-
Πάντως πολλοί άσχετοι 'ιδιώτες' γράφουν ό,τι να ναι για τα αυτοκίνητα. Εγώ συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις νομίζω οτι υπάρχει μαντράς από πίσω. Δεν μιλάω για περιπτώσεις σαν τα απο πάνω αλλά λχ σαν μια αγγελία που είδα που έλεγε Nissan 300ZX ατμοσφαιρικό ... !! :Χ
-
Έλα πάρε πάρε τζάμπα το έχω λέμε !!!
Ελα μην σπρώχνεστε και ένα Punto δώρο λέμε !!!!
-
Το ειδα χθες και λεω δε μπορει μαλλον δε βλεπω καλα
Αλλα αφου και στην αγγελια την ιδια τιμη εχει τοτε μαλλον ''χαριζεται''.Εφοσον βεβαια δεν ειναι εισαγωγης και πρεπει να εκτελωνιστει. -
Φίλος, αγόρασε Alfa Mito QV , mod. 07/2011, με 13Κ χλμ και τον πλούσιο εξοπλισμό (ηλ. ανάρτηση, xenon, κλπ κλπ), αρχικής τιμής ~22Κ, 16.5Κ €.
Νομίζω πολύ καλή τιμή και το αυτοκίνητο είχε βαμμένο το πίσω φτερό (όχι χτύπημα, ελέγχθηκε σε 2 συνεργεία) μόνον και δεν είχε κάποιο άλλο πρόβλημα.Με λίγο ψάξιμο, βρίσκεις ευκαιρίες ως γνωστόν, ειδικά τέτοιες εποχές. Στην ίδια τιμή, πουλάει στο Alfa Gain τις βασικές εκδόσεις...
-
Δεν είναι Πολλά τα χμ για τόσους λίγους μήνες; Αυτα στην αντιπροσωπεία είναι καινούρια πιστεύω.
-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Δεν είναι Πολλά τα χμ για τόσους λίγους μήνες; Αυτα στην αντιπροσωπεία είναι καινούρια πιστεύω.Ναι, είναι, αλλά αφού τα... έκανε ο προηγούμενος, τι να κάνουμε;
Το αυτοκίνητο ελέγχθηκε όσο καλύτερα μπορέσαμε, δεν βρήκαμε τίποτε όμως, οπότε αγοράστηκε!Στην αντιπροσωπεία είναι εντελώς καινούρια, αλλά δεν έχουν σχέση ούτε σε επιδόσεις , ούτε σε εξοπλισμό.
-
Ο χρήστης jtblaster έγραψε:
Έλα πάρε πάρε τζάμπα το έχω λέμε !!!Ελα μην σπρώχνεστε και ένα Punto δώρο λέμε !!!!
Το ειδα χθες και λεω δε μπορει μαλλον δε βλεπω καλα
Αλλα αφου και στην αγγελια την ιδια τιμη εχει τοτε μαλλον ''χαριζεται''.Εφοσον βεβαια δεν ειναι εισαγωγης και πρεπει να εκτελωνιστει.Eω το βλεπω καθε μερα 'live'.
-
Με την συγκεκριμένη μάρκα κάτι παίζει, το έχουμε ξαναπεί ...
Έχει πααααρα πολύ φθηνά αυτοκίνητα
-
+1 Μακριά! Μεγάλος απατεώνας.
-
Ο Φιλιππος η η Porsche???
-
Εγώ φταίω έγραψα μάρκα αντί για μάντρα
Με την μάντρα κάτι παίζει ...
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Φίλος, αγόρασε Alfa Mito QV , mod. 07/2011, με 13Κ χλμ και τον πλούσιο εξοπλισμό (ηλ. ανάρτηση, xenon, κλπ κλπ), αρχικής τιμής ~22Κ, 16.5Κ €.
Νομίζω πολύ καλή τιμή και το αυτοκίνητο είχε βαμμένο το πίσω φτερό (όχι χτύπημα, ελέγχθηκε σε 2 συνεργεία) μόνον και δεν είχε κάποιο άλλο πρόβλημα.Με λίγο ψάξιμο, βρίσκεις ευκαιρίες ως γνωστόν, ειδικά τέτοιες εποχές. Στην ίδια τιμή, πουλάει στο Alfa Gain τις βασικές εκδόσεις...
Διορθώνω: η τιμή του τιμολογίου, ήταν 23Κ € τελικά.
Πλήρωσε στον προηγούμενο ιδιοκτήτη, 16.5Κ € ακριβώς. Όφελος 6.5Κ €. -
Γιατί που το ξέρετε ότι κάτι δεν πάει καλά; Απλά γιατί είναι φτηνό το συγκεκριμένο;
-
Καλά μπορέι και ο ανθρωπος να πουλάει απλώς πολύ φθηνά, αλλά έχει γενικά πολύ φθηνά αυτοκίνητα και μιλάμε συνήθως για 20% ή και παραπάνω απο τον ανταγωνισμό
-
και τα χιλιομετρα παραειναι κατεβασμενα.
-
Ο χρήστης 206xs έγραψε:
Δεν μιλάω για περιπτώσεις σαν τα απο πάνω αλλά λχ σαν μια αγγελία που είδα που έλεγε Nissan 300ZX ατμοσφαιρικό ... !! :ΧΚαι που είναι το περίεργο;
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Πλήρωσε στον προηγούμενο ιδιοκτήτη, 16.5Κ € ακριβώς. Όφελος 6.5Κ €.μια χαρα ειναι η τιμη και το αμαξι
-
άμα παρακολουθούσε alfa gain θα την έπαιρνε κανούρια στα ίδια λεφτά, άντε +1κ.
προσωπικά θεωρώ οτι και πολλά έδωσε.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Πλήρωσε στον προηγούμενο ιδιοκτήτη, 16.5Κ € ακριβώς. Όφελος 6.5Κ €.μια χαρα ειναι η τιμη και το αμαξι
Σε 5 μηνες 13000χλμ???Test drive μηπως ηταν??
-
Νομιζω δεν υπάρχει το συγκεκριμένο μοντελλο σε αυτο το προγραμμα
Τιμες μεταχειρισμενων