-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
:hmmm:Φιλικ'η παραίνεση καλέ μου HF. Οπως βλέπεις το ποστ σου με τα upgrades αποτελεί κοινωνική πρόκληση σε αυτούς τους χαλεπούς καιρούς. Χωρια που κινεις υποψίες περι φοροδιαφύγης και ξεπλύματος μαύρου χρήματος. Θα σου πρότεινα να το σβήσεις... και εστω και τώρα να παραδεχτεις πως ήταν μια κακογουστη φάρσα... ενα κρύο ανέκδοτο...
-
Έχω σε μορφή pdf μια αίτηση και θέλω να την συμπληρώσω μέσω υπολογιστή. Ξέρουμε πως? Δοκίμασα με μετατροπή σε word αλλά χαλάει το format της αίτησης
-
Πώς τη μετέτρεψες σε word;
-
Με το Convert.pdf.to.word .
-
Ο χρήστης djalma έγραψε:
Έχω σε μορφή pdf μια αίτηση και θέλω να την συμπληρώσω μέσω υπολογιστή. Ξέρουμε πως? Δοκίμασα με μετατροπή σε word αλλά χαλάει το format της αίτησης -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Μια χαρά ήταν το μηχάνημα και τώρα έγινε πολύ καλύτερο από πριν. Αλλά ρε Hi-Fi... έχεις BMW, έχεις και Lancia, έχεις και smartphone... ε βάλε μια μαμημένη καρτούλα γραφικών!Τι να την κάνω, έχω πάψει πια να παίζω παιχνίδια στον υπολογιστή, περνάω όλη τη μέρα μου σε υπολογιστές συνήθως (αν και τελευταία πάνε να με κάνουν και ...μηχανικό πεδίου, τι να κάνεις... ), οπότε δεν γουστάρω να παίζω κιόλας στον υπολογιστή. Θ' αγοράσω κάποια στιγμή κάνα PS3 να λιώνω στο Gran Turismo!
Έχω πάντως κάρτα τηλεόρασης/ραδιόφωνο αν αυτό κάνει τον cabala να νοιώσει καλύτερα! Και το monitor του υπολογιστή είναι και τηλεόραση!
Α, και δεν βλέπω σχεδόν ποτέ κανονική τηλεόραση!ΥΓ: Να φανταστώ ότι όλα αυτά τα έκανες χθες και είχες και γκρίνια; 'Εμένα Αγ. Βαλεντίνου δεν με πας πουθενά! Δώρο πήρες για τον εαυτό σου και ασχολείσαι με αυτό όλο το βράδυ! Ε να κοιμηθείς μαζί του τότε απόψε!!!'.
Τα έκανα χθες βράδυ ναι και δυστυχώς δεν έχω τελευταία τέτοιες γκρίνιες...
Για desktop apps και multimedia το θέλει ο άνθρωπος, δεν παίζει skyrim, έλεος...
desktop apps και βαζει quad και 4 gb?
Λεφτα υπαρχουν και ετσι κατασταση?Δεν είδες που έγραψα πως δεν πλήρωσα τίποτε από τα παραπάνω;
Α, συγνώμη, πλήρωσα σήμερα ένα ανεμιστηράκι της Coolmaster αθόρυβο και μαμάτο γενικώς, γύρω στα 11,5€ ευρώ με τον ΦΠΑ. Έκοψα τιμολόγιο βέβαια, έτσι για την πλάκα, 2.5€ φθηνότερα δηλαδή!
Τον SSD τον είχα κι αυτόν σε προνομιακή τιμή λόγω ΕΣΠΑ (επιδότηση 80% σε εξοπλισμό).
Άρα, κόστος ουσιαστικά μηδενικό.:hmmm:
Φιλικ'η παραίνεση καλέ μου HF. Οπως βλέπεις το ποστ σου με τα upgrades αποτελεί κοινωνική πρόκληση σε αυτούς τους χαλεπούς καιρούς. Χωρια που κινεις υποψίες περι φοροδιαφύγης και ξεπλύματος μαύρου χρήματος. Θα σου πρότεινα να το σβήσεις... και εστω και τώρα να παραδεχτεις πως ήταν μια κακογουστη φάρσα... ενα κρύο ανέκδοτο...
Θα ήτο πρόκλησις αν έλεγα πως έβαλα και κάρτα γραφικών! Είναι φανερό πως τα υπόλοιπα περνούν απαρατήρητα!
-
Τα έκανα χθες βράδυ ναι και δυστυχώς δεν έχω τελευταία τέτοιες γκρίνιες...Α είναι καλή, είναι πολύ καλή! Reverse psychology my friend! Για να σε κάνει να αναρωτιέσαι τι παίζει και να τρέχεις εσύ από πίσω της! Της βγάζω το καπέλο!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Α είναι καλή, είναι πολύ καλή! Reverse psychology my friend! Για να σε κάνει να αναρωτιέσαι τι παίζει και να τρέχεις εσύ από πίσω της! Της βγάζω το καπέλο!
Μπα, δεν αναρωτιέμαι τι παίζει, τουναντίον.
-
Μια χαρά ήταν το μηχάνημα και τώρα έγινε πολύ καλύτερο από πριν. Αλλά ρε Hi-Fi... έχεις BMW, έχεις και Lancia, έχεις και smartphone... ε βάλε μια μαμημένη καρτούλα γραφικών!
Τι να την κάνω, έχω πάψει πια να παίζω παιχνίδια στον υπολογιστή, περνάω όλη τη μέρα μου σε υπολογιστές συνήθως (αν και τελευταία πάνε να με κάνουν και ...μηχανικό πεδίου, τι να κάνεις... ), οπότε δεν γουστάρω να παίζω κιόλας στον υπολογιστή. Θ' αγοράσω κάποια στιγμή κάνα PS3 να λιώνω στο Gran Turismo!
Έχω πάντως κάρτα τηλεόρασης/ραδιόφωνο αν αυτό κάνει τον cabala να νοιώσει καλύτερα! Και το monitor του υπολογιστή είναι και τηλεόραση!
Α, και δεν βλέπω σχεδόν ποτέ κανονική τηλεόραση!ΥΓ: Να φανταστώ ότι όλα αυτά τα έκανες χθες και είχες και γκρίνια; 'Εμένα Αγ. Βαλεντίνου δεν με πας πουθενά! Δώρο πήρες για τον εαυτό σου και ασχολείσαι με αυτό όλο το βράδυ! Ε να κοιμηθείς μαζί του τότε απόψε!!!'.
Για desktop apps και multimedia το θέλει ο άνθρωπος, δεν παίζει skyrim, έλεος...
desktop apps και βαζει quad και 4 gb?
Λεφτα υπαρχουν και ετσι κατασταση?Δεν είδες που έγραψα πως δεν πλήρωσα τίποτε από τα παραπάνω;
Α, συγνώμη, πλήρωσα σήμερα ένα ανεμιστηράκι της Coolmaster αθόρυβο και μαμάτο γενικώς, γύρω στα 11,5€ ευρώ με τον ΦΠΑ. Έκοψα τιμολόγιο βέβαια, έτσι για την πλάκα, 2.5€ φθηνότερα δηλαδή!
Τον SSD τον είχα κι αυτόν σε προνομιακή τιμή λόγω ΕΣΠΑ (επιδότηση 80% σε εξοπλισμό).
Άρα, κόστος ουσιαστικά μηδενικό.:hmmm:
Φιλικ'η παραίνεση καλέ μου HF. Οπως βλέπεις το ποστ σου με τα upgrades αποτελεί κοινωνική πρόκληση σε αυτούς τους χαλεπούς καιρούς. Χωρια που κινεις υποψίες περι φοροδιαφύγης και ξεπλύματος μαύρου χρήματος. Θα σου πρότεινα να το σβήσεις... και εστω και τώρα να παραδεχτεις πως ήταν μια κακογουστη φάρσα... ενα κρύο ανέκδοτο...
Θα ήτο πρόκλησις αν έλεγα πως έβαλα και κάρτα γραφικών! Είναι φανερό πως τα υπόλοιπα περνούν απαρατήρητα!
ε μα πας να φτιαξεις κατι καντο σωστα τουλαχιστον
-
Χρειαζομαι εναν free video converter για να μετατρεπω αρχεια .mov απο την καμερα σε χαμηλοτερη αναλυση/μεγεθος (και πιθανως και σε αλλα format), για ανεβασμα σε youtube, facebook κλπ.
Για να μην αρχιζω τις δοκιμες στην τυχη και τα βαλε-βγαλε, εχετε τιποτις καλο να προτεινετε;
Ευχαριστω. -
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Χρειαζομαι εναν free video converter για να μετατρεπω αρχεια .mov απο την καμερα σε χαμηλοτερη αναλυση/μεγεθος (και πιθανως και σε αλλα format), για ανεβασμα σε youtube, facebook κλπ.
Για να μην αρχιζω τις δοκιμες στην τυχη και τα βαλε-βγαλε, εχετε τιποτις καλο να προτεινεται;
Ευχαριστω.http://www.virtualdub.org/
το καλυτερο -
http://www.any-video-converter.com/prod ... ideo_free/
-
Ο χρήστης roman_k έγραψε:
Έχω σε μορφή pdf μια αίτηση και θέλω να την συμπληρώσω μέσω υπολογιστή. Ξέρουμε πως? Δοκίμασα με μετατροπή σε word αλλά χαλάει το format της αίτησης
Σας ευχαριστώ κι εσένα και τον manosk
-
Exώ αυτον εδώ τον εκτυπωτή και τον έχω παροπλίσει απο αποψη εκτυπωσεων διότι είναι εξαιρετικά ασύμφορος
Τον χρησιμοποιώ όμως ως σκάνερ και αποστολή φαξ αλλά δεν μπορώ να δεχτώ φαξ
Το ερώτημα είναι το εξής,πόσο εφικτό είναι τα φάξ που μου στέλνουν να έρχονται σε μορφή word ή pdf στον υπολογιστή ? -
1 € το μήνα (24 € για 2 χρόνια)
www.viva.gr
Δικό σου τηλεφωνικό νούμερο, τα εισερχόμενα fax δωρεάν, σε μορφή pdf σε ειδικό gmail.
Τα εξερχόμενα με κόστος χαμηλότερο από αστική κλήση. Πρακτικά, οτιδήποτε μπορείς να τυπώσεις στο pc, μπορείς να το στείλεις μέσω ειδικού printer driver. Ή και μέσω web.
Γενικά, πολύ βολικό. Ούτε συσκευές, ούτε καλώδια, ούτε ενεργή γραμμή τηλεφώνου χρειάζεται, ούτε με ασυμβατότητες router με fax μπλέκεις, λαμβάνεις τα fax από οπουδήποτε έχεις πρόσβαση σε internet. -
Kαλή φάση δεν την γνώριζα,είναι όμως ''μονόδρομος'' αυτός ο τρόπος, δεν μπορει να γίνει μέσω του λογισμικού που διαθέτει ο εκτυπωτής?
-
Μπα, δεν αναρωτιέμαι τι παίζει, τουναντίον.Μη μου πεις ότι σε άφησε και βρήκε κάτοχο 320d;
Χρειαζομαι εναν free video converter
-
Ο χρήστης djalma έγραψε:
Έχω σε μορφή pdf μια αίτηση και θέλω να την συμπληρώσω μέσω υπολογιστή. Ξέρουμε πως? Δοκίμασα με μετατροπή σε word αλλά χαλάει το format της αίτησηςForm -> Start Form Wizard
επιλέγεις το τρέχον ανοιχτό pdf και γενικά θα στα φτιάξει αρκετά καλά.
Ό,τι δεν σου βρει, 'Add New Field' και επιλέγεις τον τύπο και που θα είναι αυτόΜε το Convert.pdf.to.word .
Έχει και απευθείας Save As (επιλέγοντας τύπο word), όπως και export, αλλά το formatting όντως συνήθως χαλάει.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
1 € το μήνα (24 € για 2 χρόνια)
http://www.viva.gr
Δικό σου τηλεφωνικό νούμερο, τα εισερχόμενα fax δωρεάν, σε μορφή pdf σε ειδικό gmail.
Τα εξερχόμενα με κόστος χαμηλότερο από αστική κλήση. Πρακτικά, οτιδήποτε μπορείς να τυπώσεις στο pc, μπορείς να το στείλεις μέσω ειδικού printer driver. Ή και μέσω web.
Γενικά, πολύ βολικό. Ούτε συσκευές, ούτε καλώδια, ούτε ενεργή γραμμή τηλεφώνου χρειάζεται, ούτε με ασυμβατότητες router με fax μπλέκεις, λαμβάνεις τα fax από οπουδήποτε έχεις πρόσβαση σε internet.Στα εξωτερικά βρίσκεις με λιγότερο από 1€
Βέβαια εξαρτάται που θες να στέλνεις συνήθως, γιατί αν είναι προς ελλάδα προφανώς σε συμφέρει η λύση του .gr -
Παλιά είχα κάνει μια κάρτα SD bootable με την χωρητικότητά της να εμφανίζεται 1,44ΜΒ και να τρέχει ένα πρόγραμμα DOS. Δεν μπορώ να το επαναλάβω ή δεν θυμάμαι πως το είχα κάνει, καμιά βοήθεια;
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#17]