-
την σκέφτηκα και οριζόντια αλλά πάλι δε μου κάθεται, οι γραμμές απ τα πλακάκια και το στήσιμο του τυπά δεν δένουν, τουλάχιστον στα μάτια μου...
Δεν νομίζω ότι το να την τραβήξεις τόσο κοντά στον τοίχο βοηθάει το 'στόρυ', μάλλον αυτό μου φταίει -
ίσως έπρεπε να απομακρυνθώ λίγο για να γίνουν πιο 'διαγώνιες'... το σκέφτηκα και εγώ αλλά ήμουν πλέον μπροστά στον υπολογιστή (εκεί που συνήθως βλέπεις όλες τις εναλακτικές σου αλλά είναι πλέον αργά )... και η κάτω γραμμή επίσης δεν μου έκατσε καλά, επειδή είναι αντανάκλαση σε νερό έχει πάρει τον δικό της δρόμο...
-
Εμένα μου φαίνεται τρελά πετυχημένη - και - ως στήσιμο.
-
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
Εμένα μου φαίνεται τρελά πετυχημένη - και - ως στήσιμο.Δεν σε χάλασε... (ξέρεις εσύ)
Ρε παιδιά για ποια φωτογραφία λέτε τόση ώρα... Κοντευω να σκάσω
-
Το μλκα...
Γι' αυτήν.
-
Ωραία... Και τι δεν σας αρέσει απο αυτήν;
-
ο ντρίφτης μπαμπά...
-
-
Χμ...
Κάτι έχω στο μυαλό μου που θα τον έκανε να προσέχει τι λέει απο εδώ και πέρα... χμ... -
Δε προκειται να αλλαξει τη γνωμη μου για τη φωτο
-
Εχε χαρη που σε αγαπαω...
Αλλιως θα εβλεπες -
Ο χρήστης morpheus έγραψε:
charmak η πρώτη είναι in-camera hdr?τσουκ. να σε πω ότι είναι και preset κιόλας (νυχτερινό τοπίο).
Χάρη, για δοκίμασε να δώσεις κοντραστ στην δεύτερη (αυτη με το 500ρακι), πιστεύω ότι το έντονο κόκκινο που θα βγει, θα δώσει μια άλλη αίσθηση στην φωτογραφία.
Κατα τα αλλα άξιος
Σου έκανε καλα μαθήματα ο Παναγιώτης!το 500αράκι όντως θέλει κάτι με το χρώμα του, έχεις δίκιο. Μπορεί να φταίει που ήταν ξεβαμένο στην πραγματικότητα. Σκέφτηκα ως ενδιαφέρον το concept με την ιταλική σημαία, αλλά δεν έκατσε η εκτέλεση. Υπάρχει και ολόκληρο, αλλά φαίνεται μια μερκ από πίσω και το χαλάει.
Μορφέας, εξαιρετικές φωτό.
Πολύ καλή η ιδέα του g47. Οριζόντιο με τίποτα. -
2 σενάρια...
α) τονίζεις το ξεβαμένο κόκκινο και κάνεις την υπολοιπη φωτογραφία ασπρόμαυρη (ισως και την σημαία την αφήσεις με χρώμα, για να εχει το μάτι να παιξει και καπου αλλου)
β) τονίζεις τα πάντα, ετσι να δώσουν ολα τα χρώματα ενα παραπάνω ¨κάτι¨ -

white tower by dimis_p, on Flickr
white tower by dimis_p, on Flickr -

-
Αν το κάδρο ήταν λίγο προς τα αριστερά, θα ήταν τέλεια νομίζω.
-
Εγώ πιστεύω ότι θέλεις δουλίτσα. Τα παιδιά εδώ μέσα είναι πρόθυμα να σε βοηθήσουν, δοκίμασέ τους
-
-
@g47
Με όλο το θάρρος επειδή μ'άρεσε σαν φωτογραφία την κατέβασα για ένα γρήγορο edit στο Lightroom. Ηope you don't mind

[/URL] -
Κανενα θρασσος.
Μαρεσει η αλλαγη, το contrast πειραξες?
Πόσταρε δικές σου φωτογραφίες!Σχολιασμοί & κριτικές εντός...