-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Προφέρονται πιο εύκολα και το ίδιο σε μεγάλη κλίμακα γλωσσών και είναι πιο ευκολομνημόνευτα. Τάδε έφη η ίδια η Όπελ.Τώρα Δημήτρη το μόνο που μένει είναι να κάνει ευκολομνημόνευτα και τα ίδια τα αυτοκίνητα!
-
@Panosbp13
Εξαιρετικο αφιερωμα! -
Ευχαριστω Κίκιζας Γρηγόρης .
-
Το δυνατοτερο Astra που εχει κατασκευαστει μεχρι τωρα(Opel Astra OPC 2.0-280 HP) θα εχει ειδικα κατασκευασμενα απο την OPC καθισματα με ολη την τεχνολογια και τεχνογνωσια της opel http://media.opel.com/content/media/int ... _astra_opc,κορυφαια σε ολα τα επιπεδα βοηθωντας τον οδηγο για ευκολη και ευχαριστη διαδρομη ,εχοντας κορυφαια κομματια απο καινουρια τεχνολογια και απιθανη σπορ εμφανιση.
-
Εντύπωση μου κάνει που σου αρέσει. Το μόνο που μένει τώρα είναι να ακούσω καλά λόγια για το νέο Focus ST από τον Mad Max Geo...
-
Μετα απο τον Opel astra opc ,εχουμε αλλη μια κατασκευαστικη βομβα απο την opel και αυτη ειναι βομβα τσεπης αφενος βελτιωμενο απο το Opel Corsa OPC δικαιως παιρνει το ονομα της πλεων διασημης πιστας του κοσμου ,αφου βελτιωθηκε και εκει και βεβαιως μιλαμε για το Opel Corsa OPC Nurburgring Edition και κριμα που θα παραχθουν μονο 500 κομματια,απο τα οποια μολις 30 αντιστοιχουν στην χωρας μας-τα περρισοτερα ηδη πουλημενα,διολου παραξενο λογω της ανταγωνιστικης τιμης των 25730 ευρω(21730 ευρω το απλο,δηλαδη 4 χιλιαρικα διαφορα).Εχει και 18 ιππους παραπανω απο το απλο OPC (192-210),λογικα με βελτιωμενο προγραμμα και καμια διαφοροποιηση στην εξατμιση και στο συστημα εξαγωγης,εκτος απο το τελικο,brembo φρενα,blistein αναρτησεις και μπλοκε διαφορικο που ειναι και το μεγαλο ατου του και πολλα αλλα νεα χαρακτηριστικα σε αυτο το τρομερο αυτοκινητο. http://www.auto24.gr/html/ent/622/ent.52622.asp και ενα βιντεακι http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... nV-69-O3S0.
-
Συντακτης διαφημιστικων εγχειριδιων?
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Συντακτης διαφημιστικων εγχειριδιων?Marketing department, Adam Opel GmBgH.
-
Αψογο το αφιερωμα αλλα απο εκει και περα....
-
Μπασκλασαρία. Special edition με 25 ψωροχιλιάρικα?
-
Ευχαριστω νονε για τα συγχαρητηρια για το αφιερωμα,αλλα δεν καταλαβαινω τι θελεις να πεις με το 'συντακτης διαφημιστικων εγχειριδιων' και το 'αλλα απο εκει και περα....'.Εσυ REALZEUS μην πεις τιποτα καλο για το αφιερωμα και την οπελ θα σου τιποτα η φεραρι ελα πλακα κανω. stefan147 τι θελεις να πεις με την λεξη Μπασκλασαρία και τι σου φαινεται παραξενο οτι η special edition του corsa ειναι 25ψωροχιλιαρικα ,για να λετε μετα τι τιμες βαζει η οπελ λες και ειναι μερσεντες και λογικο ειναι σουπεριμινι ειναι το corsa και ετσι θα πουλησει ολα σιγουρα-ηδη εχουν πουληθει και τα 500 κομματια-στην αγορα εχοντας τους ανταγωνιστες με πιο ακριβα αυτοκινητα χωρις να ειναι τιποτα ιδιαιτερο μη πω και χειροτερα σε πολλα σημεια.
-
Εννοω οτι ο γραπτος σου λογος ειναι σα να πληρωνεσαι ή δουλευεις για την opel...αυτο εννοω...
-
Συμφορουμιτη νονε οπως εσυ τρεφεις μια συμπαθεια για την citroen και realzeus για τη φεραρι και λετε μονο καλα λογια ετσι και εγω με την opel και αν δεν τα πιστευα δεν θα τα ελεγα αλλα οτι λεω τα λεω αφου τα πιστευω.Ακομα θα το ελεγα αλλα το ξεχασα και εχω την ευκαιρια να το πω τωρα οτι οι γερμανοι εχουν κανει φανταστικη δουλεια στο Opel Corsa OPC Nurburgring Edition αλλα ξεχασαν(γνωστο προβλημα της opel οχι κατι τραγικο αλλα απο τα αδυναμα σημεια της)να βελτιωσουν το κιβωτιο ταχυτητων οσο επρεπε για αυτο το αμαξι και χανει απο αισθηση και σαφηνεια ,οχι βεβαια σε τραγικο σημειο αλλα δεν συνοδευει ολη την καλη δουλεια που εχει γινει στο αμαξι οπως στα υπολοιπα σημεια,αλλα το ξεπερνας βαζεις πρωτη και μετα αρχιζεις να διασκεδαζεις την διαδρομη σου με αυτο το αυτοκινητο .
-
Συγγνωμη αλλα ,αλλο συμπαθω και αλλο γραφω λες και με πληρωνουν....
-
Εγω γραφω νεα της Opel εδω ωστε να εχουμε να συζηταμε και να μιλαμε για επιτευγματα της αλλα και πατατες της.Ολα αυτα φιλε none τα λεω με πληρη συμπαθεια σε ολους σας χωρις να θελω να σας την πω και για σας και σας καλυνυχτω αφου το ιντερνετ με το ζορι παιρνει μπρος λογω κακοκαιριας.
-
-
Ο χρήστης panosbp13 έγραψε:
Συμφορουμιτη νονε οπως εσυ τρεφεις μια συμπαθεια για την citroen και realzeus για τη φεραρι και λετε μονο καλα λογια ετσι και εγω με την opel και αν δεν τα πιστευα δεν θα τα ελεγα αλλα οτι λεω τα λεω αφου τα πιστευω.Ακομα θα το ελεγα αλλα το ξεχασα και εχω την ευκαιρια να το πω τωρα οτι οι γερμανοι εχουν κανει φανταστικη δουλεια στο Opel Corsa OPC Nurburgring Edition αλλα ξεχασαν(γνωστο προβλημα της opel οχι κατι τραγικο αλλα απο τα αδυναμα σημεια της)να βελτιωσουν το κιβωτιο ταχυτητων οσο επρεπε για αυτο το αμαξι και χανει απο αισθηση και σαφηνεια ,οχι βεβαια σε τραγικο σημειο αλλα δεν συνοδευει ολη την καλη δουλεια που εχει γινει στο αμαξι οπως στα υπολοιπα σημεια,αλλα το ξεπερνας βαζεις πρωτη και μετα αρχιζεις να διασκεδαζεις την διαδρομη σου με αυτο το αυτοκινητο .Το οδηγησες και το διαπίστωσες;
-
Ναι το εχω οδηγησει το αμαξι αλλα και πριν ειχα διαβασει για τα χαρακτηριστικα του και τα + και - .
-
Δλδ εχει ερθει Ελλαδα το nurburgring edition και στο δωσαν και td εσενα....
-
Οχι σε μενα αλλα σε γνωστο μου ο οποιος το αγορασε κιολας και οταν μου ειπε οτι θα το παρει ξεροντας οτι τα γουσταρω τα opel μου προτεινε να παω μαζι του και ετσι εκανε και test drive και το ειδα και εγω .
OPEL FORUM