-
η αληθεια ειναι οτι οι συμπαθειες δεν κρυβονται..ε φοκουςμαν??
τεσπα,τελικα επειδη βαριεμαι να σκεφτω τον λογο που εβγαλαν ελληνικη εκδοση του ροκκο,αρκουμαι στην αποψη του θανου( )( ) που ειναι κ η πιο πειστικη κ κοντινη στην πραγματικοτητα! -
Όταν εγώ σας λέω ότι έχω επιχειρηματικό μυαλό εσείς δεν με ακούτε!
-
-
O winner μιλησε απλα και ξεκαθαρα, αλλα παντα, οτι δεν 'μας αρεσει' φροντιζουμε να το μειωνουμε και να το αμφισβητουμε, χωρις ουτε καν να εχουμε ψαξει εστω λιγο για να δουμε τι τελικα ισχυει...
Ιδου λοιπον το αντιστοιχο 'Edition' για την Γερμανικη αγορα, ηδη απο τα τελη του 2010:
http://sciroccoregisterforum.co.uk/faq/ ... o-edition/
Eκτος απο μικροδιαφοροποιησεις σε εξοπλισμο, οπως πχ σε ζαντες, στο rcd, ο εσωτερικος διακοσμος ειναι ιδιος...
-
Ο χρήστης C.L.A.B. έγραψε:
:lol:Έχε χάρη που σε αγαπάω γιατί θα σου αφιέρωνα ωραίο κομματάκι...
-
ρε,πολλες αγαπες εχουν πεσει τελευταια!!ολοι αγαπαμε αλληλους!
τελικα καθε μνημονιο μας φερνει κ πιο κοντα..
παντως μη μου αφιερωσεις,θα ζηλεψει ο φοκουσμαν..γκρεγκ,μαλιστα,εχεις δικιο.συμφωνω απολυτα.δεν εχω σκοπο να συνεχισω την απορια μου.μου την ανελυσε( ) μια χαρα ο θανος..( )
υ.γ.
βαλε αφιερωση,ποιος τον τον φοκουσμαν?(πλακα κανω) -
Ο Φοκουςμαν.. είναι δικιά μας... ΩΠΑ σορρυ! δικός μας ήθελα να πω!
Δεν ζήλευει!Εγώ θα στην βαλω (την αφιέρωση ντε!)
Και οτι θέλει ας προκύψειΛοιπόν πάρτην(την αφιέρωση)! (εμπνευσμενη απο το αβαντάρ σου)
-
θεος!
ρε αλητη,μου εκαναν παρατηρηση,απο το διπλανο δωματιο στο ξενοδοχειο,απο τα γελια!!
-
Έμενα για άλλους λόγους μου κάνουν παρατήρησεις, αλλα τεσπά...
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Έμενα για άλλους λόγους μου κάνουν παρατήρησεις, αλλα τεσπά...Ροχαλητό;
-
Ο χρήστης kouliscd έγραψε:
Έμενα για άλλους λόγους μου κάνουν παρατήρησεις, αλλα τεσπά...
Ροχαλητό;
Όχι...
Ότι βάζω δυνατά τις τσοντες... -
Ο χρήστης C.L.A.B. έγραψε:
winner..γιατι τοση υποστηριξη στο σιροκκο?ειναι αρρηκτως συνδεδεμενο με την προσωπικοτητα σου?οποτε θεωρεις οτι αν ειπωθει κατι αρνητικο για το μοντελο η τους κατοχους η την αντιπροσωπεια η το εργοστασιο,αυτοματως προσβαλλεσαι ο ιδιος?
αυτο εδω μεσα το λες μπαχαλο?εχεις ανοιξει την τηλεοραση να δεις τι γινεται στους δρομους?δε νομιζεις οτι υπαρχουν σημαντικοτερα απο ενα γαμημενο σιροκκο(η οποιοδηποτε αλλο αυτοκινητο),ειδικα την δεδομενη χρονικη περιοδο?φιλικως παντα.στο θεμα μας.
οπως ειπες ο ιδιος,το δικο σου ειχε συγκεκριμενα στοιχεια επιπλεον εξοπλισμου.που σημαινει οτι δεν ηταν βασικη εκδοση.οπως κ το δικο μου δλδ.
ομως,σου φαινεται δυσκολο να εχουν 118 αυτοκινητα με βασικο εξοπλισμο,τα οποια δεν εχουν πωληθει,ειτε ως κινηση του εισαγωγεα για να πετυχει χαμηλοτερες τιμης απο το εργοστασιο,ειτε επειδη οι αγοραστες ακυρωσαν τις παραγγελιες η τελικως δεν καταφεραν να τα πληρωσουν κ να τα παρουν εξαιτιας της οικονομικης κρισης?
δεν αποκλειεται η συμφωνια για αυτα τα 118 οχηματα να υπηρχε εδω κ καιρο κ να αποφασισαν εν μεσω κρισης,να τα προωθησουν με τον καλυτερο τροπο που μπορουν?κ με το φοβο των πωλησεων του γλαστρα?
εξαλλου τα στοιχεια εξοπλισμου του,ειναι ευκολως τροποποιησιμα.μιλαμε για ζαντες,ηχοσυστηματα κτλ.δεν μιλαμε για 5θυρη εκδοση η κουπε εκδοση η δεν ξερω κ εγω τι..
επισης το γεγονος οτι ειναι αποκλειστικα στην ΧΡΕΩΚΟΠΗΜΕΝΗ Ελλαδα,δεν σου λεει τπτ?επειδη μας αγαπουν το κανουν?τεσπα,καταληγω στο ερωτημα του φοκουςμαν,πως δεν εχω οδηγησει το γλαστρα,οποτε δεν μπορω να εκφερω αποψη.αν,λεω αν,ειναι σε συμπεριφορα οπως το προηγουμενο,σαφως κ προτιμω το δικο μου.
Πρώτον! Το οτι υποστηρίζει καποιος κάτι δεν σημαίνει οτι ειναι πορομενος με αυτο ούτε τον πληρωνουν. ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΙΚΙΟ???ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΜΩΣ ! Απλα το εγραψα ολο αυτο γιατι διαβαζα Λιγο λογική ρε παιδια!!! Δεν αναφερομαι σε εσενα συγκεκριμενα αλλα δεν γινεται να διαβαζω οτι υπαρχει stock 118 κομματια ή οτι τα τροποποιουν εδώ στην Ελλάδα ή ειναι ηδη φτιαγμενα στην πορτογαλια και περιμενουν τις παραγγελιες των Ελληνων
Το ιδιο θα εγραφα και αν το διαβαζα ειτε για την Fiat ειτε για την Alfa ειτε για την αγαπημενη μου Mitsuba ! Γιατι απλα αυτα δεν στεκουν !. Και ξαναλεω δεν ειναι μονο οι ζαντες . στο GT Edition αν θελει ενας να βαλει DCC αναρτηση τι γινεται την τροποποιουν εδω? Και αν θελει να το παρει σε Κοκκινο?Το βαφουν εδώ? ή απο τα 118 ετοιμα στην Πορτογαλια το ξαναβαφουν εξωτερικα Κοκκινο?
Αυτο δηλαδη ειναι φανατισμος με το scirocco ή απλη λογικη? Μηπως καποιοι αλλοι ειναι φανατισμενοι για αυτο γραφουν αυτα(γιατι δεν στεκουν αυτα) -
εγω τα εγω τα εγραψα αυτα που αναφερεις.κ εφοσον δεν ισχυουν,ζητω συγνωμη.
Ο χρήστης the_winner έγραψε:
Το ιδιο θα εγραφα και αν το διαβαζα ειτε για την Fiat ειτε για την Alfa ειτε για την αγαπημενη μου Mitsuba ! Γιατι απλα αυτα δεν στεκουν !. Και ξαναλεω δεν ειναι μονο οι ζαντες . στο GT Edition αν θελει ενας να βαλει DCC αναρτηση τι γινεται την τροποποιουν εδω? Και αν θελει να το παρει σε Κοκκινο?Το βαφουν εδώ? ή απο τα 118 ετοιμα στην Πορτογαλια το ξαναβαφουν εξωτερικα Κοκκινο?
Αυτο δηλαδη ειναι φανατισμος με το scirocco ή απλη λογικη? Μηπως καποιοι αλλοι ειναι φανατισμενοι για αυτο γραφουν αυτα(γιατι δεν στεκουν αυτα)που γραφει στο αρθρο οτι θα ειναι αποκλειστικα χρωματος λευκου?κ που γραφει στο αρθρο οτι μπορει να μπει επιπλεον εξοπλισμος?
εγω ειδα την κλασσικη φωτο του ροκκο,με απλως αλλαγμενες ζαντες κ αυτοκολλητο πισω.γιαυτο κ ειπα οτι παιζει ελληνικη μοντιφα..
παντως επιστρεφοντας ελλαδα,θα κανω ενα τηλεφωνημα στον μηχανικο μου,να ρωτησω αν γνωριζει κατι επι του θεματος..
http://www.autobild.gr/index.php?cat_id ... ge_id=5425
ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΙΣ 2 ΠΡΩΤΕΣ ΣΕΙΡΕΣ.θελεις να μου πεις οτι η κοσμοκαρ(αν κ απο οσα λες,θεωρεις οτι δεν το εκανε η κοσμοκαρ) το εκανε επειδη ηθελε οντως να τιμησει τις επιτυχιες του σιροκο.αποδεκτο τοτε λοιπον.
καλη συνεχεια. -
το R Bodykit κανει πανω απο 2000! Ας υποθεσουμε οτι ειναι ελληνικη μοντίφα και εχουν παραγγείλει 118 (ποσα ομως manual και ποσα DSG ή κανουν και σε αυτο αλλαγες? εδω στην Ελλαδα)? Νομιζεις θα τους συμφερε να βαλουν το R Bodykit και τις 18αρες ζαντες και να αλλαξουν ολοκληρη την εσωτερικη ταπετσαρια και να του πουλανε μολις 500-1000 ευρω πιο ακριβό από οτι Ενα scirocco με sport n style package? Αν ηταν Ελληνικη μοντιφα θα το πουλαγαν οχι 500 ευρω πιο ακριβο αλλα 2000 χιλιαρικα!
Και πες το bodykit μπαινει φτηνα και πες και ζαντες βρισκει ακρη η kosmokar και βαζει φτηνα... Πως ξερει ποσα θα ειναι DSG ποσα manual??Επίσης η εσωτερικη ταπετσαρια αλλα και τα καθισματα ειναι απο του GT που κυκλοφορεί στο εξωτερικό .
Απλα οπως ειπα και πιο πριν η kosmokar αλλα και καθε Ελληνας αντιπροσωπος εχει καταλαβει το πως αγοραζει ο ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ αυτοκινητα και φερνει τα αυτοκινητα με standar εξοπλισμο αλλα απο πλευράς ομορφιας αλλα οχι ανεσης ή ασφάλειας !
Παραδειγμα το στανταρ πολυλειτουργικο τιμονι που στο εξωτειρκο ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ!
ΑΑΑ και παρτε και την λίστα με τα εξτρα που παίρνει το GT
Στα χρώματα αλλά και στον εξοπλισμό τα options είναι τα εξής:*9X1 - Park Pilot
*8G1 - Light Assist
*8T2 - Cruise Control
*9ZB - Bluetooth
*PDD - DCC
*PLB -
*PXF - Bi-Xenon
*R2Z,7QL - RNS 510
*WDI - Media-In
*UG4 - XDS
*7AS - Συναγερμός Plus
*X3 - Indium Grey
*Z2 - ?
*6B - Green Viper
*2T - Deep Black
*B4 - Λευκό Candy
*4Y - Κόκκινο SalsaΔιαβασα αυτο που μου εστειλες ,δεν με ενδιαφερει γιατι το κανει αυτο η κοσμοκαρ ... Δεν ειπα οτι το δημιουργησαν το GT οι Γερμανοι...Το GT αυτο που βλεπεις με αυτο τον εξοπλισμο ειναι παραγγελια της Kosmokar ....Οπως και σε αλλα κρατη υπαρχει χρονια το GT ετσι και εδω επιτελους ηρθε(και αργησε) . Ειπε η kosmokar στην VW θελω ενα που θα εχει σαν στανταρ αυτα αυτα και αυτα και αυτα .... Ελληνικο δημιουργημα ειναι στην ΣΚΕΨΗ ...οχι οτι οι μετατροπες εχουν γινει εδω αυτο θελω να τονισω οτι εδω δεν βγαινει ΟΥΤΕ ΒΙΔΑ!!!
Ουτε επισης υπαρχουν ετοιμα στην Πορτογαλια γιατι οπως εγραψα πιο πανω μπορεις να βαλεις και εξτρας οπως και αλλαγη χρωματος! Και επισης η ημερομηνια παραγωγης ενος αυτοκινητου φαινεται απο το VIN -
Η έκδοση προφανώς και ΔΕΝ είναι ελληνική μοντίφα. Είπαμε είναι άμπαλοι οι της Φάουβε αλλά τέτοιες γυφτιές δεν κάνουν. Πρόκειται για ξεκάθαρα εργοστασιακή έκδοση με μοναδικό σκοπό να αναθερμάνει λίγο το ενδιαφέρον γύρω από το αμάξι το οποίο εκτός του ότι έχει γίνει σούπα στο δρόμο, έχει αρχίσει να δείχνει και τα χρονάκια του.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Η έκδοση προφανώς και ΔΕΝ είναι ελληνική μοντίφα. Είπαμε είναι άμπαλοι οι της Φάουβε αλλά τέτοιες γυφτιές δεν κάνουν. Πρόκειται για ξεκάθαρα εργοστασιακή έκδοση με μοναδικό σκοπό να αναθερμάνει λίγο το ενδιαφέρον γύρω από το αμάξι το οποίο εκτός του ότι έχει γίνει σούπα στο δρόμο, έχει αρχίσει να δείχνει και τα χρονάκια του.Σωστη τοποθετηση γενικα, αλλα το αυτο μπορει καλλιστα να ειπωθει -ειδικα στην δευτερη φραση- και για την 147 πχ. Δεν ειναι κακο αυτο. Επιπλεον το γεγονος μη υπαρξης ουσιαστικου fl στα σχεδον τεσσερα χρονια παρουσιας του, αφενως κανει μαλλον επιτακτικη την αναγκη για περιορισμενες εκδοσεις οπως η GT, -για περεταιρω αναθερμασης της αγορας-, και αφετερου, αποδεικνυει ποσο επιτυχημενη ειναι η αρχικη σχεδιαση του σε οτι αφορα την εξωτερικη του εμφανιση...
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Η έκδοση προφανώς και ΔΕΝ είναι ελληνική μοντίφα. Είπαμε είναι άμπαλοι οι της Φάουβε αλλά τέτοιες γυφτιές δεν κάνουν. Πρόκειται για ξεκάθαρα εργοστασιακή έκδοση με μοναδικό σκοπό να αναθερμάνει λίγο το ενδιαφέρον γύρω από το αμάξι το οποίο εκτός του ότι έχει γίνει σούπα στο δρόμο, έχει αρχίσει να δείχνει και τα χρονάκια του.
Σωστη τοποθετηση γενικα, αλλα το αυτο μπορει καλλιστα να ειπωθει -ειδικα στην δευτερη φραση- και για την 147 πχ. Δεν ειναι κακο αυτο. Επιπλεον το γεγονος μη υπαρξης ουσιαστικου fl στα σχεδον τεσσερα χρονια παρουσιας του, αφενως κανει μαλλον επιτακτικη την αναγκη για περιορισμενες εκδοσεις οπως η GT, -για περεταιρω αναθερμασης της αγορας-, και αφετερου, αποδεικνυει ποσο επιτυχημενη ειναι η αρχικη σχεδιαση του σε οτι αφορα την εξωτερικη του εμφανιση...
Άρα δεν είναι δουλεία της αντιπροσωπείας.
-
Ο χρήστης the_winner έγραψε:
Παραδειγμα το στανταρ πολυλειτουργικο τιμονι που στο εξωτειρκο ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ!
μην συγχέεις τι στάνταρ υπάρχουν εδώ (Ελλάδα) και τι στάνταρ έχει η γερμανία ή άλλη χώρα.
Τα στάνταρ της κάθε έκδοσης τα καθορίζει ο κεντρικός εισαγωγέας. Κι αυτό γίνεται γιατί σε κάθε χώρα υπάρχουν κάποια πράγματα που η αντίστοιχη αγορά θεωρεί δεδομένα λόγω καιρικών συνθηκών ενώ άλλα όχι.
Θα μπορούσε (βλέπε Α3 attraction) να έχουν σύστημα πλύσης φανών στάνταρ σε όλες τις εκδόσεις. Σε εμάς είναι ψιλοάχρηστο σύστημα, όμως στη Γερμανία θεωρείται σημαντικό λόγω του αλατιού που μαζεύει μπροστά το αμάξι κατά το χειμώνα.Αυτό που θα πρέπει να αναρωτηθείς είναι πόσο κοστίζει η εκάστοτε έκδοση εδώ και η εκάστοτε έκδοση 'έξω' χωρίς τους φόρους, ώστε να έχεις συγκρίσιμα νούμερα
over and out.
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Σωστη τοποθετηση γενικα, αλλα το αυτο μπορει καλλιστα να ειπωθει -ειδικα στην δευτερη φραση- και για την 147 πχ. Δεν ειναι κακο αυτο. Επιπλεον το γεγονος μη υπαρξης ουσιαστικου fl στα σχεδον τεσσερα χρονια παρουσιας του, αφενως κανει μαλλον επιτακτικη την αναγκη για περιορισμενες εκδοσεις οπως η GT, -για περεταιρω αναθερμασης της αγορας-, και αφετερου, αποδεικνυει ποσο επιτυχημενη ειναι η αρχικη σχεδιαση του σε οτι αφορα την εξωτερικη του εμφανιση...
Η 147 που κολλαει ακριβως? (ακομα και σαν παραδειγμα)
-
Ο χρήστης 007 έγραψε:
Η 147 που κολλαει ακριβως? (ακομα και σαν παραδειγμα)
Τι ψάχνεις να βρεις κι εσύ τώρα...
VW Scirocco