-
Ο χρήστης thanos_astra έγραψε:
Αναφέρθηκα σε αλλαγή γιατί μέσα στο τελευταίο 4μηνο 'έμεινα' δύο φορές από τα μπεκ. Το πρόβλημα αντιμετωπίστηκε και τις δύο φορές με καθαρισμό των μπεκ (απλο την 1η φορά κ με υπέρηχους την 2η).
Τις μέρες αυτές είχα πάλι κάτι σημάδια ότι κάτι δεν πάει καλά....Τι συμπτώματα είχες;
-
Μηπως ειναι 130ε το ενα ; Μονο με υπερηχους γινεται σωστος καθαρισμος,οχι με το υγρο.Και απαραιτητα μετρηση των μπεκ μετα τον καθαρισμο.
-
Ρε παιδιά έχω πρόβλημα με το Astra μου (G 1.4 elegance μοντέλο 99-Νοέμβριος). Και να ήταν το μόνο;
Από τότε που το πήρα έχω αλλάξει, αντλία νερού, δυναμό, μπαταρία, 2 φορές τακάκια, και το πρόβλημα που έχω τώρα μου φαίνεται σοβαρό.
Δείτε εδώ:http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.php?t=10048Λάμπες; Δε θυμάμαι κι εγώ πόσες έχω αλλάξει (μπροστά-πίσω).
Και να πείς πως δεν το προσέχω; Όλα τα service τα έχω κάνει (στο service της Dynamotors-Πάτρα), λάδια κάθε 5000 κτλ. και δεν το ταλαιπωρώ και στους δρόμους.Επίσης, τώρα τελευταία μόλις το φρένο μετά από ακινησία 1 μέρας π.χ, πριν βάλω μπροστά, είναι σκληρό, έχει χάσει δηλαδή την υδραυλικά υποβοήθηση. Έχει συναντήσει κανείς άλλος παρόμοια προβλήματα ή είμαι ο μόνος γκαντέμης;
(Προσπάθησα να βρώ πως μπορώ να εκτυπώσω ή να αποθηκεύσω όλο αυτό το topic για να κάτσω να το διαβάσω αλλά δεν τα κατάφερα. Ξέρει κανείς πως γίνεται;)
-
γεια χαρά σε όλους και καλή χρονιά.
είχα ζητήσει και την βοήθειά σας και σε παλαιότερα posts σχετικά με την αγορά του opel corsa 1.4 sport.
τελικά το αποφάσισα μετά από πολύ μελέτη και δελεαστική τιμή της opel και σε λίγες μέρες θα το έχω στα χέρια μου.
θέλω να σας ρωτήσω 2 πράγματα
-
το εργοστασιακό ηχοσύστημα που τοποθετεί η opel αν είναι mp3 player.
siemens είναι η εταιρία νομίζω που το βγάζει,.....και γενικά αν αξίζει η συγκεκριμένη αγορά. -
και το πιο σπουδαίο. έχω ακούσει διάφορα σχετικά με το στρώσιμο του αυτοκινήτου. το σωστό στρώσιμο για το συγκεκριμένο αμάξι μέχρι τα πόσα χιλιόμετρα γίνεται και σε πόσες στροφέσ πρέπει να δουλεύει ο κινητήρας?
σας ευχαριστώ όλους προκαταβολικά
-
-
Απ' ό,τι βλέπω στο http://www.opel.gr/cars/pricelists/CORSA_NEW_PRICES.pdf , το συγκεκριμένο μοντέλο δεν έχει mp3 CD, κάτι που ισχύει μόνο στην έκδοση 'Music'. Έχω το συγκεκριμένο μοντέλο στο Astra και είναι καλό για εργοστασιακό, δηλαδή με ελάχιστους περιορισμούς στη μορφή του mp3 (μέχρι 320 kbps συμπίεση, όχι πάνω από 8 βασικοί φάκελοι στο CD και όχι πάνω από κάποιον αριθμό υποφακέλων για κάθε βασικό φάκελο -δεν θυμάμαι πόσους-, όχι 'ανοιχτά' αλλά μόνο 'κλειστά' CD, επανεγγράψιμα ή μη, τα ονόματα των τραγουδιών-άλμπουμ-φακέλων κλπ δεν κυλάνε στην οθόνη, άρα δεν βλέπεις πάνω από 12 νομίζω χαρακτήρες), έχει καλή ποιότητα ήχου. Βασικό για εμένα ότι δένει άριατα με την κονσόλα του Astra σε αντίθεση με οποιοδήποτε after market. Όμως ξέρω ότι για Corsa υπάρχει ειδικό πλαίσιο (~20 ευρώ) που επιτρέπει την τοποθέτηση άλλου ηχοσυστήματος, άρα αν βρεις κάποιο που να ταιριάζει με την πρόσοψη του μοντέλου, μικρό το κακό, θα είναι και καλύτερο.
Για το στρώσιμο, χαλαρά για τουλάχιστον τα πρώτα 1.000 χλμ (εγώ θα έλεγα 3.000 για σιγουριά), όπου δεν θα ανεβάζεις πάνω από 4.000 στροφές και δεν θα πέφτεις κάτω από 2.000. Όχι απότομα ανεβάσματα στροφών, γενικά ήρεμη χρήση του γκαζιού.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Μηπως ειναι 130ε το ενα ; Μονο με υπερηχους γινεται σωστος καθαρισμος,οχι με το υγρο.Και απαραιτητα μετρηση των μπεκ μετα τον καθαρισμο.130 όλα της opel αλλά όχι απο την αντιπροσωπεία. Πηγαίνετε και σε κανένα συνεργείο παραέξω
-
ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ~!!!
Σημερα εκανα το πρωτο μου μεγαλο ταξίδι σε εθνικη με το κορσα... σε φρεναρισμα πανικου με 120-130κμ ενιωσα ενα εντονο τραβηγμα προς τα δεξια... παραξενευτηκα και το επανέλαβα αργότερα (αδεια πισω μου για πολλα κμ) και συνεβη το ίδιο....
Σε μικρες ταχυτητες (70κμ) το αυτοκινητο φρεναρει κανονικα.... τι να φταιει;;;;; αρχιζω και ανησυχω!
Ας σημειωσω ότι στην αττικη οδο που το ξαναεπιχειρησα με 120κμ το αυτοκινητο φρεναρε και παλι κανονικα!!!!!!!!
Επίσης λαστιχα καινουργια, μπροστα τακακια καινουργια κ.ο.κ
-
Κοίταξε μήπως τα ελαστικά σου δεν έχουν την ίδια πίεση, ή μάλλον τις καθορισμένες πιέσεις.
-
Ο χρήστης capthookb έγραψε:
Κοίταξε μήπως τα ελαστικά σου δεν έχουν την ίδια πίεση, ή μάλλον τις καθορισμένες πιέσεις.ελπιζω να ειναι αυτο... θα το κοιταξω αυριο πρωι που θα ειναι κρυα....
-
Τώρα τελευταία ακούω ένα τακ-τακ-τακ όταν το βάζω μπροστά(βεκτρα β 1,6).Ακούγεται μόνο στις δύο-τρεις πρώτες γκαζιές (μετά σταματάει) και μόνο όταν είναι κρύο. Έχει κανείς κάποια τέτοια εμπειρία;
-
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ.
ΜΠΑΙΝΩ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΟ ΘΕΜΑ.
ΕΧΩ ΕΝΑ ΑΣΚΟΝΑ C 16 S MHXANH MODELO 1985 ΜΕ ΜΑΚΡΥ ΣΑΣΜΑΝ ΤΥΠΥ F 16.
ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΣΑΣΜΑΝ ΠΟΙΟ ΚΟΝΤΟ?
ΕΑΝ ΝΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟ OPEL KAI TI ΤΥΠΟ?
ΠΟΙΑ ΜΗΧΑΝΗ ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΟΥΤΙ ΠΑΝΩ?
ΤΟ ΣΑΣΜΑΝ ΤΙ ΤΙΜΗ ΒΓΑΙΝΕΙ ?
ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ ΘΕΛΩ ΕΝΑ ΠΟΙΟ ΚΟΝΤΟ ΣΑΣΜΑΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΚΑΙ ΠΑΩ ΜΕ 120 ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑ ΚΑΤΕΒΑΖΩ 3 ΓΙΑ ΝΑ ΡΟΠΙΑΣΕΙ Ο ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ.
ΠΗΓΑΙΝΑ ΜΕ 205 ΚΟΝΤΕΡΙΣΙΑ ΣΕ ΕΛΑΦΡΙΑ ΚΑΤΗΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΜΕΣΑ 5700rpm me 4η ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΒΑΛΑ 5η μπαμ στις 5300 ΜΕ 5400.
ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΣΕ ΒΓΑΖΕΙ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΗ.
ΣΑΣ ΕΧΩ ΚΟΥΡΑΣΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟ ΤΡΟΠΑΡΙΟ ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.ΝΑ ΣΤΑΙ ΚΑΛΑ.
ΒΑΣΙΛΗΣ -
Αν δέν κάνω λάθος,τό F-16 αλλάζει μόνο μέ τά F-18,F-20 καί F-22,τά οποία όμως είναι πιό 'μακρυά'.
Τό μόνο πού (νομίζω ότι) μπορείς νά κάνεις,είναι νά βρείς τό F-16 CR (F-16 WR είναι μάλλον αυτό πού έχεις) πού είναι κοντύτερο,αλλά απ'ότι ξέρω είναι εξεραιτικά σπάνιο.
Τό έψαχνα κι'εγώ βλέπεις,καί δέν τό βρήκα. -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Αν δέν κάνω λάθος,τό F-16 αλλάζει μόνο μέ τά F-18,F-20 καί F-22,τά οποία όμως είναι πιό 'μακρυά'.
Τό μόνο πού (νομίζω ότι) μπορείς νά κάνεις,είναι νά βρείς τό F-16 CR (F-16 WR είναι μάλλον αυτό πού έχεις) πού είναι κοντύτερο,αλλά απ'ότι ξέρω είναι εξεραιτικά σπάνιο.
Τό έψαχνα κι'εγώ βλέπεις,καί δέν τό βρήκα.Oταν διαβασα αυτο νομιζα οτι μιλαγες για αεροπλανα....
-
Είναι γνωστό ότι τά OPEL πάνε....'αεροπορεία'!!!!
-
Νά καί κάτι καινούριο:
-
Ωραία προσπάθεια! Μακάρι να εξελιχθεί σε κάτι καλό!!
-
Καλή χρονια παιδια. Ψαχνω να βρω καποια σελιδα με βελτιωτικά για το astra H που να εχει ομως τιμες.Ξερει κανεις?
-
Για λάστιχα 205/55/16 στο Astra H ξέρει κανείς πόσο πρέπει να φουσκώνονται τα λάστιχα σε psi;
-
Ο χρήστης TreckeR έγραψε:
Καλή χρονια παιδια. Ψαχνω να βρω καποια σελιδα με βελτιωτικά για το astra H που να εχει ομως τιμες.Ξερει κανεις?εννοεις εδω ελλαδα ή εξωτερικο;;
ριξε μια ματια στο λινκ αυτο και ιδιαιτερα στο 'tuning''
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Νά καί κάτι καινούριο:Kαί άλλο ένα:
OPEL FORUM