-
πωπω, καταπληκτικό και με μοτέρ κόσμημα...
-
http://www.newsbomb.gr/aytokinhto/story/91172-anaklisi-gia-550000-ih-toyota
''Aνακληση σε 550.000 toyota''
-
γεια σας,θελω να ρωτησω,σε yaris ts 2005 1500cc αν εχει γυρισμενα χιλιομετρα στον εγκεφαλο μπορεις να δεις τα αληθινα?
-
Ο χρήστης Giorgos20 έγραψε:
γεια σας,θελω να ρωτησω,σε yaris ts 2005 1500cc αν εχει γυρισμενα χιλιομετρα στον εγκεφαλο μπορεις να δεις τα αληθινα?γνωριζει καποιος?
-
The empire strikes back.
Κομπρεσσέρ στο IQ με 130 άλογα από τον γνωστό 1,33. Θ' αργήσει λίγο, αλλά εγώ έτσι κι αλλιώς το αποφάσισα και θα τον περιμένω στο Cygnet.http://www.autoblog.com/2012/01/13/toyota-greenlights-iq-supercharger-concept-for-production-w-vid/
-
Καλημερα!
Μολις επεστρεψα απο την Toyota, οπου αφησα το iQ για το σερβις των 30000 (15Κ εχει ), αλλα μαλλον το πανε με τα χρονια ..? Ερωτημα πρεπει να κοιταξω το βιβλιαρακι μου, μολις το βρω, γιατι εγινε εκκαθαριση απο γυναικες!
Το συνολικο κοστος θα παει (μου ειπαν) στα 240Ε (με τις υγειες μας).
Αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι πως τα υγρα των φρενων ειναι DOT 5.1
Θα γινει και η αντικατασταση κολωνας τιμονιου (λεει), λογω οδηγιας απο την Toyota (λεει).
Αυτοκινητο αντικαταστασης ενα Toyota Aygo...Υ.Γ. Βρηκα το βιβλιαρακι.. DOT 3 εχει απο την μανα του, αρα με τα 5.1 ειμαι ενταξει, καθως εχουν την ιδια βαση!
-
Dot 5.1 βάζουν σε όλα ντάφυ, και πρέπει να το αλλάζεις κάθε χρόνο αν θυμάμαι καλά
-
Αφρεναριστος παω, δεν τα ξερω αυτα ..
-
240€ για 2ο σέρβις σε iQ;;; Εγώ είχα δώσει ~120€ για το πρώτο του yaris. Δηλαδή τώρα το Φλεβάρη, τόσα θα δώσω για το 2ο;;;
-
Δεν γνωριζω να σου πω, αναλυτικα θα ποσταρω οταν παρω το αμαξι πισω, μαζι με το τιμολογιο και τις εργασιες που εγιναν. Οπως ειπα, μαλλον θεωρειται το 'μεγαλο' σερβις των 30Κ και ειναι το δευτερο που εχω κανει... Δυστυχως δεν θυμαμαι που ειναι το χαρτι του πρωτου σερβις
Με ενα τηλεφωνο, παντως, στο συνεργειο που το πας, θα μπορεσουν να σου πουν ακριβως το κοστος για σενα. -
Kαλά ναι, και στο πρώτο είχα ρωτήσει, αλλά να προετοιμάζομαι ψυχολογικά.
Στο yaris το σέρβις είναι κάθε χρόνο ή κάθε 15.000 χλμ. Στο πρώτο σέρβις, συνέπεσαν και τα 2 σε μένα. Τώρα πλησιάζει ο 2ος χρόνος κι έχω σχεδόν 30.000. Για να δούμε τι κουστουμάκι θα μου κόψουν! -
Εμενα με επιασε ο χρονος, καθως τωρα (2ος χρονος, δηλαδη), το αμαξι μολις περασε τα 15Κ χλμ ...
Ειδωμεν -
Επέστρεψα με τελικά δεδομένα:
Σερβις 2 χρόνων (θεωρείται των 30000km)
Συνολικό κόστος: 240,27Ε (Με Φ.Π.Α.)Εγιναν οι εξής εργασίες:
Κ.Ε.Κ. -> 7,95
Φιλτρο Λαδιού -> 7,52
Φλαντζα καρτερ -> 0,68
Λαδι Toyota Fuel Economy 5-30 4L -> 52,40
Φιλτρο Καμπινας -> 38,00
Υγρα Φρενων 0,5L 5.1D -> 5,68
Υγρο Καθαριστικο Παρ Μπριζ -> 1,17
Καθαριστικο Φρενων -> 5,14Οι Τιμες των ανταλλακτικών είναι χωρίς Φ.Π.Α.
Το κόστος της εργασίας για το συγκεκριμένο σέρβις πήγε 76,80 (χωρίς Φ.Π.Α.) επίσης.
Toyota Πασπαλιάρης -
Χαιρετώ όλα τα μέλη!
Είμαι νέος στην παρέα. Αποφάσισα να γραφτώ με αφορμή το γεγονός ότι προτίθεμαι να προβώ σε αγορά μεταχειρισμένου αυτοκινήτου, και προφανώς έχω κάποιες απορίες!
Σκέφτομαι νa αγοράσω το Toyota Prius 2. Η τσέπη μου δεν σηκώνει το 3. Βρίσκομαι Ηράκλειο Κρήτης και δυστυχώς δεν υπάρχουν πολλές διαθέσιμες επιλογές για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο από Κρήτη, και ειδικά από ιδιώτη. Παρ’ όλα αυτά βρήκα κάποιες σχετικά ενδιαφέρουσες προτάσεις, που ξεκινούν και από τα 8.500€ περίπου του 2004-2005. Υπάρχουν κάποια συγκεκριμένα πράματα που θα πρέπει να προσέξω σχετικά με το συγκεκριμένο αυτοκίνητο ώστε να μην την πατήσω ? Τα πρώτα μοντέλα Prius 2 (δηλαδη 2004-2005) θεωρούνται αξιόπιστα ή να προσανατολιστώ σε κάποιο άλλο Toyota μιας και η τσέπη μου δεν σηκώνει πάνω από 8.000-8.500€ ?
Διάβασα και την σελίδα 155 του παρόντος νήματος η οποία ειχε κάποια χρησιμα σχολια κάποιων μελών, αλλα δεν καλυφθηκα απόλυτα.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων όσους πρόθυμους με βοηθήσουν ! -
καλησπερα - καλημερα....
απο εβδομαδα θα παω να δω το toyota iq με αυτοματο κιβωτιο ταχυτητων. με την συγκεκριμενη εταιρεια, δεν εχω καμια σχεση και ουτε καν ξερω πολλα πολλα....δηλαδη δεν ειχε καποιος γνωστος toyota iq για να δω αν οντως τo μοντελo της ειναι αξιπιστα ή οχι. και ετσι ρωταω εσας... το αυτοκινητο το θελω για μεσα στην πολη, και για κανενα ταξιδακι καπου καπου...θα ειναι το πρωτο μου αμαξι και ετσι θελω να ειναι και αξιοπιστο. ειναι πολυ ομορφο. πολυ κομψο, και χωραει παντου και αυτο μου αρεσει γιατι μενω σε πυκνοκατοικημενη περιοχη... . αλλα δεν φτανει μονο αυτο για να διαλεξεις ενα αυτοκινητο..απο μηχανη;καταναλωση; σέρβις, ανταλλακτικα; τιμη μεταπωλησης;..αυτα τουλαχιστον εμενα με ενδιαφερουν....
οποιος καλος ανθρωπος θελει να με βοηθησει θα το εκτιμουσα παρα πολυ.σημειωση..κανω ερευνα αγορας και με ενδιαφερει τα
-fiat 500 twin air(πολυ ακριβο, με τον εξοπλισμο που το θελω φτανει στα 16500)
-lancia ypsilon twin air -
ΤΟ iQ του SV2 πάντως έβγαλε βλάβη στο αυτόματο και χρειάστηκε αντικατάσταση όλου του κιβωτίου. Ευτυχώς εντός εγγύησης αλλά έκανε μήνες μέχρι να λυθεί το θέμα.
-
μην μου λες τέτοια και μόλις πήραμε στην μαμά ένα τέτοιο;;!!!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
μην μου λες τέτοια και μόλις πήραμε στην μαμά ένα τέτοιο;;!!!Πήρες για τη μαμά τον Κουασιμόδο?
Οχι ρε μια χαρά είναι
Πρέπει να δουν μερικοί το smart σε τιμή διαστημόπλοιου για να καταλάβουν την τραγικότητα της ποιότητας κατασξευής,το IQ μπροστά του φαντάζει......ferrari -
Ο χρήστης G60 έγραψε:
μην μου λες τέτοια και μόλις πήραμε στην μαμά ένα τέτοιο;;!!!
Πήρες για τη μαμά τον Κουασιμόδο?
Οχι ρε μια χαρά είναι
Πρέπει να δουν μερικοί το smart σε τιμή διαστημόπλοιου για να καταλάβουν την τραγικότητα της ποιότητας κατασξευής,το IQ μπροστά του φαντάζει......ferrarismart 700αρι του 2005 είχε η μαμά με μόλις 25.000 χλμ.
πουλήθηκε σε ώρες και σε καλή τιμή.
-
Α να μπράβο να σε χαρώ,μήπως θες να σε πω καις τραγικότητες?
Τα ξέρεις φαντάζομαι μη χαλάω και το MS keyboard
TOYOTA FORUM