-
πηρα τεσσερεις μιλεριγκιε για την αλφετα μου και ειναι πολυ βρωμικες. Τις επλυνα με μπολικη σαπουναδα, εριξα και καθαριστικο ζαντων της wurth αλλα εχουν ακομη μουργα.Τι καθαριστικο υπαρχει και δεν το ξερω που θα τις κανει να λαμψουν?
-
Ο χρήστης Lef205 έγραψε:
πηρα τεσσερεις μιλεριγκιε για την αλφετα μου και ειναι πολυ βρωμικες. Τις επλυνα με μπολικη σαπουναδα, εριξα και καθαριστικο ζαντων της wurth αλλα εχουν ακομη μουργα.Τι καθαριστικο υπαρχει και δεν το ξερω που θα τις κανει να λαμψουν?AYTO:
-
Swaz....
Τα κανει ολα..
-
Συγνώμη κατά λάθος την έβαλα κι εδώ και όχι από πονηριά.
-
Η γνώμη μου είναι ότι, αν έχεις γνωστό-καλό μηχανικό και σου πει ότι επισκευάζεται...να τον επισκευάσεις...
Είναι όμως ο κινητήρας, αυτός που βγήκε απο το εργοστάσιο???
Αυτό πρέπει να ψάξεις πρώτα και μην βασίζεσαι ότι φαίνεται παλιός... -
Ο χρήστης Lef205 έγραψε:
πηρα τεσσερεις μιλεριγκιε για την αλφετα μου και ειναι πολυ βρωμικες. Τις επλυνα με μπολικη σαπουναδα, εριξα και καθαριστικο ζαντων της wurth αλλα εχουν ακομη μουργα.Τι καθαριστικο υπαρχει και δεν το ξερω που θα τις κανει να λαμψουν?οταν σου μιλαω, εσυ ακους τον μαλλιαρο (για τον μικρο μηχανικο...οτι πρεπει να πας απεναντι...οτι θελει ανατιναξη...για τους κωδικους χρωματων...και για το οτι δεν κοιμαται, απλα ακουμπαει... ) δεν δινεις βαση σ αυτα που λεω
θα σου βαλω κατω απ τη βαση!ποιες μιλε-ριγιε? του μανωλη? αυτες ηταν πολυ βρωμικες, βαλε 3 μερη σουαζ και ενα μερος διαλυτικου (προσεχε θα σου λιωσει το γαντακι)
-
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
πηρα τεσσερεις μιλεριγκιε για την αλφετα μου και ειναι πολυ βρωμικες. Τις επλυνα με μπολικη σαπουναδα, εριξα και καθαριστικο ζαντων της wurth αλλα εχουν ακομη μουργα.Τι καθαριστικο υπαρχει και δεν το ξερω που θα τις κανει να λαμψουν?
οταν σου μιλαω, εσυ ακους τον μαλλιαρο (για τον μικρο μηχανικο...οτι πρεπει να πας απεναντι...οτι θελει ανατιναξη...για τους κωδικους χρωματων...και για το οτι δεν κοιμαται, απλα ακουμπαει... )
[color=#008000][color=#008000][/color][/color] OMG (έχω λιώσει...)ποιες μιλε-ριγιε? του μανωλη? αυτες ηταν πολυ βρωμικες, βαλε 3 μερη σουαζ και ενα μερος διαλυτικου (προσεχε θα σου λιωσει το γαντακι)
ήμουν σίγουρος... να να, μέσα από το πληκτρολόγιό μου το πήρες- αυτό θα του πρότεινα και 'γω
-
Υπάρχει και ο συνδυασμός σουάζ-πετρελαίου...θανατηφόρος στο 50/50 και όσο μειώνουμε το πετρέλαιο γίνεται πιο λάιτ...
-
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
οταν σου μιλαω, εσυ ακους τον μαλλιαρο (για τον μικρο μηχανικο...οτι πρεπει να πας απεναντι...οτι θελει ανατιναξη...για τους κωδικους χρωματων...και για το οτι δεν κοιμαται, απλα ακουμπαει... ) δεν δινεις βαση σ αυτα που λεω
θα σου βαλω κατω απ τη βαση!ποιες μιλε-ριγιε? του μανωλη? αυτες ηταν πολυ βρωμικες, βαλε 3 μερη σουαζ και ενα μερος διαλυτικου (προσεχε θα σου λιωσει το γαντακι)
ναι αυτες, ολες οι αλλες που ειχα βρει ηταν σε τιμες εκτος προυπολογισμου.
Θα το δοκιμασω το ματζουνι μπας και φυγει η μουργα αν και με το σουαζ δεν εχω τις καλυτερες σχεσεις, μαλλον δεν ξερω να το αραιωνω καλα και αφηνει λεκεδες οποτε το εχω χρησιμοποιησει.
Για τα υπολοιπα σχολια δεν τολμω να απαντησω, μονο να ξερεις οτι mallias is watching you! -
Ο χρήστης Lef205 έγραψε:
[ μονο να ξερεις οτι mallias is watching you!μαλλιαρε, may i have your attention please ?
-
Να ξαναρωτησω κατι,θελω να ανακατασκευασω το κατω μερος-πατωμα ενος οχηματος απο την εξωτερικη μερια.Σκεφτομαι να βγει ολη η πλαστικοποιηση και να παει μεχρι μεταλλο για να δουμε αν εχει σκουρια σε πρωιμο σταδιο και να την εξαλειψουμε και για να μην εμφανιστει αργοτερα και κανουμε διπλες δουλειες.
Ειναι σωστη η σκεψη μου???Ο φανοποιος μου λεει οτι δεν ειναι παντα σωστο να αφαιρουμε την μαμα πλαστικοποιηση και να πηγαινουμε μεχρι λαμαρινα εκτος αν το αυτοκινητο μας δειχνει κατι τετοιο.
Εσεις τι λετε???
Επιπλεον σκεφτομαι να ''μετρησω'' με μητρες-εγχειριδιο της καλιμπρας το αυτοκινητο για να δουμε αν εχει ακομα τις εργοστασιακες διαστασεις,να τσεκαρουμε αποκλισεις θολων κτλ,σωστο ή υπερβαλλω????
Τωρα αν ρωτησω να μου στειλει καποιος με P.M ή ολοι την προταση σας για γνωστο φανοποιο τσεκαρισμενο στο χωρο του κλασσικου αυτοκινητου θα ζηταω πολλα???Την τελευταια φορα που ρωτησα δεν μου συστησε καποιος κανεναν,μια συσταση ζηταω οχι επωνυμη που να δεσμευει καποιον σας απλα να παω να ρωτησω και να ξερω οτι καποιοι εχουνε μεινει ευχαριστημενοι απο αυτον τον φανοποιο στο χωρο του κλασσικου αυτοκινητου!!!!!!!!!!
Eυχαριστω ειναι το λιγοτερο που μπορω να πω για οποιαδηποτε απαντηση ή P.M σας.
-
Έχω να κατέβω πάρα πολύ καιρό στα Πατήσια (κάτω) και δεν προβλέπεται να κατέβω σύντομα. Αν όμως είναι ο δρόμος σου απο εκεί, πήγαινε στην οδό Παρασκευοπούλου 77 ή 79 δεν θυμάμαι ακριβώς και ρώτα ποιό ήταν το φανοποιείο του Μπάμπη και που πήγε. Γειτονιά είναι, πιθανόν να ξέρουν...Αν τον βρεις και δεν βιάζεσαι και δεν ζορίζεσαι οικονομικά, το αποτέλεσμα θα σε εκπλήξει... Ελπίζω μόνο να μην έχει πάθει τίποτα ο άνθρωπος γιατί το έχει κλείσει εδώ και 3 χρόνια και δεν το έψαξα απο τότε...
-
Ο χρήστης BAVARIAN LOVER έγραψε:
Ο φανοποιος μου λεει οτι δεν ειναι παντα σωστο να αφαιρουμε την μαμα πλαστικοποιηση και να πηγαινουμε μεχρι λαμαρινα εκτος αν το αυτοκινητο μας δειχνει κατι τετοιο.Ο Φανοποιος σου εχει δικιο
-
Εμένα σε προηγούμενη ανακατασκευή (1995) έχουν πισσάρει το πάτωμα και, όπως λέει φίλος, πρόκειται για τον παλιό τύπο πισσαρίσματος οπότε θα πρέπει να αφαιρεθεί διότι είναι πιθανό να μαζεύεται υγρασία μεταξύ πατώματος και πίσσας. Σύμφωνα με τον ίδιο χρειάζεται ξήλωμα με το χέρι και μετά βλέπουμε.
Τι λέτε; Α, το αμάξι είναι Ιταλικό...
-
Ο χρήστης BAVARIAN LOVER έγραψε:
Τωρα αν ρωτησω να μου στειλει καποιος με P.M ή ολοι την προταση σας για γνωστο φανοποιο τσεκαρισμενο στο χωρο του κλασσικου αυτοκινητου θα ζηταω πολλα???Την τελευταια φορα που ρωτησα δεν μου συστησε καποιος κανεναν,μια συσταση ζηταω οχι επωνυμη που να δεσμευει καποιον σας απλα να παω να ρωτησω και να ξερω οτι καποιοι εχουνε μεινει ευχαριστημενοι απο αυτον τον φανοποιο στο χωρο του κλασσικου αυτοκινητου!!!!!!!!!!
Οι περισσότεροι φανοποιοί που έχουμε χρησιμοποιήσει θα μας βρίσουν αν μάθουν ότι τους στείλαμε άλλον έναν 'παλαβό'!!!
-
Τώρα εγώ δηλαδή αν ρωτήσω για μάστορα που να ξέρει από κλασικά ΚΑΙ να λύνει-δένει τα εσωτερικά τους χωρίς ζημιές και πατέντες θα είμαι εντελώς για δέσιμο
-
Ο χρήστης 993cc έγραψε:
Τώρα εγώ δηλαδή αν ρωτήσω για μάστορα που να ξέρει από κλασικά ΚΑΙ να λύνει-δένει τα εσωτερικά τους χωρίς ζημιές και πατέντες θα είμαι εντελώς για δέσιμοτι θες να φτιαξεις δλδ..; καθισματα ταπετσαριες κλπ..;
-
Ο χρήστης istorikos6 έγραψε:
Τώρα εγώ δηλαδή αν ρωτήσω για μάστορα που να ξέρει από κλασικά ΚΑΙ να λύνει-δένει τα εσωτερικά τους χωρίς ζημιές και πατέντες θα είμαι εντελώς για δέσιμο
τι θες να φτιαξεις δλδ..; καθισματα ταπετσαριες κλπ..;
Γιαννη αν θελει ο ανθρωπος να φτιαξει το εσωτερικο του αυτοκινητου πες του για τον καλο μας ανθρωπο τον κυριο Παρδακη!
-
Ευχαριστω οσους απαντανε,καποιος αλλος να μου συστησει καλο φανοποιο στην πιατσα με διαπιστωμενη αριστη δουλεια?????
Ανεξαρτητα απο χρηματα,καντε την υποδειξη σας!
-
Εγώ για Πενβέ προτείνω αυτό.
Αναπαλαίωση - Συντήρηση - Επισκευή παλαιών αυτοκινήτων