-
ευχαριστώ dpolal + jt
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Οι σκληροί δίσκοι SSD χρειάζονται κάποια διαφορετική προετοιμασία για να ρίξεις πάνω τα Win7;
Πρέπει να γίνουν πρώτα active !!!! Το βάζεις πρώτα σε ένα μηχάνημα με λειτουργικό και τον κάνεις active
αλλιώς θα περαστούν αλλά δεν θα μπουτάρουν ...
ΔΕΝ ισχύει αυτό.
Οι ssd είναι ακριβώς όπως και οι κανονικοί δίσκοι. (δεν χρειάζεται καμμιά προετοιμασία)Τελικά όπως όλοι οι σκληροί; Βοοταρω απο dvd και κάνω install ως New στο partition που θα μου φτιάξει; (20-30gb είναι καλά;)
-
Πωπω, αυτό μου θύμισε τις εποχές που πούλαγαν κάποιους σκληρούς αφορμάριστους κι έπρεπε να μπεις σε dos από δισκέτες, να τους φορμάρεις κι έπειτα να τους δει το υπό εγκατάσταση λειτουργικό.
-
- fdisk
-
Ο χρήστης RXristos έγραψε:
Οι σκληροί δίσκοι SSD χρειάζονται κάποια διαφορετική προετοιμασία για να ρίξεις πάνω τα Win7;
Πρέπει να γίνουν πρώτα active !!!! Το βάζεις πρώτα σε ένα μηχάνημα με λειτουργικό και τον κάνεις active
ΔΕΝ ισχύει αυτό.
Οι ssd είναι ακριβώς όπως και οι κανονικοί δίσκοι. (δεν χρειάζεται καμμιά προετοιμασία)Τελικά όπως όλοι οι σκληροί; Βοοταρω απο dvd και κάνω install ως New στο partition που θα μου φτιάξει; (20-30gb είναι καλά;)
Ναί, κανονικά όπως το ξέρεις...
Mην τον χωρήσες σε partiotions άστον ολόκληρο όπως είναι καλύτερα. (φαντάζομαι θάναι κανένας 60άρης) -
ξέρει κανας παληκαράς από navision ?
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
ΔΕΝ ισχύει αυτό.
Ναί, κανονικά όπως το ξέρεις...
Mην τον χωρήσες σε partiotions άστον ολόκληρο όπως είναι καλύτερα. (φαντάζομαι θάναι κανένας 60άρης)Όχι, θα μπει αυτός:
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑκαι βασικα τι θα πει πιο αργοι;;;trasfer και read rate που;; μεσα στο δισκο;;; θα δεις διαφορα δηλαδη αν διαβαζει ο ενας 200ΜΒ /sec σε σχεση με τον αλλον που διαβαζει 300MB/sec?
corsair σου την είπε, σε είπε αναξιόπιστο
ο ένας έχει 200 και ο άλλος 500. το ξέρω βέβαια ότι όλα αυτά είναι στη θεωρία, αλλά του φούστη θα υπάρχει κάποια διαφορά anyway όταν έρθει η ώρα θα δούμε
-
κανα προγραμματάκι για συντήρηση των windows έχουμε;
-
http://www.tweaknow.com/powerPack.php
Είναι πλέον δωρεάν. Το χρησιμοποιώ χρόνια, μια χαρά.
-
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
κανα προγραμματάκι για συντήρηση των windows έχουμε; -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
http://www.tweaknow.com/powerPack.phpΕίναι πλέον δωρεάν. Το χρησιμοποιώ χρόνια, μια χαρά.
Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με την registry, το χρησιμοποιούμε άφοβα;
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Το έχω χρησιμοποιήσει και για τη registry αρκετές φορές, αλλά με φόβο.
Δεν έχει στραβώσει ποτέ - ευθύνη δεν αναλαμβάνω. -
-
Ο χρήστης umaga έγραψε:
CCleanerhttp://www.piriform.com/ccleaner/download
απ τα καλητερα
Αυτό χρησιμοποιώ και εγώ. Και με συχνότατα updates.
-
Είχα το laptop σε standby από χθες βράδυ. Το θέτω προ ολίγου σε λειτουργία και ενώ ξεκινά κανονικά, μετά από μερικά δευτερόλεπτα σβήνει (σα να έβγαζα τη μπαταρία και να μην ήταν στο ρεύμα) Τώρα είναι (ή το παίζει) νεκρό (είτε έχω είτε δεν έχω πάνω τη μπαταρία)...
Μέχρι εδώ ήταν; -
Οι περισσότεροι που έχουν μόνο desktop θα σου πουν πως απέθανε.
Δοκίμασε να αποσυνδέσεις τα πάντα από όλες τις θύρες (usb κλπ), δοκίμασε ξανά,
βάλε-βγάλε μπαταρία,
τσέκαρε τις ρυθμίσεις στο boot menu,
βγάλε τυχόν δισκάκια από το drive,
στο τέλος δοκίμασε να κάνεις boot από live cd κλπ
και αν μετά από αυτά συνεχίζει να μη κάνει κανονικά boot, τότε δοκίμασε ...ένα ευχέλαιο. -
Μια γρήγορη ερώτηση για όποιον μπορεί να με βοηθήσει: πήρα προσφορές για υπολογιστή και στη μία μου έβαλαν για κάρτα γραφικών αυτή και στη δεύτερη αυτή. Σαν άσχετος θα έλεγα ότι η 2gb είναι καλύτερη από την 1gb αλλά η 1gb κοστίζει σχεδόν τα διπλάσια από τη 2gb, άρα λογικά θα είναι καλύτερη. Ποιο από τα δύο ισχύει; Ο υπολογιστής θα τρέχει αρχιτεκτονικά προγράμματα, άρα έχει κάποιες απαιτήσεις. Ευχαριστώ
-
προφανως εχει να κανει με το τσιπετ, γι αυτο και η διαφορα τιμης..
Αυτο που θα πρεπει να δεις, ομως, ειναι το εξης:
τα διαφορα αρχιτεκτονικα (απ' οσο θυμαμαι) εχουν συγκεκριμενες απαιτησεις, για να μπορεσουν να δωσουν εργο στην καρτα γραφικων, ωστε να μπορεσει να δουλευει παραλληλα με τον υπολογιστη, για πιο γρηγορα.. Εχεις τσεκαρει αν αυτες οι καρτες υποστηριζονται απ το αρχιτεκτονικο σου προγραμμα?? Διαφορετικα δεν εχει και ιδιαιτερη σημασια, νομιζω.. Εκτος του οτι με την δευτερη πιθανοτατα θα ανεβαζεις περισσοτερη αναλυση στο μονιτορ σου;;edit: Λογικα με την πρωτη θα μπορεις να σηκωσεις υψηλοτερη αναλυση, λογω μνημης...
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#17]