-
Λέγε τέτοια εσύ να σκάσει ο Κίκιζας τώρα στο μόνο τόπικ που δεν έχει παρουσία να απογίνουμε...
-
Noob post: Πως στέλνουμε ένα sms > 20 χαρακτήρων; Γυρνάει αυτόματα σε 2ο sms
Samsung Galaxy S Plus (αν παίζει κάποιο ρόλο). -
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Noob post: Πως στέλνουμε ένα sms > 20 χαρακτήρων; Γυρνάει αυτόματα σε 2ο sms
Samsung Galaxy S Plus (αν παίζει κάποιο ρόλο).Χρειάζεσαι εφαρμογή από το Market. Είτε το Handcent SMS είτε το GO SMS, που σου επιτρέπουν την αποστολή SMS 160 χαρακτήρων. Είναι μια περιέργεια της... ελληνικής πραγματικότητας αυτό, γιατί για να στείλεις ελληνικούς χαρακτήρες, είτε διαλέγεις Unicode που σημαίνει πως πας μέχρι 67 χαρακτήρες σε κάθε μήνυμα, είτε επιλέγεις SMS 160 χαρακτήρων και στέλνεις μόνον κεφαλαία.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Λέγε τέτοια εσύ να σκάσει ο Κίκιζας τώρα στο μόνο τόπικ που δεν έχει παρουσία να απογίνουμε...Σκάσε ρε, παραλίγο να μου φύγει το τσιγάρο από τα χέρια
@mirage
συμφωνείς ή διαφωνείς? δεν κατάλαβα -
Ο Κίκιζας ανεξαρτήτως λειτουργικού συστήματος ή κινητού, μπορεί και τα χειρίζεται σε off balance καταστάσεις. Ενώ, και χωρίς αν είναι root ή jailbroken, στα χέρια του ΟΛΑ είναι άκρως συμμετοχικά!
-
Προσπαθώ να στείλω ενΑ mms και μου γράφει ότι δεν παραδόθηκε.. Παρ'όλα αυτά εστάλη?
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Προσπαθώ να στείλω ενΑ mms και μου γράφει ότι δεν παραδόθηκε.. Παρ'όλα αυτά εστάλη?σκονάκι ??
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Λέγε τέτοια εσύ να σκάσει ο Κίκιζας τώρα στο μόνο τόπικ που δεν έχει παρουσία να απογίνουμε...
Σκάσε ρε, παραλίγο να μου φύγει το τσιγάρο από τα χέρια
:
δεν είσασταν παρεάκι ?
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Σκάσε ρε, παραλίγο να μου φύγει το τσιγάρο από τα χέρια
:
δεν είσασταν παρεάκι ?
Another one bites the dust...
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Προσπαθώ να στείλω ενΑ mms και μου γράφει ότι δεν παραδόθηκε.. Παρ'όλα αυτά εστάλη?
σκονάκι ??
Οχι... Βιντεακι..
Αν και σε ενα μηνα που θα εχεις επιστρεψει μικρη σημασια θα εχει
-
Είχα στα χέρια μου ένα Transformer TF101 με πληκτρολόγιο για καμιά ωρίτσα.
Συμπέρασμα σε 3 λέξεις: Android + keyboard = awkwardΚαλό και σαν ιδέα και σαν υλοποίηση, αλλά η ταμπλέτα δεν θέλει φυσικό πληκτρολόγιο, είναι πολύ πιο άνετη σκέτη.
Τέλος, για τη χρήση που βλέπω να κάνω, πάνω από 300€ για tablet θα είναι σπατάλη για μένα.
Αυτά... -
Θα συμφωνούσα, αλλά για μένα που γράφω με τυφλό σύστημα πληκτρολόγησης, με βολεύει πολύ το κλασικό πληκτρολόγιο.
Βέβαια, τα σύγχρονα πληκτρολόγια όπως το Swype που χρησιμοποιώ αυτή τη στιγμή, κάνουν απίστευτη δουλειά, αλλά η ταχύτητα που γράφω με κανονικά πλήκτρα δεν πιάνεται!Το βάρεσα με το Defy μου.
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
@mirage
συμφωνείς ή διαφωνείς? δεν κατάλαβαΤο polycarbonate είναι απο τα πιο διαδομένα πλαστικά σε καθημερινά είδη χρήσης. Μπορεί του lumia να είναι απο το ίδιο υλικό που κατασκευάζονται τα κράνη του χόκει αλλά αυτό δεν το κάνει κάτι το ιδιαίτερα εξωτικό σαν υλικό
-
Για το Atrix στα 300Ε καινούριο με δεδομένη την όρεξη να ασχοληθώ για να το φέρω στα μέτρα μου τι πιστεύουμε;
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
νταξ... στο ποιος την εχει μεγαλυτερη... (την οικονομικη επιφανεια), χανετε hands down απ τους ιδιοκτητες μηλοφωνων
(τρολια ηταν αυτο, παμε σε σοβαρα θεματα)
Σημερα λεω να πεταχτω μεχρι πλαισιο να ριξω μια ματια απο κοντα στο Razr (αν το 'χει) και στο Samsung Galaxy S2..
Θα ενημερωσω, οταν γυρισω!Είσαι στο σωστό δρόμο!
Κρίμα που δεν βγαίνει καμιά ακριβή έκδοση του Defy, θα είχαμε έναν ακόμη κάτοχο...
Εγώ πάντως σε προειδοποίησα, αν αγοράσεις Android, δεν θέλω γκρίνια!Στο Πλαίσιο δεν είδα να το έχουν πάντως, το έχει το Multirama και το Public σύμφωνα με το Skroutz.
http://www.skroutz.gr/s/396149/Motorola-RAZR-XT910.htmlΚαι η τιμή του ξεκινάει από 460€!!!
Σ' αυτά τα λεφτά είναι πολύ καλό deal νομίζω....
δεν μας νοιαζει το καλο ντιλ ρε, καλο κινητο θελουμε!
πηγα ειδα το S2.. ΠΟΛΥ μεγαλο για τα γουστα μου... σορρυ, αλλα δεν!
το Razr δεν το ειδα, θα παω τις επομενες ημερες.. -
Μήπως είδες το Note?
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Για το Atrix στα 300Ε καινούριο με δεδομένη την όρεξη να ασχοληθώ για να το φέρω στα μέτρα μου τι πιστεύουμε;Θα το χτυπούσα, εκτός αν μπορείς να βρεις.κανένα μτχ s2.
Sent from my GNex using smoke signals.
-
αυτο που εχει ο drdinos?
αν εννοεις αυτο, το ειδα.. -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Για το Atrix στα 300Ε καινούριο με δεδομένη την όρεξη να ασχοληθώ για να το φέρω στα μέτρα μου τι πιστεύουμε;
Θα το χτυπούσα, εκτός αν μπορείς να βρεις.κανένα μτχ s2.
Sent from my GNex using smoke signals.
Τα δίνουν όλα από 350Ε και πάνω.
-
Προσωπικά μου αρέσει ( αλίμονο), ωραίο form factor με την 4αρα και πολύ καλή ανάλυση. Η CM7 που έχει φτιαχτεί είναι επίσης αρκούντως καλή και με τον launcher pro πανγρήγορη.
Περι συσκευών Android...