-
o Παζαροπουλος στο Μοσχατο φαινεται να μην εχει πια ουτε ενα αμαξι μεσα-εξω και φαινεται κλειστος με ενα 'συντομα μαζι σας' απεξω
Επισης βγαινει τηλεφωνητης πως κανουν ανακαινιση μεχρι της 04 του μηνα.Μηπως συνεβει το μοιραιο??!!!
-
και απαντωντας στον εαυτο μου, κατω απο το συντομα κοντα σας υπαρχουν τα λογοτυπα των abarth, fiat, alfa romeo μαζι με το λογοτυπο του...Σαρακακη
Αποκρουστικη εικονα -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Τοπ τεχνισιαν στην ΓαλατσίουΘα το κοιτάξω.
Ευχαριστώ. -
Ο χρήστης CptBill έγραψε:
και απαντωντας στον εαυτο μου, κατω απο το συντομα κοντα σας υπαρχουν τα λογοτυπα των abarth, fiat, alfa romeo μαζι με το λογοτυπο του...Σαρακακη
Αποκρουστικη εικοναΕίσαι σίγουρος ότι διάβασες Σαρακάκης και όχι Σφακιανάκης?
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
και ο σφακιανάκης είναι πολύ καλός στα σέρβις του... τυπικοί και σωστοί αλλά...
είναι ακριβοί και αργούν ... -
Κι εδώ πάντως κάνει καλή δουλειά ο Σφακιανάκης.
-
Απλά μου φάνηκε περίεργο. Δεν έχει ακουστεί τίποτα με ενασχόληση του εξωαποδώ (Σαρακάκη) με το γκρούπο.
-
Απλά μου φάνηκε περίεργο. Δεν έχει ακουστεί τίποτα με ενασχόληση του εξωαποδώ (Σαρακάκη) με το γκρούπο.Μην είσαι και τόσο σίγουρος...
http://www.fiat.gr/main/home.cfm?pageid ... E%9A%CE%97
Παλιά ονομασία EXTRA.
-
Ωχ...
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Τοπ τεχνισιαν στην Γαλατσίου
Θα το κοιτάξω.
Ευχαριστώ.Για την ακρίβεια στην οδό Καυκάσου στην Ανω Κυψέλη (σύνορα με Γαλάτσι)
-
Uploaded with ImageShack.us
-
Μάλιστα. Εδώ πάει το:
'ήτανε στραβό το κλίμα...'
-
παντως τα ατομα του συνεργειου θα μεινουν τα ιδια (καλο αυτο αφου σε γενικες γραμμες ειναι απο τα καλα συνεργεια). Επισης με μια συντομη συζητηση που ειχα μαζι τους, φανηκαν να ειναι ευχαριστημενοι απο την εξελιξη αφου πρεπει να ειχαν μεινει απληρωτοι απο τη προηγουμενη διοικηση
-
Το λογικό αυτό ήταν, να κρατήσει τους ίδιους. Το θέμα είναι μην πάρουν την ανιούσα οι τιμές και αρχίσουν και τα κουλά τύπου Honda με ανταλλακτικά, διαθεσιμότητες, στοκαρισμένα αυτοκίνητα κτλ.
-
Το λογικό αυτό ήταν, να κρατήσει τους ίδιους. Το θέμα είναι μην πάρουν την ανιούσα οι τιμές και αρχίσουν και τα κουλά τύπου Honda με ανταλλακτικά, διαθεσιμότητες, στοκαρισμένα αυτοκίνητα κτλ.τα ανταλλακτικά ειδικά για χόντα που έχω προσωπική εμπειρία είναι δράμα...
-
Καλημερα σας. Ειμαι νεος οδηγος και ενδιαφερομαι για την αγορα αυτοκινητου...Ενα απο τα αυτοκινητα που με ενδιαφερουν ειναι το Punto 00-04 .Η ερωτηση μου ειναι,τα αξιζουν τα λεφτα τους?Ή θα τρεχω καθε δεκα μερες σε συνεργειο? (καθως εχω ακουσει πολλα...) .Μ'αρεσει το εν λογω αμαξι....Αν κι εμενα η αποψη μου πως αν σου κατσει σου εκατσε και οχι πως απαξ κ βγηκε ενα προβληματικο ειναι ολα!!Περιμενω τη γνωμη των 'ειδικων'
-
Ο χρήστης Kyriakos Kypraios έγραψε:
....Αν κι εμενα η αποψη μου πως αν σου κατσει σου εκατσε και οχι πως απαξ κ βγηκε ενα προβληματικο ειναι ολα...Αυτό ακριβώς, η αξιοπιστία είναι λαχείο.
-
Ο χρήστης Kyriakos Kypraios έγραψε:
Καλημερα σας. Ειμαι νεος οδηγος και ενδιαφερομαι για την αγορα αυτοκινητου...Ενα απο τα αυτοκινητα που με ενδιαφερουν ειναι το Punto 00-04 .Η ερωτηση μου ειναι,τα αξιζουν τα λεφτα τους?Ή θα τρεχω καθε δεκα μερες σε συνεργειο? (καθως εχω ακουσει πολλα...) .Μ'αρεσει το εν λογω αμαξι....Αν κι εμενα η αποψη μου πως αν σου κατσει σου εκατσε και οχι πως απαξ κ βγηκε ενα προβληματικο ειναι ολα!!Περιμενω τη γνωμη των 'ειδικων'Ως κάτοχος σου λέω οχι. Αυτο το αμάξι μακροχρόνια ταλαιπωρήτε απο τις ανοητα σκληρες αναρτήσεις και τα ανύπαρκτα σινεμπλοκ. Οπερ σημαίνε πως ενα Punto τέτοια ηλικιας έχει ξεκαρφώσει απο το κοπάνημα. Επίσης μιλώντας για 12ετιας Punto αρχίζουν και τα σημάδια ταλαιπωριας και παλαιοτητας στις ταπετσαρίες. Μηχανικές βλάβες πέραν του κιβωτιου που ηταν εξαρχης (τουλαχιστον σε μενα) προβληματικο, δεν έβγαλε φοβερες.... Φλαντζα, αισθητηρας στροφάλου και πολλαπλασιαστής.... αυτά μεσα σε 12 χρόνια και 200κ χλμ. Αλλά σε αυτη την ηλικια που μιλάμε θα ελεγα πως θα εχουν φάει αρκετη ταλαιπωρια... η μετακίνηση σε αυτό θα σε ταλαιπωρει απο το γκαπ γκουπ.... Δες καλύτερα κανα Clio 2004.... σαφως καλύτερο.
-
Έχει κανείς αλήθεια διαθέσιμο διάγραμμα ιπποδύναμης - ροπής ./ σαλ για τον 69 άλογα 1200 της φίατ?
-
Τι θες να μάθεις; Ας' το ήσυχο, του μπαμπά έτσι τ' αρέσει!
FIAT FORUM