-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Κάθε συσκευή android 2.2 αναβαθμίζεται στο 2.3;Όχι με «εργοστασιακή» ROM, απαραίτητα, αλλά μπορείς να φλασάρεις κάποια άλλη. Το δικό μου ακόμη δεν έχει αναβαθμιστεί από την Motorola. Μπορείς να βάλεις Cyanogen ή κάποια άλλη όμως...
Το βάρεσα με το Defy μου.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Σίγουρα ήταν Windows phone γιατί ήταν σε ένα stand που είχε τηλέφωνα και με τα 4 λειτουργικά για σύγκριση.Κυριάκο, από ότι φαίνεται η MS και η Nokia το πήραν ζεστά πλέον το θέμα...
Καλώς αλλά μου φαίνεται περίεργο. Η σελίδα του Πλαισίου δεν το έχει ανεβασμένο πάντως
http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Inter ... =pricedesc -
ΧΑ ΧΑ ποιο γελιο φορουμ απο το myphone δεν εχω δει!!! Ρωτάει ενα παιδια πως θα βρει το LG optimus 2x στα 237 αναφέροντας οτι ειναι οφτοπικ κ του απαντάω να τον βοηθήσω κ τρώνε κ τα δυο σβήσιμο στο χαλαρό!!
Εμαθα κιόλας οτι εχω τρόπο γραφής σμσ κ απαγορεύεται (ενδιαφερων)
-
Εγω παλη τροπο γραφης σμσ επιτρεπεται (οχι και τοσο ενδιαφερων), αλλα καπιο Samsung Nexus S στα 243 !! ΧΙ ΧΙ
-
GeorgeT το πήρες ΕΣΥ στα 237 με το γνωστό τρόπο?
το περιμένω το ρημάδι το Οptimus2x αλλά δεν πέφτει. -
Ώρες ώρες στο myphone όντως το παραξηλώνουν στο σβήσιμο, αλλά έχουν ένα δίκιο για την γραφή sms.
-
το Opera mini για android γιατί δεν έχει exit button όπως η mobile έκδοση;
-
τι ειναι ο τροπος γραφης sms???
-
Ποιός είναι ο τρόπος γραφής sms;
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Κάθε συσκευή android 2.2 αναβαθμίζεται στο 2.3;
Όχι με «εργοστασιακή» ROM, απαραίτητα, αλλά μπορείς να φλασάρεις κάποια άλλη. Το δικό μου ακόμη δεν έχει αναβαθμιστεί από την Motorola. Μπορείς να βάλεις Cyanogen ή κάποια άλλη όμως...
Την έχεις βάλει την Cyanogen; Αν ναι ακούω εντυπώσεις. Το ΣΚ θα την περάσω μάλλον στο δικό μου
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Το ποιο ομορφο λειτουργικο που εχω δοκιμασει μεχρι σημερα και εχω δοκιμασει
iOS5,wpMango,android gingerbread ,meego,webos,BB
Σε λίγο καιρό θα το κατατάσσεις 1ο
κατσε να περασει σε διπυρινα και σου ερχομαι.....
Χθες περιεργάστηκα στο Πλαίσιο το Nokia με Mango (δεν θυμάμαι μοντέλο), ένα καλό Samsung με Gingerbread, το iPhone 4S και ένα Nokia me το δικό της λειτουργικό. Ερωτεύτηκα τα Windows! Όταν θα ωριμάσουν δύσκολα θα τα χτυπάει κάτι.
iPhone...
θα σε μαλώσω...
-
Αμάρτησα πάτερ... αλλά Android έχω (μου τη σπάει ώρες ώρες βέβαια).
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
βρήκα κάτι για το old tv style αλλά δεν ξέρω αν σου αρέσει...
Το δοκίμασα και είναι πολύ καλό στην προσομοίωση. Κλειδώνει μόνο όμως.
https://market.android.com/details?id=c ... rch_resultΤο βαλα αλλά δεν ξετρελάθηκα κιόλας. Βασικά όπως λες, αν είχε και ξεκλείδωμα στη lock screen θα ήταν πλήρες.
-
Θα σας γελασω τη είναι ο τροπος γραφής σμσ, πρωσοπικα δε γραφω το και ποτε κ βαζω μονο το κ! Οπότε αυτο λογικα θα εννοούν!
Τωρα αυτο αν ειναι λόγος να σβήσεις μύνημα τη να πω. Παίζει μαλλον κ το οτι η αρθρώση το φράσεων μου δεν ειναι κ η καλύτερη λογο του οτι μεγάλωσα εξωτερικό Οπότε θα χτυπάει κ αυτο στο ματι! Του το ειπα μαλιστα αυτο αλλα ετσι οπως το ειπα το έσβησε!
Εχουν κάποια παράξενα κολλήματα, π.χ κ εδω βγαίνουμε τρεις κ λιγο εκτός θέματος αλλα βλεπεις τους μοντ να κρατάνε πολυ καλα τις ισορροπιες χωρις ακροτητες!
Το lg δεν το πηρα πρωσοπικα μιας κ βιαστικα κ πηρα τη πατατα χ5 προ αλλα στο ινσομνια με χαρτι των μουλτι τα καταφέρανε αρκετοί
Tapawhat
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Κάθε συσκευή android 2.2 αναβαθμίζεται στο 2.3;
Όχι με «εργοστασιακή» ROM, απαραίτητα, αλλά μπορείς να φλασάρεις κάποια άλλη. Το δικό μου ακόμη δεν έχει αναβαθμιστεί από την Motorola. Μπορείς να βάλεις Cyanogen ή κάποια άλλη όμως...
Την έχεις βάλει την Cyanogen; Αν ναι ακούω εντυπώσεις. Το ΣΚ θα την περάσω μάλλον στο δικό μου
καλή είναι, πολύ καλή ... αλλά απελπιστικά παραμετροποιήσιμη
ms2ginger 2.1 έχω εδώ και κανα μηνα με σχεδόν κανένα πρόβλημα, και διάρκεια μπαταρίας ~2μέρες
επίσης έχει βγει και απείραχτη 2.3.6 και ακούγονται καλά λόγια
και εδώ ένα link με τις διαθέσιμες για defy+ (κάνουν και στο απλο Defy)
-
Περιμένω μια σοβαρή απάντηση από ένα σοβαρό άνθρωπο
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Περιμένω μια σοβαρή απάντηση από ένα σοβαρό άνθρωποok, παραδίνομαι
πάρε φοκους τουλάχιστον και όχι λαχανί scirocco
-
Υπάρχει πρόγραμμα, που να τίθεται η οθόνη σε κατάσταση τύπου 'screansaver', σε αναπάντητη κλήση ή sms κλπ;;
Είδα κάτι παρόμοιο σε ένα ΖΤΕ, αλλά δε βρήκα πρόγραμμα στο μενού του.
Μόλις έσβηνε η οθόνη, άναβαν και έσβηναν σε διαφορετικά σημεία της οθόνης κάποια κουτάκια
-
Ο χρήστης GeorgT έγραψε:
Θα σας γελασω τη είναι ο τροπος γραφής σμσ, πρωσοπικα δε γραφω το και ποτε κ βαζω μονο το κ! Οπότε αυτο λογικα θα εννοούν!Τωρα αυτο αν ειναι λόγος να σβήσεις μύνημα τη να πω. Παίζει μαλλον κ το οτι η αρθρώση το φράσεων μου δεν ειναι κ η καλύτερη λογο του οτι μεγάλωσα εξωτερικό Οπότε θα χτυπάει κ αυτο στο ματι! Του το ειπα μαλιστα αυτο αλλα ετσι οπως το ειπα το έσβησε!
Εχουν κάποια παράξενα κολλήματα, π.χ κ εδω βγαίνουμε τρεις κ λιγο εκτός θέματος αλλα βλεπεις τους μοντ να κρατάνε πολυ καλα τις ισορροπιες χωρις ακροτητες!
Το lg δεν το πηρα πρωσοπικα μιας κ βιαστικα κ πηρα τη πατατα χ5 προ αλλα στο ινσομνια με χαρτι των μουλτι τα καταφέρανε αρκετοί
Tapawhat
Εκει εχουν τους δικους τους κανονες και τροπο λειτουργιας,απο την στιγμη που τους αποδέχεσαι με την εγγραφη σου 'εσυ' εισαι λαθος.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Περιμένω μια σοβαρή απάντηση από ένα σοβαρό άνθρωποΚαταρχήν, αν και έχω κάνει όλη την προετοιμασία, ακόμη δεν έχω αλλάξει ROM, έχω μείνει με την 2.2.
Εννοώ πως έχω rootάρει και έχω περάσει το hack για να μπορείς να φορτώσεις άλλη ROM (2nd init κλπ), αλλά από βαρεμάρα και από... φόβο (αν δεν πάει κάτι καλά, μην μείνω από κινητό...) δεν έχω κάνει τίποτε.
Επίσης, δεν ξέρω αν έχετε προσωπικά με τον v@silis ή απλά σε μισεί θανάσιμα που εσύ έχεις Xsara κι αυτός Ψορολλα (και μάλιστα ροζ! ), αλλά ό,τι σου πρότεινε είναι περίπου... καταστροφικό!Δεν περνάς ποτέ firmware από τέτοιες εκδόσεις, γιατί πρώτον, δεν ξέρεις αν θα δουλεύει σωστά (πχ αν δεν κάνω λάθος το Defy+ έχει διαφορετικό φακό για την κάμερα, άρα παίζει μετά να μην δουλεύει η φωτογραφική σου! ) και κυρίως, δεν υπάρχει λόγος: υπάρχουν πιο... προχωρημένες custom ROM εκεί έξω.
Επιπλέον, αν περάσεις τέτοιο firmware μετά δεν μπορείς να κάνεις downgrade και κόλλησες εκεί, που σημαίνει πως εγγύηση γιοκ!
Άρα, με firmware παίζεις μόνον με τα μαμά , δηλαδή αυτό που έχεις, το γνωστό ως 'ελληνικό' ή αλλιώς CEE και το Nordic, που όλα είναι froyo. Με τίποτε και για κανένα λόγο δεν χρησιμοποιείς το RSD Lite για να φλασάρεις μεταγενέστερο firmware , γιατί τότε είπαμε, δεν υπάρχει επιστροφή!Δεν χρειάζεται τίποτε άλλο από Root και 2nd Init (δες τον οδηγό στους XDA Developers, τα λέει αναλυτικά) και δεν χρειάζεται και να περάσεις και άλλο firmware, μ' αυτό που έχεις γίνεται η δουλειά, απλώς κάνει clear cache κλπ.
Τέλος, κατεβάζεις στην SD σου τις ROM που θέλεις να δοκιμάσεις και κάνεις εκκίνηση σε Recovery (την ώρα που ξεκινάει το κινητό και ανάβει μπλε το λαμπάκι πατάς Volume down), τα υπόλοιπα, δες τα στους XDA ή στο myphone.ROM που προτείνουν όλοι είναι η Cynogen και η MIUI (η οποία έχει και αρκετές παραλλαγές...). Εγώ λέω να δοκιμάσω πρώτα την δεύτερη, σαν πιο εφετζίδικη. Η Cynogen έχει ΠΑΡΑ πολλές ρυθμίσεις που στο τέλος, χάνεσαι λιγάκι... Πάντως και οι δύο είναι πιο γρήγορες και η μπαταρία κρατάει περισσότερο.
Προσοχή: αν το χρησιμοποιείς, σε καμία από τις δύο δεν υπάρχει το DLNA app, που χρειάζεται για το UPnP! Είναι πολύ καλό, αν το χρειάζεσαι.
Περι συσκευών Android...