-
torsion beam, σωστά, εν τη ρύμη του λόγου μου...
@ΓΚ
Σωστά.
Η πλήμνη είναι το 17 το 19 είναι ο διαμήκης βραχίονας. -
Οκ.
Τωρα βεβαια θυμηθηκα, σε παλαιοτερη βολτα, ειχα βαλει μεσα τον Nikos!, και αφου αναρωτιωμασταν και οι δυο, τι τυπο αναρτησης εχει πισω το vectra, -δεν ηξερα μεχρι σημερα ουτε εγω- σε καποιες αναπηδησεις, πανω σε στροφη μου ειπε: 'αυτη ειναι κλασσικη συμπεριφορα ημιακαμπτου'...
Αρα μπορω να κομπαζω οτι εχω ανεξαρτητη πισω αναρτηση, και για αυτο, σε συνδυσμο και με το εργοστασιακο sport setup,
η σχεδον...5μετρη 'αυτοκινηταρα' μου , στριβει καταπληκτικα, για το μεγεθος της -
πριν αρχίσεις να κομπάζεις για ανεξάρτητες κλπ μάθε να ξεχωρίζεις την αρχιτεκτονική/τύπο απο την υλοποίηση
ανεξάρτητη πάντως δεν είναι
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
πριν αρχίσεις να κομπάζεις για ανεξάρτητες κλπ μάθε να ξεχωρίζεις την αρχιτεκτονική/τύπο απο την υλοποίηση**ανεξάρτητη πάντως δεν είναι **
Γιατι μου το χαλας τωρα?
Αφου τωρα ολοι απο πανω αυτο μου λενε.
Αποφασιστε τελικα, ειναι ανεξαρτητη, ή δεν ειναι? -
το ιντερνετ τι λέει;
-
τελικως τι εχει γινει ακριβως?
κοροιδευατε τον γκρεγκ οτι δεν ξερει τι ειδος αναρτησης φερει,αποζητουσατε απαντηση του μετα μανιας κ τελικως δεν ξερετε κ εσεις?
δεν ρωταω ειρωνικα,ειλικρινως εχω μπερδευτει.. -
Schrödinger's suspension...
-
Το θέμα καθαρίστηκε από τα άσχετα. Κύριοι (ξέρετε σε ποιούς αναφέρομαι) είστε απαράδεκτοι. Γίνεται μια συζήτηση στην οποία ο ΓΚ δείχνει ότι θέλει να μάθει κάτι, το οποίο παραδέχθηκε ότι δεν ξέρει, και εν πάση περιπτώσει με κάποιο ενδιαφέρον, ακόμα και on topic (για ανάρτηση Opel μιλάμε), και μέσα σε 2-3 ποστ αρχίζουν 2 σελίδες από off-topic προκλήσεις, εξ΄ίσου off-topic απαντήσεις και τελείως off-topic για το τι ρόδες είχαν τα άρματα του Αλέξανδρου του Μακεδόνα Για μαζευτείτε παρακαλώ, άλλο καφενείο και άλλο νηπιαγωγείο [Mod]
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
ανεξάρτητη πάντως δεν είναι -
Ο χρήστης nass έγραψε:
ανεξάρτητη πάντως δεν είναι
λίγο πριν
ας απαντήσω με ερώτηση
μεταφέρεται φορτίο (bump) απο τον ένα τροχό στον αλλο???
-
Οχι δεν μεταφέρεται, αν έχεις διαφορετική άποψη εξήγησέ το πως.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Οχι δεν μεταφέρεται, αν έχεις διαφορετική άποψη εξήγησέ το πως.τότε πώς εξουδετερώνει το roll η αντιστρεπτική
-
σαφώς αλλα η λειτουργία της αντιστρεπτικής δεν αλλάζει
απαντηση στον A-viper που εσβησε το ποστ ειναι αυτό για να μην μπερδευόμαστε
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
σαφώς αλλα η λειτουργία της αντιστρεπτικής δεν αλλάζειΔιέγραψα το μήνυμα (παραήταν μπακάλικο ) πριν δω ότι έχεις απαντήσει.
-
O όρος ανεξάρτητη ανάρτηση υποδηλώνει ότι δεν υπάρχει κινηματική σχέση μεταξύ των δύο άκρων. Σαφώς και μεταφέρονται φορτία από τον έναν τροχό στον άλλoν (και αντιστρεπτική να μην υπάρχει, υπάρχει το σασσί). Από εκεί και πέρα η ύπαρξη μίας αντιστρεπτικής δεν κλειδώνει τους 2 τροχούς μεταξύ τους.
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Οχι δεν μεταφέρεται, αν έχεις διαφορετική άποψη εξήγησέ το πως.
τότε πώς εξουδετερώνει το roll η αντιστρεπτική
Εφ΄όσον δεν υπάρχει κάτι (που αν υπάρχει θα πρέπει να το βρεις εσύ... εγώ πάντως δεν μπορώ) που όταν ο αριστερός τροχός κάνει την κίνηση 'Α' να αναγκάζει (σε σχέση αιτίου-αιτιατού) και το δεξί να κάνει μία κίνηση 'Β' (διευκρινίζω ότι η αντιστρεπτική ΔΕΝ ανήκει σε αυτά,παρότι δεν βλέπω αντιστρεπτική στην εν λόγω ανάρτηση, αλλιώς όλες οι αναρτήσεις με αντιστρεπτική θα ήταν ημιανεξάρτητες...) τότε, να το ξαναγράψω είναι ανεξάρτητη ανάρτηση.
-
αν σηκώσεις ενα αμάξι με ψαλιδια πχ και αντιστρεπτική και ζμπρώξεις τον δεξί τροχό απο κάτω προς τα πάνω τι θα κάνει ο αλλος τροχός;
-
Αφού η συζήτηση έχει αρχίσει να γίνεται Αρχές Αναρτήσεων, δεν το μεταφέρουμε; Να μην ενοχλάμε και τα νέα της Όπελ!
-
Ξέρει κανείς που βρίσκεται το δοχείο με τα υγρά φρένων σε Κόρσα, 1.2 του 2000;
-
Το Opel Insignia SporTourer Crossfour φτιαγμενο εμφανισιακα απο τον οικο Irmscher http://www.autoblog.gr/2012/02/15/irmsc ... ept-study/ και το Opel Astra GTC OPC που θα παρουσιαστει στην Εκθεση της Γενευης τον Μαρτιο υπαρχουν φημες και εχει ακουστει μεσα απο την GM οτι μπορει να βγει και στην Αμερικη σαν Buick,αφου οπως λενε στην αμερικη εχει τραβηξει τις ματιες θετικα με την τεχνολογια και τα τεχνικα του χαρακτηριστικα και εμφανησιακα http://www.autoevolution.com/news/opel- ... 42652.html.Βεβαια κατα την γνωμη μου πιστευω οτι η GM θα κανει λαθος αν το βγαλει ως buick αφου ειναι μια εταιρεια που πουλαει πιο πολυ στην μεγαλη ηλικια και στις οικογενειες και οχι στις μικρες ηλικιες και πιστευω πιο πολυ θραυση θα κανει με το ονομα της Chevrolet ή της Pontiak.Οσο για την ερωτηση σου famas αν εννοεις αυτο το corsa http://www.car.gr/classifieds/cars/photos/1839883/ στην 8 εικονα στην εικονα που δειχνει την μηχανη,το δοχειο που ειναι διπλα ακριβως προς δεξια απο το δοχειο με το κιτρινο καπακι αυτο ειναι και το δοχειο των υγρων του φρενου .
OPEL FORUM