-
Τα Verde δεν είναι overkill από άποψη επιδόσεων. Απλά είναι πιο ακριβά επειδή είναι πιο καινούρια, είναι οικολογικά και (υποτίθεται) προσφέρουν χαμηλότερη κατανάλωση λόγω χαμηλού συντελεστού τριβής. Κατ' εμέ το καλό λάστιχο στο αυτοκίνητο είναι εκ των ουκ άνευ, ανεξάρτητα από τον τρόπο οδήγησης. Μια φορά θα κάνει απόσβεση το λάστιχο όταν πχ το χρειαστείς σε ένα καλό φρενάρισμα. Από κει και πέρα και τα υπόλοιπα μοντέλα των μεγάλων εταιριών είναι εξίσου καλά με το Verde. Το μόνο που δεν ξέρω είναι αν μπορούν να το πιάσουν στην έλλειψη θορύβου κύλισης. Είναι με διαφορά το πιο αθόρυβο ελαστικό που έχω οδηγήσει και αυτό οφείλεται στην τεχνολογία του.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Τα Verde δεν είναι overkill από άποψη επιδόσεων. Απλά είναι πιο ακριβά επειδή είναι πιο καινούρια, είναι οικολογικά και (υποτίθεται) προσφέρουν χαμηλότερη κατανάλωση λόγω χαμηλού συντελεστού τριβής. Κατ' εμέ το καλό λάστιχο στο αυτοκίνητο είναι εκ των ουκ άνευ, ανεξάρτητα από τον τρόπο οδήγησης. Μια φορά θα κάνει απόσβεση το λάστιχο όταν πχ το χρειαστείς σε ένα καλό φρενάρισμα. Από κει και πέρα και τα υπόλοιπα μοντέλα των μεγάλων εταιριών είναι εξίσου καλά με το Verde. Το μόνο που δεν ξέρω είναι αν μπορούν να το πιάσουν στην έλλειψη θορύβου κύλισης. Είναι με διαφορά το πιο αθόρυβο ελαστικό που έχω οδηγήσει και αυτό οφείλεται στην τεχνολογία του.Σωστη παράμετρος το θέμα θορύβου... Αλλα αθόρυβα λάστιχα, έχεις υποψην;
-
Continental CrossContact. Αλλά δεν τα έχω οδηγήσει σε Q5. Εξίσου καλό λάστιχο με το Verde και κάνα 150αρι πιο φθηνό.
-
Thanks!
-
Φέτος τα τεχνολογικά προβλήματα συνεχίζονται...
Την Παρασκευή το Βράδυ έχασα το τηλέφωνο μου μαζί με τα τηλέφωνο του Μιχάλη και του Δημήτρη...
Το Back up που έχω στο φορητό είναι προγενέστερο της εκδρομής μας...
Κάντε ένα κόπο ακόμα και στείλτε μήνυμα.... -
Ο χρήστης Tasos510 έγραψε:
Φέτος τα τεχνολογικά προβλήματα συνεχίζονται...
Την Παρασκευή το Βράδυ έχασα το τηλέφωνο μου μαζί με τα τηλέφωνο του Μιχάλη και του Δημήτρη...
Το Back up που έχω στο φορητό είναι προγενέστερο της εκδρομής μας...
Κάντε ένα κόπο ακόμα και στείλτε μήνυμα....Τάσος περαστικά πρόσεχε και για το 2012 γιατί είναι δύσεκτο
-
Καλησπέρα παιδιά
Ήθελα λίγη βοήθεια , θέλω να αλλάξω ελαστικα , αλλα δεν θέλω να βάλω καθαρά χειμερινα διότι δεν πηγαίνουμε και συνέχεια στα χιονοδρομικά ... Όμως δεν θέλω να βάλω και 100% ασφαλτινα .
Έχει κανένας εμπειρία με ας πούμε all weather ελαστικα (για το πως συμπεριφέρονται στο χιόνι ? )Όπως προειπα μου πρότειναν αυτά : http://www.tirerack.com/tires/tires.jsp ... Contact+LX και είμαι έτοιμος αύριο να τα πάρω .
Η λογική είναι : θέλω κάτι ασφαλτινο , που όμως σε λίγο χιόνι πάγο (όπως των χιονοδρομικων ) να μην με τρομάζει τουλάχιστον ,,,, και αν δω τα σκούρα βάζω κάλτσες ......
Έχει κανείς εμπειρία ?
Ευχαριστώ πολυ
-
ρε συ Λευτέρη δε νομίζω ότι κάνουν τα Continental LX για το Q5. Aφου δεν θες ασφάλτινο κοίτα το 4χ4 Contact της Continental ή το scorpion str της Pirelli (για το oποίο εχω πολυ καλη γνωμη από το CRV του πατέρα μου).επισης εχω ακουσει καλα λογα για το tour της michelin.
-
Παιδιά καλησπέρα και χρόνια πολλά,
έχω πολύ καιρο να γράψω αλλά διαβάζω τα σχόλια σας. Έφθασε το service διετίας. Προτείνεται κάποια αντιπροσωπία στην Αθήνα; Όλες τις ίδιες τιμές έχουν; Πόσο πλήρωσε κάποιος που το έχει κάνει; Εάν παραγγείλεις λάδια από Γερμανία πόσο καιρό κάνουν να έρθουν; -
http://chalet-magiossi-pertouli.focusgreece.gr/
Λοιπον παίδες τέρμα τα ψέμματα
Αυτο το Ξενοδοχειο μας έδωσε καλές τιμές : 75 το βράδυ το δικλινο με πρωινό (πολυ καλο bufet ) και τζάκι (σε όλα τα δωμάτια ) 85 τα τρικλινα και 95 τα τετρακλινα (τα οποία είναι διχωρα με τζάκι η φλατ η μεζονέτες .....
Αύριο θα κάνω την κράτηση και απο εβδομάδα θα στείλω με πμ τραπεζικό λογαριασμό του ξενώνα για προκαταβολή 30% της συνολικής διαμονής το κάθε ζευγάρι . Απο κει και πέρα δεν θα μπορείτε να την σκαπουλαρετε πουλακια μου ....Μέχρις στιγμής έχουμε 9 ζευγάρια
-
Αν η συνάντησή σας πραγματοποιηθεί το μεθεπόμενο ΣΚ και έχετε και μικρά παιδιά μαζί σας , περάστε μια βολτα και από εδω http://www.milosxotikon.gr/
-
Ο χρήστης tasos41 έγραψε:
έχω πολύ καιρο να γράψω αλλά διαβάζω τα σχόλια σας. Έφθασε το service διετίας. Προτείνεται κάποια αντιπροσωπία στην Αθήνα; Όλες τις ίδιες τιμές έχουν; Πόσο πλήρωσε κάποιος που το έχει κάνει; Εάν παραγγείλεις λάδια από Γερμανία πόσο καιρό κάνουν να έρθουν;Τι είναι το service 2ετίας? Για πόσα χλμ μιλάμε?
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
έχω πολύ καιρο να γράψω αλλά διαβάζω τα σχόλια σας. Έφθασε το service διετίας. Προτείνεται κάποια αντιπροσωπία στην Αθήνα; Όλες τις ίδιες τιμές έχουν; Πόσο πλήρωσε κάποιος που το έχει κάνει; Εάν παραγγείλεις λάδια από Γερμανία πόσο καιρό κάνουν να έρθουν;Τι είναι το service 2ετίας? Για πόσα χλμ μιλάμε?
Nαι για το service διετίας. Τα χλμ είναι λίγα 16000 αλλά έχει έρθει ο χρόνος.
-
Αλλαγή λαδιών και φίλτρου και απλά αλλαγή ότι άλλο προβλέπει το manual κάθε 2 χρόνια, πχ υγρά φρένων. Δεν χρειάζεται κάτι άλλο.
Λάδια εδώ. Υπολόγισε σύνολο κάνα 200αρι και προσωπικά προτείνω Καρέντα Αμαρουσίου. Έχω τύχει πολύ καλής εξυπηρέτησης όποτε έχω πάει.
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Αν η συνάντησή σας πραγματοποιηθεί το μεθεπόμενο ΣΚ και έχετε και μικρά παιδιά μαζί σας , περάστε μια βολτα και από εδω http://www.milosxotikon.gr/Ευχαριστούμε πολυ !!!
Αλλα η εκδρομη μας θα γίνει 20 21 22 Ιανουαρίου .
-
παιδιά καλημέρα και χρόνια πολλά. Επειδή είμαι άσχετος με οδήγηση σε χιόνια , αλυσίδες κτλ , ξέρει κάποιος να μου πει αν πρέπει και τι είδους αλυσίδες χρειάζεται το Q5? Έχει καμμία διαφορά επειδή είναι s-tronic?
-
Ο χρήστης dimitrfilop έγραψε:
παιδιά καλημέρα και χρόνια πολλά. Επειδή είμαι άσχετος με οδήγηση σε χιόνια , αλυσίδες κτλ , ξέρει κάποιος να μου πει αν πρέπει και τι είδους αλυσίδες χρειάζεται το Q5? Έχει καμμία διαφορά επειδή είναι s-tronic?Η λύση για μένα μετα απο ψάξιμο ηταν οι κάλτσες της auto sock .τις οποίες βάζεις πάντα μπροστά .
Προσοχή στο χιόνι ΔΕΝ αλλάζουμε τις ρυθμίσεις του ESP στο off road αλλα τις αφήνουμε όπως είναι.
Στις καταβασεις πάμε το κιβώτιο στο manual και έχουμε Δευτέρα κουμπωμενη . Φρένο πατάμε ελάχιστα και προσεκτικά .Προσοχή αν βάλεις τις κάλτσες πίσω ΔΕΝ ΚΑΝΕΊΣ ΤΊΠΟΤΑ
Πρεπει να είναι μπροστά για να έχεις τιμόνι .Εάν τα λάστιχα σου είναι τα μαμά Michelin τότε βιασου να βάλεις ΑΜΈΣΩΣ τις κάλτσες και μην περιμένεις πρωτα να γλυστρισεις .
Μην νομίζεις οτι επειδή είναι suv θα τα παει καλύτερα στην κατηφόρα απο ένα απλό αυτοκίνητο με κατάλληλα ελαστικα .
Τα ελαστικα είναι το παν . -
Χρόνια Πολλά και καλή χρονιά σε εσάς και στις οικογένειες σας
και ασφαλή χιλιόμετρα μετά Q5 σας -
λογαριασμοί του ξενοδοχείου για κατάθεση την Δευτέρα του 30% του τιμήματος
Επαναλαμβάνω τιμές έχουμε πάρει 75 , 85 , 95 δικλινο τρικλινα τετρακλινο με πρωινό super buffet .330.00.2101.30.68.20 alpha στο όνομα μαγκιωσης
00260.3882.40.10.0019266 euro bank μαγκιωσης
Magiossi@yahoo.comΠσκ
2 δικλινα newborn
3 τετρακλινα αζώρ dimgoul leftgalan
1 τετρακλινος Άρης07
2 δικλινα tassos510Εκτός απο τις καθιερωμένες βόλτες στην περιοχή , έχουμε και συμφορουμιτη με γνωστό συγγενή ΚΡΕΟΠΟΛΗ-ταβερνιαρη σε ορεινό χωριό Φηκη 30 λεπτα απο το Περτουλι όπου είναι διαθέσιμος για όλα
Έπονται φωτογραφίες
ΆΝΤΕ ΞΕΜΟΥΔΙΑΣΤΕ !!!
-
......σε ορεινό χωριό Φηκη 30 λεπτα απο το Περτουλι......
http://g.co/maps/p37f9
Κάποιο μπέρδεμα έχει γίνει
AUDI Q5