-
Το πρώτο μουσείο που τρολάρει τους επισκέπτες του.
-
Μια διαφήμιση Ταιλανδέζικης ασφαλιστικής εταιρίας κάνει το γύρο του κόσμου στο διαδίκτυο και σαρώνει.
Το βίντεο ξεκινάει με μια έφηβη κοπέλα και τον μουγκό και κουφό πατέρα της. Η κοπέλα πέφτει συνέχεια θύμα κοροϊδίας στο σχολείο της και στον κοινωνικό της περίγυρο, επειδή ο πατέρας της είναι μουγκός. Κάποια στιγμή φτάνει να τον μισεί αφού τον θεωρεί υπεύθυνο για όλα τα δεινά που παθαίνει. Πραγματικά τον μισεί μα πιο πολύ μισεί τον ίδιο της τον εαυτό που είναι κόρη ενός μουγκού -
Όπως λέει και κάποιος άλλος στα σχόλια:
one question , how did he hear the gun shot? (είμαι πολύ κακός?) -
-
-
Ο χρήστης MIXOStsi έγραψε:
one question , how did he hear the gun shot? (είμαι πολύ κακός?)Μουγκός είναι όχι κουφός
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
one question , how did he hear the gun shot? (είμαι πολύ κακός?)Μουγκός είναι όχι κουφός
Δεν μου λέει και πολλά σαν διαφήμιση.
-
Το βίντεο ξεκινάει με μια έφηβη κοπέλα και τον μουγκό και κουφό πατέρα της.
Δεν το είπα εγώ !!!
Επίσης σε ένα σημείο του βίντεο λέει: A father who HEARS what i want to say !!!
Βέβαια σε μια στιγμή του μιλάει η κόρη αλλά μπορεί να διαβάζει τα χείλιαΣτο κανάλι της εταιρίας που ανέβασε το βίντεο λέει: someone who's not deaf-mute !!!
http://www.youtube.com/watch?v=qZMX6H6Y ... V1CIprnVW1Οπότε σύμφωνα με τα γεγονότα αυτός που έγραψε το σχόλιο είχε δίκιο
-
-
-
Oπως έχουμε εδώ τα σκυλιά εμείς...
1,5 δις λαός ... δεν έχει αξία ο 1 που πήδηξε από την γέφυρα.
Σοκαριστική πραγματικά η αδιαφορία.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Oπως έχουμε εδώ τα σκυλιά εμείς...1,5 δις λαός ... δεν έχει αξία ο 1 που πήδηξε από την γέφυρα.
Σοκαριστική πραγματικά η αδιαφορία.
+πολλά. Το αυτοκίνητο μπροστά στο οποίο έπεσε απλά έβαλε φλας(νομοταγφής πολίτης), άλλαξε λωρίδα και έφυγε.
-
Exoυμε δεί και πιο σοκαρίστηκα από την άπο ανατολή,όπως ένα κοριτσακι που το είχε χτυπησει αυτοκίνητο και όχι μονό κανεις δεν σταμάτούσε αλλά πέρασε και ενας ακόμη και το ξαναπάτησε
Κάτι ''παίζει'' με αυτο τον λαό είναι απίστευτοι πραγματικά! -
-
-
-

Κοινωνικο μηνυμα πανω απ ολα
-
-
-
VARIOUS+FUNNY VIDEOS #2#