-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Μόνο εγώ βρίσκω τα net-book απείρως πιο χρήσιμα;
Nαι
Συγκρινόμενο με το ipad των φίλων μου που πήγαμε Πετρούπολη, έκανα αρκετά περισσότερα πράγματα. Ίδιος μέγεθος, ΠΟΛΛΕΣ θύρες επικοινωνίας, κανονικό πληκτρολόγιο.... Μόνο αρνητικό το μεγαλύτερο βάρος...
please die in a fire....
Να πάω να πνιγώ; Είναι πιο εύκολο..
-
λιγα για τα p500 εδω
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
λιγα για τα p500 εδωFAIL!
-
Εντελώς
-
-
Ναι, είναι ωραίο το Sydney από ότι λένε.
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
λιγα για τα p500 εδω
FAIL!
Τώρα που το θυμήθηκα. Ξαφνικά χάθηκαν οι ρυθμίσεις του APN. Πως τις ξαναβρίσκω? (cosmote)
Έψαξα κάποια site αλλά δεν κατάφερα τίποτα. Έχω ενεργοποιημένο δίκτυο κινητής και δεν συνδέεται. -
Ο χρήστης carfanatic έγραψε:
Τώρα που το θυμήθηκα. Ξαφνικά χάθηκαν οι ρυθμίσεις του APN. Πως τις ξαναβρίσκω? (cosmote)
Έψαξα κάποια site αλλά δεν κατάφερα τίποτα. Έχω ενεργοποιημένο δίκτυο κινητής και δεν συνδέεται.δεν αντιλαμβανομαι πως απλα γίνεται να χαθουν αλλά στο APN απλά βάζεις 'internet' και είσαι ετοιμος. Κανε και ενα restart αμα λάχει. Απο εκει και πέρα... αμα ΔΕΝ συνδεεται με ευκολία μπορεις να υποθεσεις πως ειναι προσωρινο προβλημα της Cosmote στην περιοχή σου. Το έχω αντιμετωπισει δεκάδες φορες....
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ναι, είναι ωραίο το Sydney από ότι λένε.Ειδικά άμα το βλέπεις μέσα από HD οθονάρα 4.8'!
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Ειδικά άμα το βλέπεις μέσα από HD οθονάρα 4.8'!
και γιατι να μην πάρεις κατευθειαν ταμπλετα θα πω εγω...
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Έψαξα κάποια site αλλά δεν κατάφερα τίποτα. Έχω ενεργοποιημένο δίκτυο κινητής και δεν συνδέεται.δεν αντιλαμβανομαι πως απλα γίνεται να χαθουν αλλά στο APN απλά βάζεις 'internet' και είσαι ετοιμος. Κανε και ενα restart αμα λάχει. Απο εκει και πέρα... αμα ΔΕΝ συνδεεται με ευκολία μπορεις να υποθεσεις πως ειναι προσωρινο προβλημα της Cosmote στην περιοχή σου. Το έχω αντιμετωπισει δεκάδες φορες....
Στις ρυθμίσεις έχει MCC και ΜNC αλλά όχι proxy. Την προηγούμενη βδομάδα δούλευε κανονικά. Βασικά ποτέ δεν είχα πειράξει κάτι και δούλευαν όλα νορμάλ.
Mισό να φωνάξω το cabala10 να μου κάνει ένα screenshot. -
Ο χρήστης carfanatic έγραψε:
Στις ρυθμίσεις έχει MCC και ΜNC αλλά όχι proxy. Την προηγούμενη βδομάδα δούλευε κανονικά. Βασικά ποτέ δεν είχα πειράξει κάτι και δούλευαν όλα νορμάλ.
Mισό να φωνάξω το cabala10 να μου κάνει ένα screenshot.και δεν επρεπε να πειράξεις... την εχω πατήσει και γω ετσι με την Cote.
Operator: - Cosmote
GPRS APN: - internet
Username: - {blank}
Password: - {blank}
MCC=202
MNC=01
APN type=default
DNS: - 195.167.065.194αν και το DNS μαλλον δεν θα το χρειαστεις.... αστο blanc
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Να πάρω κι απ' αυτό. Απλά να είναι στις 2πλάσιες ίντσες και να έχει καμιά full HD ανάλυση. Άντε γιατί μας έχουν βγάλει την ψυχή οι κωλοεταιρίες με τις τσιγκουνιές τους. Όλο 3000mhz και 538GB μνήμη και 52 πυρήνες και οι οθόνες στάσιμες εδώ και μια 3ετία!
-
Μα δεν πείραξα κάτι.!
Έτσι ακριβώς είναι και τα δικά μου. -
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Να πάρω κι απ' αυτό. Απλά να είναι στις 2πλάσιες ίντσες και να έχει καμιά full HD ανάλυση. Άντε γιατί μας έχουν βγάλει την ψυχή οι κωλοεταιρίες με τις τσιγκουνιές τους. Όλο 3000mhz και 538GB μνήμη και 52 πυρήνες και οι οθόνες στάσιμες εδώ και μια 3ετία!
Η full hd και πάνω θα θέλει ακόμα δυνατότερη gpu
Sent from my LG-P500 using Tapatalk
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Η full hd και πάνω θα θέλει ακόμα δυνατότερη gpu
Αυτός λες να μη σηκώνει full HD?
-
Και μέχρι να βγει το S3 ...
Επεξεργαστής: 1GHz quad core
Οθόνη: 4.7 ιντσών με ανάλυση 1280 × 720 pixels
Μνήμη: 32GB με αναβάθμιση μέσω microSD
Κάμερα: 8 megapixel με LED flash και BSI αισθητήρα για βραδινές λήψεις,
κάμερα 1.3 megapixel μπροστά για video call
Άλλα ηλεκτρονικά: HSDPA 21 Mbps, HSUPA 5.76 Mbps, Bluetooth 3.0, WiFi, πυξίδα
Μπαταρία: 1800mAh
Τιμή: (αναμένεται στο 1,5 μισθό πρωτοδιόριστου έλληνα ΙΥ)γεμίσαμε
-
Ξέρω γω?
-
Καλά όλα αυτά τα χαρακτηριστικά αλλά αν δε βελτιώσουν τη διάρκεια της μπαταρίας δεν πάμε πουθενά.Θα ήθελα να ρωτήσω τους κατόχους του galaxy s2 και άλλων παρόμοιων κινητών,πόσο διαρκεί η μπαταρία σας?Εμένα με νορμάλ χρήση ίντερνετ και τηλεφώνου,κάθε βράδυ θέλει φόρτιση...
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
λιγα για τα p500 εδω
FAIL!
Ναι το μπορντελο και δεν μπορεσα να βγαλω αλλη τα trial Μου μεσα
εν αναμονη
Περι συσκευών Android...