-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Στις μεγάλες εταιρίες ταυτόχρονα με την απόλυση ακυρόνωνται κάρτες εισόδου και κωδικοί πρόσβασης στο εταιρικό δίκτυο και γενικά μπορούν να σου απαγορεύσουν την είσοδο.Λεπτομέρεια: μόνο εγώ έχω access σε αυτά τα συστήματα!
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
@xenosτελικα τι εγινε?
Τπτ.
-
Άρα τελικά σε άφησαν να μπεις κανονικά.
Να ξέρεις πάντως ότι έτσι και τα βροντήξεις, είσαι υποχρεωμένος να τους δώσεις πλήρη πρόσβαση, διαφορετικά μπορούν να σε τρέξουν (να ζητήσουν πλήρη αποζημίωση). Το ίδιο και σε περίπτωση τυχαίας ή μη οικονομικής ζημιάς, που θα προκληθεί από την υπαίτια καθυστέρηση πρόσβασης ή τις ελλιπείς οδηγίες χρήσης που θα τους δώσεις.
Όλα αυτά υπό την προϋπόθεση ότι τα δεδομένα, τα προγράμματα κλπ δεν σου ανήκουν, δεν έχεις 'ποσοστά' σε αυτά (λόγω πχ 'εφεύρεσης' που δημιούργησες κατά την παροχή υπηρεσιών προς αυτούς και που ξέφευγε από τις κανονικές σου αρμοδιότητες και τις συμφωνίες που είχες συνάψει μαζί τους).
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Στις μεγάλες εταιρίες ταυτόχρονα με την απόλυση ακυρόνωνται κάρτες εισόδου και κωδικοί πρόσβασης στο εταιρικό δίκτυο και γενικά μπορούν να σου απαγορεύσουν την είσοδο.
Λεπτομέρεια: μόνο εγώ έχω access σε αυτά τα συστήματα!
Έτσι εξηγείται!
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
τελικα τι εγινε?
Τπτ.
Τι εννοεις? Ενα πρωι δεν σε αφησαν να μπεις, κ τελικα σε αφησαν να μπεις? Σε αφησαν την επομενη μερα?
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Άρα τελικά σε άφησαν να μπεις κανονικά.Να ξέρεις πάντως ότι έτσι και τα βροντήξεις, είσαι υποχρεωμένος να τους δώσεις πλήρη πρόσβαση, διαφορετικά μπορούν να σε τρέξουν (να ζητήσουν πλήρη αποζημίωση). Το ίδιο και σε περίπτωση τυχαίας ή μη οικονομικής ζημιάς, που θα προκληθεί από την υπαίτια καθυστέρηση πρόσβασης ή τις ελλιπείς οδηγίες χρήσης που θα τους δώσεις.
Όλα αυτά υπό την προϋπόθεση ότι τα δεδομένα, τα προγράμματα κλπ δεν σου ανήκουν, δεν έχεις 'ποσοστά' σε αυτά (λόγω πχ 'εφεύρεσης' που δημιούργησες κατά την παροχή υπηρεσιών προς αυτούς και που ξέφευγε από τις κανονικές σου αρμοδιότητες και τις συμφωνίες που είχες συνάψει μαζί τους).
Αν φύγω, θα τους δώσω τα admin passwords και τέλος. Όπως τα πήρα εγώ και ξεσκίστηκα να βρω τι είναι τι, έτσι θα τα δώσω (άντε, λίγο καλύτερα). Δεν έχω διάθεση να κάνω 'ζημιά', δεν με ενδιαφέρει άλλωστε.
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Στις μεγάλες εταιρίες ταυτόχρονα με την απόλυση ακυρόνωνται κάρτες εισόδου και κωδικοί πρόσβασης στο εταιρικό δίκτυο και γενικά μπορούν να σου απαγορεύσουν την είσοδο.
Λεπτομέρεια: μόνο εγώ έχω access σε αυτά τα συστήματα!
Έτσι εξηγείται!
Μπορεί κάλλιστα να με σταματήσει το προσωπικό ασφάλειας του κτιρίου.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
@xenos
τελικα τι εγινε?Τπτ.
Τι εννοεις? Ενα πρωι δεν σε αφησαν να μπεις, κ τελικα σε αφησαν να μπεις? Σε αφησαν την επομενη μερα?
εννοώ ότι ενώ είχα δεχτεί απειλές ότι δεν θα μπω αν....., εγώ απάντησα αν δεν με αφήσουν θα δεχτώ την απόλυση αλλά τπτ διαφορετικό (του στυλ υποχρεωτική άδεια κλπ) και τελικά μπήκα κανονικά.
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
@xenos
τελικα τι εγινε?Τπτ.
εννοώ ότι ενώ είχα δεχτεί απειλές ότι δεν θα μπω αν....., εγώ απάντησα αν δεν με αφήσουν θα δεχτώ την απόλυση αλλά τπτ διαφορετικό (του στυλ υποχρεωτική άδεια κλπ) και τελικά μπήκα κανονικά.
Σόρρυ, αλλά συνεχίζεις και εργάζεσαι σε τέτοιο περιβάλλον? Γιατί δεν τους αναγκάζεις να σε απολύσουν, να ξεμπερδεύεις και συ?
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
@xenos
τελικα τι εγινε?Τπτ.
έπεσες τελικά 40% κάτω?
-
Δηλαδη δεν σε αφηναν να μπεις μεσα αν δεν δεχτεις μειωση μισθου? Κ απαντησες 'ή αφηστε με να μπω μεσα ή απολυστε με'?
-
Ο χρήστης Mercyful_Fate έγραψε:
Σόρρυ, αλλά συνεχίζεις και εργάζεσαι σε τέτοιο περιβάλλον? Γιατί δεν τους αναγκάζεις να σε απολύσουν, να ξεμπερδεύεις και συ?
Γιατί με το επίδομα ανεργίας θα πρέπει να κάνω και πιάτσα παράλληλα.
έπεσες τελικά 40% κάτω?
έπεσα 30%, προς το παρόν.
Δηλαδη δεν σε αφηναν να μπεις μεσα αν δεν δεχτεις μειωση μισθου? Κ απαντησες 'ή αφηστε με να μπω μεσα ή απολυστε με'?
Όχι ρε συ, άσχετο το ένα με το άλλο.
-
Εωταω γιατι τρεις συνεχομενες απουσιες (μη εμφανισεις) απο την εργασια συνιστουν λογο απολυσης χωρις αποζημιωση, για την ακριβεια θεωρειται οτι αποχωρησες μονος σου. Μη πανε να κανουν καμμια τετοια μλκια.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Εωταω γιατι τρεις συνεχομενες απουσιες (μη εμφανισεις) απο την εργασια συνιστουν λογο απολυσης χωρις αποζημιωση, για την ακριβεια θεωρειται οτι αποχωρησες μονος σου. Μη πανε να κανουν καμμια τετοια μλκια.Kατάλαβες τώρα kacey ποιές πρακτικές κατηγορούσα?
-
@xenos
Έχεις τις ειλικρινείς μου ευχές για να βρεις κάτι σωστό σύντομα (στο εξωτερικό, γιατί εδώ μόνο βουλευτές τη βγάζουν καλά no matter what και σε κόβω να μην γίνεσαι ) και να ξαναστρώσει η ζωή σου.Εμπορική, άκυρες οι μειώσεις μισθών. Πολύ μου αρέσουν οι τράπεζες...
-
Δωσε και σε μενα ρε πατερ καμια ευχη...
Εσυ με το θεμα εξωτερικο εκανες κατι τελικα; βλεπεις να προκυπτει τιποτα;
-
Όπως βλέπεις, η τοποθεσία μου είναι ακόμα Θεσσαλονίκη. Πολύ δύσκολα είναι και έξω όσον αφορά τα προσληψιακά θέματα. Έχουν αρχίσει να μπαίνουν όμως ιδέες που, εργαζόμενος στην Ελλάδα ων, πέρσι ακούγονταν παράλογες. Θα δούμε, έχω σίγουρα συγχωροχάρτι για μερικούς μήνες ακόμα...
Πάρε μια ευχή και εσύ να έχεις τέκνο μου!
-
κάντε ρε σείς καμια αίτηση στη NASA που τους προτιμάει τους έλληνες
κάτι ακούστηκε και για recruiting office σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Άρα τελικά σε άφησαν να μπεις κανονικά.
Να ξέρεις πάντως ότι έτσι και τα βροντήξεις, είσαι υποχρεωμένος να τους δώσεις πλήρη πρόσβαση, διαφορετικά μπορούν να σε τρέξουν (να ζητήσουν πλήρη αποζημίωση). Το ίδιο και σε περίπτωση τυχαίας ή μη οικονομικής ζημιάς, που θα προκληθεί από την υπαίτια καθυστέρηση πρόσβασης ή τις ελλιπείς οδηγίες χρήσης που θα τους δώσεις.
Αν φύγω, θα τους δώσω τα admin passwords και τέλος. Όπως τα πήρα εγώ και ξεσκίστηκα να βρω τι είναι τι, έτσι θα τα δώσω (άντε, λίγο καλύτερα). Δεν έχω διάθεση να κάνω 'ζημιά', δεν με ενδιαφέρει άλλωστε.
Γιατί να το κάνεις αυτό ρε φίλε? Μου έχει τύχει στην πρώτη μου δουλειά μετά τις σπουδές και πέρασα ένα μαρτυρικό 2μηνο μέχρι να βρω τι και πώς...από τότε υποσχέθηκα στον εαυτό μου ότι δεν θα το κάνω ποτέ σε κανέναν συνάδελφο, όπως και έκανα όταν έφυγα κι ας είχα εξελίξει τα πάντα εκεί μέσα με πολύ προσωπικό άγχος και τρέξιμο.
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
κάντε ρε σείς καμια αίτηση στη NASA που τους προτιμάει τους έλληνεςκάτι ακούστηκε και για recruiting office σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
Είναι που δεν τέλειωσα το διδακτορικό μου στα outer space economics ακόμα.
Ελλάδα , εργασία , αμοιβές , κλπ....