-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Mηπως ξερει καποιος πως μπορω να δουλεψω αυτο το προγραμμα με τα win7??
To κινητο εχει windows mobile 6.1 επανω.Αμα αλλαζες στις ρυθμισεις τη συμβατικοτητα σε win sp3 η sp2?
Δε γινεται.Κατα την εγκατασταση του ζηταει ActiveSync για ταυτοχρονη εγκατασταση και στο ppc.
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Δε γινεται.Κατα την εγκατασταση του ζηταει ActiveSync για ταυτοχρονη εγκατασταση και στο ppc.Το ActiveSync ήταν μέχρι τα ΧΡ. Στα 7ρια θέλεις αυτό:
http://www.microsoft.com/download/en/se ... e%20Center
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Μερικές σκόρπιες ιδέες:
-Καταρχάς δοκίμασε το εξής: άνοιξε το my computer και πάνω στην μπαρα που γράφει computer σβήστο και γράψε \localhost και πάτα enter. Αυτό θα σου δείξει τα shares σου. Αν δέν βλέπεις τίποτα τότε υπάρχει πρόβλημα
-Δώσε static IP και βεβαιώσου οτι IP και μάσκες είναι σωστά σε όλα τα μηχανήματα και το router. Είχα φάει μια φορά τρελό κόλημα με συνδέσεις να κόβονται χωρίς λόγο και η αιτία ήταν οτι σε ένα μηχάνημα είχα βάλει mask 255.255.255.0 αντί για 255.255.0.0 που είχαν όλα τα υπόλοιπα.
-Δοκίμασε να σβήσεις οτιδήποτε firewall ή antivirus έχεις. Μπορεί αυτό να σου μπλοκάρει τα shares
-Έπειτα, ακόμα και αν έχεις επιλέξει 'Turn off password protected sharing', βάλε κάτι (οτιδήποτε) στα κουτάκια username και password στο media player, γιατι μερικές συσκευές μπερδεύονται αν είναι κενά.
- όλα οκ
- ακόμα και όλα εκτός παρά μόνο τον βασικό υπολογιστή δεν
- μπαα
- ούτε
πάω για φορμάτ
φορμάτ έγινε και δουλεύει οκ μέχρι στιγμής. κρατάω πολλά restore για να ξέρω τι θα φταίει αν ξανασυμβεί
-
Ερώτηση σχετική με file sharing και Windows 7:
Χωρίς να έχω δημιουργήσει κάποιο homegroup (αλλά δουλεύοντας με workgroup, μια και τα περισσότερα PC του δικτύου έχουν XP) έχω ενεργοποιημένο το file & printer sharing στα W7 στο λάπτοπ μου.
Μοιράζομαι μόνο ένα folder [το C:\PUBLIC ] στο οποίο θέλω να έχουν πλήρη πρόσβαση (read/write) οι υπόλοιποι υπολογιστές του δικτύου.
Μπαίνοντας από το file manger του [android] κινητού μου στα shared του λάπτοπ βλέπω:
- PUBLIC (το C:\PUBLIC)
**- ADMIN$ ** (το οποίο είναι το C:\Windows )
- C$ (όλο το drive )
**- D$ ** (όλο το drive D:)
- IPC$ (η εντολή 'net share' το εξηγεί ως 'Remote IPC' - δεν έχω ασχοληθεί περισσότερο)δηλαδή φαίνονται και όλα τα default 'administrative shares' των Windows (τα οποία δε φαίνονται από υπολογιστές με π.χ. ΧP).
Αυτά, ξέρει κανείς πώς γίνεται να μην εμφανίζονται?
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Ερώτηση σχετική με file sharing και Windows 7:Χωρίς να έχω δημιουργήσει κάποιο homegroup (αλλά δουλεύοντας με workgroup, μια και τα περισσότερα PC του δικτύου έχουν XP) έχω ενεργοποιημένο το file & printer sharing στα W7 στο λάπτοπ μου.
Μοιράζομαι μόνο ένα folder [το C:\PUBLIC ] στο οποίο θέλω να έχουν πλήρη πρόσβαση (read/write) οι υπόλοιποι υπολογιστές του δικτύου.
Μπαίνοντας από το file manger του [android] κινητού μου στα shared του λάπτοπ βλέπω:
- C$ (όλο το drive )
- IPC$ (η εντολή 'net share' το εξηγεί ως 'Remote IPC' - δεν έχω ασχοληθεί περισσότερο)δηλαδή φαίνονται και όλα τα default 'administrative shares' των Windows (τα οποία δε φαίνονται από υπολογιστές με π.χ. ΧP).
Εδώ λέει τα πάντα: http://en.wikipedia.org/wiki/Administrative_share
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Ερώτηση σχετική με file sharing και Windows 7:
Χωρίς να έχω δημιουργήσει κάποιο homegroup (αλλά δουλεύοντας με workgroup, μια και τα περισσότερα PC του δικτύου έχουν XP) έχω ενεργοποιημένο το file & printer sharing στα W7 στο λάπτοπ μου.
- C$ (όλο το drive )
Εδώ λέει τα πάντα: http://en.wikipedia.org/wiki/Administrative_share
Ευχαριστώ.
Επειδή δεν ήμουν βέβαιος για τη χρησιμότητά τους (=> δεν έφτιαξα εντολή που να τα σβήνει κάθε φορά που δημιουργούνται κατά το bootάρισμα) ακολούθησα την πρόταση που έχει για να μην εμφανίζονται - μπήκα στο registry (HKEY_LOCAL_MACHINE --> SYSTEM\CurrentControlSet\Services\LanManServer\Parameters ) κι έβαλα αυτό:Name: AutoShareWks
Data Type: REG_DWORD
Value: 0Τώρα πλέον τα ADMIN$, C$ και D$ δεν εμφανίζονται.
Το IPC$ όμως παραμένει (μαζί με το PUBLIC, που είναι το μόνο που θα ήθελα να φαίνεται, ιδανικά).Κανείς που να έχει άποψη για το τι προβλήματα μπορεί να επιφέρει το να τα σβήσω?
(με π.χ. NET SHARE C$ /delete κλπ ) -
έχουμε πρόταση για προσιτή αξιόπιστη θήκη για σκληρό 3,5άρη sata ?
γιατί την υπάρχουσα θα την σπάσω με το που αγοράσω την άλλη.
ΓΤΠΚ το λιγότερο το eshop μου μέσα..
-
Γιατί τι πρόβλημα έχεις με την παλιά;
Περί e-shop πλέον οτι παραγγείλεις το έχεις μόλις σε...3 εβδομάδες. Την πάτησα με κατι μελάνια για εκτυπωτή και ένα media player την ξαναπάτησα σαν μαζόχας και με τον 975phenom 2!
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
Γιατί τι πρόβλημα έχεις με την παλιά;Περί e-shop πλέον οτι παραγγείλεις το έχεις μόλις σε...3 εβδομάδες. Την πάτησα με κατι μελάνια για εκτυπωτή και ένα media player την ξαναπάτησα σαν μαζόχας και με τον 975phenom 2!
και εγω την πατησα χτες
αγορασα 3 κομματια 'ετοιμοπαραδοτα'στο site
περνω σημερα και τους ρωταω
5 μερες η μητρικη
8-15 η μνημη
11 ο επεξεργαστηςοκ ευχαριστω ακυρωστε την παραγγελια
never again
-
Παράγγειλα μνημούλες από την Crucial για το παλιό μου λάπτοπ που το κρατάω ζωντανό με ενέσεις (ένα Satellite 2450 σχεδόν 10ετίας, από τα πρώτα που είχαν DVD burner, με Pentium 4 @ 2.53, 80άρη σκληρό που έχει αλλαχθεί 2 φορές και 2 καρτούλες μνήμης των 256Mb καθεμία, από τις οποίες η μία τα είχε φτύσει και την έβγαλα για να σταματήσουν οι μπλε οθόνες, αλλά μετά βέβαια σερνόταν ). Ταχύτατοι οι τύποι, τις παράγγειλα (δύο των 512Μb, αρκετές για XP) μετά τα μεσάνυχτα τη μια μέρα, και το μεσημέρι της μεθεπόμενης τις είχα, με 5 λίρες ταχυδρομικά. Επίσης πολύ εύκολο να βρεις αυτό που ψάχνεις στο site τους.
-
Ξερουμε ποθυ μπορω να βρω μπαταρια για Sony Vaio σε λογικη τιμη?? Προφανως οχι original.Απο οτι ειδα τις χρεωνουν 200 Ευρω.
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Ξερουμε ποθυ μπορω να βρω μπαταρια για Sony Vaio σε λογικη τιμη?? Προφανως οχι original.Απο οτι ειδα τις χρεωνουν 200 Ευρω.eBay, Amazon ...
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Ξερουμε ποθυ μπορω να βρω μπαταρια για Sony Vaio σε λογικη τιμη?? Προφανως οχι original.Απο οτι ειδα τις χρεωνουν 200 Ευρω.Αν δε θες να παραγγείλεις απ' έξω ρίξε μια ματιά κι εδώ: http://www.batteries.gr/categories.asp?catid=1158
-
All sharing functionality on FileSonic is now disabled. Our service can only be used to upload and retrieve files that you have uploaded personally.
If this file belongs to you, please login to download it directly from your file manager.
(όχι, δεν έχω λογαριασμό )
-
Ψάχνω να πάρω μια συσκευή που θα μου επιτρέψει να χρησιμοποιώ μερικούς παλιούς SATA δίσκους που έχω ως εξωτερικούς USB.
Τι διαφορά έχουν τα προϊόντα των δύο παρακάτω κατηγοριών:
1 - docking stations
2- HDD enclosuresΕίναι θέμα δυνατότητας hot swapping και υποστήριξης περισσότερων του ενός τύπων HDD (π.χ. 3.5' και 2.5'), ή παίζει κάτι άλλο;
Edit: Ψάχνοντας πρόχειρα στο internet βρήκα αυτήν την περιγραφή:
*'The common form of hard drive docking station takes naked hard drives, and is intended to be used with multiple drives (one at a time). It doesn't really protect the drive, but it's really convenient.An enclosure is a box designed to hold a (formerly naked) hard drive to turn it into an external hard drive. It does protect the drive. '*
Αυτό είναι λοιπόν, η πρώτη κατηγορία συσκευών στην ουσία έχει μια θυρίδα όπου τοποθετείς τον δίσκο (ο οποίος παραμένει εκτεθειμένος), ενώ η δεύτερη τον εσωκλείει, στην ουσία μετατρέποντας τον σε έναν φορητό USB HDD.
-
http://www.axd.gr/product_info.php?products_id=13823
το εχω πολυ καιρο και ειναι απειρως πιο ευκολο για την χρηση του
-
Ο χρήστης ArrowsFA1 έγραψε:
Ψάχνω να πάρω μια συσκευή που θα μου επιτρέψει να χρησιμοποιώ μερικούς παλιούς SATA δίσκους που έχω ως εξωτερικούς USB.Τι διαφορά έχουν τα προϊόντα των δύο παρακάτω κατηγοριών:
1 - docking stations
2- HDD enclosuresΕίναι θέμα δυνατότητας hot swapping και υποστήριξης περισσότερων του ενός τύπων HDD (π.χ. 3.5' και 2.5'), ή παίζει κάτι άλλο;
Edit: Ψάχνοντας πρόχειρα στο internet βρήκα αυτήν την περιγραφή:
*'The common form of hard drive docking station takes naked hard drives, and is intended to be used with multiple drives (one at a time). It doesn't really protect the drive, but it's really convenient.An enclosure is a box designed to hold a (formerly naked) hard drive to turn it into an external hard drive. It does protect the drive. '*
Αυτό είναι λοιπόν, η πρώτη κατηγορία συσκευών στην ουσία έχει μια θυρίδα όπου τοποθετείς τον δίσκο (ο οποίος παραμένει εκτεθειμένος), ενώ η δεύτερη τον εσωκλείει, στην ουσία μετατρέποντας τον σε έναν φορητό USB HDD.
Τα μη ποιοτικά enclosures της 2ης κατηγορίας μπορεί να μην αερίζουν καλά τους σκληρους και με τον καιρό να «σκάσουν» από την θερμότητα. Προτίμησε να πάρεις καλά αλουμινίου αλλά θα ανέβει το κόστος.
Τα 1α είναι ποιό εύκολα (πολύ) στο βάλε βγάλε των σκληρών οι οποίοι και αποβάλουν την θερμότητα ποιό φυσικά αφού είναι εκτεθειμένοι.
Προτίμησε τα.Υ.Γ.
Kαι ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ επιτέλους να ψάχνετε για h/w στο eshop, ήταν καλό κάποτε, πλέον είναι έτοιμο να κλείσει (δυστυχώς).
Ψάξτε καλύτερα στο skroutz. -
Το skroutz πράγματι είναι πολύ χρήσιμο για αναζήτηση, έχει επιλογές αριστερά για να περιορίζεις τα αποτελέσματα.
Βέβαια πάντα πρέπει να ελέγχεις τα χαρακτηριστικά του προϊόντος στη σελίδα του πωλητή και του κατασκευαστή, γιατί λάθη γίνονται.Τελικά πήραμε τον Laser εκτυπωτή Samsung SCX-4728FD στα 230 ευρώ.
Από το Σάββατο μέχρι σήμερα εκτυπώσαμε 600 σελίδες , και τα στατιστικά λένε οτι απομένει 6% από το τόνερ (ήταν 1000άρι απ' ότι λέει η σελίδα του κατασκευαστή).
Υποθέτω/ ελπίζω ότι τα στατιστικά λένε βλακείες, αλλά για να είμαστε σίγουροι ψάχνω να βρω toner, και δεν βρίσκω.
Που να κοιτάξω να βρω;Επίσης, ο προηγούμενος εκτυπωτής (8ετίας), hp deskjet 5150 έχει κάποιο θέμα hardware, κολλάει τέρμα αριστερά το.. παπαράκι που πηγαινοέρχεται και εκτυπώνει, και δεν ξεκολλάει ούτε αν το τραβήξω με **πολλή **δύναμη. Να κάνω το κόπο να το στείλω για σέρβις, να το πάω κάπου συγκεκριμένα ή να το πετάξω στη θάλασσα (είναι ήδη γαλάζιος);
-
Το αρχικό toner δε νομίζω ότι είναι σαν το κανονικό ανταλλακτικό
Sent from my LG-P500 using Tapatalk
-
Όπως και στα μελανάκια των εκτυπωτών, ο drifter έχει δίκιο.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#17]