαρτυρίες ίσως να μην ήταν πιστευτές
Υ.Γ. Ας δώσουν λίγη σημασία οι νεώτεροι
Τρία πουλάκια κάθονται... Μην κρατάς από αυτά που γράφω επιλεκτικά ότι σε συμφέρει. Ο πατέρας μου μπορεί να μην είχε αλλά είχε και συμφοιτητές που είχαν.
(1) Άσε μη σου πώ για τα 3 πουλάκια σου ...
(2) Προφανώς η πλειονότητα όσων πήγαιναν Πλουτεχνείο στα '60-'70 ήταν παιδιά της προνομιούχας αστικής τάξης και της πλουτοκρατίας. Δεν μας είπες κάτι άγνωστο!
(3) Μίλησα για στερήσεις του λαού τη δεκαετία '60-'70 και το επιβεβαίωσες με προσωπική μαρτυρία. Μόνο έτσι μπορούσε να σπουδάσει Πολυτεχνείο παιδί από την αγροτιά ή την εργατική τάξη.
(4) Μίλησα για στερήσεις το '60-70 και ΟΧΙ ΠΕΙΝΑ. Από πείνα χάσαμε 300.000 Έλληνες στην Κατοχή και θα το ξαναδούμε αν επικρατήσουν οι αντιμνημονιακές ιδέες και δούμε τη χώρα να 'χρεοκοπεί' και να γυρίζει στη δραχμή. Αυτό εύχονται τα κοράκια της κομμουνιστικής αριστεράς και οι εθνικιστές-νεοφασίστες, για μια 2η ευκαιρία. Αυτοί που πλασσάρονται σαν 'αντι-Νεοταξικοί' (η Νέα Τάξη παίζει το ρόλο των Εβραίων του Χιτλερ)
(5) Παρεπιμπτόντως, επειδή σε προηγούμενα ανέφερες ότι οικογενειακώς είστε και έξω απο την Ελλάδα και πολίτες της Ευρώπης, μήπως έχετε και κανένα καλό κομπόδεμα σε τράπεζες του εξωτερικού?Ο πατέρας μου μπορεί να μην είχε αλλά είχε και συμφοιτητές που είχαν.** Σημασία έχει ότι έχοντες ή μη, διατήρησαν μια αξιοπρέπεια, έβγαλαν ένα πολυτεχνείο με το σπαθί τους και πρόκοψαν στη ζωή τους**. Και δρόμοι χτίστηκαν στην εποχή τους, και σχολεία, και νοσοκομεία και υποδομές, χωρίς να καταβυθιστεί η χώρα στα χρέη. Λοιπόν δεν είναι η 'πείνα' το μεγάλο κακό, το μεγάλο κακό είναι η φαυλοκρατία .
Μα τι λες άνθρωπε μου? Αν δεν είναι υπεύθυνοι όσοι σπούδαζαν επί χούντας για τη διακυβέρνηση της χωρας και τη σημερινή κατάντια της Ελληνικής κοινωνίας, ποιοί είναι? Οι 30χρονοι?
Αν θέλετε λοιπόν να σοβαρευτούμε, όλοι μα όλοι, θεωρώ ότι είναι πιο ρεαλιστικό ότι πρέπει να εξοστρακιστούν οι πολιτικοί, με τρόπο παραδειγματικό. Γιατί να εξοστρακιστούν 11.000.000 Έλληνες από τον τόπο τους, αποκαλείται εθνοκάθαρση. Μπορείτε να διαλέξετε κι εσείς τι πιστεύετε.
Απόψεις χουντικού ή Χρυσαυγίτη. Τέλος η κουβεντα μαζί σου, δεν έχει νόημα, δεν υπάρχει βάση διαλόγου και επικοινωνίας.
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Θυμαμαι σαν να ηταν χθες πριν απο μερικα χρονια, ειχα γυρισει απο μπασκετ και στον ΑΝΤ1 ο δημοσιογραφος Πάνος Παναγιωτοπουλος (νυν στελεχαρα κυβερνώντος κόμματος) στο κλεισιμο εκπομπης με καλεσμενο τον Λεβεντη, εφερε πιτσες στο στουντιο προφανως για να τον μειώσει και να του δειξει ποιος εχει το πανω χέρι.
+1
(στο 5:44)
Εμετός ο Παναγιωτόπουλος.
-
Ακομα θυμαμαι τον Λεβεντη στο ξεφτυλισμα που εκανε στον τοτε δημοσιογραφο και μετεπειτα βουλευτη και υπουργο οταν σε τηλεοπτικη συνενταυξη πηγε να του κανει πλακα με την πιτσα... που ειχε παραγγειλει ο δημοσιγραφος- υπουργος... Τον εβαλε στη θεση του... οπως θα επρεπε να κανουν ολοι οι τωρινοι αστερες των παραθυρων.... αλλα βλεπεις το γλυψιμο ειναι διαχρονικο...
Α!!! με προλαβατε...
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Πάνε οι καλές εποχές Ανδρέα μου.
ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΡΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ
Άραγε τα ΜΜΕ ποιά γραμμή περνάνε? Αφορμή για προβληματισμό.
Την επίσημη του οικονομικού συμμαζέματος ή της διαιώνισης παραβατικών συμπεριφορών και ανομίας σαν αντίσταση σε αντιλαϊκές πολιτικές?
Το πρώτο παίζει σε κάποια δελτία ειδήσεων και συζητήσεις, Το 2ο παίζει όλη μέρα από τα πρωϊνάδικα της κάθε Μελέτης έως τη μεταμεσονύχτια σάτιρα. Όχι ότι υπάρχει πολιτική συνομωσία, απλά αυτό είναι το εύκολο προϊόν για πούλημα
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Ακομα θυμαμαι τον Λεβεντη στο ξεφτυλισμα που εκανε στον τοτε δημοσιογραφο και μετεπειτα βουλευτη και υπουργο οταν σε τηλεοπτικη συνενταυξη πηγε να του κανει πλακα με την πιτσα... που ειχε παραγγειλει ο δημοσιγραφος- υπουργος... Τον εβαλε στη θεση του... οπως θα επρεπε να κανουν ολοι οι τωρινοι αστερες των παραθυρων.... αλλα βλεπεις το γλυψιμο ειναι διαχρονικο...Α!!! με προλαβατε...
Ειδες πως μερικες συμπεριφορες μένουν σε κάποιους και δεν τις ξεχναμε?
Τους εχω γραμμενους τους πολιτικους, αλλα στην Δημοκρατια τους ακους όλους χωρις προκαταληψη.Και ειδα τωρα και την συνεχεια του βιντεο, που ελεγε για τα Σκοπια.
Παρεπιπτποντως λεει τα αυτοκινητα της γείτονος θα φέρουν ΜΚ.
Να δω τωρα αντιδρασεις στην καθημερινοτητα όπου κάποιος πάει στα Σκόπια για να σωσει μερικα Euro στα ψωνια του πως θα βλεπει το MK όταν θα κανει βόλτα στην Θεσ/νικη και την Χαλκιδική? -
Ο χρήστης Adriver έγραψε:
Μα τι λες άνθρωπε μου? Αν δεν είναι υπεύθυνοι όσοι σπούδαζαν επί χούντας για τη διακυβέρνηση της χωρας και τη σημερινή κατάντια της Ελληνικής κοινωνίας, ποιοί είναι? Οι 30χρονοι?...ξεκόλλα με τη γεννιά του Πολυτεχνείου που φταίει για όλα... επιτέλους πρέπει να καταννοήσεις (και όχι μόνον εσύ) ότι λίγα συγκεκριμένα άτομα ευθύνονται... ΟΧΙ ΟΛΟΙ!
Απόψεις χουντικού ή Χρυσαυγίτη. Τέλος η κουβεντα μαζί σου, δεν έχει νόημα, δεν υπάρχει βάση διαλόγου και επικοινωνίας.
...απορώ που ο komis1 συνεχίζει την προσπάθεια για σοβαρή κουβέντα μαζί σου!!!
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
http://news247.gr/oikonomia/oikonomika/zhtoun_na_epanaproslavoyn_galloys_me_misthous_ellhnwn.1668762.htmlIf you tolerate this, your children will be next...
-
Διαβάζω τα σχόλια και θλίβομαι για την ηλιθιότητα και την κοντοφθαλμία που διακατέχει τους συμπολίτες μας...
http://news247.gr/kosmos/news/fovountai ... 68852.html
ΔΝΤ - Η ζωή μετά... (το Μνημόνιο 3)