-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Δεν ξέρω την οικονομική σου κατάσταση, απ αυτά που γράφεις φαίνεται πως δεν περνάει καν απ το μυαλό(;) σου πως κάποιος μπορεί να πρέπει να κόψει το ψωμί του για να μετακινηθεί.
Αυτό είναι το επιχείρημά σου?
Μήπως να το γενικεύσουμε σε θέρμανση (πετρέλαιο), τροφή, ρουχισμό, νερό κλπ. για να κάνουμε πουτάνα όλη τη συζήτηση? Και μετά να καταλήξουμε ότι τελικά φταίει το σύστημα?Η γενικότερη οικονομική κατάσταση σαφώς και παίζει σοβαρό ρόλο. Προσωπικά φέτος έχω αναθεωρήσει πολλές από τις παλιότερες απόψεις μου. Δεν παίρνουν όλοι τα χρήματα που ίσως παίρνουμε εμείς οπότε είναι λογικό να δυσκολεύονται να ανταπεξέλθουν στις βασικές τους ανάγκες. Φίλη μου ('αλλοδαπή' κιόλας, όπως πολύ υποτιμητικά αναφέρεται από πολλούς) παίρνει 450 ευρώ το μήνα από τα οποία τα 200 πάνε στο ενοίκιο. Λοιπόν, όποιος νομίζει ότι με τα υπόλοιπα 250 ευρώ μπορεί να τα φέρει βόλτα κάθε μήνα, ας έρθει να μας το πει. Και για να προλάβω κάποιους καλοθελητές, ΠΛΗΡΩΝΕΙ κανονικά το εισιτήριο στα ΜΜΜ, αν και το βρίσκει υπερβολικά ακριβό το αντίτιμο.
αν παιρνει 450€ και μενει στην Αθηνα, καποιο λαθος εχει κανει...
υποθετω οτι η δουλεια που κανει, μπορει να γινει και στην επαρχια η οποια εχει μικροτερο κοστος ζωης.
δεν το λεω επειδη ειναι αλλοδαπη, και για Ελληνα τα ιδια ισχυουν.
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Φίλη μου ('αλλοδαπή' κιόλας, όπως πολύ υποτιμητικά αναφέρεται από πολλούς) παίρνει 450 ευρώ το μήνα από τα οποία τα 200 πάνε στο ενοίκιο. Λοιπόν, όποιος νομίζει ότι με τα υπόλοιπα 250 ευρώ μπορεί να τα φέρει βόλτα κάθε μήνα, ας έρθει να μας το πει. Και για να προλάβω κάποιους καλοθελητές, ΠΛΗΡΩΝΕΙ κανονικά το εισιτήριο στα ΜΜΜ, αν και το βρίσκει υπερβολικά ακριβό το αντίτιμο.Το αλλοδαπή προφανώς δεν είναι υποτιμητικό. Πολλοί αλλοδαποί είναι υπερβολικά πιο υπεύθυνοι πολίτες από τους Έλληνες.
Συχνό φαινόμενο είναι να βλέπεις φτωχούς, συνταξιούχους, άνεργους να πληρώνουν κανονικά το εισιτήριο και οι δήθεν επαναστάτες να μετακινούνται τσάμπα. -
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
τασοντεβ ο ντάντυ έχει φροντίσει για όλα!

το ξέρω, για πλάκα ρώτησα
-
Ο χρήστης Mercyful_Fate έγραψε:
εντιτ: Infinity, φαντάζεσαι ένα σκηνικό να ανεβαίνουν στο λεοφορείο, δίπλα στη θέση του οδηγού, 2-3 φάτσες ομόνοιας νεαρής ηλικίας, και ο οδηγός να λεει 'πληρωστε εισιτήριο αλλιώς δεν ξεκινάω'?Στο Λονδίνο γίνεται περίπου αυτό που προτάθηκε.
Κάθε λεωφορείο έχει 2 πόρτες (εκτός από τα λιγοστά αρθρωτά στον στόλο, που έχουν 3), η είσοδος γίνεται μόνο από την μπροστά πόρτα και η έξοδος μόνο από την πίσω. Χτυπάς το εισητήριο (κάρτα RFID) σε μηχάνημα δίπλα στον/ην οδηγό ή πληρώνεις με μετρητά στον οδηγό (όχι σε όλες τις γραμμές). Αλλά κάθε λεωφορείο έχει μια ντουζίνα κάμερες μέσα και ο οδηγός προστατεύεται από ένα πάνελ lexan. Έτσι μπορεί να συνεχίσει να οδηγεί με ασφάλεια, ενώ πίσω μαχαιρώνονται για πλάκα (no kidding! ).
Οι τζαμπατζήδες έτσι είναι λιγοστοί, εκτός από μερικές φορές που τυχαίνει να έχει χαλάσει το μηχάνημα οπότε περνάς δωρεάν. Το πρόβλημα είναι ότι με αυτή τη διάταξη, το λεωφορείο καθυστερεί πολύ περισσότερο στις στάσεις και μέσα είναι αρκετά στριμωγμένα.
-
Ωραία συζήτηση, πως θα ελέγχουνε τους κλέφτες δεξιά αριστερά.
Είναι θέμα νοοτροπίας και πολιτισμού το να μην κλέβεις, όχι θέμα ελέγχων αλλά με τα δικά σας μυαλά βυθίσατε ολόκληρη χώρα τα λεωφορεία μας έκοψαν. -
Το επιχείρημα 'το τάδε δημόσιο αγαθό η υπηρεσία είναι ζημιογόνο' ειναι ηλίθιο.
Στ @@ μου αν είναι ζημιογόνο. Τι θα πει ζημιογόνο; Να είναι όσο ζημιογόνο θέλει την στιγμή που οποιοδήποτε δημόσιο αγαθό είναι ανταπόδοση στους φόρους που πληρώνω ακόμα κι αν κλάσω, Πληρώνω φόρους και πληρώνω και φόρο πάνω στους φόρους. Και πληρώνω και έκτακτους φόρους επειδή οι φόροι δεν αρκουνΚι αυτό θεωρητικά συμβαίνει για να έχω υποδομές να με εξυπηρετουν. Η κάνω λάθος; Γιατί να με ενδιαφέρει λοιπον το μετρο και ο ησαπ να είναι κερδοφόροι; Επειδή έτσι μάθατε να παπαγαλίζετε; Να είναι όσο ζημιογόνο θέλει. Ο στρατός είναι κερδοφόρος; -
Ξέρω, ξέρω...
Γι αυτό στην Ελβετία οι έλεγχοι εισητηρίων είναι ανύπαρκτοι σε λεωφορεία, τρένα και αεροπλάνα, και όλο το σύστημα λειτουργεί σαν καλοκουρδισμένο ελβετικό ρολόι βασιζόμενο στον πατριωτισμό των κατοίκων. Κάτι κωλοέλληνες μόνο πάνε να τους χαλάσουν τη πιάτσα, αλλά που θα πάει, θα τους πιάσουν και αυτούς.Κι επειδή 'μόνο στην Ελλάδα συμβαίνουν αυτά', ορίστε τι σκαρφίστηκε το μαγαζί για να φανεί η τιμή μικρότερη από το κατώφλι που περνάνε τελωνείο τα εμπορεύματα από τα Channel islands:
Έλληνας θα τους σφύριξε το κόλπο, I'm pretty damn sure about that...
-
Hey Georgie boy καιρό έχουμε να πάρουμε τα φώτα σου.
Ξέρεις καλά από Ελβετία βλέπω, πολυταξιδεμένος.
Πληροφοριακά από πρόσφατα αν μπεις σε τραίνο χωρίς εισιτήριο πληρώνεις το εισιτήριο και τσουχτερό πρόστιμο.Παντού τα ίδια είναι μωρέ, μόνο που η Ελλάδα βουλιάζει, τι Λοζάνη τι Κοζάνη.
-
Ο χρήστης tryphon έγραψε:
Ωραία συζήτηση, πως θα ελέγχουνε τους κλέφτες δεξιά αριστερά.
Είναι θέμα νοοτροπίας και πολιτισμού το να μην κλέβεις, όχι θέμα ελέγχων αλλά με τα δικά σας μυαλά βυθίσατε ολόκληρη χώρα τα λεωφορεία μας έκοψαν.
δεν έχουμε λεφτά για λεωφορείο γιατί βυθίσαμε ολόκληρη χώρα.
παγκόσμια δεν υπάρχουν λαθρεπιβάτες γιατί δεν υπάρχουν άλλωστε και χρεωκοπίες χωρών.
όλα τώρα γίνονται για 1η φορά, πρωτοπορεί η ελλάδα.
-
Τρίφωνα κάνε τσεκ να δεις αν έχεις ξεπεράσει το ρεκόρ του, ειναι κρίμα να το χάσεις το βραβείο
viewtopic.php?p=2409791#p2409791 -
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
Στ @@ μου αν είναι ζημιογόνο. Τι θα πει ζημιογόνο; Να είναι όσο ζημιογόνο θέλει την στιγμή που οποιοδήποτε δημόσιο αγαθό είναι ανταπόδοση στους φόρους που πληρώνω ακόμα κι αν κλάσω, Πληρώνω φόρους και πληρώνω και φόρο πάνω στους φόρους. Και πληρώνω και έκτακτους φόρους επειδή οι φόροι δεν αρκουνΚι αυτό θεωρητικά συμβαίνει για να έχω υποδομές να με εξυπηρετουν. Η κάνω λάθος; Γιατί να με ενδιαφέρει λοιπον το μετρο και ο ησαπ να είναι κερδοφόροι; Επειδή έτσι μάθατε να παπαγαλίζετε; Να είναι όσο ζημιογόνο θέλει. Ο στρατός είναι κερδοφόρος;Τα ΜΜΜ δεν είναι δημόσιο αγαθό.
-
Τρίφωνα κάνε τσεκ να δεις αν έχεις ξεπεράσει το ρεκόρ του, ειναι κρίμα να το χάσεις το βραβείο
viewtopic.php?p=2409791#p2409791 -

or

-
Σύμφωνα με τη βρετανική Telegraph
Στους «ήρωες» του 2011 ο Γιώργος Παπανδρέου!Διανύουμε τις τελευταίες ημέρες του 2011 και, όπως συμβαίνει με τα ετήσια αφιερώματα, έτσι και η βρετανική Telegraph δημοσιεύει τη δική της λίστα με τους ήρωες και τους… κακοποιούς (Ηeroes and Villains) της χρονιάς, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.
Ανάμεσα στους ήρωες συγκαταλέγεται και ο Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος εμφανίζεται τρίτος κατά σειρά. Στη φωτογραφία που δημοσιεύουν οι Βρετανοί, ο τέως πρωθυπουργός εμφανίζεται να ανάβει ένα κερί, ενώ από κάτω η λεζάντα γράφει: «Ο Έλληνας πρωθυπουργός έχασε τη δουλειά του λόγω της κρίσης χρέους, αλλά πριν από αυτό, έκανε μια καθοριστική κίνηση ώθησης της δημοκρατίας».
Και η εφημερίδα συνεχίζει, λέγοντας: «Αντιμέτωπος με αυξανόμενη πίεση να αποδεχθεί αυτό που πολλοί χαρακτήριζαν ως δρακόντεια μέτρα λιτότητας, εκείνος είπε: οκ, αλλά μόνο αν περάσουν από δημοψήφισμα».
Παράλληλα, η εφημερίδα σχολιάζει πως ο Γιώργος Παπανδρέου παραμένει ένας από τους λίγους Ευρωπαίους ηγέτες, που ρίσκαρε να αφήσει τους Έλληνες να αποφασίσουν για το μέλλον τους, όσον αφορά στο ευρώ.
«Και μπορεί το δημοψήφισμα να μην πραγματοποιήθηκε ποτέ, καθώς η ΕΕ επέβαλε τεχνοκρατική κυβέρνηση, ωστόσο η δήλωσή του παραμένει» καταλήγει.
Στους ήρωες της Telegraph, εκτός από τον Γιώργο Παπανδρέου, συμπεριλαμβάνονται μεταξύ άλλων οι αγορές ομολόγων και η Κριστίν Λαγκάρντ, ενώ στη «μαύρη λίστα» συγκαταλέγεται ο Τζέιμς Μέρντοχ, αλλά και το «δίδυμο» Μέρκελ – Σαρκοζί.
http://www.protothema.gr/politics/article/?aid=167294
Τρύφωνα, πρέπει να προσπαθήσεις περισσότερο. Η Telegraph σε ξεπέρασε στο τρολλάρισμα. -
Στ @@ μου αν είναι ζημιογόνο. Τι θα πει ζημιογόνο; Να είναι όσο ζημιογόνο θέλει την στιγμή που οποιοδήποτε δημόσιο αγαθό είναι ανταπόδοση στους φόρους που πληρώνω ακόμα κι αν κλάσω, Πληρώνω φόρους και πληρώνω και φόρο πάνω στους φόρους. Και πληρώνω και έκτακτους φόρους επειδή οι φόροι δεν αρκουνΚι αυτό θεωρητικά συμβαίνει για να έχω υποδομές να με εξυπηρετουν. Η κάνω λάθος; Γιατί να με ενδιαφέρει λοιπον το μετρο και ο ησαπ να είναι κερδοφόροι; Επειδή έτσι μάθατε να παπαγαλίζετε; Να είναι όσο ζημιογόνο θέλει. Ο στρατός είναι κερδοφόρος;Οι φόροι καλύπτουν και άλλες ανάγκες, όχι μόνο τις μεταφορές. Και προφανώς οι φόροι δεν φτάνουν για να καλύψουν την λειτουργία των μεταφορών. Και το 'στα @@ μου αν είναι ζημιογόνο' δείχνει έλλειψη αντίληψης για τον αποδέκτη της ζημίας, ο οποίος δεν είναι αλλος απο εσένα (και εμένα, και τον άλλον κλπ.). Αν είναι ζημιογόνο, θα τα πληρώσεις στο τέλος. Αν δεν είναι ζημιογόνο, είναι επειδή πληρώνεις λίγο λίγο (εισιτήριο). Νομίζω είναι κατανοητό αυτό.
Όσο για την κερδοφορία, μακάρι να ήταν η οποιαδήποτε κρατική επιχειρηση κερδοφόρα, διότι τα λεφτά μπαίνουν στο κοινο (μας) ταμείο. Αλλά έτσι είναι, όταν θεωρείς το κράτος κάτι 'αλλο', διαφορετικό, και όχι κάτι που συμπεριλαμβάνει και εσένα, όλα εύκολα και 'στα @@ μου' είναι.
Θες λοιπόν όλες οι κρατικές δραστηριότητες να είναι δωρεάν, και είσαι διατεθημένος να δώσεις και ένα συμβολικό ποσό (φόροι) βρε αδερφέ, όχι εντελώς τσάμπα. Και αν στο τέλος τα νούμερα βγουν μειον... ε ασ κόψουν τον λαιμό τους (ποιοι αλήθεια?), εσύ τους φόρους τους πληρωσες...
-
Ο χρήστης kouliscd έγραψε:
Σύμφωνα με τη βρετανική Telegraph
Στους «ήρωες» του 2011 ο Γιώργος Παπανδρέου!Διανύουμε τις τελευταίες ημέρες του 2011 και, όπως συμβαίνει με τα ετήσια αφιερώματα, έτσι και η βρετανική Telegraph δημοσιεύει τη δική της λίστα με τους ήρωες και τους… κακοποιούς (Ηeroes and Villains) της χρονιάς, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.
Ανάμεσα στους ήρωες συγκαταλέγεται και ο Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος εμφανίζεται τρίτος κατά σειρά. Στη φωτογραφία που δημοσιεύουν οι Βρετανοί, ο τέως πρωθυπουργός εμφανίζεται να ανάβει ένα κερί, ενώ από κάτω η λεζάντα γράφει: «Ο Έλληνας πρωθυπουργός έχασε τη δουλειά του λόγω της κρίσης χρέους, αλλά πριν από αυτό, έκανε μια καθοριστική κίνηση ώθησης της δημοκρατίας».
Και η εφημερίδα συνεχίζει, λέγοντας: «Αντιμέτωπος με αυξανόμενη πίεση να αποδεχθεί αυτό που πολλοί χαρακτήριζαν ως δρακόντεια μέτρα λιτότητας, εκείνος είπε: οκ, αλλά μόνο αν περάσουν από δημοψήφισμα».
Παράλληλα, η εφημερίδα σχολιάζει πως ο Γιώργος Παπανδρέου παραμένει ένας από τους λίγους Ευρωπαίους ηγέτες, που ρίσκαρε να αφήσει τους Έλληνες να αποφασίσουν για το μέλλον τους, όσον αφορά στο ευρώ.
«Και μπορεί το δημοψήφισμα να μην πραγματοποιήθηκε ποτέ, καθώς η ΕΕ επέβαλε τεχνοκρατική κυβέρνηση, ωστόσο η δήλωσή του παραμένει» καταλήγει.
Στους ήρωες της Telegraph, εκτός από τον Γιώργο Παπανδρέου, συμπεριλαμβάνονται μεταξύ άλλων οι αγορές ομολόγων και η Κριστίν Λαγκάρντ, ενώ στη «μαύρη λίστα» συγκαταλέγεται ο Τζέιμς Μέρντοχ, αλλά και το «δίδυμο» Μέρκελ – Σαρκοζί.
http://www.protothema.gr/politics/article/?aid=167294
Τρύφωνα, πρέπει να προσπαθήσεις περισσότερο. Η Telegraph σε ξεπέρασε στο τρολλάρισμα.Κοίτα βασικά όλοι σας κοροϊδεύουν και σας έχουν στο φτύσιμο. Τώρα στην ρητορική ερώτηση αν έχει πλάκα να πυροβολείς το ασθενοφόρο σου απαντώ ανεπιφύλακτα ναι έχει όταν το ασθενοφόρο το'χει ρίξει στη γκλαμουριά και φοράει ζάντες 22' εξάτμιση για φορτηγό κλπ. Όχι μόνο έχει πλάκα, έχει πολύ πλάκα.
-
Στ @@ μου αν είναι ζημιογόνο. Τι θα πει ζημιογόνο; Να είναι όσο ζημιογόνο θέλει την στιγμή που οποιοδήποτε δημόσιο αγαθό είναι ανταπόδοση στους φόρους που πληρώνω ακόμα κι αν κλάσω, Πληρώνω φόρους και πληρώνω και φόρο πάνω στους φόρους. Και πληρώνω και έκτακτους φόρους επειδή οι φόροι δεν αρκουνΚι αυτό θεωρητικά συμβαίνει για να έχω υποδομές να με εξυπηρετουν. Η κάνω λάθος; Γιατί να με ενδιαφέρει λοιπον το μετρο και ο ησαπ να είναι κερδοφόροι; Επειδή έτσι μάθατε να παπαγαλίζετε; Να είναι όσο ζημιογόνο θέλει. Ο στρατός είναι κερδοφόρος;Σύμφωνοι! Αρκεί να μην είναι 'περιττά' 'ζημιογόνο'... Να είναι 'ζημιογόνο' γιατί πριμοδοτεί το εισιτήριο των ασθενεστέρων κι όχι γιατί όποιος γουστάρει το 'παίζει' ασθενέστερος/επαναστάτης και δεν πληρώνει... Να ξέρει, όμως, το κράτος ότι θα επιδοτήσω Χ αριθμό, να το έχει λάβει υπ' όψιν στο σχεδιασμό, κτλ. Όχι να μην έχει καν αίσθηση τι χάνει, τι δεν εισπράττει, κτλ...
-
το Αιγάλεω και ο Ολυμπιακός να κερδάνε και όλοι οι άλλοι...
-
Ο χρήστης tryphon έγραψε:
Hey Georgie boy καιρό έχουμε να πάρουμε τα φώτα σου.
Ξέρεις καλά από Ελβετία βλέπω, πολυταξιδεμένος.
Πληροφοριακά από πρόσφατα αν μπεις σε τραίνο χωρίς εισιτήριο πληρώνεις το εισιτήριο και τσουχτερό πρόστιμο.Παντού τα ίδια είναι μωρέ, μόνο που η Ελλάδα βουλιάζει, τι Λοζάνη τι Κοζάνη.
Γιατί, νομίζεις ότι αν μπεις στην Ελλάδα στο τρένο χωρίς εισιτήριο σου κάνει pipes ο ελεγκτής;
ΥΓ: είδαμε πώς είναι θέμα πολιτισμού κλπ το όλο ζήτημα, γιαυτό εδώ οι Γερμανοί, Άγγλοι κλπ έρχονται και δεν τα γράφουν όλα στα παπάρια τους, επειδή το έχουν στο DNA. Αντίστοιχα, οι Έλληνες στην Αμερική συνεχίζουν να φοροδιαφεύγουν, δεν τους πάει ΝΑ μην τους πιάσει η IRS.
Hint:

YΓ: ειλικρινά, νομίζεις ότι κάνεις κάποιες κοσμοϊστορικές διαπιστώσεις;
-
Ο χρήστης Mercyful_Fate έγραψε:
Στ @@ μου αν είναι ζημιογόνο. Τι θα πει ζημιογόνο; Να είναι όσο ζημιογόνο θέλει την στιγμή που οποιοδήποτε δημόσιο αγαθό είναι ανταπόδοση στους φόρους που πληρώνω ακόμα κι αν κλάσω, Πληρώνω φόρους και πληρώνω και φόρο πάνω στους φόρους. Και πληρώνω και έκτακτους φόρους επειδή οι φόροι δεν αρκουνΚι αυτό θεωρητικά συμβαίνει για να έχω υποδομές να με εξυπηρετουν. Η κάνω λάθος; Γιατί να με ενδιαφέρει λοιπον το μετρο και ο ησαπ να είναι κερδοφόροι; Επειδή έτσι μάθατε να παπαγαλίζετε; Να είναι όσο ζημιογόνο θέλει. Ο στρατός είναι κερδοφόρος;Οι φόροι καλύπτουν και άλλες ανάγκες, όχι μόνο τις μεταφορές. Και προφανώς οι φόροι δεν φτάνουν για να καλύψουν την λειτουργία των μεταφορών. Και το 'στα @@ μου αν είναι ζημιογόνο' δείχνει έλλειψη αντίληψης για τον αποδέκτη της ζημίας, ο οποίος δεν είναι αλλος απο εσένα (και εμένα, και τον άλλον κλπ.). Αν είναι ζημιογόνο, θα τα πληρώσεις στο τέλος. Αν δεν είναι ζημιογόνο, είναι επειδή πληρώνεις λίγο λίγο (εισιτήριο). Νομίζω είναι κατανοητό αυτό.
Όσο για την κερδοφορία, μακάρι να ήταν η οποιαδήποτε κρατική επιχειρηση κερδοφόρα, διότι τα λεφτά μπαίνουν στο κοινο (μας) ταμείο. Αλλά έτσι είναι, όταν θεωρείς το κράτος κάτι 'αλλο', διαφορετικό, και όχι κάτι που συμπεριλαμβάνει και εσένα, όλα εύκολα και 'στα @@ μου' είναι.
Θες λοιπόν όλες οι κρατικές δραστηριότητες να είναι δωρεάν, και είσαι διατεθημένος να δώσεις και ένα συμβολικό ποσό (φόροι) βρε αδερφέ, όχι εντελώς τσάμπα. Και αν στο τέλος τα νούμερα βγουν μειον... ε ασ κόψουν τον λαιμό τους (ποιοι αλήθεια?), εσύ τους φόρους τους πληρωσες...
Σημασία δεν έχει πόσο γελοία μπορείς να παρουσιάσεις την αντίληψη που (νομίζεις πως) έχω για τα πράγματα, προσπάθησε να καταλάβεις καλύτερα τι γίνεται γύρω σου, τι τραβάει ο κόσμος και που θα καταλήξεις και συ αν συνεχίσουν τα πράγματα και ασε τα μαθήματα, ξέρω καλύτερα απο σένα ποιος πληρώνει καθετι και πόσες φορές τα έχει πληρώσει..
Ναι στ @@ να είναι όσο ζημιογόνο θέλει το οτιδήποτε, αρκει να επιτελει το κοινωνικό έργο του και μάλιστα σωστά.
Η υγεια υγεία η παιδεία παιδεία και η μεταφορα μεταφορα.
Και η ζημια θα μοιραστει με δικιο τρόπο σε όλους τους πολίτες σύμφωνα με την οικονομική δυνατότητα τους.
Αυτός που δεν μπορει να μην πληρώσει κι αυτός που έχει να πληρώσει γι αυτόν που δεν έχει και ξέρεις γιατί;
ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΧΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΙ.
Αυτό θα έπρεπε να γίνεται τουλάχιστον.
ΔΝΤ, eurogroup, κούρεμα, μνημόμιο ΙΙ, σωθήκαμε!!!