-
Ο χρήστης jtblaster έγραψε:
τουλάχιστον μάθετε στο καμάρι σας να κατεβαίνει από το αυτοκίνητο όταν τρακάρει κάποιον, φαντάζομαι ότι αν το έκανε σε παρκαρισμένο όχημα θα έφευγε σαν κυρία ....
φοβόταν μην είναι κανένας νευρικός
το να χτυπάνε μερικοί αμάξι και να φευγουν είναι πια σύστημα, κανένας δεν αφήνει στοιχεία
Συνέβη και σε μας πριν 2-3 χρόνια, και αυτός που το έκανε εξαφάνησε το δικό του για καμιά βδομάδα + όταν μας έβλεπε στο δρόμο πατούσε γκάζι να φύγει σαν κότα
γιος εργοστασιάρχη κιόλας , φαντάζομαι τι περνάνε οι εργατες στην επιχείρησή του -
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Εγω σήμερα έπεσα στον τοίχο του γκαράζ μου!
Φώναξες την τροχαία για καταγραφή ή ψάχνεσαι μετά όταν θα προκύψει η ζημιά και δε θα βρίσκεις την ασφαλιστική του τοίχου να σε αποζημιώσει;
Δεν γινεται τιποτα, ο τοιχος δεν δεχεται ευθυνη κ ειναι αμετακινητος οσον αφορα αυτο.
Μια φορα πανω στη βιασυνη μου να κανω ακρη για να βοηθησω εναν να περασει, επεσα στον τοιχο του παρκινγκ του Πλαισιου στη Μεταμορφωση. Εκανα βιαστικα ακρη για να ξεμπλοκαρουμε, δεν επιασε το ελαφρο ακουμπημα στα φρενα (γιατι ειναι αγωνιαρικα κ δεν δουλευουν κρυα ) κ ακουμπησα πανω στον τοιχο. Ο προφυλακτηρας παλικαρος ομως, ουτε γρατζουνια.
ΥΓ Το παλοκαρι μου ζητησε κ συγνωμη
-
Ο χρήστης vengas έγραψε:
τουλάχιστον μάθετε στο καμάρι σας να κατεβαίνει από το αυτοκίνητο όταν τρακάρει κάποιον, φαντάζομαι ότι αν το έκανε σε παρκαρισμένο όχημα θα έφευγε σαν κυρία ...
.
φοβόταν μην είναι κανένας νευρικός
Ε, καθόλου παράλογη σκέψη...
-
Σκάλες που ενώνουν παράδρομο Συγγρού με λεωφόρο Συγγρού (υπάρχει υψομετρική διαφορά):
Συν-έλληνας οδηγός που παρκάρει όπου τον βολεύει:
Το αποτέλεσμα: πεζοί να βγαίνουν με 'έρπινγκ' από τα δεξιά του αυτοκινήτου ανάμεσα από δέντρα-κάγκελα-αυτοκίνητο, πεζοί να περπατούν 100μ προς τη μία ή 300-400μ προς την άλλη για να παρακάμψουν τις σκάλες, κτλ. Ο οδηγός να ζητάει συγγνώμη λέγοντας ότι δεν πρόσεξε που πάρκαρε: πώς ρε μεγάλε, αφού κατέβηκες το δρόμο που έχει φάτσα τις σκάλες;;; Το κενό δε σου έκανε εντύπωση;;;
Κι ένα κλασικό ζωάκι:
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Ο οδηγός να ζητάει συγγνώμη λέγοντας ότι δεν πρόσεξε που πάρκαρε: πώς ρε μεγάλε, αφού κατέβηκες το δρόμο που έχει φάτσα τις σκάλες;;; Το κενό δε σου έκανε εντύπωση;;;
Εχει τυχει (πριν πολλααααα χρονια, πρωτος χρονος οδηγησης) να παρκαρω εξω απο νομιμοτατο παρκινγκ κ να μην το δω ΠΟΤΕ. Απλα δεν ειδα οτι υπηρχε. Περιττο να πω οτι ειχα κλεισει μια ολοκληρη πολυκατοικια μεσα.
Επισης περιττο να πω βεβαια οτι μετα αυτομαστιγωθηκα, προσπαθησα να εξηγησω οτι δεν ειμαι ελεφαντας κλπ κλπ.
-
Το ίδιο με...συνεργείο αυτοκινήτων ή μηχανών, κάτι τέτοιο. Μάλιστα, το άφησα το πρωί και, για κάποιο λόγο που δεν θυμάμαι, δεν το πήρα μετά, αλλά γύρισα σπίτι με λεωφορείο. Πήγα να το πάρω την επομένη το μεσημέρι και είδα τρελαμένους συνεργειάδες. Ακόμα δεν κατάλαβα πως γλίτωσα το γερανό.
-
Κατα τις 10 το πρωί στην περιοχή της Κατω Τούμπας/Χαριλάου κυκλοφορεί κοκκινο Cuore με ένα Ν πίσω και ξανθιά (άσχημη όμως) οδηγό.
Συμπεριφορά στην πορεία και στα σταματήματα στα φαναρια ότι να΄ναι αφού μιλήσει στο κινητο της, στείλει το sms της, πιει τον χυμό της, καθαρίσει τα γυαλιά της, βολέψει την τσάντα της ... φανταζομαι αλλαζει και στο αμαξι!
Νεο ζώο και όχι νέα οδηγός! -
να της πεις να μπει στο club cuore να την αναλάβουμε
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Εγω σήμερα έπεσα στον τοίχο του γκαράζ μου!εντάξει εδώ άλλοι έχουν πέσει σε πλατάνια
μια φορά σε επιτόπου αναστροφή έπεσα σε κολόνα του ΟΑΣΑ κ μετά γέλαγα μόνος μου
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
να της πεις να μπει στο club cuore να την αναλάβουμεΕγω σήμερα έπεσα στον τοίχο του γκαράζ μου!
εντάξει εδώ άλλοι έχουν πέσει σε πλατάνια
μια φορά σε επιτόπου αναστροφή έπεσα σε κολόνα του ΟΑΣΑ κ μετά γέλαγα μόνος μου
Μου είχαν παρκάρει το αυτοκίνητο σε απόσταση 15εκ απο τζαμαρία και εγώ ο θεός στριβοντας το τιμόνι τέρμα δεξιά πριν προλάβω να ξεκινήσω την κατέβασα κάτω με την άκρη της ροδας! 4χ3 η τζαμαρία.
Δεν την πλήρωσα, είχε προστασία θραυσης ο μαγαζατωρας. -
Ζώα όσοι κυκλοφορούν με θαμπωμένα τζάμια και δε βλέπουν την τύφλα τους όταν βρέχει.
Ήμαρτον ρε γίδια, τα χειριστήρια του καλοριφέρ και του κλιματισμού δεν είναι διακοσμητικές λεπτομέρειες των αυτοκινήτων σας! -
Ακόμα κι αν τα χρησιμοποιούν, συνήθως έχουν ενεργοποιήσει την εσωτερική κυκλοφορία αέρα και μαζεύονται οι υδρατμοί στο εσωτερικό.
-
-edit-
-
Ο χρήστης Nozomi έγραψε:
Χαμός σήμερα στους δρόμους !Αν κάποιος δεν είναι υποχρεωμένος, καλύτερα να μην κυκλοφορεί...
Και όμως .
Κηφισίας απο Golden Hall και πρός Αθήνα, στις 19:50 και στα 2 ρεύματα (ανόδου -καθόδου) κανονική ροή, Μεσογείων απο Πεντάγωνο και Μιχαλακοπούλου στις 20:10 σε όλο της το μήκος , είναι θέμα αν συνάντησα 30 αυτοκίνητα/ρεύμα !!! -
Ζωο εγω χθες σε κεντρικο δρομο της Πατρας.. Μου ανοιξε πορτα διπλοπαρκαρισμενου στα 2 μετρα αλλα παροτι μικρη η ταχυτητα καθοτι μποτιλιαριμενος, εκοψα λιγο δεξια και τρομαξα το ταξιτζη με το avensis διπλα μου. Ανοιξα παραθυρο και του ζητησα συγγνωμη.
Ζωο το γκρι auris που κοντα στο Κιατο περιμενα υπομονετικα να κανει δεξιοτερα για να περασω αλλα τιποτα , πεταω φωτα τιποτα...πλακωσα τη κορνα ΤΙΠΟΤΑ Ζωο και ο γερος με το ασημι corolla mk7 που προσπερναγε πανω σε τυφλες στροφες στο κομματι Πατρα-Κορινθος και εκτος αυτου πριν προλαβεις να κανεις δεξιοτερα πεταγε επιμονα φωτα.. Στη συνεχεια τον ξαναπροσπερναγες γιατι δε πηγαινε με ρυθμο και ξανα τα ιδια..
-
Ο χρήστης jtblaster έγραψε:
Περιμένω σε φανάρι χτες σαν κύριος .... Και ακούω ένα μπαμ και μετακινούμε και λιγάκι ....Ωχ λέω από μέσα μου πάει ο προφυλακτήρας. Κατεβαίνω και βλεπω στο Golf πίσω μου ένα κοριτσάκι 18-19 χρονών να οδηγάει και τη μάνα του να με κοιτάνε σαστισμένες - φοβισμένες. Κατεβάζει το παράθυρο η μαμά
-
συγνώμη συγνώμη δεν έγινε τίποτα δεν το ήθελε το κορίτσι ...
κοιτάζω τον προφυλακτήρα και είχα μόνο μια γρατσουνιά ! -
Κοιτάξτε της λέω έχω μόνο μια γρατσουνιά και δεν πειράζει όντως, αλλά αυτό θα το πώ εγώ και όχι εσείς πρώτη, τουλάχιστον μάθετε στο καμάρι σας να κατεβαίνει από το αυτοκίνητο όταν τρακάρει κάποιον, φαντάζομαι ότι αν το έκανε σε παρκαρισμένο όχημα θα έφευγε σαν κυρία ...
-
Α είστε πολύ ευγενής σας ευχαριστούμε, και εμάς όλο μας χτυπάνε όταν το έχουμε παρκαρισμένο ...
Ε δεν έβγαζα με τπτ άκρη, μπήκα μέσα και έφυγα ...
Κάποτε σε ένα φανάρι στην παραλιακή, ένα αυτοκίνητο άφησε το φρένο και πήγαινε λίγο πίσω. Κόρνες εγώ, τίποτα... Η πορεία προς τα πίσω συνεχίστηκε μέχρι που με ακούμπησε...
Κατεβαίνω όλο νεύρα εγώ να δω τη ζημιά, και από το μπροστινό αμάξι βγαίνει ένας γεράκος φοβισμένος ο οποίος είχε ένα βλέμμα που δε μου πήγαινε καρδιά να του πω τίποτα... Με χτυπούσε στην πλάτη και έλεγε 'δεν έγινε τίποτα'. Όντως, ήταν μικρή η γρατζουνιά και του είπα να φύγει αλλά και μεγαλύτερη (σε λογικά όρια) να ήταν, μπορεί πάλι να του έλεγα να φύγει μιας και τον λυπήθηκα... -
-
Αυτο το 'βγηκε τρομαγμενος κ τον λυπηθηκα κ δεν του εκανα τιποτα', δεν το καταλαβαινω. Ωραια, εγινε ζημια. Ασφαλιστικες κ τελος. Τι φοβαται δηλαδη?
-
Μπορεί να διαβάζει το Φόρουμ ...
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Αυτο το 'βγηκε τρομαγμενος κ τον λυπηθηκα κ δεν του εκανα τιποτα', δεν το καταλαβαινω. Ωραια, εγινε ζημια. Ασφαλιστικες κ τελος. Τι φοβαται δηλαδη?Κατ' αρχην ετσι πρεπει να γινονται τα πραγματα ...αλλα!? π.χ. κτυπησε - ακουμπησε την κορη μου (Aygo) απο πισω ελαφρωτατα... μια αλλη κυρια.... τυχαινει εκεινη τη στιγμη να την παρω τηλεφωνο να δω τι κανει... και ακουω την ιστορια και στο τελος το αμμιμητο... 'Ειναι καλλουλα η καυμενη τι να κανω τωρα βρεχει κιολας'!!! τις λεω να παρει ασφαλιστικη κ.λ.π. Ομως τελικα της εδωσε η αλλη 50 ευρω.... και τελος..... την λυπηθικε.... ηταν και βραδυ.... πραγματι δεν τις εκανε ζημια... μονο χρωμα αλλα ειχε και καποια ακομα γρατζουνισματα οποτε εληξε εκει.....
-
Ο χρήστης bomber21 έγραψε:
Περιμένω σε φανάρι χτες σαν κύριος .... Και ακούω ένα μπαμ και μετακινούμε και λιγάκι ....
Ωχ λέω από μέσα μου πάει ο προφυλακτήρας. Κατεβαίνω και βλεπω στο Golf πίσω μου ένα κοριτσάκι 18-19 χρονών να οδηγάει και τη μάνα του να με κοιτάνε σαστισμένες - φοβισμένες. Κατεβάζει το παράθυρο η μαμά
-
συγνώμη συγνώμη δεν έγινε τίποτα δεν το ήθελε το κορίτσι ...
κοιτάζω τον προφυλακτήρα και είχα μόνο μια γρατσουνιά ! -
Κοιτάξτε της λέω έχω μόνο μια γρατσουνιά και δεν πειράζει όντως, αλλά αυτό θα το πώ εγώ και όχι εσείς πρώτη, τουλάχιστον μάθετε στο καμάρι σας να κατεβαίνει από το αυτοκίνητο όταν τρακάρει κάποιον, φαντάζομαι ότι αν το έκανε σε παρκαρισμένο όχημα θα έφευγε σαν κυρία ...
-
Α είστε πολύ ευγενής σας ευχαριστούμε, και εμάς όλο μας χτυπάνε όταν το έχουμε παρκαρισμένο ...
Ε δεν έβγαζα με τπτ άκρη, μπήκα μέσα και έφυγα ...
Κάποτε σε ένα φανάρι στην παραλιακή, ένα αυτοκίνητο άφησε το φρένο και πήγαινε λίγο πίσω. Κόρνες εγώ, τίποτα... Η πορεία προς τα πίσω συνεχίστηκε μέχρι που με ακούμπησε...
Κατεβαίνω όλο νεύρα εγώ να δω τη ζημιά, και από το μπροστινό αμάξι βγαίνει ένας γεράκος φοβισμένος ο οποίος είχε ένα βλέμμα που δε μου πήγαινε καρδιά να του πω τίποτα... Με χτυπούσε στην πλάτη και έλεγε 'δεν έγινε τίποτα'. Όντως, ήταν μικρή η γρατζουνιά και του είπα να φύγει αλλά και μεγαλύτερη (σε λογικά όρια) να ήταν, μπορεί πάλι να του έλεγα να φύγει μιας και τον λυπήθηκα...Πέρυσι το καλοκαίρι στην Καβάλας, στο ρεύμα προς Ελευσίνα. Σταματώ σε κόκκινο φανάρι και δίπλα μου κοπέλα με Smart, κλειστά παράθυρα, air condition και τσιγαράκι στο χέρι. Από πίσω παλικάρι με Honda Civic. Της πέφτει της τύπισσας το τσιγάρο, αφήνει το φρένο και το Smartάκι τσουλούσε προς τα πίσω. Της κορνάρω εγώ, της φώναζε η πρώην μου από τη θέση συνοδηγού, της κόρναρε ο από πίσω της τίποτα το ζώον. Αφού σταμάτησε πάνω στον Civic (περίπου 3 μέτρα τσούλησε), βγαίνει ο τύπος και της λέει: 'Ρε κοπέλα μου, δεν ακούς που σου κορνάρουμε και φωνάζουμε;' Η απάντηση της ήταν: 'μου έπεσε το τσιγάρο ρε μαλάκα, τι θες να καώ; Ακούω και μουσική' Εκείνη τη στιγμή της έχωσε μία γεμάτη σφαλιάρα και κάναμε στην άκρη μέχρι να έρθει η τροχαία (του άφησα τα στοιχεία μου για μάρτυρας - εξύβριση και για το τρακάρισμα) και την έκανα.
-
-
Τρισμεγιστο ζωο η μαλακισμενη με Γιαρις που ειπε να ξεπαρκαρει με την οπισθεν σε γωνια. Τα πλαινα σκαλοπατια του QQ για δευτερη φορα ... μπαρες προστασιας.
Αει στο διαολο με το καθε ζωο που το αφηνουν να κυκλοφορει πισω απο το τιμονι χριστουγεννιατικα.
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]