-
Έβαλα από περιέργεια το VIN του Focus μου στο etis και μου έβγαλε μεταξύ άλλων 'Χωρίς Σύστ. Αντιμπλοκαρισμ. Τροχών'. Είναι του 2007, προ f/l μοντέλο. Γιατί είχα την εντύπωση ότι το ABS είναι στάνταρ εδώ και πολλά χρόνια σε όλα τα αυτοκίνητα; Μήπως το etis λέει ό,τι να 'ναι;
-
Και μενα το δικο μου, λεει οτι εχω φιμε τζαμια στανταρ, αλλα δεν εχει!
-
Και μένα, εκτός από το ABS, λέει ότι έχω ηλεκτρικούς καθρέφτες ενώ δεν έχω
-
Εμένα μου τα βγάζει όλα σωστά.
Να ξέρεις ότι στα πράγματα που δεν έχει το αυτοκίνητο γράφει less. Παραδείγματος χάρη μήπως γράφει less πριν από εκεί που αναφέρει τους ηλεκτρικούς καθρέφτες; -
Όχι, είναι όλα στα ελληνικά. Για την ακρίβεια λέει 'Τηλεχ Καθρ Συνοδ' ενώ ο καθρέφτης κινείται με έναν μοχλό που έχει από τη μέσα μεριά
-
Ο χρήστης Γιώργης έγραψε:
Έβαλα από περιέργεια το VIN του Focus μου στο etis και μου έβγαλε μεταξύ άλλων 'Χωρίς Σύστ. Αντιμπλοκαρισμ. Τροχών'. Είναι του 2007, προ f/l μοντέλο. Γιατί είχα την εντύπωση ότι το ABS είναι στάνταρ εδώ και πολλά χρόνια σε όλα τα αυτοκίνητα; Μήπως το etis λέει ό,τι να 'ναι;Δεν ξερεις αν το αμαξι σου εχει ΑΒS ή ρωτας για το ποσο ενημερωμενο ειναι το etis;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Έβαλα από περιέργεια το VIN του Focus μου στο etis και μου έβγαλε μεταξύ άλλων 'Χωρίς Σύστ. Αντιμπλοκαρισμ. Τροχών'. Είναι του 2007, προ f/l μοντέλο. Γιατί είχα την εντύπωση ότι το ABS είναι στάνταρ εδώ και πολλά χρόνια σε όλα τα αυτοκίνητα; Μήπως το etis λέει ό,τι να 'ναι;
Δεν ξερεις αν το αμαξι σου εχει ΑΒS ή ρωτας για το ποσο ενημερωμενο ειναι το etis;
Να πω την αλήθεια δε θυμάμαι αν έχει ενεργοποιηθεί ποτέ για να είμαι σίγουρος αλλά θεωρούσα αυτονόητο ότι έχει. Νόμιζα ότι πλέον είναι στάνταρ παντού
-
Kαλημερα απο ενα νεο μελος !
Με λενε Σακη & εχω το fiesta 2002 1600cc .
Προχθες το επλυνα σε ενα πλυντηριο και μου σπασαν την κεραια του την μανισια !
Εχετε να μου προτεινετε ποια να του βαλω ???
Ευχαριστω και καλως σας βρικα !!! -
Καλημερα παιδια, εχω ενα ford focus 2003, θελω να αλλαξω τα μπροστινα φαναρια και να βαλω απο το ST, αυτα με το μαυρο πλαστικο απο μεσα, ξερει κανεις που και πως?? και ποσο?? ευχαριστω...
-
Ο χρήστης navarxos76 έγραψε:
Kαλημερα απο ενα νεο μελος !
Με λενε Σακη & εχω το fiesta 2002 1600cc .
Προχθες το επλυνα σε ενα πλυντηριο και μου σπασαν την κεραια του την μανισια !
Εχετε να μου προτεινετε ποια να του βαλω ???
Ευχαριστω και καλως σας βρικα !!!Καλημερα παιδια, εχω ενα ford focus 2003, θελω να αλλαξω τα μπροστινα φαναρια και να βαλω απο το ST, αυτα με το μαυρο πλαστικο απο μεσα, ξερει κανεις που και πως?? και ποσο?? ευχαριστω...
Και για τους 2 , για περάστε μια απο εδώ μήπως και τα βρειτε :
-
Απο Ελλαδα δεν εχουμε τιποτα..?
-
Μπορει και να βρεις απο κανα τρακαρισμενο αλλιως πηγαινε σε ενα μαγαζι με ανταλακτικα να τα παραγγειλεις.
-
ερωτηση....
ειμαι στην αναζητηση αγορας καινουργιου αυτοκινητου και θελω να ρωτησω...
υπαρχει εκδοση στα 1200cc με αυτοματο κιβωτιο ταχυτητων;;; -
ξεχασα να αναφερω για το μοντελο fiesta...
-
Απο οτι ξερω μονο το 1.4 βγαινει αυτοματο.Τωρα το 1.25 καλυτερα να ρωτησεις σε μια αντιπροσωπια για σιγουρη απαντηση!
-
Ο χρήστης cgri1976 έγραψε:
ερωτηση....
ειμαι στην αναζητηση αγορας καινουργιου αυτοκινητου και θελω να ρωτησω...
υπαρχει εκδοση στα 1200cc με αυτοματο κιβωτιο ταχυτητων;;;Μονο στο 1400 βγάζει,αλλά το πανάρχαιο 4άρι.Ισως βγει πρoς το τέλος του έτους με τον 1.0 ecoboost.Αν θες αυτόματο καλό σε μικρό βγάζει το honda jazz 1.4 cvt & yaris 1.33 cvt.Οπως καλή περίπτωση και το dsg7 στα polo-ibiza-fabia 1.2 tsi.Καλούτσικα αυτόματα με λίγα χρήματα γύρω στα 13000€ έχουν τα opel corsa 1.2 easytronic & mitsubishi colt 1.3 amt.
-
-
Καλοριζικα!! Εχεις βαλει και κρυφο φωτισμο?? Ειχε απο πριν το ντουι ή το εβαλες εσυ?
-
Θελω και εγω. Οσες φορες εχω ψαξει δεν εχω βρει πρεπει να τραβηξω ρευμα απο τη πλαφονιερα γαμωτο.
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Καλοριζικα!! Εχεις βαλει και κρυφο φωτισμο?? Ειχε απο πριν το ντουι ή το εβαλες εσυ?Ευχαριστώ Γιώργο. Έτσι φαίνεται από τη φωτογραφία ο φωτισμός, εγώ δεν έχω βάλει. Εν τω μεταξύ ενώ το αμάξι έχει ντουί και στις δύο πλευρές(οδηγού-συνοδηγού), εν τούτοις όταν δοκίμασα τις ψείρες από την πίσω πόρτα, δεν άναψε.
FORD FORUM