-
Γιώργο, το έχω δοκιμάσει αυτό. Στην επόμενη αναζήτηση που θα κάνω, χάνει τη ρύθμιση.
Σκεφτόμουν μήπως υπήρχε τρόπος να μπει χέρι σε κάποιο configuration αρχείο.
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
λιγα για τα p500 εδω
FAIL!
Ναι το μπορντελο και δεν μπορεσα να βγαλω αλλη τα trial Μου μεσα
εν αναμονηαυτα ειναι!
τι εχουμε...σημερα βγηκε ο χαμος...
Huawei Ascend...Xperia S/P/U... LG 4X
και περιμενουμε HTC...Samsung...Nokia...
και ενω βγαινουν αυτα απλα θα χτυπησω παλι ενα GNex...
αλλα τα Σονυ...ειδικα το Ρ...με αλουμινιο...
-
Θα μπορούσες να παίξεις με το manage search engines
Το Google δε μπορείς να το πειράξεις , αλλά κάποιο άλλο του στυλ imbd πειράζεται
Sent from my LG-P500 using Tapatalk
-
το επομενο μου κινητο : sony xperia P
-
Κινητάρες τα Sony και ας λέει ο ψορσαιρ!
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
το επομενο μου κινητο : sony xperia Phttps://www.youtube.com/watch?v=Lj0q5O59D2E
ισως και το δικο μου...Κινητάρες τα Sony και ας λέει ο ψορσαιρ!
αν μη τι αλλο αξιοπιστα...ετσι να εχουμε και αλλο κοινο Προεδραρα μουυυυυυυυ
ΥΓ.αντε ακομα να δουμε την νεα 620GT...
-
Μετά τις υπερμούφες της Apple δεν ξανατσιμπάμε με δήθεν εξωτικά υλικά!
Πλαστικό και κάνα Gorilla glass αρκούν.
-
Είναι να απορεί κανεις ποσοι τσιμπάνε το παραμύθι που πουλά η Sony... (πλην ελαχιστων εξαιρεσεων που οντως αξιζουν) Τωρα που η Sony θα προσπαθησει να εφαρμοσει σιγα σιγα την πολιτικη της επι των κινητων και να τα κλεισει στο οικοσυστημα της, και να τα πηξει στο bloatware... θα δουμε ποσοι και για ποσο ακομα θα τα υπερασπιζεστε... Δεν μιλαμε καν για τα ληγμενα specs και τις φευγατες τιμες.
Rant τελος... σε οτι αφορα την Sony, απλως μετρω αντιστροφα. Καθομαι στην lazyboy πολυθρόνα μου, με το ποπκορν μου και την κοκα μου και απολαμβάνω... Time is on my siiideeee...
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... SJGFY#t=6s
-
εδω εβγαλαν το uberbloatware htc sense το καλυτερο
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Είναι να απορεί κανεις ποσοι τσιμπάνε το παραμύθι που πουλά η Sony... (πλην ελαχιστων εξαιρεσεων που οντως αξιζουν) Τωρα που η Sony θα προσπαθησει να εφαρμοσει σιγα σιγα την πολιτικη της επι των κινητων και να τα κλεισει στο οικοσυστημα της, και να τα πηξει στο bloatware... θα δουμε ποσοι και για ποσο ακομα θα τα υπερασπιζεστε... Δεν μιλαμε καν για τα ληγμενα specs και τις φευγατες τιμες.Rant τελος... σε οτι αφορα την Sony, απλως μετρω αντιστροφα. Καθομαι στην lazyboy πολυθρόνα μου, με το ποπκορν μου και την κοκα μου και απολαμβάνω... Time is on my siiideeee...
ας βγαλει η apple κανενα 5αρι με 4αρα οθονη και θα δεις για ποσο θα αλλαξω...
κατα τα αλλα θα κοιταξω το P αλλα θα παιχτει εναντιον του GNex και μαλλον θα κερδισει το τελευταιο....
τα Νεξους εχουν κατι το φοβερο....αναβαθμισεις...
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Είναι να απορεί κανεις ποσοι τσιμπάνε το παραμύθι που πουλά η Sony... (πλην ελαχιστων εξαιρεσεων που οντως αξιζουν) Τωρα που η Sony θα προσπαθησει να εφαρμοσει σιγα σιγα την πολιτικη της επι των κινητων και να τα κλεισει στο οικοσυστημα της, και να τα πηξει στο bloatware... θα δουμε ποσοι και για ποσο ακομα θα τα υπερασπιζεστε... Δεν μιλαμε καν για τα ληγμενα specs και τις φευγατες τιμες.Rant τελος... σε οτι αφορα την Sony, απλως μετρω αντιστροφα. Καθομαι στην lazyboy πολυθρόνα μου, με το ποπκορν μου και την κοκα μου και απολαμβάνω... Time is on my siiideeee...
Nough said!
-
1300άρα μπαταρία το P; Πάνε καλά;
Sent from my GNex using smoke signals.
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
Huawei Ascend...
Χιουντάι Αξεντ είχε ο πατέρας μου πριν πολλά χρόνια και ήταν πολύ μάπα...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
1300άρα μπαταρία το P; Πάνε καλά;Sent from my GNex using smoke signals.
Εκτός αν μείωσαν πολύ την κατανάλωση δεν πανε καθόλου καλά! Η 1500άρα στο Neo V μου βγάζει3 μέρες με χαμηλή χρήση και 6 ώρες σε μαλάκυνση.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Εκτός αν μείωσαν πολύ την κατανάλωση δεν πανε καθόλου καλά! Η 1500άρα στο Neo V μου βγάζει3 μέρες με χαμηλή χρήση και 6 ώρες σε μαλάκυνση.
Στο μετρητη της μπαταριας δεν εχω δει ποτε να γραφει 2 ημερες
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Στο μετρητη της μπαταριας δεν εχω δει ποτε να γραφει 2 ημερες
Νέε μου, το φόρτισα Παρασκευή και σήμερα έχω ακόμα 55%. Αλλά έστειλα 5 sms και μίλησα 10 λεπτά όλο κι όλο.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Κινητάρες τα Sony και ας λέει ο ψορσαιρ!καλά λέει ο πρόεδρας.
-
Kλίμα από MWC 2012
*στο τελευταίο είναι το P και ας λέει αυτός όλο το S.
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Θα μπορούσες να παίξεις με το manage search enginesΤο Google δε μπορείς να το πειράξεις , αλλά κάποιο άλλο του στυλ imbd πειράζεται
Sent from my LG-P500 using Tapatalk
Πολύ καλή ιδέα. Ευχαριστώ.
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
ερώτηση.
Μετά απο καιρό, μου έκανε καποια σκαλώματα, κόλαγε το scrolling, γενικά σέρνοταν.
Με το που το έσβησα και το ξανάνοιξα, όλα κομπλέ.είναι φυσιολογικό?
άπατη πήγε η απορία μου για το ντεφάκι
Περι συσκευών Android...