-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Απορώ γιατί παιδεύεστε με torrents. Υπάρχουν sites, στυλ you tube, που το παρακολουθείς απευθείας.
...με ανάλυση γραμματόσημου, με stutteting και χαμένα τα μισά frames, με ήχο προπολεμικού ραδιοφώνου ΑΜ και χωρίς τη δυνατότητα να το δεις όποτε θέλεις εσύ ή να το κρατήσεις έπειτα...
Τίποτα από όλα αυτά! Απλά δεν μπορείς να το κρατήσεις αλλά seriously, γιατι να θέλεις να κρατήσει TG? Το 5th Gear όμως θα ήθελα κι εγώ να το έχω.
Για τι ανάλυση μιλάμε; 720p ή χαμηλότερη;
-
Ποιος ο λόγος να το δεις live αφού 1-2 ώρες μετά έχει ανέβει σε όλες τις αναλύσεις από δεκάδες unloaders .
Και όποιος θέλει το κρατάει // -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Απορώ γιατί παιδεύεστε με torrents. Υπάρχουν sites, στυλ you tube, που το παρακολουθείς απευθείας.
...με ανάλυση γραμματόσημου, με stutteting και χαμένα τα μισά frames, με ήχο προπολεμικού ραδιοφώνου ΑΜ και χωρίς τη δυνατότητα να το δεις όποτε θέλεις εσύ ή να το κρατήσεις έπειτα...
Τίποτα από όλα αυτά! Απλά δεν μπορείς να το κρατήσεις αλλά seriously, γιατι να θέλεις να κρατήσει TG? Το 5th Gear όμως θα ήθελα κι εγώ να το έχω.
Για τι ανάλυση μιλάμε; 720p ή χαμηλότερη;
Αρκετή πάντως για να παρακολουθήσεις το τσίρκο... http://www.dpccars.com/car-videos-12/01 ... sode-1.htm
-
Xμμ. Όχι γιατί το τσίρκο έχει εξαιρετικά πλάνα και άψογη φωτογραφία και ακόμα κι αν το τσίρκο δεν σου αρέσει, σιχαίνεσαι τον Ιερεμία κλπ αξίζει να το βλέπεις σε καλή ποιότητα οπότε προσωπικά δεν καλύπτομαι και επανερχόμαστε σε αυτό που έγραψε ο zorz πιο πάνω.
-
Fair enough.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Απορώ γιατί παιδεύεστε με torrents. Υπάρχουν sites, στυλ you tube, που το παρακολουθείς απευθείας.γιατί το βλέπουμε σε 720p και γιατί τα συλλέγουμε.
και συμφωνώ με τον mirage (θανάση) , τα πλάνα με τα slow motion και γενικά η φωτογραφία είναι από άλλο πλανήτη, λες και βλέπεις ντοκυμαντέρ στυλ Planet Earth.
-
το κράξιμο, κράξιμο ομως
-
κορυφαία στιγμή το panda με τους χοντρούς
-
Mα πόσο αρρωστημένα όμορφο το φόκους
-
Χαλια επεισοδιο μονο εκει με το παντα μου αρεσε...
-
βασικα το χειροτερο επεισοδιο απ ολα που εχω δει.
-
Το πρότζεκτ με το κυνηγητό πήγε στο fast forward ...
Ο Μay αποδεικνύει για άλλη μια φορά πως ξέρει να κάνει reviews.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Το πρότζεκτ με το κυνηγητό πήγε στο fast forward ...+1
-
Ο χρήστης nintza έγραψε:
βασικα το χειροτερο επεισοδιο απ ολα που εχω δει.Δεν μου αρέσει να κράζω, αλλά ναι ήταν το χειρότερο επεισόδιο ever. Όλο σχεδόν έφυγε fast forward εκτός φυσικά από το review του May που ήταν πολύ ωραίο.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Το πρότζεκτ με το κυνηγητό πήγε στο fast forward ...Ο Μay αποδεικνύει για άλλη μια φορά πως ξέρει να κάνει reviews.
Σχετικά βαρετό επεισόδιο με καλά κομμάτια το review του May και τα The News
Το κυνηγητό βαρετό αν το τελικό αποτέλεσμα, με κομμένες τις βλακείες, δεν ήταν κακό -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Σχετικά βαρετό επεισόδιο με καλά κομμάτια το review του May και τα** The News**'you can't have one Hammond there's a war on'
Το κυνηγητό βαρετό αν το τελικό αποτέλεσμα, με κομμένες τις βλακείες, δεν ήταν κακό
το Top gear δεν είναι πλέον ενα προγραμμα για petrolheads οπότε τέτοια σκετσάκια είναι αναμενόμενα
-
μαλακία επεισόδιο. ειδικά τα NEWS βαρετά κ κρυα. τα ίδια κ τα ίδια.
Ο Χάμοντ συνεχίζει να κάνει σα μπουλης, ενώ στα πιο παλιά επεισόδια το έπαιζε τυπάκι κ έτσιτο κόρσα πέταγε μεσα στη πίστα, σε δύσκολες καιρικές συνθήκες, αλλά ο βλαμένος που το τέσταρε που να καταλάβει
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
το κόρσα πέταγε μεσα στη πίστα, σε δύσκολες καιρικές συνθήκες, αλλά ο βλαμένος που το τέσταρε που να καταλάβει
Ναι ρε συ άσε...
Θα συμφωνήσω με τους υπόλοιπους. Αν και το όλο car chase έβγαζε λίγο κάφρικο γέλιο σε μερικά σημεία.
-
Ο χρήστης carfanatic έγραψε:
το κόρσα πέταγε μεσα στη πίστα, σε δύσκολες καιρικές συνθήκες, αλλά ο βλαμένος που το τέσταρε που να καταλάβει
Ναι ρε συ άσε...
Θα συμφωνήσω με τους υπόλοιπους. Αν και το όλο car chase έβγαζε λίγο κάφρικο γέλιο σε μερικά σημεία.
Και μενα μου αρεσε ολο αυτο το project με το κηνυγητο, αλλα οχι οτι ηταν τελειο... Fast forward στον καλεσμενο ενω το κομματι του May μου αρεσε και μενα (με εξαιρεση τους παχυσαρκους που μπηκαν στο Panda. Και εκανε την τριχα, τριχια και μετα ενοιωθα τυψεις που ειχα παραγγειλει σουβλακια... )
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Σχετικά βαρετό επεισόδιο με καλά κομμάτια το review του May και τα** The News**
'you can't have one Hammond there's a war on'
Το κυνηγητό βαρετό αν το τελικό αποτέλεσμα, με κομμένες τις βλακείες, δεν ήταν κακό
το Top gear δεν είναι πλέον ενα προγραμμα για petrolheads οπότε τέτοια σκετσάκια είναι αναμενόμενα
Πέθανα στα γέλια με την ατάκα για τον πόλεμο
Όσο για το σκετσάκι ήταν μάλλον πολύ μεγάλο σε διάρκεια και κάπου εγινε βαρετό ειδικά οι χαζές ιδέες του Hammond
Top Gear - Fifth Gear - Best Motoring Discussion