Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    Αγορά μικρού αυτοκινήτου εώς 1100
    1. Home
    2. Κατασκευαστές και Μοντέλα
    3. Αγορά μικρού αυτοκινήτου εώς 1100
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 3 / 4
    Κατασκευαστές και Μοντέλα
    16
    61
    259
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • D
      dimitris72 last edited by

Atos να παρεις! Σου το συστηνω ανεπιφυλακτα. Εναλλακτικα το picanto.

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • E
        eltassos last edited by

Ο χρήστης δημητρης72 έγραψε:
        Atos να παρεις! Σου το συστηνω ανεπιφυλακτα. Εναλλακτικα το picanto.

δημητρη συμφωνω απολυτα μαζι σου...αν εψαχνα αμαξι πολης αυτα θα κυτταζα..Ασε που κανα ψιλοταξειδακι το κανεις συντηρητικα. Θα προτιμουσα το πικαντο διοτι ειχα ατος-για αλλαγη και μονο-οχι ουσιας-και λογω λιγο καλυτερων επιδοσεων και πισω δισκοφρενα...49% ατος 51% πικαντο

• W
          warcycha14 last edited by

Δεν θα διαφωνήσω μαζί σας, αλλά αν μπορείτε διαφωτήστε με, γιατί θα ναι καλύτερα το άτος και το πικάντο από το yaris. Τι αρνητικά έχει ενα yaris; Γιατί να μην αποτελεί επιλογή; Έχει χειρότερες επιδόσεις; Για τους Χώρους το γνωρίζω αλλά ενώ όσο περισσότεροι τόσο καλύτερα, δεν επηρεάζουν και τόσο στην επιλογή. Όπως είπα πιο πολύ με πειράζει το ότι τα βρήσκω σε 3πορτα..

• E
            eltassos last edited by

Ο χρήστης warcycha14 έγραψε:
            Δεν θα διαφωνήσω μαζί σας, αλλά αν μπορείτε διαφωτήστε με, γιατί θα ναι καλύτερα το άτος και το πικάντο από το yaris. Τι αρνητικά έχει ενα yaris; Γιατί να μην αποτελεί επιλογή; Έχει χειρότερες επιδόσεις; Για τους Χώρους το γνωρίζω αλλά ενώ όσο περισσότεροι τόσο καλύτερα, δεν επηρεάζουν και τόσο στην επιλογή. Όπως είπα πιο πολύ με πειράζει το ότι τα βρήσκω σε 3πορτα..

νομιζω ειναι 3-κυλινδρα...

• D

Ενα καλομεταχειρισμενο atos η picanto εκτος του οτι θα το βρεις κατω απο 5000 ευρω και θα ειναι και πιο καινουριο απο τα υπολοιπα εχει και πολυ χαμηλο κοστος χρησης. Εχω αλλαξει 2 atos και τα 2 εταιρικα με leasing. Με το πρωτο εκανα 132000 χλμ και με το δευτερο 47000.Απλα τερατα αξιοπιστιας και τα 2. Στη θεση σου θα επελεγα atos για τους χωρους και την ανεση και picanto για την οδικη συμπεριφορα και την εμφανιση.

• W

http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1966876/
                http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2062161/
                Πως σας φαίνεται σαν αγγελία; υπάρχει κάτι που να βρίσκετε ότι θέλει προσοχή;

• N
                  nonos last edited by

Το c3 1.1 ειναι ενα αμαξακι στο μεσο ορο της κατηγοριας και μαλλον αδιαφορο.Και προσωπικα μου ειναι αδιαφορο οχημα (για να καταλαβαιτε τι εννοω εχω μια zx 1.4 και δε την εδινα ουτε για το 1.6 το c3 !) αλλα θα το προτιμουσα απο 1000αρι yaris λογω χαμηλοτερης τιμης πιθανον και σε καθε περιπτωση απο το atos το οποιο το θεωρω αρκετα χειροτερο σε πολλα πραγματα και απο τα 2 αυτα.
                  Σαν συνεπιβατης μου ειχε κανει εντυπωση ποσο ευχαριστο ειναι για ολους το εσωτερικο του λογω των πολυ μεγαλων γυαλινων επιφανειων. Γενικα εχει 'αερα' πολυ μεσα και καλους χωρους..

Παντως με 4000e βρηκε φιλη μου πριν κανα μηνα getz fl 1.1 80.000km.

Γενικα σε αυτα τα χρηματα και αυτη τη κατηγορια μη κολλας στη μαρκα.. οτι βρεθει σε καλυτερη κατασταση χωρις ατυχημα γιατι μιλαμε για αμαξια πολης και αμαξια που τα κακομεταχειριζονται και γυναικες και φυσικα να μην ειναι νοικιαρικο!!

• W

Ο χρήστης nonos έγραψε:
                    Το c3 1.1 ειναι ενα αμαξακι στο μεσο ορο της κατηγοριας και μαλλον αδιαφορο.Και προσωπικα μου ειναι αδιαφορο οχημα (για να καταλαβαιτε τι εννοω εχω μια zx 1.4 και δε την εδινα ουτε για το 1.6 το c3 !) αλλα θα το προτιμουσα απο 1000αρι yaris λογω χαμηλοτερης τιμης πιθανον και σε καθε περιπτωση απο το atos το οποιο το θεωρω αρκετα χειροτερο σε πολλα πραγματα και απο τα 2 αυτα.
                    Σαν συνεπιβατης μου ειχε κανει εντυπωση ποσο ευχαριστο ειναι για ολους το εσωτερικο του λογω των πολυ μεγαλων γυαλινων επιφανειων. Γενικα εχει 'αερα' πολυ μεσα και καλους χωρους..

Παντως με 4000e βρηκε φιλη μου πριν κανα μηνα getz fl 1.1 80.000km.

Γενικα σε αυτα τα χρηματα και αυτη τη κατηγορια μη κολλας στη μαρκα.. οτι βρεθει σε καλυτερη κατασταση χωρις ατυχημα γιατι μιλαμε για αμαξια πολης και αμαξια που τα κακομεταχειριζονται και γυναικες και φυσικα να μην ειναι νοικιαρικο!!

Συμφωνώ μαζί σου στο ότι δεν πρέπει να δεσμεύομαι τόσο από μάρκες σ' αυτή την κατηγορία, πιο πολύ για λόγους υποτιθέμενης παραπάνω αξιοπιστίας και εμφάνισης ασχολούμαι έστω και λίγο με μάρκες.. Δεν είμαι και οικογενειάρχης( για να μην ενδιαφέρομαι για την εμφάνιση).. φοιτητής είμαι και όσο περιέργο και να σας φανεί(μου φάνηκε και σε μένα) αυτά τα yaris αν όντως δεν είναι απο ενοικιαστήρια και δεν έχουν 1002 κρυφά ψεγάδια, είναι ό,τι πιο φθηνό βρήκα με τέτοιο εξοπλισμό και χρονολογία στην περιοχή μου.. Προσωπικά βρήσκω το Yaris το πιο όμορφο απ' τα μικρά μεταχειρισμένα που μπορεί να βρει κανείς.. Το είχα εκτός λίστα λόγω του ότι δεν βρίσκεις φθηνό.. Προχθές όμως έπεσε το μάτι μου σ' αυτές τις αγγελίες που είναι καινούργιες..
                    Όπως και να χει εγώ μέσα στην βδομάδα θα πάω να δω το 1ο και αν όντως είναι καλό μπορεί και να το κλείσω χωρίς δεύτερη σκέψη. Απλά ζητάω και την γνώμη σας για το τί να προσέξω...

ΥΓ αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι οικογενειακοί φίλοι έχουν το yaris to 1.0 και το βγάζουν και για ταξίδια φουλ φορτωμένο, βαλίτσες και 4 άτομα και ταξιδεύει με άνεση, τόσο που δεν έβγαζαν το μεγάλο της οικογένειας.. Και δεν είναι μόνο αυτοί που μου το λένε.. Γενικά κέρδισε πολύ έδαφος με αυτό..

• I
                      iliasgtc last edited by

kia picanto 1.1 diesel αν αναίβεις λίγο σε τιμή.νομίζω με 6000-6500 θα βρείς ένα καλό μεταχειρισμένο.αν κάνεις πολλά χιλιόμετρα νομίζω ότι είναι πολύ καλή λύση

• W

Ο χρήστης iliasgtc έγραψε:
                        kia picanto 1.1 diesel αν αναίβεις λίγο σε τιμή.νομίζω με 6000-6500 θα βρείς ένα καλό μεταχειρισμένο.αν κάνεις πολλά χιλιόμετρα νομίζω ότι είναι πολύ καλή λύση

Δυστυχώς τα λεφτά όσο πάνε και ελλαττώνονται.. Μέχρι 4000 νομίζω είναι αρκετά για την εποχή.. μιας και έχω βρει αρκετά καλές επιλογές δεν υπάρχει λόγος να πάω πάνω από τα 4κ.. Αν αποδειχθεί ότι καμία απ' αυτές τις επιλογές δεν είναι καλή τότε θα ανέβω, αλλά και πάλι δεν παίζει να πάω σε κάτι τέτοιο.. Δεν κάνω δα και τόσα χιλιόμετρα..

• W

Παίδες ξαναγράφω για να επανέλθει λίγο στην επιφάνεια το θέμα.. Δηλώνω προβληματισμένος Προσπαθώ συνέχεια να βάλω προτεραιότητες στην λίστα των επιλογών μου αλλά συνεχώς αλλάζω γνώμη λόγω νέων πληροφοριών μετά από ψάξιμο .. Καταρχάς σας παραθέτω ξανά μαζεμένες τις επιλογές μου(με μια κάπως αισθητή ταξίνομηση προτίμησης)(όπου βλέπεται αρνητικά είναι αυτά που έχω ψάξει και αποτελούν ένα κλικ πιο πάνω σαν επιλογές για τώρα):

*KIA PICANTO 1.0 ή 1.1 (Καταρχάς 1 πρόβλημα είναι ότι δεν βρίσκω φθηνά σε σύγκριση με άλλα της λίστας, άλλο ότι ενώ έχω ακούσει ότι είναι οικονομικά, διάφοροι ιδιοκτήτες το αναιρούν λέγοντας ότι καίνε σε σύγκριση με άλλα μικρα, καθώς επίσης και ότι ενώ όλοι σε γενικές γραμμές λένε ότι είναι απροβλημάτιστα, βλέπω ότι βγάζουνε αρκετά προβλήματα, και μερικά από αυτά με ακριβό αντίκτυπο πχ αυτό με την βίδα του στρόφαλου(αν θυμάμαι καλά και δεν λέω μπαρούφα δηλαδή ). Γενικά αρχίζουν να αναιρούνται όλα τα bonus που του είχα δώσει)

Toyota Yaris 1.0-1.3*(Πρόβλημα μηδαμινό βέβαια ότι βρίσκω μόνο 3πορτο και γενικά (για χ-y-z λόγους) αποκλείονται μη 4πορτα, τρέχα γύρευε αλλά ας μην το σχολιάσουμε αυτό , Γενικά δεν έχω βρει παραπάνω πληροφορίες όπως στο πικάντο, το μόνο που με προβληματίζει είναι ότι αν στραφώ σε γιαρις θα πρέπει να ναι παλαιότερης χρονολογίας από τα άλλα για να καταφέρω λογική τιμή+ότι θα χω λίγες επιλογές, και ανησυχώ μήπως μου βγει ξινό από άποψη προβλημάτων)

Huyndai Atos και Huyndai Getz* (Καταρχάς μου ξινίζει πολύ η εμφάνιση τουw, εσωτερικά/εξωτερικά, και αν καταλήξω σ' αυτά θα ναι ίσως γιατί απέριψα τα άλλα. Είναι διαφορέτικής κατηγορίας αμάξια με διαφορετικά bonus, γενικά ξέρω ότι σαν εταιρεία έχει βελτιωθεί τα τελευταία χρόνια αλλά από κανα 2 έρευνες που είδα(θα πει κανείς ότι ότι θέλει ο καθένας το γράφει, αλλά αν τις αμφισβητείται παρακαλώ και μια α τεκμηρίωση ;)). Πρόβλημα με το άτος κυρίως ότι κατα την γνώμη μου θα ναι ψόφιο για εκτός πόλης διαδρομές)

*Citroen c3 1.1(σαν εμφάνιση δεν το λέω άσχημό, θετικό ότι βρίσκω με πολύ καλύτερο εξοπλισμό απ' ότι τα υπόλοιπα(ESP πχ) προβληματισμοι: κατανάλωση,αξιοπιστία,επιδόσης(φορτόμένο κλπ))

Nissan micra 1.2,Renault clio 1.2,seat ibiza 1.2, vw polo 1.2, opel corsa 1.2,skoda fabia 1.2(* Κατα την γνώμη μου προτιμότερα είναι τα 1.0-1.1 λόγο οικονομίας)

** Όπως ανέφερα και στον megane98hp έχω κάνει 2 θέματα για 2 διαφορετικά αμάξια(διαφορετικής χρήσης) λόγω νέων παραμέτρων ενώνονται Και τα 1.2-1.3 θα αποτελούν β' επιλογές αν δεν βρώ στα 1.0-1.1.
                          Γενικά για να με νιώσετε 😉 προσπαθώ να βρώ μια επιλογή η οποία θα ναι Α) οικονομική β) αξιόπιστή άντε και ενα γ) εμφάνισιμη(υποκειμενικά παντα). Τα άλλα τωρα πια κατέληξα ότι δεν με νοιάζουν τόσο.. Σ' αυτό που θέλω να καταλήξω είναι ότι δεν υπάρχουν λεφτά περά απ' αυτά της αγοράς του αυτοκινήτου, άπαξ πες και το αγοράσω 3500-4000 άντε να χω στην άκρη ένα 200ρι για ζημιές, όλα τ' άλλα θα ξοδεύονται σε συντήριση. Οπότε θέλει τύχη να μην έχω κανα πρόβλημα 500+γιατί θα μείνει έτσι, μέχρι να μαζευτούν τα λεφτά.. :S

Ελπίζω να μην κούρασα πολύ

• W

Επαναφέρω λίγο το θέμα ίσα ίσα να δω και τις γνώμες τον υπόλοιπων, για τις σχετικές αγγελίες.. Παρακαλώ σχόλια για τις τιμές, γενικά τα αμάξια και τους όποιους κινδύνουνς μπορεί να κρύβουν..
                            http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2238672/
                            http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2100454/
                            http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2093209/
                            http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2193616/

*Ξεφεύγουν από τα δεδομένα μου αλλά λόγω της χαμηλής τους τιμής κάνω πέρα την διαφορά κατανάλωσης-τελών-τεκμηρίου κλπ μιας και στις μικρότερες κατηγορίες δεν βρήκα κάτι ακόμα.. Είμαι στο ψάξιμο ακόμα περιμένωντας στην γονεία την προσφορά

• D

Το getz κομματακι ακριβο. εμενα μου αρεσε το fiesta.

• W

Ο χρήστης δημητρης72 έγραψε:
                                Το getz κομματακι ακριβο. εμενα μου αρεσε το fiesta.

και μένα το φιέστα αποτελεί πρώτη επιλογή(δεν τ χω δει από κοντά όμως οπότε κρατάω και μια πισινή)..
                                Αυτό που μου άρεσε πιο πολύ ήταν το skoda, μου φαίνεται φθηνό όμως και πιστεύω θα χει παγίδες(εκτός αν κάνω λάθος και είναι οκ η τιμή)

• W

Ελάτε παίδες, καμιά γνώμη.. Και τ παρακάτω είναι αρκετά δελεαστικό μιας και με τον 1.4 δεν θα σέρνεται,( εμφανισιακά είναι πολύ πιο ωραίο από τα άλλα, υποκειμενικά πάντα), αλλά θα ναι οικονομικό; Γνώμες για την τιμή του... Θεωρητικά είναι φθηνό, αλλά είμαι επιφυλακτικός με τέτοιες τιμές..
                                  http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2260672/

• M
                                    mad_max_geo last edited by

Βρες ενα fiesta 1.25 καλο και αγορασε το.Τα μικρομεσαια με λιγοτερα απο 90 αλογα εκεινης της εποχης σερνοντουσαν.

Οριστε...

Και το συγκεκριμενο ειναι σε πραγματικα αριστη κατασταση επειδη το πετυχαινω συχνα.

http://www.car.gr/classifieds/cars/photos/1938230/

• D
                                      drdino last edited by

Ο χρήστης warcycha14 έγραψε:
                                      Ελάτε παίδες, καμιά γνώμη.. Και τ παρακάτω είναι αρκετά δελεαστικό μιας και με τον 1.4 δεν θα σέρνεται,( εμφανισιακά είναι πολύ πιο ωραίο από τα άλλα, υποκειμενικά πάντα), αλλά θα ναι οικονομικό; Γνώμες για την τιμή του... Θεωρητικά είναι φθηνό, αλλά είμαι επιφυλακτικός με τέτοιες τιμές..
                                      http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2260672/

To συγκεκριμένο (8βάλβιδο) με τα 75 άλογα έιναι πιο αργό και από την καθυστέρηση.

• S
                                        scrooge last edited by

Εφόσον προτεραιότητα έχουν η κατανάλωση και η αξιοπιστία θα πρότεινα:

• Daihatsu Cuore 1.0: Το πιο ευρύχωρο και γρήγορο mini. Made in Japan.
                                        • Toyota Aygo 1.0: Το πιο μικρό σε διαστάσεις (πλεονέκτημα για μένα), όχι όμως και σε χώρους.
                                        • Fiat Panda 1.2: Από τα πιο ευρύχωρα και επίσης αξιόπιστο (κυκλοφορεί χρόνια).
                                        • W

Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
                                          Βρες ενα fiesta 1.25 καλο και αγορασε το.Τα μικρομεσαια με λιγοτερα απο 90 αλογα εκεινης της εποχης σερνοντουσαν.

Οριστε...

Και το συγκεκριμενο ειναι σε πραγματικα αριστη κατασταση επειδη το πετυχαινω συχνα.

http://www.car.gr/classifieds/cars/photos/1938230/

To fiesta του 02 που έχω πιο πάνω έχω την εντύπωση ότι είναι τ πιο καινούργιο(αυτός ο κώλος είναι να ξερνάς ) δεν έχει όμως αρκετές φωτογραφίες.. Οπότε αν κάνω λάθος και είναι σαν αυτό που έδειξες απορίπτεται λόγο εμφάνισης.. Επίσης 1.25 δεν έχω βρει ακόμα σε κάποια καλή τιμή(1.0-1.3 ψάχνω πιο πολύ)

To συγκεκριμένο (8βάλβιδο) με τα 75 άλογα έιναι πιο αργό και από την καθυστέρηση.

Οπότε αποκλείεται εννοείται.. θα καίει τα άντερα του σε ανυφόρες κλπ, και εγώ τυχαίνει να πηγαίνω στο βουνό..

Εφόσον προτεραιότητα έχουν η κατανάλωση και η αξιοπιστία θα πρότεινα:

• Daihatsu Cuore 1.0: Το πιο ευρύχωρο και γρήγορο mini. Made in Japan.
                                          • Toyota Aygo 1.0: Το πιο μικρό σε διαστάσεις (πλεονέκτημα για μένα), όχι όμως και σε χώρους.
                                          • Fiat Panda 1.2: Από τα πιο ευρύχωρα και επίσης αξιόπιστο (κυκλοφορεί χρόνια).

Aygo δεν βρίσκεται στα λεφτά που διαθέτω, Cuore προσωπικά το βρίσκω αισθητικά χάλια, και τ Panda επίσης εμφανισιακά αδιάφορο ως απεχθές+ότι υπάρχει προκατάληψη για τo fiat (ο χρηματοδότης-πατέρας) οπότε αποκλείονται panda-punto κλπ..
                                          Να πω την αλήθεια έχω καταλήξει σε τι αμάξια βρίσκονται στις επιλογές μου απλά είμαι στο ψάξιμο και απλά θέλω σχόλια για τα αυτοκίνητα των αγγελιών.. Αν κοιτάξει κάποιος το θέμα(+ένα προηγούμενο) θα δει ότι έχουν υποθεί απόψεις γενικά για τις επιλογές μου, τώρα απλά μένει να βρω κάποιο σωστό, και να παρθεί η απόφαση.. Τέσπα όπως και να χει ευχαριστώ για τo σχόλιο 😉

ΥΓ για όσους θυμούνται το θέμα.. Οι προτεραιότητες έχουν αλλάξει κάπως, μειώθηκαν τα λεφτά κοντά στα 3κ.. Και τελικά το αμάξι θα χρησιμοποιείται λίγο στην πόλη και περισσότερο για ταξίδια μιας και είμαι φοιτητής.. Αυτό σημαίνει ότι ψάχνω κάτι πιο αξιοπρεπές στον δρόμο, αλλά αυτό δεν επηρεάζει τις επιλογές μου, αν βρω 1.0-1.1 καλό(πχ picanto που δεν πρόκειται..) θα τ προτιμήσω κι ας ταξιδεύουν πιο δύσκολα(λόγω τεκμηρίων-κατανάλωσης κλπ).. Απλά θα ταξιδεύω πιο χαλαρά.. Οπότε όπως προείπε και ένα παιδί πιο πριν, δεν στέκομαι σε κάποιο συγκεκριμένο αμάξι, αυτό που θα βρώ με το καλύτερο πακέτο αυτό θα πάρω(φτάνει να μου αρέσει κι ολας )

• M
                                            mad_max_geo last edited by

Με τα λεφτα που διαθετεις θα προτιμουσα το προηγουμενο μοντελο που δεν ειναι υποπτο επειδη τοσο πωλειται παρα να βρω ενα παρα πολυ φτηνο fiesta mk6.

• First post
                                              Last post
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 3
                                            • 4
                                            • 3 / 4
                                            • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
                                              • ΕΛΛΑΔΑ
                                              • ΚΟΣΜΟΣ
                                              • ΕΚΘΕΣΕΙΣ