-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Είναι τοτέμ η γυναίκα, δεν την πιάνουμε στο στόμα μας.
+00. Καταντά γελοίο το 'Δεν ακουμπάμε, δεν ενοχλούμε, δεν ..., δεν ..., δεν ... γυναίκα' ότι κι αν κάνει (βρίσει, ενοχλήσει, φτύσει, κτλ)... Ο καθείς είναι υπεύθυνος των πράξεών του. Αν μια γυναίκα φερθεί ζωωδώς, πρέπει να υποστεί τις όποιες συνέπειες (μπινελίκι, τηλέφωνο στο 100, κτλ).
+kacey!
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
+kacey!Το παρατραβάς
-
+00. Καταντά γελοίο το 'Δεν ακουμπάμε, δεν ενοχλούμε, δεν ..., δεν ..., δεν ... γυναίκα' ότι κι αν κάνει (βρίσει, ενοχλήσει, φτύσει, κτλ)... Ο καθείς είναι υπεύθυνος των πράξεών του. Αν μια γυναίκα φερθεί ζωωδώς, πρέπει να υποστεί τις όποιες συνέπειες (μπινελίκι, τηλέφωνο στο 100, κτλ).
Δε σας καταλαβαίνω. Αδερφή / σύζυγο στο τιμόνι δεν έχει κανείς; Γουστάρετε να της συμπεριφέρονται στο δρόμο με τρόπο που να μην μπορεί να απαντήσει;
Δεν είπαμε να μην της την πεις / καλέσεις το '100'/ φωνάξεις κλπ. Είπαμε να συμπεριφερθείς με τρόπο που να μπορεί να σου συμπεριφερθεί κι αυτή. Τι μαγκιά / αντριλίκι έχει να βρίσεις μια γυναίκα που θα ..μείνει να σε κοιτάει;
Εξαιρούνται αυτές που είναι ..2 κεφάλια πιο ψηλές και 10 πόντους πιο φαρδιές, είπαμε.
-
Ο χρήστης DANAOS_master έγραψε:
Υπάρχει ένας άγραφος νόμος που λέει ότι η συμπεριφορά σου απέναντι σε πιο αδύναμους καθορίζει και το πόσο πολιτισμένος είσαι.Ο καθένας βέβαια μπορεί να διαλέξει αν θα τον ακολουθήσει ή όχι. Αν δεν τον ακολουθήσει, μπορεί να κατατάξει τον εαυτό του, επίτιμο αντικείμενο αυτού του thread.
Υπαρχει ενας αγραφος νομος που λεει οτι η συμπεριφορα μας απεναντι στον Χ ειναι ακριβως ιδια με την συμπεριφορα του Χ απεναντι μας. Κ αν ο Χ ειναι πιο αδυναμος, γυναικα, παιδακι, παππους, ιερεας, πρωθυπουργος, να το σκεφτοταν εκεινος, πριν ανοιξει το στομα του.
-
Δε σας καταλαβαίνω. Αδερφή / σύζυγο στο τιμόνι δεν έχει κανείς; Γουστάρετε να της συμπεριφέρονται στο δρόμο με τρόπο που να μην μπορεί να απαντήσει;
Δεν είπαμε να μην της την πεις / καλέσεις το '100'/ φωνάξεις κλπ. Είπαμε να συμπεριφερθείς με τρόπο που να μπορεί να σου συμπεριφερθεί κι αυτή. Τι μαγκιά / αντριλίκι έχει να βρίσεις μια γυναίκα που θα ..μείνει να σε κοιτάει;
Εξαιρούνται αυτές που είναι ..2 κεφάλια πιο ψηλές και 10 πόντους πιο φαρδιές, είπαμε.
Δεν ξέρω για τις δικές σου συγγενείς. Η μητέρα μου, πάντως, λόγω ανατροφής (και δεν εννοώ Β.Π., κτλ) ΔΕΝ πρόκειται ΠΟΤΕ να ενοχλήσει ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ άλλον άνθρωπο. Κι αν το κάνει κατά λάθος θα ζητήσει συγγνώμη. Οπότε δεν πρόκειται να συντρέξουν οι προϋποθέσεις ώστε κάποιος ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ να της φερθεί απότομα/επιθετικά/κτλ. So simple...
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Υπάρχει ένας άγραφος νόμος που λέει ότι η συμπεριφορά σου απέναντι σε πιο αδύναμους καθορίζει και το πόσο πολιτισμένος είσαι.
Ο καθένας βέβαια μπορεί να διαλέξει αν θα τον ακολουθήσει ή όχι. Αν δεν τον ακολουθήσει, μπορεί να κατατάξει τον εαυτό του, επίτιμο αντικείμενο αυτού του thread.
Υπαρχει ενας αγραφος νομος που λεει οτι η συμπεριφορα μας απεναντι στον Χ ειναι ακριβως ιδια με την συμπεριφορα του Χ απεναντι μας. Κ αν ο Χ ειναι πιο αδυναμος, γυναικα, παιδακι, παππους, ιερεας, πρωθυπουργος, να το σκεφτοταν εκεινος, πριν ανοιξει το στομα του.
Ελπίζω να καταλαβαίνεις πώς αυτό σημαίνει ότι αν ο άλλος είναι ζώον γίνεσαι κι εσύ, έτσι;
ΥΓ: η περίπτωση της συζήτησης δεν ήταν αυτή πάντως, μιας και η γυναίκα εν γένει μάλλον δε θα μας βρίσει / δείρει πρώτη. Οπότε να υποθέσω ότι συμφωνείς πως αν δε μας βρίσει, δεν τη βρίζουμε ό,τι βλακεία κι αν κάνει, έτσι;
-
Δεν ξέρω για τις δικές σου συγγενείς. Η μητέρα μου, πάντως, λόγω ανατροφής (και δεν εννοώ Β.Π., κτλ) ΔΕΝ πρόκειται ΠΟΤΕ να ενοχλήσει εσκεμμένα άλλον άνθρωπο. Κι αν το κάνει κατά λάθος θα ζητήσει συγγνώμη. Οπότε δεν πρόκειται να συντρέξουν οι προϋποθέσεις ώστε κάποιος ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ να της φερθεί απότομα/επιθετικά/κτλ. So simple...
Ας αφήσουμε λοιπόν τον αντίδικο να αποφασίσει αν μπορεί να τη βρίσει / χτυπήσει ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ, 'so simple' που λες κι εσύ.
Και ποιος σου λέει ότι του αλλουνού του φτάνει το 'συγγνώμη';
3 μόλις ποστ παραπάνω, δεν του έφτασε.
-
Δεν ξέρω για τις δικές σου συγγενείς. Η μητέρα μου, πάντως, λόγω ανατροφής (και δεν εννοώ Β.Π., κτλ) ΔΕΝ πρόκειται ΠΟΤΕ να ενοχλήσει εσκεμμένα άλλον άνθρωπο. Κι αν το κάνει κατά λάθος θα ζητήσει συγγνώμη. Οπότε δεν πρόκειται να συντρέξουν οι προϋποθέσεις ώστε κάποιος ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ να της φερθεί απότομα/επιθετικά/κτλ. So simple...
Το αυτό. Επίσης, να με σέβονται για να τους σεβαστώ.
-
3 μόλις ποστ παραπάνω, δεν του έφτασε. -
Υπάρχει ένας άγραφος νόμος που λέει ότι η συμπεριφορά σου απέναντι σε πιο αδύναμους καθορίζει και το πόσο πολιτισμένος είσαι.
Ο καθένας βέβαια μπορεί να διαλέξει αν θα τον ακολουθήσει ή όχι. Αν δεν τον ακολουθήσει, μπορεί να κατατάξει τον εαυτό του, επίτιμο αντικείμενο αυτού του thread.
Ελπίζω να καταλαβαίνεις πώς αυτό σημαίνει ότι αν ο άλλος είναι ζώον γίνεσαι κι εσύ, έτσι;
ΥΓ: η περίπτωση της συζήτησης δεν ήταν αυτή πάντως, μιας και η γυναίκα εν γένει μάλλον δε θα μας βρίσει / δείρει πρώτη. Οπότε να υποθέσω ότι συμφωνείς πως αν δε μας βρίσει, δεν τη βρίζουμε ό,τι βλακεία κι αν κάνει, έτσι;
1ον να εισαι αρκετα σιγουρος οτι στην Ελλαδα, η γυναικα θα βρισει/σηκωσει το χερι της πρωτη. Κ ας εχει κανει μλκια.
2ον δεν χρειαζεται να σε πει 'μαλακα' για να σε 'βρισει'. Οταν σου εχει κανει εσκεμμενα μλκια κ μετα ας πουμε σε ειρωνευεται κ σε κοροιδευει στα μουτρα σου (αντι να καταλαβει τι μλκια εκανε, να ζητησει συγνωμη κ να το βουλωσει), τοτε μια χαρα σε εχει 'βρισει'. Οπως στο παραδειγμα που γραφω πιο κατω*.Κ οχι, δεν γινεσαι ζωο. Τα ζωα τα αντιμετωπιζεις με τον τροπο που θα καταλαβουν. Δεν λες στο γουρουνι 'μπες σε παρακαλω στη στανη', το σπρωχνεις για να μπει. Αντιθετως θα μου επιτρεψεις να σου πω οτι εσυ γινεσαι λιγο κοροιδο οταν 'δεν βριζεις ποτε γυναικα γιατι ειναι γυναικα' ενω η αλλη πηγε να σε σκοτωσει πχ κ μετα στο παιζει κ τρελλιτσα ή ακομα χειροτερα σε βριζει ή παει να βγει κ απο πανω...
Οπως σου ειπαν κ αλλοι, οι δικες μου συγγενεις δεν υπαρχει περιπτωση να συμπεριφερθουν με τη συμπεριφορα που περιγραφουμε. Κ επισης δεν συζηταμε την περιπτωση 'εκανε η γυναικα μια μλκια κ αμεσως αρχισε ο απεναντι τις παναγιες'. Αλλο ειναι αυτο που συζηταμε. Αυτο που συζηταμε ειναι αυτο που μου εκανε μια καριολα που βαρεθηκε να περιμενει στο ΣΤΟΠ, κ αφου περασαν τα αυτοκινητα κ ειδε οτι ο επομενος ημουν εγω με μηχανακι, περασε, κ στον διαλογο που επακολουθησε γυρισε κ μου ειπε 'ε την επομενη φορα μην φρεναρεις, να δουμε ποιος θα κερδισει' (*το παραδειγμα).
Και ποιος σου λέει ότι του αλλουνού του φτάνει το 'συγγνώμη';
3 μόλις ποστ παραπάνω, δεν του έφτασε.
Το συγνωμη δεν του εφτασε γιατι δεν ηταν 'συγνωμη', αλλα 'ελα ενταξει γαμησε μας τωρα που μας ζαλιζεις τα @@ που δεν εχουμε, σηκω φυγε μωρε μαλακα που πειραχτηκες που σε εκλεισα'.
ΥΓ Σε ολα τα παραπανω αντικατεστησε το 'γυναικα' με το 'ταδε'. ΔΕΝ ειναι η γυναικα το θεμα μας. ΔΕΝ ειναι το αντριλικι το θεμα μας. ΔΕΝ ειναι το να το παιξεις γαμαω επειδη ειπες μια 'μαλακω' το θεμα μας. Ξεκολλα.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
1ον να εισαι αρκετα σιγουρος οτι στην Ελλαδα, η γυναικα θα βρισει/σηκωσει το χερι της πρωτη. Κ ας εχει κανει μλκια.
2ον δεν χρειαζεται να σε πει 'μαλακα' για να σε 'βρισει'. Οταν σου εχει κανει εσκεμμενα μλκια κ μετα ας πουμε σε ειρωνευεται κ σε κοροιδευει στα μουτρα σου (αντι να καταλαβει τι μλκια εκανε, να ζητησει συγνωμη κ να το βουλωσει), τοτε μια χαρα σε εχει 'βρισει'. Οπως στο παραδειγμα που γραφω πιο κατω*.3ον δεν θα σε ευχαριστήσει ΠΟΤΕ όταν της παραχωρήσεις προτεραιότητα.
Σήμερα πάλι την 'έπαθα'. Παραχώρησα ευγενικά προτεραιότητα κι εκείνη ψυχρομούρα συνέχισε κοιτώντας σαν το άλογο μόνο μπροστά. (κάπου το συζητάγαμε εδώ μέσα)
-
Μα ειναι δεδομενο οτι της εδωσες προτεραιοτητα επειδη την γουσταρες, παλιοπεφτουλα, κ ειναι επισης δεδομενο οτι ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι θα σταματησεις στο δρομο για να περασει η γυναικα, 'γιατι ειναι γυναικα'.
-
Σε τι κόσμο θα μεγαλώσουν τα παιδιά μας Νίκο Τσιαμτσίκα. Που πάει η ευγένειά σας ρε?
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Το συγνωμη δεν του εφτασε γιατι δεν ηταν 'συγνωμη', αλλα 'ελα ενταξει γαμησε μας τωρα που μας ζαλιζεις τα @@ που δεν εχουμε, σηκω φυγε μωρε μαλακα που πειραχτηκες που σε εκλεισα'.Που φτάσαμε, να εξηγούμε τα αυτονόητα δηλαδή.
-
Ο χρήστης djalma έγραψε:
Σε τι κόσμο θα μεγαλώσουν τα παιδιά μας Νίκο Τσιαμτσίκα. Που πάει η ευγένειά σας ρε?Σε ενα κοσμο που απο μικρα παιδια μαθαινουν οτι ο πιο καφρος κερδιζει...Κ οτι μια καλη αντιμετωπιση για να αποφυγουν τις συνεπειες της μλκιας τους ειναι το 'φωναζει ο κλεφτης να φοβηθει ο νοικοκυρης'. Ειδικα αν ειναι γυναικες/παππουδες/παιδια/κληρικοι/αιρετοι σε οποιαδηποτε θεση/'πως θα κανω τη δουλεια μου'/κλπ/κλπ/κλπ...
-
Αυτό το πράγμα, να επαναλαμβάνεται η συζήτηση αυτή κάθε μήνα αυτούσια είναι εξωφρενικά αστείο.
Μήπως να κάναμε στίκυ τα επιχειρήματα των διαφορετικών στρατοπέδων και να στέλνουμε κόσμο εκεί; Μπας και γλιτώσουμε τις 3-4 σελίδες με τα μα-μου-σου-του κάθε φορά. -
Τα ζώα αυξάνουν εκθετικά. Πολύ τακτικά βλέπω πλέον κόσμο να οδηγά ανάποδα σε μονόδρομο, διπλοπαρκαρισμένα που κλείνουν το δρόμο, σφάξιμο φαναριών από 2-3 στη σειρά κ.λπ.
Και βέβαια αν αντιδράσεις προκαλείς την έκρηξή τους (βλέπε παραπάνω την ατάκα Kacey: φωνάζει ο κλέφτης...). -
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
Αυτό το πράγμα, να επαναλαμβάνεται η συζήτηση αυτή κάθε μήνα αυτούσια είναι εξωφρενικά αστείο.
Μήπως να κάναμε στίκυ τα επιχειρήματα των διαφορετικών στρατοπέδων και να στέλνουμε κόσμο εκεί; Μπας και γλιτώσουμε τις 3-4 σελίδες με τα μα-μου-σου-του κάθε φορά.Δυστυχώς έτσι όπως είναι στημένο το forum δε βοηθάει.
Κανονικά ναι, πρέπει να υπάρχει ένα sticky, όπως υπήρχαν παλιά τα FAQs στα newsgroups. Δε διάβασες τα πιο συχνά σχόλια και επιχειρήματα; Δεν ποστάρεις.
Κάτι τέτοιο ομως θελει πολλή δουλειά από moderators, ιδιως αν εφαρμοστει για ολα τα θεματα. Που σε ενα ιδανικο forum, ετσι θα επρεπε να ειναι.
Η εναλλακτικη ειναι η αναζητηση πριν ποσταρει καποιος, αλλα και αυτο δε δουλευει για πολλους και διαφορους λογους, ιδιως στο συγκεκριμενο θεμα.
Αλλά δε βαριέσαι. Ξεδίνει ο κόσμος έτσι!
-
Καταλαβαινετε βεβαια οτι το πραγμα θα πηγαινει ΜΟΝΟ προς το χειροτερο, γιατι αυτοι που εχουν δικιο κ αντιδρουν γινονται ολο κ λιγοτεροι (φοβουνται?βαριουνται? δικαιωμα τους, αλλα να ξερουν προς τα που οδευουμε). Εχουμε φτασει στο σημειο να σε κατακρινουν (ή να ντρεπονται καποιοι που ειναι μαζι σου...) οταν απαιτεις τα δικια σου...
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
Μήπως να κάναμε στίκυ τα επιχειρήματα των διαφορετικών στρατοπέδων και να στέλνουμε κόσμο εκεί; Μπας και γλιτώσουμε τις 3-4 σελίδες με τα μα-μου-σου-του κάθε φορά.Τι να πω κ εγω που τα γραφω?
Εχω σκεφτει να τα βαλω σε ενα word κ να κανω copy paste καθε φορα . Εννοειται οτι πανω στο desktop μου υπαρχει shortcut που παει καρφι στο KOK.pdf
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
2ον δεν χρειαζεται να σε πει 'μαλακα' για να σε 'βρισει'. Οταν σου εχει κανει εσκεμμενα μλκια κ μετα ας πουμε σε ειρωνευεται κ σε κοροιδευει στα μουτρα σου (αντι να καταλαβει τι μλκια εκανε, να ζητησει συγνωμη κ να το βουλωσει), τοτε μια χαρα σε εχει 'βρισει'. Οπως στο παραδειγμα που γραφω πιο κατω*.3ον δεν θα σε ευχαριστήσει ΠΟΤΕ όταν της παραχωρήσεις προτεραιότητα.
Σήμερα πάλι την 'έπαθα'. Παραχώρησα ευγενικά προτεραιότητα κι εκείνη ψυχρομούρα συνέχισε κοιτώντας σαν το άλογο μόνο μπροστά. (κάπου το συζητάγαμε εδώ μέσα)
Σε μένα πάντα χαμογελάνε ευχαριστημένες αλλά ποτέ δεν με έχουν ευχαριστήσει.
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]