-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Σίγουρα δεν πετάει 'κώλο' πατώντας βαθιά το γκάζι. Σίγουρα επίσης δεν βλέπεις το δρόμο από το πλαϊνό παράθυρο, αλλά σίγουρα μπορείς να μπεις να γυρίσεις το αμάξι ακόμα και 45 μοίρες.Εγώ σίγουρα δεν είμαι τόσο θαρραλέος(?)
Εισαι σιγουρος;
-
Πισωκίνητο αμάξι δεν είναι και ούτε θα γίνει, αλλά συμμετοχικό και παιχνιδιάρικο δεν είναι ισοδύναμο με το powerslide (τουλάχιστον αυτό πιστεύω εγώ). Ή μήπως όχι?
Υπαρχει καν η εννοια του powerslide σε μπροστοκινητο αμαξι?
-
-
Ο χρήστης Orestis.D έγραψε:
Υπαρχει καν η εννοια του powerslide σε μπροστοκινητο αμαξι?Περιμενε και ολο και καποιος θα σου ποσταρει το λινκ για το τοπικο με την υποστροφη ισχυος.
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Περιμενε και ολο και καποιος θα σου ποσταρει το λινκ για το τοπικο με την υποστροφη ισχυος.
Αδιαβαστο σε βρισκω :shifty:
Ρε θα με τρελανετε? Δεν ειναι powerslide η υποστροφη ισχυος στ μπροστοκινητα... Μια μαλακια και μιση ειναι...
Αυτο ειναι powerslide http://www.youtube.com/watch?v=4LKAYtaD_t4 και θες τουλαχιστον πισωκινητο αν οχι τετρακινητο...Και οτι σου βαζει το μπλοκε την μουρη μεσα στην στροφη με αποτελεσμα καμια φορα να ξεκολλησει ο κωλος δε σημαινει οτι ειναι υπερστροφη ισχυος! Ειναι σα να πατας γκαζι και να ξεκλειδωνεις το τιμονι και να λες οτι μουρισε λογω του γκαζιου!
-
Περιμενε και ολο και καποιος θα σου ποσταρει το λινκ για το τοπικο με την υποστροφη ισχυος.
Αδιαβαστο σε βρισκω :shifty:
Ρε θα με τρελανετε? Δεν ειναι powerslide η υποστροφη ισχυος στ μπροστοκινητα... Μια μαλακια και μιση ειναι...
Αυτο ειναι powerslide http://www.youtube.com/watch?v=4LKAYtaD_t4 και θες τουλαχιστον πισωκινητο αν οχι τετρακινητο...Και οτι σου βαζει το μπλοκε την μουρη μεσα στην στροφη με αποτελεσμα καμια φορα να ξεκολλησει ο κωλος δε σημαινει οτι ειναι υπερστροφη ισχυος! Ειναι σα να πατας γκαζι και να ξεκλειδωνεις το τιμονι και να λες οτι μουρισε λογω του γκαζιου!
Πισωκίνητο!
-
Προφανώς εγώ δεν αναφερόμουν σε κάτι τέτοιο:
http://www.youtube.com/watch?v=qAsbneT7 ... re=related
Αλλά θα ήθελα μία απάντηση σχετικά με το 'συμμετοχικό'...
ΥΓ: Με καγκουριές, μπορείς να κάνεις μ@λ@κίες αντίστοιχες και με ένα yugo 1000cc και 4άρι κιβώτιο . Το θέμα είναι με τι ευκολία, ασφάλεια και έλεγχο μπορεί να γίνει.
-
Πισωκίνητο αμάξι δεν είναι και ούτε θα γίνει, αλλά συμμετοχικό και παιχνιδιάρικο δεν είναι ισοδύναμο με το powerslide (τουλάχιστον αυτό πιστεύω εγώ). Ή μήπως όχι?
Υπαρχει καν η εννοια του powerslide σε μπροστοκινητο αμαξι?
ο όρος powerslide εφαρμόζεται σε κάθε περίπτωση που ένα αυτοκίνητο κάνει slide under power...τωρα αν εσείς εδώ μέσα μας κάνετε να ξεχάσουμε πέραν των αυτοκινητιστικών γνώσεών μας και αυτές των ξένων γλωσσών, τι να πω...
-
Προφανώς εγώ δεν αναφερόμουν σε κάτι τέτοιο:http://www.youtube.com/watch?v=qAsbneT7 ... re=related
Αλλά θα ήθελα μία απάντηση σχετικά με το 'συμμετοχικό'...
ΥΓ: Με καγκουριές, μπορείς να κάνεις μ@λ@κίες αντίστοιχες και με ένα yugo 1000cc και 4άρι κιβώτιο . Το θέμα είναι με τι ευκολία, ασφάλεια και έλεγχο μπορεί να γίνει.
συμμετοχικό και πάλι σαν έννοια είναι αυτό που συμμετέχει σε αυτό που καθορίζει ο οδηγός, η αλήθεια είναι ότι ένα σύστημα ευστάθειας μπορεί μειώνει περιστασιακά την συμμετοχή του οδηγού στα δρόμενα... Σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση όμως δεν μειώνει την ποιότητα της όλης εμπειρίας... το κάθε αυτοκίνητο, είτε Zastava ή ένα R, ή μια M1, μπορεί κατά περίπτωση να δώσει αρκετή χαρά σε αυτόν που το οδηγεί αν αυτός δεν έχει στεγανά στο μυαλό του... Όμως αρκετοί εδώ πέρα, όπως έχω γράψει πολλάκις χωρίς ιδιαίτερη χαρά, παρότι εν αγνοία κρίνουν και ονομάζουν πράγματα και αντικείμενα καθώς αυτοί, με την πολύ μικρή εμπειρία τους, αντιλαμβάνονται. Το να κάθεσαι φίλε να τους απαντάς, πέραν του ότι για αυτούς γίνεσαι γραφικός αφου συνήθως δεν έχουν δάθεση να ακούσουν ή να μάθουν, γίνεσαι και ιστορικά ανόητος όταν δεν μαθαίνεις από το παρελθόντα χρόνο μαζί τους.
Καλή τύχη...
-
Ο χρήστης vellerefontis έγραψε:
ο όρος powerslide εφαρμόζεται σε κάθε περίπτωση που ένα αυτοκίνητο κάνει slide under power...τωρα αν εσείς εδώ μέσα μας κάνετε να ξεχάσουμε πέραν των αυτοκινητιστικών γνώσεών μας και αυτές των ξένων γλωσσών, τι να πω...Ε καλα τωρα ετυμολογικα θα το παμε?
Προφανως και ισχυει αυτο που λες απλα σε μπροστοκινητο σημαινει μουρες μεχρι αηδιας και δεν κερδιζεις ουτε ευχαριστηση ουτε γρηγοραδα. Αυτο εννοω, δεν αξιζει καν να πεις powerslide για μπροστοκινητο. -
Ε καλα τωρα ετυμολογικα θα το παμε?
Προφανως και ισχυει αυτο που λες απλα σε μπροστοκινητο σημαινει μουρες μεχρι αηδιας και δεν κερδιζεις ουτε ευχαριστηση ουτε γρηγοραδα. Αυτο εννοω, δεν αξιζει καν να πεις powerslide για μπροστοκινητο. -
ο όρος powerslide εφαρμόζεται σε κάθε περίπτωση που ένα αυτοκίνητο κάνει slide under power...τωρα αν εσείς εδώ μέσα μας κάνετε να ξεχάσουμε πέραν των αυτοκινητιστικών γνώσεών μας και αυτές των ξένων γλωσσών, τι να πω...
Προφανως και ισχυει αυτο που λες απλα σε μπροστοκινητο σημαινει μουρες μεχρι αηδιας και δεν κερδιζεις ουτε ευχαριστηση ουτε γρηγοραδα. Αυτο εννοω, δεν αξιζει καν να πεις powerslide για μπροστοκινητο.τα καλοστημένα μπροσθιοκίνητα το μόνο που δεν κάνουν είναι να σε αηδειάζουν φίλτατε... μην αρχήσω να απαριθμώ τα όσα μοντέλα έχουν ξετρελάνει γενεές επί γενεών/././
-
Ο χρήστης vellerefontis έγραψε:
Προφανως και ισχυει αυτο που λες απλα σε μπροστοκινητο σημαινει μουρες μεχρι αηδιας και δεν κερδιζεις ουτε ευχαριστηση ουτε γρηγοραδα. Αυτο εννοω, δεν αξιζει καν να πεις powerslide για μπροστοκινητο.τα καλοστημένα μπροσθιοκίνητα το μόνο που δεν κάνουν είναι να σε αηδειάζουν φίλτατε... μην αρχήσω να απαριθμώ τα όσα μοντέλα έχουν ξετρελάνει γενεές επί γενεών/././
Αν όλες αυτές οι γενεές είχανε τα λεφτά να αγοράζουν Μ, S2000, 911 κλπ κλπ κλπ νομίζεις θα είχαν ασχοληθεί με 106, focus, megane, clio κλπ κλπ κλπ;;;;
-
Ο χρήστης RXristos έγραψε:
Αν όλες αυτές οι γενεές είχανε τα λεφτά να αγοράζουν Μ, S2000, 911 κλπ κλπ κλπ νομίζεις θα είχαν ασχοληθεί με 106, focus, megane, clio κλπ κλπ κλπ;;;;
καταλαβαίνω την θέση σου αλλά δεν σημαίνει ότι πάβουν να υπάρχουν καλοστημμένα αυτοκίνητα σε όλες τις κατηγορίες τιμής ανεξαρτήτως κινητήρα-μετάδοσης... αυτό λέω... Όσο για το τι θα έπαιρναν όλοι αυτοί, επειδή είμαι στην ευχάριστη θέση να έχω μπορέσει να πάρω πολλά απο δαύτα είτε προσωπικά ή εταιρικά, ξέρω τι λέω. Είναι πολύ καλά μερικά μπροστοκίνητα όπως και αντίστοιχα πισωκίνητα έστω και αν δεν συφμωνώ με την μάρκα ορόσημο των περισσοτέρων όταν κινούμαστε με τους πίσω τροχούς...
βέβαια τα τέσσερα επί τέσσερα δεν τα βγάζετε απ΄το μυαλό μου ότι και να μου πουλήσετε...
-
Ο χρήστης blinkys έγραψε:
Προφανως και ισχυει αυτο που λες απλα σε μπροστοκινητο σημαινει μουρες μεχρι αηδιας και δεν κερδιζεις ουτε ευχαριστηση ουτε γρηγοραδα. Αυτο εννοω, δεν αξιζει καν να πεις powerslide για μπροστοκινητο.Respect . -
O Ρανιοτί και τρόλεϊ να του δώσεις θα βρει τρόπο να το χώνει με τις πόρτες -
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Προφανως και ισχυει αυτο που λες απλα σε μπροστοκινητο σημαινει μουρες μεχρι αηδιας και δεν κερδιζεις ουτε ευχαριστηση ουτε γρηγοραδα. Αυτο εννοω, δεν αξιζει καν να πεις powerslide για μπροστοκινητο.Respect . -
O Ρανιοτί και τρόλεϊ να του δώσεις θα βρει τρόπο να το χώνει με τις πόρτες -
σήμερα το απόγευμα και ώρα 7, θα έχουν παρουσίαση της ημι-αγωνιστικής εισαγωγής Volkswagen Racing στην αντιπροσωπεία Italia racing, στα τουρκοβούνια... όποιος ενδιαφέρεται ας έλθει παρέα...
το παρόν δεν αποτελλεί διαφήμιση αλλά πρόσκληση ενδιαφέροντος σιροκάκιδων
-
Τι ωρα θα ξεκινησεις Κων/νε κι απο που; Που ειναι αυτο το μερος;
EDIT: Το βρηκα, αν δεν εχω τι να κανω ισως ερθω απο περιεργια
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Τι ωρα θα ξεκινησεις Κων/νε κι απο που; Που ειναι αυτο το μερος;EDIT: Το βρηκα, αν δεν εχω τι να κανω ισως ερθω απο περιεργια
έλα να πάμε μαζί...
-
Πήγατε Κωνσταντίνε? Πώς ήταν?..
Θα σ' έπαιρνα, αλλά τελείωσα με δουλειά 9:30!...
GOLF R - SCIROCCO R