-
-
-
Παγκόσμιος χάρτης 4L !!!
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Παγκόσμιος χάρτης 4L !!!πολυ καλο!
-
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
Παγκόσμιος χάρτης 4L !!!
πολυ καλο!
Του λείπουν κάποιοι όμως τουλάχιστον στην Ελλάδα......
-
Παιδιά συγχωρέστε με για το off topic αλλά ψάχνω δεξί φτερό για το καθόλου μέχρι τώρα κλασικό clio μοντέλο 2000 καινούργιο ή μεταχειρισμένο. Γνωρίζετε κάποιον προμηθευτή στην Αθήνα που θα μπορούσα να ρωτήσω? Συγχωρέστε με και πάλι αλλά είστε η καλύτερη πηγή γνώσης σε τέτοιες περιπτώσεις…
Σας ευχαριστώ
Σταύρος -
Υπάρχει κάποιος που φέρνει μόνο Γαλλικά στην Λιοσίων, στο ύψος του σταθμού των λεωφορείων...Πριν κάποια χρόνια είχα βρει για κλιο του 02 πόρτα και διάλεξα και χρώμα...
-
και στην φρατζη, με κατευθυνση απο η.ηλιου προς καλλιροης στο δεξι σου χερι στην πρωτη γωνια
παπα...κατι λεγεται κι εχει αριστα πραγματα -
Σταυρο αν κινεισαι στη ΒΑ Αττικη σιγουρα θα βρεις σε μαντρα με renault στη Δουκισσης Πλακεντιας στο Χαλανδρι ακριβως μετα το σταθμο του μετρο 'Χαλανδρι' στο ρευμα προς Βριλησσια.. Ειμαι και Πατρα αλλιως θα πεταγομουνα να σου παρω μιας και ειμαι σχετικα κοντα..
-
Kακαρης λεγεται ο μαντρας
-
Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους...Νονέ είσαι αρχηγός!
Ελπίζω να τα καταφέρουμε να τα πούμε και κάποια στιγμή από κοντά,
Ευχαριστώ και πάλι
Σταύρος -
H Renault στο Retromobile 2012
-
Αγγελεεεε.
Ωραιο αλλα πουληθηκε, και σιγουρα πολλα ευρω.
Ωραιες και λεπτομερεις φωτογραφιες παντως.
-
Δεν θέλω να φαντάζομαι την τιμή, δες αυτό, http://www.carandclassic.co.uk/car/C278448 που είναι και πιο καινούριο, και κάνε τους υπολογισμούς...
Το κακό με τέτοιες περιπτώσεις είναι ότι λυπάσαι να το κάνεις έστω και μία βόλτα, και σε τρώνε οι τύψεις για τα 2 χιλιόμετρα που προστίθενται...ακόμη χειρότερα που είναι 4L, που χαίρεσαι να το κυκλοφορείς. Αυτά περίπου μας έλεγε και ο ιδιοκτήτης του πιο πάνω γαλάζιου, ο οποίος μάλιστα το αγόρασε πολύ φτηνά, και το πούλησε μόλις κατάλαβε ότι δεν ήξερε τί να το κάνει!
-
-
Πετυχα σε πολυ κοντινες μερες σε κανονικη κυκλοφορια και περιποιημενα ενα fuego και ενα 25.. Μαλιστα το 25 ηταν 08.00 το πρωι και ξυπνησα για τα καλα απο την εκπληξη..
-
Φιλοι μου γεια σας,
νέος στο forum, σας γράφω για ένα Renault 4 gtl που βρίσκεται στην κατοχή της οικογένειας.
Είναι ένα μοντέλο του '88 από Γερμανία φερμένο, 1100cc σε πολύ καλή κατάσταση και πλήρως λειτουργικό (εμεργό σήμα, ΚΤΕΟ, ασφάλεια μέχρι 5/2012) με περίπου 220.000 km στην πλάτη του. Τον τελευταίο καιρό δεχόμαστε προτάσεις να το δώσουμε - πουλήσουμε, αλλά όντας άσχετοι με το θέμα, ζητάμε πληροφορίες για το πόσο θα μπορούσε να κοστολογηθεί ένα τέτοιο αυτοκίνητο!!!!
Μια μικρή έρευνα στο δίκτυο μου έδωσε να καταλάβω ότι μπορεί να πιάσει καλά (για την ελληνική πραγματικότητα) λεφτά, όμως όλες οι αγγελίες που βρήκα ήτα από Αγγλία!!! (με τουλάχιστον 3000 λίρες).
Ευχαριστώ για το χρόνο σας... -
Eγω θα σου προτεινα να προλαβεις την αγορα της Αγγλιας ....(γιατι εδω , με ολα τα αλατια της μερκελ και το 88 , μονον αν το χαρισεις θα το παρουν για αντ\κα) αλλα παλι σκεπτομενος οτι αφου γλυτωσαμε το κυπελο του Σπυρου Λουη να μην αφησουμε το κατρελ αυτο να παει στην ξενιτια ακλαφτο !
-
Renault History Documentary
Youtube Video -
Από την χθεσινή επίσκεψη στο χώρου του φίλου Γιάννη Γιαννακόγλου (Johnny Service).
Δυστυχώς το 'καλό' 4CV έλειπε , το άλλο στις φωτογραφίες είναι ο 'δωρητής'..
Classic Renault