-
Καλημέρα σε όλους.
Έχω βρει ένα ετοιμοπαράδοτο αυτοκίνητο σε πολύ καλή τιμή (εκπτώσεις - δώρα κλπ) και προλαβαίνει να εκτελωνιστεί μέχρι τέλος του έτους, οπότε κερδίζω και την έκπτωση λόγω του μέτρου της απόσυρσης.
Το θέμα είναι ότι σκέφτηκα να ρωτήσω εβδομάδα κατασκευής για να δω πόσο καιρό το έχουν στο τελωνείο στην Αθήνα, και αφού το έψαξαν μου απάντησαν ότι το αυτοκίνητο έχει κατασκευαστεί πριν από περίπου ένα χρόνο.
Ήθελα να ρωτήσω αν αυτό θεωρείται φυσιολογικό και να το παραβλέψω, ή εάν πιστεύετε ότι είναι ένα μεγάλο χρονικό διάστημα για ένα αμάξι να κάθεται στο τελωνείο για τόσο πολύ.
Δυστυχώς πρέπει να αποφασίσω εντός της εβδομάδας, οπότε κάθε γνώμη δεκτή.
Ευχαριστώ προκαταβολικά όλους όσους απαντήσουν, για τη βοήθειά σας. -
Καλημέρα σε όλους.
Έχω βρει ένα ετοιμοπαράδοτο αυτοκίνητο σε πολύ καλή τιμή (εκπτώσεις - δώρα κλπ) και προλαβαίνει να εκτελωνιστεί μέχρι τέλος του έτους, οπότε κερδίζω και την έκπτωση λόγω του μέτρου της απόσυρσης.
Το θέμα είναι ότι σκέφτηκα να ρωτήσω εβδομάδα κατασκευής για να δω πόσο καιρό το έχουν στο τελωνείο στην Αθήνα, και αφού το έψαξαν μου απάντησαν ότι το αυτοκίνητο έχει κατασκευαστεί πριν από περίπου ένα χρόνο.
Ήθελα να ρωτήσω αν αυτό θεωρείται φυσιολογικό και να το παραβλέψω, ή εάν πιστεύετε ότι είναι ένα μεγάλο χρονικό διάστημα για ένα αμάξι να κάθεται στο τελωνείο για τόσο πολύ.
Καλημέρα σε όλους.
Μπαταρια, ελαστικα, αυτα ειναι τα κυριοτερα θεματα σε αμαξια που περιμενουν πολυ καιρο.
Η μπαταρια αν δεν ειναι συνδεδεμενη νομιζω δεν εχει τοσο θεμα, τα ελαστικα ομως ξεραινονται οσο περναει ο καιρος.Βεβαια, ακομα κι αυτα ειναι τα θεματα, νομιζω τα υπερκαλυπτεις (οικονομικα) λογω προσφορων, εκπτωσεων, αποσυρση κλπ
-
Αμα ειναι πραγματι τοσο καιρο ετοιμο ...... ειναι μια χαρα .... να δεις κατι 3ετιας που παραδιδονται σαν ετοιμοπαραδοτα ....... αν η τιμη ειναι καλη παρτο .........για μπαταρια μην ανησυχεις δεν τις συνδεουν παρα μονο οταν ξυπνανε τον εγκεφαλο.
-
Τελικά είναι Σεπτέμβρη του 2009, ημερομηνία παραγωγής από το εργοαστάσιο.
Άρα 15-16 μηνών. -
Αν η τιμή είναι καλή, μη το σκέφτεσαι καν!
Τι αυτοκίνητο είναι;
-
Ο χρήστης digitalex έγραψε:
Άρα 15-16 μηνών.εμένα οι μήνες μου βγαίνουν 26-27.
δεν ξέρω γιατί μπορεί να κάνω και λάθος.
ΝΟΤ!σε κάθε περίπτωση το παν είναι πως ήταν αποθηκευμένο.
ρώτα αν μπορείς να πας να το δεις και αν σου πουν οκ,πήγαινε το τσεκάρεις και αποφασίζεις ανάλογα τι θα δεις. -
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
Άρα 15-16 μηνών.εμένα οι μήνες μου βγαίνουν 26-27.
δεν ξέρω γιατί μπορεί να κάνω και λάθος.
ΝΟΤ!σε κάθε περίπτωση το παν είναι πως ήταν αποθηκευμένο.
ρώτα αν μπορείς να πας να το δεις και αν σου πουν οκ,πήγαινε το τσεκάρεις και αποφασίζεις ανάλογα τι θα δεις.Σωστός, εκτός αν μου είπαν 2010 (δυστυχώς νομίζω ότι ήταν 2009).
Νομίζω ότι αν τελικά είναι του 2009 πάει πολύ πίσω, το φοβάμαι (ίσως είναι και ψυχολογικό). -
Σαρακάκης μου μυρίζει...
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Σαρακάκης μου μυρίζει...Εμενα γιατι μου μυριζει και λιγο Δαβαρης...
-
Εδώ υπάρχουν ακόμα καινούρια καινούρια του 2008 και 2009 στου 2010 θα κολλήσουμε;
-
Ο χρήστης i30mania έγραψε:
Σαρακάκης μου μυρίζει...
Εμενα γιατι μου μυριζει και λιγο Δαβαρης...
Και εγώ αυτό πιστεύω.Εχει ακόμα κάτι προ f/l ceed-pro ceed,i30 .Αλλά και mitsubishi lancer 1.8,civic type-r αρκετά λόγω πολλών ρύπων και μεγάλων τελών .Ας μας πει και ο φίλος αν πέφτουμε μέσα
-
Ο χρήστης fiestaros έγραψε:
civic type-r:Αυτο το παιρνεις με κλειστα ματια αν μπορεις κι εχεις το μερακι.
Sent from my NEO V using Tapatalk.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
civic type-r:
Αυτο το παιρνεις με κλειστα ματια αν μπορεις κι εχεις το μερακι.
Sent from my NEO V using Tapatalk.
25 χήνες το δίνουν τώρα
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Σαρακάκης μου μυρίζει...Παίζει να είναι και κανένα fiat bravo t-jet 120-150 ps.Αλλιώς σίγουρα Δαβάρης ή Σαρακάκης
-
Eχει σημασία τι ειναι? Ολοι έχουν στοκαρισμένα. Και μην ψάχνουμε στεγασμένες αποθήκες με θερμοκρασίες δωματίου.
Πέρσι τετοιο καιρό πουλούσαν 116i με μειωμένο ΕΤΤ ... φθινοπωρο του 09 αν θυμαμαι καλά? -
Για μένα πάντως έχει σημασία.
Γιατί ξέρω ότι οι γενικοί αντιπρόσωποι μεταξύ τους ακολουθούν διαφορετικές πολιτικές για τα στοκαρισμένα.Π.χ. κάποιος γενικός αντιπρόσωπος απλώς θέλει να ξεπουλήσει απούλητο πράμα που έχει σε αποθήκες τελωνείου,
κάποιος άλλος έφερε 'χρέπια ξεχασμένα ή προβληματικά ή μοντέλα τελειωμένα' από το εξωτερικό σε καλύτερες τιμές για να τα ξεφορτωθεί ο κατασκευαστής,
κάποιος άλλος τα έχει σπρώξει με το ζόρι εδώ και πολύ καιρό σε εμπόρους και ο κάθε έμπορος προσπαθεί τώρα να το ξεφορτωθεί κλπ...κλπ...Διαφορετικές περιπτώσεις στοκ...
-
Επειδή βλέπω ότι ενδιαφέρει, είναι ένα Skoda Octavia (λογικά Viamar).
-
Αν θυμαμαι καλά υπάρχει μια παλιά αναφορά για ετοιμοπαραδοτα Octavia5 ΧΩΡΙΣ esp. Αν παίζει κατι τετοιο γι' αυτη την έλλειψη και μόνο ΟΧΙ!
Ερώτηση για στοκ