-
Τα ιδια και τα ιδια. Αν το είχε κανενα ιταλικο αυτο το εσωτερικο(σε οτι αφορα τη σχεδιαση) θα λέγαμε αισχος και ντροπη.Αλλα ξέχασα θα μας παραμυθιασουν πάλι .
-
Αν αυτή είναι η τελική μορφή του εσωτερικού μια λεπτομέρεια, μάλλον θα είναι το 1ο αυτοκίνητο παραγωγής που καταργεί το cd player?
Πάντως προς το παρόν δεν έχω ενθουσιαστεί σχεδιαστικά από το νέο Α3 από αυτά που δημοσιεύουν ούτε μέσα ούτε έξω.
-
Απο έξω θα το έλεγα... Ριζοσπαστικό!
-
φανταστικο εσωτερικο... μετα απο τρια λεπτα βαρέθηκα ομως...
-
Για πολλά γέλια το εσωτερικό κι ας έχει τα καλύτερα πλαστικά ever. Τα ίδια και τα ίδια και τα ίδια...
-
H ευρηματικότητα σε όλο της το μεγαλείο:
Εσωτερικό μελλοντικού Α3:

Q3:

A1:

-
δεν βρισκω καμια σσχεση με q3 κ βρισκω ιδιους μονο τους αεραγωγους με a1.αντιθετως μου μοιαζει πολυ με ττ.εννοειται πως κ τα 3 εχουν το ιδιο τιμονι.
εξωτερικα μοιαζει πολυ με το α1.
απο οπαδους της μπε εμ βε παντως,δεν περιμενα να σχολιαζουν αρνητικα ομοιοτητες στα εσωτερικα διαφορετικων μοντελων,ιδιας εταιριας.. -
Που να πάρει, με προλαβες!
-
Και όχι μόνο αυτό...
-
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
Και όχι μόνο αυτό...Ρε με έχει γαμήσει σήμερα!
Το 4ο ή 5ο είναι!
Έλεος! -
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Ρε με έχει γαμήσει σήμερα! -
Άντε να αποδείξω οτι δεν είμαι ελέφαντας τώρα...
-
Έχεις πει κι εκείνο με το μόριο... Ας' το. Χαμένη υπόθεση.
-
Γαμησε με...!
εεε!!! γάμησε τα!! γάμησε τα!!!
-
γελαω κ ας μην εχω καταλαβει ακομη!!
ρομαν δεν εχω κανει κατι με τον θανο(ακομη πλακα κανω!)
απλως ντραπηκα επειδη δεν καταλαβα τι εκανα.. -
pw re...ti trompas eisai file mou....
-
Ο χρήστης giorgosvet έγραψε:
Τα ιδια και τα ιδια. Αν το είχε κανενα ιταλικο αυτο το εσωτερικο(σε οτι αφορα τη σχεδιαση) θα λέγαμε αισχος και ντροπη.Αλλα ξέχασα θα μας παραμυθιασουν πάλι .Τα ίδια και τα ίδια, Αν το τιμόνι είχε το θυρεό της cuore sportivo θα εξυμνούσατε τους σχεδιαστές με τη θεϊκή έμπνευση για λιτό, 'καθαρό' και σπορτίβικο σχεδιασμό. Και να μην ξεχάσω το παραμύθιασμα που θα τρώγαμε .
-
Το εσωτερικό του καινούριου Α3 γαμάει και δέρνει! Αυτό σημαίνει μινιμάλ σχεδίαση και ποιότητα όχι σαν το αίσχος της και καλά μινιμάλ (λέω ότι είμαι μινιμάλ για να μην πω ότι είμαι γύφτος) τζιουλιέτας.
Ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια ο πίνακας οργάνων (οι δείκτες βενζίνης και θερμοκρασίας) που και αυτός σωστά ακολουθεί την μινιμάλ σχεδίαση του υπόλοιπου εσωτερικού.
-
Άλλος ένας κατασκευαστής που απέτυχε να σχεδιάσει 'minimal' εσωτερικό .
Όσο για το ρηξικέλευθο εξωτερικό σχεδιασμό .
Απλά να πω ότι ήταν αναμενόμενο από μία εταιρεία που συνηθίζει να μας εκπλήσσει δεκαετίες τώρα.
Audi A3 (2012)