-
καθομουν και κοιταζα σημερα ενα καινουργιο panda που ηταν πανω στην νταλικα πηγαινοντας στις κεντρικες αποθηκες της fiat, και προσεξα οτι πισω εχει ταμπουρα! παιζει αυτο την σημερον ημερα?
και εννοω οτι αν και μπορει στην κατηγορια να μην ειναι και απολυτως δεδομενη τετοια 'πολυτελεια', μηπως η fiat να εδειχνε ενα -πολυ- καλο παραδειγμα? -
Ο χρήστης tsargy έγραψε:
Πραγματικά είναι πολύ κουραστικό αυτό!
Είχα να μπω κάποιες μέρες...είπα να ενημερωθώ για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο και έπεσα σε σελίδες με σεντόνια που πουθενά απολύτως δεν με βοήθησαν.
Επειδή έχω και ένα κλαμπάκι για τα Pandaκια, με ενδιαφέρουν και οι γνώμες των δημοσιογράφων (για το Panda και όχι για το Up)...επίσης με ενδιαφέρει να μαθαίνω και τις εκτιμήσεις ανθρώπων που αγαπούν και ασχολούνται με τα αυτοκίνητα(για το Panda και όχι για το Up, γιατί δεν με ενδιαφέρει ο ανταγωνισμός) ...Αν'αυτού διαβάζω τον Γρηγόρη να γράφει σεντόνια και να ιχσχυρίζεται ότι τα σεντόνια του είναι βασισμένα σε επιχειρήματα ξένων συντακτών βέβαια...(αν αυτά λέγονται επιχειρήματα)
Ήμαρτον!!!Tι να κανουμε, 'πρεπει' και να απολογουμαστε, που βαζουμε και κανενα δυο αρθρα-reviews για διαφορα μοντελα ενιοτε...
Μεχρι να υπαρχει διαθεσιμο test-drive, και να ακουσουμε αποψεις απο διαφορους χρηστες, οπως ο καθενας
μπαινει μεα και λεει ΟΤΙ του καπνισει, εγω τουλαχιστον παραθετω και κατι λιιιιιγο πιο αντικειμενικο.
Τωρα αμα ενοχλει, δεν πειραζει, ετσι ειναι αυτα...
...και το τοπικο του up! το κανανε Κ@ΛΟΣ μερικοι, επειδη ΔΕΝ το γουσταρουν...
Ενταξει το καταλαβαμε, τουλαχιστον ομως, εδω υπαρχουν επιχειρηματα, που βασιζονται σε πιο ουσιωδη πραγματα, και οχι εαν η εμφανιση ενος 'μικρου' θυμιζει...τενεκε, καταψυκτη με ροδες, και δεν ξερω και εγω τι αλλο... -
Eνα αρκετα θετικο review για το Panda 1.3 multijet, απο το Αγγλικο Autoexpress:
http://www.autoexpress.co.uk/carreviews ... drive.html
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
οπως ο καθενας
μπαινει μεα και λεει ΟΤΙ του καπνισει, εγω τουλαχιστον παραθετω και κατι λιιιιιγο πιο αντικειμενικο.
Τωρα αμα ενοχλει, δεν πειραζει, ετσι ειναι αυτα..fact 1) δεν μας νοιαζει τι έγινε στο UP topic
fact 2) Στην θέση σου θα είχα σταματησει να γράφω στο φορουμ γιατι ειναι κάτι παραπάνω απο προφανες πως κανεις δε σε λαμβάνει σοβαρά υποψιν... αντιθέτως σε χλευάζουν στην καλύτερη των περιπτώσεων.
fact 3) Προκαλείς μόνο φασαρία...Please go away from this topic...
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
οπως ο καθενας
Τωρα αμα ενοχλει, δεν πειραζει, ετσι ειναι αυτα..fact 1) δεν μας νοιαζει τι έγινε στο UP topic
Οταν ομως καποιοι ιταλοφιλοι, μπαινουν και το γ@μανε, 'μας νοιαζει εμας' ομως.
Και εν πασει περιπτωσει, το ανεφερα σαν παραδειγμα, που ενα αλλο τοπικο το κανουνε Κ@ΛΟΣ, και δεν τρεχει και τιποτα, ενω εδω, λεμε μια 'γκρινια', μια αρνητικη κουβεντα, και πεφτουν οι διαφοροι wannabe(?) μετοχοι της fiat, να δειξουν οτι ενοχληθηκαν...fact 2) Στην θέση σου θα είχα σταματησει να γράφω στο φορουμ γιατι ειναι κάτι παραπάνω απο προφανες πως κανεις δε σε λαμβάνει σοβαρά υποψιν... αντιθέτως σε χλευάζουν στην καλύτερη των περιπτώσεων.
Καλα, επειδη ομως δεν εισαι στην θεση μου, κατσε να νομιζεις, και να πιστευεις οτι θελεις...
fact 3) Προκαλείς μόνο φασαρία...
Ενιοτε εχω και αντιθετη αποψη, αλλα κυριως ΔΕΝ τρολλαρω, οπως οι περισσοτεροι που 'ενοχλουνται'.
Αν αυτο, ειναι 'φασαρια', δικο τους προβλημα, να κλειστουν σε μια φανταστικη γυαλα, οπου ολα θα ειναι
τελεια.Please go away from this topic...
Απο την στιγμη που δεν τρολλαρω, ειρωνευομαι, και προσβαλλω, οπως πρωτιστως και κυριως κανουν καμποσοι κακομαθημενοι, στενομυαλοι, αγενεις, και ανωριμοι, θα γραφω σε ΟΠΟΙΟ τοπικο θελω, και κανεις δεν προκειται να μου στερησει αυτο το δικαιωμα.
-
Απιστευτη βλακεια ομως ρε αδερφε..απιστευτη ομως.
-
Γρηγόρη Κίκιζα, υπάρχει μια σημαντική μερίδα φορουμιτών, η οποία σε στηρίζει και αναμένει πως και πως κάποιο ριβιού στο ''Οδήγησα''
-
Ο χρήστης roman_k έγραψε:
Γρηγόρη Κίκιζα, υπάρχει μια σημαντική μερίδα φορουμιτών, η οποία σε στηρίζει και αναμένει πως και πως κάποιο ριβιού στο ''Οδήγησα''Mεγαλυτερη ομως, περιμενει δικο σου, απο το 'μετωπο', με καποιο σπανιο εξαιρετικα ενδιαφερον οχημα απο
την πρωην EΣΣΔ...Μην μας κανεις να αγωνιουμε αλλο... -
Ο χρήστης edmond έγραψε:
καθομουν και κοιταζα σημερα ενα καινουργιο panda που ηταν πανω στην νταλικα πηγαινοντας στις κεντρικες αποθηκες της fiat, και προσεξα οτι πισω εχει ταμπουρα! παιζει αυτο την σημερον ημερα?
και εννοω οτι αν και μπορει στην κατηγορια να μην ειναι και απολυτως δεδομενη τετοια 'πολυτελεια', μηπως η fiat να εδειχνε ενα -πολυ- καλο παραδειγμα?Το έχω σκεφτεί πολλές φορές αυτό που αναφέρεις, ειδικά στην περίπτωση των Fiat που φοράνε τον twinair που στη θεωρία τουλάχιστον θέλει πιο δυνατά φρένα από τα ατμοσφαιρικά 1000αρια-1200αρια. Όσες φορές το έχω συζητήσει όμως με μηχανικούς που έχουν πει ότι σε οχήματα με αυτό το βάρος τα ταμπούρα λειτουργούν καλύτερα γιατί και ποιο εύκολα ζεσταίνονται αλλά έχουν και τόσο περιορισμένο έργο να παράγουν που δεν χρειάζεται η έξτρα δύναμη και καλύτερη ψύξη που έχουν οι δίσκοι. Μιλάμε ότι αναλαμβάνουν ούτε το 20% του φρεναρίσματος.
Από την άλλη η Hyundai πχ με το i10 έχει διαφορετική άποψη και το εξοπλίζει στάνταρ με πίσω δισκόφρενα σε όλες τις εκδόσεις. Σημασία πάντως έχει το αποτέλεσμα και αν κρίνω από το 500αρι μου το Panda θα έχει εξαιρετικά φρένα.
-
Ο χρήστης edmond έγραψε:
και εννοω οτι αν και μπορει στην κατηγορια να μην ειναι και απολυτως δεδομενη τετοια 'πολυτελεια', μηπως η fiat να εδειχνε ενα -πολυ- καλο παραδειγμα?Εδώ όταν είχε βγει το Fiesta συνέβαινε αυτό, δεν θα συμβει σε μία κατηγορία πιο κάτω?
-
Σ' αυτη την κατηγορία, βάρος, επιδόσεις κλπ νομίζω πως αρκούν τα ταμπουρα. Μόνο για διαφημιστικούς λόγους ίσως. Πχ. ... i10 τωρα και με πίσω δισκόφρενα!!!
Τωρα αν πρόκειται να βγάλουν και κάτι γρηγορότερο (Abarth, τύπου '100άρι' κλπ) φανταζομαι το θεμα φρένων θα μελετηθεί απο τους υπεύθυνους.
Βλέπω έμπνευση αυτό το καιρό παντως στις αυτοκινητοβιομηχανίες και μ' αρέσει ότι έχει εμφανιστεί ή πρόκειται. Και το νέο Panda και το Up και το Ypsilon και μεγαλύτερα superminis.Ηρθε στην Ελλάδα στις εκθέσεις? Λάμπρο (Sakaflias)?
-
Ήρθε.
-
για να καταλαβω...μπορεις να πας στις εκθεσεις να το δεις απο κοντα κτλ κτλ κτλ ;;;;; αν ναι σε πια αντιπροσωπεια;;; να παω την τριτη ...περιμενω πως και πως....να δωσω παραγγελια αν μου αρεσει...
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Βλέπω έμπνευση αυτό το καιρό παντως στις αυτοκινητοβιομηχανίες και μ' αρέσει ότι έχει εμφανιστεί ή πρόκειται. Και το νέο Panda και το Up και το Ypsilon και μεγαλύτερα superminis.
απο τότε που εκανες lasik εγινες αλλος ανθρωπος λεμε
-
Αν και η παλια καλή κακογουστια πέρασε στο DNA μου!!! Καθημερινή μάχη δίνω!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Ηρθε στην Ελλάδα στις εκθέσεις? Λάμπρο (Sakaflias)?
To Σάββατο το πρωί έφτασαν τα πρώτα (εκθεσιακά και test drive). Πρώτη εντύπωση πολύ καλή.
Όταν κάθεσαι μέσα φαίνεται σαν να είσαι σε μεγαλύτερης κλάσης αυτοκίνητο.Οι φωτογραφίες του εσωτερικού το αδικούν.
Στο εσωτερικό είναι πολύ όμορφο με πολύ καλύτερη ποιότητα πλαστικών ακόμα κι από το Grande Punto σε κάποια σημεία.
Πολύ ωραία και ασυνήθιστη η λαβή του χειροφρένου.Δείχνει στιβαρό και δεμένο και γενικά είναι κλάσεις ανώτερο από τον προκάτοχό του.Test drive δεν πρόλαβα να κάνω (1.3 mjet) μιας και το συνεργείο ήταν κλειστό για να γίνει PDI.
-
-
Μου ήρθε σήμερα το newsletter της Fiat για το Panda. 3 Μαρτίου ξεκινάει επίσημα το λανσάρισμα (φαντάζομαι από τώρα θα παίρνουν παραγγελίες) και ένα από αυτά που θα παραγγελθούν εκείνη τη μέρα θα μπει σε κλήρωση και θα το πάρει τσάμπα κάποιος τυχερούλης.
Αν και δεν νομίζω ότι θα πέσουν και πολλές παραγγελίες οπότε όποιος ενδιαφέρεται μάλλον έχει καλές πιθανότητες.
-
Ναι, απο εκεί το αντέγραψα και εγώ.
Νομίζω ότι απο αυτά που θα κλείσουν στο διάστημα 3-23 Μαρτίου, θα κληρωθεί κάποιο και κάποιος θα το πάρει χωρίς να πληρώσει...Τεςπα νάχαμε να λέγαμε...
Πάντως το εσωτερικό του μου αρέσει ιδιαίτερα. Απλό και όμορφο, χωρίς να λείπει τίποτα...
-
Γνωριζετε μηπως το νεο FIAT PANDA 1.3 MULTIJET ειναι 4χ4. Αν ειναι εχει μονιμη τετρακινηση???
Fiat Panda Mk III (Model 169, 2003-2012)