-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Και οι εταιρείες που τα εισάγουν, κλέφτες θα γίνουν;;....
Μη πιανεις τα ακρα. Υπαρχουν πολλα υλικα που μπορουν να πουλησουν αλλα οχι και ετοιμο παντεσπανι πχ.
Υπάρχουν πάντος και εργαστήρια που χρησιμοποιούν πραγματικές πρώτες ύλες.
...ολο και λιγοτερα. Ευτυχως ο πατερας μου ειναι ζαχαροπλαστης εδω και 30 χρονια και τρωμε τιποτα της προκοπης.
Οπότε γνωρίζεις πολύ καλά, ότι το κατεψυγμένο πάει σύννεφο
Επίσης η μεγάλη απάτη δεν γίνεται στο pâtisserie, αλλά στο παγωτό. Μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού είναι οι επιχειρήσεις που στη Θεσσαλονίκη πουλάνε ΠΑΓΩΤΟ. Ούτε παγωμένο γλύκισμα, ούτε παγωτό ειδικού τύπου.
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Γιατι τοσο μενος?Αν κλεισουν αυτοι οι φουρνοι δε θα μεινουν ανθρωποι ανεργοι?
Ενω τωρα που ειναι απληρωτοι κανα 3μηνο ειναι καλυτερα.
Aυτο δε το γνωριζα,αν το γνωριζεις,πασο...
@corsair,περι πολυτελειας κ εκτασης μου φανηκες υπερβολικος.Προφανως δεν ανεφερες οτι γουσταρεις να κλεισουν ή οτι θα κλεισουν(ο peterpan εγραψε να κλεισουν οι πανακριβοι),αλλα και παλι δε βλεπω λογο να κατακρινουμε οποιον ανεβαινει λιγο επιπεδο..Γιατι για τις τιμες ολοι κραζουν,για τον χωρο που ειναι σαν ακριβο εστιατοριο του εξωτερικου κανενας δε λεει,για τους υπαλληλους που ειναι ευγενεστατοι κανενας δε λεει,για τα φαγητα του που ειναι ΟΛΑ ανω του μεσου ορου με μερικα να ειναι οτι καλυτερο γευστικα κανενας δε λεει.Αυτα..Κλεινω το οφ τοπικ,καθενας εχει την αποψη του
-
Αν δεν μενουν οι υπαλληλοι και οι προμηθευτες απληρωτοι (τουλαχιστον ενας γνωστος μου υπαλληλος πληρωνεται απο το συγκεκριμενο) η δεν τεσταρουν τα ψωμια σε ποντικια και αλογα, δεν βρισκω το λογο του rant. Ελευθερη αγορα ειναι, αν θελει καποιος ψωνιζει, απο 'προσωπο' ειναι απο τα λιγα μαγαζια που ανεβαζει την εικονα του κεντρου, αν δεν τραβαει θα κλεισει. Γενικα στην πολη εχουν ανοιξει (ειδικα στα δυτικα και στην καλαμαρια) δεκαδες τετοια μαγαζια που προφανως μυρισαν χρημα. Οταν αρχισουν να κλεινουν, το συζηταμε...
Για το δε 'τι τρωμε νικο τσιαμτσικα', σας προτεινω να μην το πολυψαχνετε, εκτος και αν εχετε την ψευδαισθηση οτι μπορειτε να προστατευθειτε.
Sent from my HTC Desire using Tapatalk
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Αν δεν μενουν οι υπαλληλοι και οι προμηθευτες απληρωτοι (τουλαχιστον ενας γνωστος μου υπαλληλος πληρωνεται απο το συγκεκριμενο)Προς αποφυγη παραξηγησης: δε μιλαω για το συγκεκριμενο αλλα για καποιο απο αυτα που εχει αναφερει ο corsair.
θα πανε ΑΚΛΑΥΤΟΙ... και αυτοι και πολλοι ακομα! Εχουν ανοιξει γενικώς** απο Εθνικης Αντιστασης --> Β. Ολγας **πολλοι φουρνοι πολυτελειας
-
Δεν παρεξηγουμαι, αφου δεν με χρωστανε εμενα!
Και μια και μιλαμε για ψωμια κλπ. δωστε καμια καλη προταση ανα την πολη! Παρακαλω οχι πιασοπωπε!
-
Και μια και μιλαμε για ψωμια κλπ. δωστε καμια καλη προταση ανα την πολη! Παρακαλω οχι πιασοπωπε!
να σε δωκω μια συνταγη... απο φουρνο εχω χρονια να παρω
-
Δεν παρεξηγουμαι, αφου δεν με χρωστανε εμενα!Και μια και μιλαμε για ψωμια κλπ. δωστε καμια καλη προταση ανα την πολη! Παρακαλω οχι πιασοπωπε!
Πολύ καλό ψωμί πολύσπορο, σαν αυτό για τα πουλάκια , κάνει ένας γωνιακός φούρνος στο πάρκινγκ της πλατείας δημαρχείου Καλαμαριάς.
-
οπου βλεπετε να ανοιγουν πολλοι φουρνοι μυριζει φτωχεια και οχι ψωμι...
για το μπλε εγω εχω ακουσει οτι ανηκει σε γνωστο ιεκ (οπως και καφετερια στη παραλια) και οι πρακτικες δινουν και παιρνουν...αν δεν γνωριζω σωστα οκ, πασο! -
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
για το μπλε εγω εχω ακουσει οτι ανηκει σε γνωστο ιεκ (οπως και καφετερια στη παραλια) και οι πρακτικες δινουν και παιρνουν...αν δεν γνωριζω σωστα οκ, πασο!Τα ble ανήκουν σε έναν φίλο.....
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Τα ble ανήκουν σε έναν φίλο.....
Ήμουν ήδη σίγουρος για αυτό !
-
Δε πιστεύω ο φίλος να είναι το παλικάρι που έχει τα ιεκ κλπ! Γιατί αν μιλάμε για αυτόν δεν θα μου φαινόταν περίεργο το εσωτερικό της Μ3 του (αν την έχει ακόμα) να έχει γινει άσπρο πλέων! 8-)
(Αποκλειστικά προσωπικό συμπέρασμά )
Sent from my Chinatown Phone
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
για το μπλε εγω εχω ακουσει οτι ανηκει σε γνωστο ιεκ (οπως και καφετερια στη παραλια) και οι πρακτικες δινουν και παιρνουν...αν δεν γνωριζω σωστα οκ, πασο!Τα ble ανήκουν σε έναν φίλο.....
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
Συνεχίζοντας στο ίδιο πνεύμα...
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... q3rI#t=71sαφιερωμένο στους μεγαλοφουρναράδες που τους πιάνουνε για ΦΠΑ...
Εντυπωσιακά πράγματα...
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Κανείς δεν είναι τέλειος...
-
Παιδια κανενα λινκ με τις καμερες του περιφερειακου που να λειτουργουν υπαρχει; Εχω βρει μερικα αλλα οι καμερες εχουν να ανανεωθουν μερες
-
Αυτό δες (που είναι και δικού μας), μόνο τρεις βλέπω ότι ανανεώνονται αυτές τις μέρες.
-
Στο Aegean απέναντι από το ΙΚΕΑ έβγαλαν προσφορά για 8 ευρώ μέσα-έξω αν βάλεις καύσιμα. Αλλιώς είναι 10. Καλή δουλειά κάνουν γενικά και μου έκανε εντύπωση ο (νέος) αρχηγός εκεί πέρα, το μάτι του έκοβε πολύ και το 'έτρεχε' πολύ καλά το μαγαζί. Και μιλάει για 24ωρη εξυπηρέτηση το χαρτί που μου έδωσαν σε ένα φανάρι.
Speaking of φανάρια, στην Καλαμαριά ετοιμάζονται 2 σετ φαναριών, ένα στη νησίδα που ενώνονται Βρυούλων και Μακεδονίας και ένα στην Μιαούλη και Κουντουριώτου γωνία, πέρασαν ήδη το ρεύμα. Προσέξτε μην είστε αφηρημένοι όταν θα τα πετύχετε πρώτη φορά και σας γράψουν στο 'Ζωα ζωα ζωα'.
-
Συμπολιτες,για ποτο καπου χαλαρα τι προτεινετε?
-
Εύοσμο, Πλατεία.
-
Σημερα μονο χαλαρα δε θα ναι (υποθετω δηλαδη). Η πλατεια Ευοσμου οντως εχει κανα δυο χαλαρα μαγαζια απο κει και περα κεντρο στην Αριστοτελους χαμηλα στην παραλια και Ποσειδωνειο.
Posts προς Θεσσαλονικείς