-
Όσοι οδηγήσετε φέτος Ιταλία, έχετε υπόψιν ότι ισχύει σε πολλά τμήματα του οδικού δικτύου η υποχρεωτική χρήση χειμερινών ελαστικών ή η υποχρεωτική παρουσία (είναι σωστά ελληνικά αυτά τώρα ) αλυσίδων στο αμάξι.
Το σε ποιά τμήματα του οδικού δικτύου εφαρμόζεται, εξαρτάται κυρίως απ τις τοπικές αρχές, γενικά πάντως όπου πιάνει χιόνι ισχύει
ο Aristotelis αν το βλεπε θα μπορούσε να μας διαφωτίσει
και μιας και μιλάμε για ιταλία, εδώ έχω info για εστιατόρια στη Ρώμη και οσονούπω Νάπολι
-
Στο τελευταίο ταξίδι στην Ιταλία είδα τσίμπημα προς τα πάνω στις τιμές
Συγκεκριμένα σε διάστημα 240 περίπου χλμ απο 12,5-13 ευρώ που πλήρωνα,έδωσα 15,70 -
Αν λαμβάνει ο Ολλανδός έστω κ καθυστερημένα αναφέρω ότι είμαι καθοδόν για Roermond... Aν έχεις Πάνο ελεύθερο χρόνο κ διάθεση πέρνα για βόλτα. Έχει γαμ@τη μέρα!!! Στέλνω τηλ με πμ...
Sent from space using Tapatalk
-
Απο 25 μέχρι 30 Ιαν θα κυκλοφορώ στο Bέλγιο (κυρίως Βρυξέλλες) και το ΠΣΚ 27-29 Ιαν σε Lille(FR) και Amsterdam (NL)!
Aν υπάρχουν 'παρεπιδημούντες' , ας ενημερώσουν μπας και ....
Εντυπώσεις απο το ταξίδι, ...... τον επόμενο μήνα -
τον τελευταίο καιρο με πιανει μια μελαγχολία οταν διαβαζω το παρων τοπικό
σκέφτομαι, μηπως αν πατησω το:' Διακοπή παρακολούθησης θέματος' θα σωθώ;
-
Ο ολλανδος σε λαμβανει γιατι εχει ερθει για ψωνια στο roermond απ το πρωι εσυ δε λαμβανεις
πινω καφε τωρα, κι εχω αφησει το γυναικειο πληθυσμο στον αγωνα, περνα να κερασουμε -
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
Απο 25 μέχρι 30 Ιαν θα κυκλοφορώ στο Bέλγιο (κυρίως Βρυξέλλες) και το ΠΣΚ 27-29 Ιαν σε Lille(FR) και Amsterdam (NL)!
Aν υπάρχουν 'παρεπιδημούντες' , ας ενημερώσουν μπας και ....
Εντυπώσεις απο το ταξίδι, ...... τον επόμενο μήναΑντι να πας lille, αν σου χει μεινει κανα ψιλο απ την αγορα του σπιτιου, φερε τον γυναικειο πληθυσμο στο roermond outlet, παιζει να προλαβαινεις και εκπτωσεις. Θα σου χτισουν αγαλμα
Αν ερθεις τοσο κοντα κι εχω χρονο, θα πεταχτω, τα αλλα ειναι αβολα δυστυχως
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Αντι να πας lille, αν σου χει μεινει κανα ψιλο απ την αγορα του σπιτιου, φερε τον γυναικειο πληθυσμο στο roermond outlet, παιζει να προλαβαινεις και εκπτωσεις. Θα σου χτισουν αγαλμα
Αν ερθεις τοσο κοντα κι εχω χρονο, θα πεταχτω, τα αλλα ειναι αβολα δυστυχως
Πίσω μου σ΄ έχω σατανά!!!
Ψιλά έμειναν, αλλά είναι για ιερό σκοπό στο Μετς
Εχουν όμως κλειστεί ξενοδοχεία και περιορίζεται ο χρόνος μας ρε γμτ. Αντί να πείς για αυτά, μου έλεγες για φαγητά και μου μόστραρες τις λουκανικούμπες !
Βλέπω πάντως ότι το λημέρι του λήσταρχου Νταβέλη είναι ανοιχτό και τις Κυριακές , ή κάνω λάθος ???Τεσπα, με βλέπω 80% να το επισκέπτομαι το 'τέμενος', αφού όπως τσέκαρα είναι 2 ώρες διαφορά στη διαδρομή και μάλλον θα πάω την Κυριακή πρίν το μεσημέρι, εκτός αν μάθεις ότι θα είναι κλειστό, οπότε θα την 'κάνω' το Σάβατο πρωί .
Αν επιβεβαιώσεις το ωράριο λειτουργίας για ΣΚ, τότε ..... και θα ενημερώσω έγκαιρα για το δικό μας . -
Ειναι ανοιχτο και κυριακες
Δε γλιτωνεις λεμε -
Σήμερα είδα τον Ολλανδό για κλάσματα δευτερολέπτου... Κρίμα γμτ...
Επιφυλλάσσομαι για την επόμενη φορά...! Τα γυναικόπαιδα στον αγώνα όμως! Τον Ολλανδό τον παραδέχτηκα... Έπινε το καφεδάκι του αραχτός! Σούζα η γυναίκα! Χαχα!Πάντως dbekos ετοιμάσου για γερές καταστάσεις! Απορώ οι αθεόφοβοι τί τιμές πωλούν αρχικά... Εκπτώσεις -60% σε ορισμένα...
Όπως είπε ο Ολλανδός, ανδριάντα θα σου κάνουν χρυσό κιόλας!
Sent from space using Tapatalk
-
τουλάχιστον την τσάντα την ψωνίσατε ?
-
Ειναι ανοιχτο και κυριακες
Δε γλιτωνεις λεμε >..ετοιμάσου για γερές καταστάσεις! ....
τουλάχιστον την τσάντα την ψωνίσατε ?
Nα γράφετε χρησιμοποιώντας 'κωδικές λέξεις' .
Ο .... εχθρός ( ) απο χθές είναι πλέον 'ψυλλιασμένος' και ..... παρακολουθεί ! -
τουλάχιστον την τσάντα την ψωνίσατε ?Πήγαμε για μία κ πήραμε 2
'Είναι ευκαιρία!'Είπα να πάρω ένα δώρο... Από 500€ τελική τιμή 175€... Έβγαλα 325€ (έτσι το σκέφτομαι για να είμαι ήρεμος)
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
Τον Ολλανδό τον παραδέχτηκα... Έπινε το καφεδάκι του αραχτός! Σούζα η γυναίκα! Χαχα!Τι ήταν η γυναίκα;
-
τι επαθε τουτος
Καλα την εβγαλες πετρο, ειναι επικινδυνο μερος
-
Εγω ειχα παει στο Roermond το 2010 και εφαγα μεγαλη ηττα. Μεγαλα % εκπτωσεων απο τις αρχικες, αλλα οι τελικες τιμες δεν ηταν και τιποτα φοβερες ευκαιριες, παρα μονο για μερικα ετσι κι αλλιως πανακριβα κομματια. Και τσακιστηκαμε να προλαβουμε τη ληξη του ωραριου (18:00 ;;;], γαμωντας το προγραμμα ολης της ημερας, και δεν πηραμε σχεδον τιποτα.
Βεβαια για την απογοητευση φταιει και το γεγονος οτι εκανα συγκρισεις με αντιστοιχα factory outlets στις ΗΠΑ, οπου οι τιμες ηταν κυριολεκτικα εξευτελιστικες, και περιμενα να βρω κατι αντιστοιχο...
ΥΓ: Και στο παρκινγκ Ολλανδος που εφευγε μου εδωσε το εισιτηριο για να παρκαρω δωρεαν... Σηψη και διαφθορα παντου, Ανγκελα χρυση μου... -
Δεν ξέρω τί περίμενες, αλλά οι τιμές είναι πολύ καλές αν σκεφτείς τί αγοράζεις. Ε μην περιμένεις να βρεις κουστουμι Hugo boss με 100 , μιλάμε για ρούχα που είναι αρκετά ακριβά και με τις εκπτώσεις φτάνουν σε κόστος που μπορείς να τα αγοράσεις.
Παρ όλα αυτά στις φτηνές μάρκες έχει πολύ καλές τιμές (πχ τζην Levis με 20 €, μπουφάν της North Face είχε καλές προσφορές κλπ)
Δεν είναι outlet του 20άρικου πάντως, να είμαστε ξηγημένοι
-
Απο αύριο θα κυκλοφορώ Βελγιο και ΠΣΚ Γαλλία -Ολλανδία!
Εντυπώσεις σε 1 εβδομάδα, μετά την επιστροφή.
Εστάλη και pm για ενδεχόμενη συνάντηση σε Ολλανδικό έδαφος .......... -
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
Απο αύριο θα κυκλοφορώ Βελγιο και ΠΣΚ Γαλλία -Ολλανδία!Καλά να περάσεις Δημήτριε!
p.s. ναι, ζηλεύω απίστευτα
-
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
Απο αύριο θα κυκλοφορώ Βελγιο και ΠΣΚ Γαλλία -Ολλανδία!
Εντυπώσεις σε 1 εβδομάδα, μετά την επιστροφή.
Εστάλη και pm για ενδεχόμενη συνάντηση σε Ολλανδικό έδαφος ..........Προσοχή στις κάμερες
Οδικώς στην Ευρώπη-Οδηγίες