-
geeks μία ερώτηξις :
Πείτε ότι είμαι με 2.3.5 , έχω αγοράσει κάποια εφαρμογή από το σούπερ μάρκετ. Αν βάλω κάποια άλλη rom πχ ics custom ή official (λέμε τώρα ) θα πρέπει να ξαναπληρώσω για να την έχω;
-
nope
-
Βλέπει προφανώς τον λογαριασμό στο Google ε;
-
Ναι
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
geeks μία ερώτηξις :Πείτε ότι είμαι με 2.3.5 , έχω αγοράσει κάποια εφαρμογή από το σούπερ μάρκετ. Αν βάλω κάποια άλλη rom πχ ics custom ή official (λέμε τώρα ) θα πρέπει να ξαναπληρώσω για να την έχω;
Τα apk όλων των εφαρμογών που έχεις εγκαταστήσει αποθηκεύονται στο root folder (που ακριβώς θα σε γελάσω). Οπότε με το root explorer μπορείς να βρείς το apk και να το σώσεις.
Το ίδιο μπορείς να κάνεις με το titanium backup πιο αυτοματοποιημένα.
-
Σκέφτομαι για Evo 3D που έχω βρει σε καλή τιμή.
Υπάρχει καμιά άποψη;
-
μιεχ λίγο
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
μιεχ λίγο -
-
Μιεχ
Με γειά ρε -
Αυτή η Ανώτατη Αρμοστεία δεν εγκρίνει τίποτα πλέον...
-
Λοιπόν, έχεις την έκδοση με το MotoBlur που σημαίνει πως δεν έχει ελληνικά. Αν θέλεις ελληνικά, θα πρέπει να φλασάρεις με το RSDLite (εργαλείο της Motorola) το firmware που επιθυμείς. Η συγκεκριμένη διαδικασία, δεν είναι ίδια με την αλλαγή ROM και δεν πειράζει την εγγύηση.
Θέλεις το αρχείο : 3.4.2-179-2 CEE DEBLUR
από εδώ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=966537Μετά , φλασάρεις και άλλη ROM εννοείται αν γουστάρεις.
Αλλά είναι πιο δύσκολη διαδικασία, δες πρώτα αν θέλεις τα ελληνικούλια...Α και μην ξεχάσω, μιεεχ!
-
Μιεχ
καλορίζικο! -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
ωραίο!
-
ελάτε να βαρέσουμε τα ντέφια μας όλοι μαζι
το έχω βάλει να φορτίσει τώρα, μόλις γεμίσει θα αρχίσω το σκάλισμα
ερώτηση.
Πως θα περάσω μαζικά τηλέφωνα που έχω απ το άλλο κινητό? τα έχω κάνει export σε excel -
Πλάκα πλάκα, το πιο δημοφιλές κινητό του φόρουμ! Το έχουμε:
HF
Mirage
v@silis (Defy+)
rx8_drifter
elteo (το είχε αλλά το έκλεψαν)Μας βαράνε ντέφια έλεγε ο Σαββόπουλος, αλλά πού να φανταστεί το συγκεκριμένο!
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
ελάτε να βαρέσουμε τα ντέφια μας όλοι μαζιτο έχω βάλει να φορτίσει τώρα, μόλις γεμίσει θα αρχίσω το σκάλισμα
ερώτηση.
Πως θα περάσω μαζικά τηλέφωνα που έχω απ το άλλο κινητό? τα έχω κάνει export σε excelΚάνεις αν δεν έχεις λογαριασμό στο gmail και τα κάνεις import εκεί.
-
+nass με Defy
Βρίσκετε κάποιο λόγο να το αναβαθμίσω από Froyo (2.2.2 Moto_Version.34.179.2.MB525.RetailLen.CEE) ? Το μόνο παράπονο που έχω είναι από τη σταθερότητα, κάποιες φορές κολλάει (βασικά η οθόνη, μερικές από αυτές ξεκολλάει αν πατήσεις το πάνω κουμπί (έχει 'κανονικό' όνομα ?) και το ξαναπατήσεις οπότε σε αφήνει να δώσεις εντολή από την οθόνη... Προχτές κόλλησε η δόνηση και έπρεπε να βγάλω τη μπαταρία).
Σε τι να το αναβαθμίσω ? ICS ?
-
εγώ λέω να ανοίξουμε ένα δικό μας τοπικό οι ντεφάδες
-
Καλορίζικο, ρε συ. Άντε και μια ταμπλέτα τώρα.
Περι συσκευών Android...