-
10€ πληρώνω και εγώ για 10-40... ειναι μεν ακριβότερο κατ' απόλυτη τιμή, αλλα στην τελική, σε ποσότητα €, το συνολικό 'καπελο' ειναι μικρό.
Οκ, ας πουμε οτι θα το έπαιρνα 7,5€ Χ 4 λίτρα, = 30€ και αμα το παρω 10€ Χ 4 λιτρα = 40€. Διαφορά 10€, μπορει και λιγότερο....
Το 10€ θα το βγάλω (έτσι θελω να νομίζω) απο δουλιτσες που θα μου πούν 'δεν κανει τιποτα, φύγε εισαι έτοιμος' ή οτι θα με εξυπηρετήσει καθυστερώντας αλλους. Δεν ειναι δα και κανα τρελλοποσό, ακομα και για κρίση. Αν παω κα μου πουν 250€ και το βρίσκω αλλου κατι με 200€ θα γκρινιάξω και θα με νοιάζει αλλα για 2 καφέδες δεν το βρίσκω σωστό. -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Αυτό λέει και ο drdinoδεν είναι προφανές ότι συμφωνώ? μήπως εκεί που πήγες για planespotting σε ΨΕΚΑΣΑΝΕ?
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Αυτό λέει και ο drdino
δεν είναι προφανές ότι συμφωνώ? μήπως εκεί που πήγες για planespotting σε ΨΕΚΑΣΑΝΕ?
ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ
Sent from my MB525 using Sarko power
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
10€ ειναι καλη τιμη για 5-40, οχι για 10-40Divinol 5w-40 ηταν τα λαδακια. Εχε χαρη που ειμαι ακομα στην εγγυηση και δε θελω μπλεξιματα αλλιως θα τους πηγαινα δικης μου επιλογης...
-
Για την εργασία δεν μίλησε κανένας...
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Για την εργασία δεν μίλησε κανένας...Έχουμε μείνει στα 100 της BMW (και δεν μπορώ να βρω το post) οπότε τα 31 τι να μας κάνουν;
Σίγουρα όμως δεν άλλαξαν και φίλτρο; -
85 περιπου ευρώ για αλλαγή των υαλοκαθαριστήρων σε Skoda Yeti.
Υστερα απο εκπτωση, κατεβηκαν στα 65. -
Γιατί τους πήρατε από την αντιπροσωπεία;;;
-
Γιατί είναι κάτοχος iPhone
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Γιατί είναι κάτοχος iPhone -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Γιατί είναι κάτοχος iPhone
-
η αδερφη μου συννενοηθηκε, δεν μου ειπε καν να το κοιταξουμε... Φανταζομαι πως ηταν κι εκτος δικης της φαντασιας το κοστος...
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
:shifty:
η αδερφη μου συννενοηθηκε, δεν μου ειπε καν να το κοιταξουμε... Φανταζομαι πως ηταν κι εκτος δικης της φαντασιας το κοστος...(Λίγο off topic ) Ποτέ γυναίκες μόνες σε 'τεχνικές' δουλειές !
Η γυναίκα μου πέρσι μου έφερε 1 σέτ μελάνια εκτυπωτή, με ... 50 €
Ο εκτυπωτής κόστιζε 75€.- Τι έκανες ρε γμτ ?
- Τα γύφτικα να τα ζήταγες εσύ !!!
Προφανώς, ζήτησε τα γνήσια - δικά του !!!
-
ασχετο, αλλα μονο γνησια μελανια, χρησιμοποιω κι εγω..
στο συγκεκριμενο, το αυτοκινητο ειναι της αδερφης, οποτε επεμβαινουμε μονον οταν / αν ζητηθει...
ξερω, ωστε να μην αναλαμβανω πρωτοβουλιες! -
Ο χρήστης tm έγραψε:
:shifty:
η αδερφη μου συννενοηθηκε, δεν μου ειπε καν να το κοιταξουμε... Φανταζομαι πως ηταν κι εκτος δικης της φαντασιας το κοστος...Κι αυτή με iphone?
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Γιατί είναι κάτοχος iPhoneΔώσαν και δώρο την εφαρμογή i-yalokatharistiras φαντάζομαι
-
Ο χρήστης Orestis.D έγραψε:
87 ευρω για αλλαγη λαδιων σε Seat Ibiza.
14 ευρω χ 4 λιτρα και τα υπολοιπα εργασια.
Ξερω ξερω, με γδυσανε!Εεεεεε, εσυ δεν εχεις ενα καινουργιο Ibiza? Η αλλαγη ηταν μεσα στα πλαισια της γνωστης εκφρασης της Seat 'ελατε να αλλαξουμε τα λαδια στρωσιματος'? Γιατι αυτην την ειχε κανει κι ενας φιλος μου στο δικο του και νομιζω οτι ηταν δωρεαν
-
Αυτες τις μερες παω και γω για καποιες επισκευες
σε μεγαλο συνεργειο των χανιων μου καναν την εξης προσφορα
320 ευρω τα αμορτισερ περασμενα με ευθυγραμισση
75 ευρω τα ρουλεμαν μπροστα και
60 ευρω τακακια
καλα ειναι πιστευω σαν τιμη αν σκεφτειτε οτι στη σουζουκι μου ζητουσαν 130 ευρω το ενα ρουλεμαν -
Αυτες τις μερες παω και γω για καποιες επισκευες
σε μεγαλο συνεργειο των χανιων μου καναν την εξης προσφορα
320 ευρω τα αμορτισερ περασμενα με ευθυγραμισση
75 ευρω τα ρουλεμαν μπροστα και
60 ευρω τακακια
καλα ειναι πιστευω σαν τιμη αν σκεφτειτε οτι στη σουζουκι μου ζητουσαν 130 ευρω το ενα ρουλεμαν -
Δεν ήταν ακριβώς σέρβις αλλά έχουμε και λέμε :
35€ λάδια και φίλτρο που τα πήρα μόνος μου + 10€ εργατικά = 45€
Αλλαγή φούσκες μπιλιοφόρου + τακάκια μπροστά + εργατικά = 85€Μάλλον φτηνά μου βγήκαν αλλά μου τελείωσαν τα λεφτά γτ πέσαν όλα μαζί.
Πόσο κοστίζει το σέρβις του αυτοκινήτου σας?