-
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
Ισχύει αυτό που λέει ο Fiestaros. Εγώ που είμαι 1.88 και στο Polo και στο Clio στα 3θυρα κάθομαι πιο άνετα απ'ότι στα 5θυρα. Και μεγαλύτερες πόρτες έχουν και διαφορετική διάταξη τα καθίσματα, τουλάχιστον αυτά τα 2.Διαφορετικη διαταξη καθισματων? Τις ιδιες ρυθμισεις εχουν! Μονοη ανακλινομενη πλατη διαφερει.
Sent from my HTC Desire using Tapatalk
-
Ο χρήστης fiestaros έγραψε:
Οπα fiestare οπα.Ειπαμε και εγω ειμαι στο 1,92 και 110 κιλα το καθισμα του focus ομως με βολευει και δε πεφτει το κεφαλι μου στη κολωνα.Πως γινεται αυτο αφου ειναι 5θυρο?
Αυτό το φαινόμενο συμβαίνει στα μικρά και όχι στα μικρομεσαία.Π.χ δεν έχω πρόβλημα στο 5-θυρο golf,άλλα έχω θέμα στο 5-θυρο fiesta ή το polo και αυτό τσεκαρισμένο άπειρες φορές.Στα μικρά σκας στην κολώνα αν είσαι από 1.85 και πάνω και αυτό είναι εκνευριστικό .
Εγω και σε fiesta αλλα και σε polo 5θυρα και τα δυο που εχω οδηγησει ημουν ΟΚ σε αυτο το θεμα.Στο μονο αμαξι που εχω συναντησει τετοιο προβλημα ειναι σε ford ranger μονοκαμπινο.
-
Κάποια αυτοκίνητα έχουν κάθισμα οδηγού που ρυθμίζεται σε ύψος. Ένας ψηλέας μπορεί κάλλιστα να το βάλει χαμηλά για να έχει αέρα στο ταβάνι.
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Κάποια αυτοκίνητα έχουν κάθισμα οδηγού που ρυθμίζεται σε ύψος. Ένας ψηλέας μπορεί κάλλιστα να το βάλει χαμηλά για να έχει αέρα στο ταβάνι.Τα παιδια δε νομιζω να λενε για το υψος αλλα για το οτι το καθισμα μπορει να παει ποιο πισω απο την κολωνα και να σου εμποδιζει το οπτικο πεδιο.
-
Aυτό δεν το έχω δει ποτέ. Μπορεί σε κανένα Φασούλα, αλλά αυτός ήταν 2,16 και είχε και μεγαλακρία.
-
τι εννοείτε κολόνα?
-
Εκεί που η μία πόρτα συναντάει την άλλη
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Aυτό δεν το έχω δει ποτέ. Μπορεί σε κανένα Φασούλα, αλλά αυτός ήταν 2,16 και είχε και μεγαλακρία.Δεν χρειάζεται να είσαι ο Φασούλας για να έχεις πρόβλημα σε μικρό αυτοκίνητο αν είσαι πάνω από 1.85 Ο φίλος που θα πάρει μικρό και είναι ψηλός ας το προσέξει αυτό το θέμα.Ας κάτσει π.χ σε 3-θυρο & 5-θυρο fiesta και ας συγκρίνει.Εκτός αν είναι νέος οδηγός και από φόβο στην αρχή οδηγά με το τιμόνι αγκαλιά και μετά το πάει πίσω και πάρει φρίκη.Επίσης dstou όλα σχεδόν τα μικρά σήμερα έχουν ρυθμιζόμενα καθ ύψος κάθισμα,εκτός αν πάρεις την εντελώς βασική έκδοση,αλλά και πάλι σε κάποια κάθεσαι υπερβολικά ψηλά ακόμα και με τέρμα κάτω το κάθισμα.Το έχω συναντήσει σε πολλά μικρά όπως clio,micra,yaris,fabia,i20 ενώ π.χ αν είσαι και 1.90 κουμπώνεις στο κάθισμα του ibiza & fiesta.
-
Ο χρήστης fiestaros έγραψε:
Θα σου πω κάτι.Επειδή είμαι και εγώ ψηλός(λίγο πιο κάτω από εσένα βέβαια ) βολεύομαι πιο καλά σε 3-θυρο από 5-θυρο σε μικρό αυτοκίνητο όπως corsa,fiesta,clio.Και αυτό επειδή τα 3-θυρα έχουν πολύ μεγαλύτερες εμπρός πόρτες και μπαίνεις πιο εύκολα .Επίσης επειδή τραβάω αρκετά πίσω το κάθισμα δεν σκάει η μούρη μου πάνω στην κολώνα της πόρτας όπως θα έκανα στο πεντάθυρο.Ενας λόγος που πήρα το fiesta 3-θυρο και ΟΧΙ 5-θυρο ήταν και αυτός .Δες αυτό το θέμα προσεκτικά που σου λέω.Επίσης αν πάρεις το fiesta πάρε καλύτερα το titanium με το κεραμμυδί ταμπλό που κάνει υπέροχη διχρωμία έχει μικρή διαφορά από το trend και μην βάλεις π.χ μεταλλικό,πάρτο σε άσπρο που του πάει κιόλας .Το 1.6 sport μην το απορρίπτεις καθώς καίει τα ίδια με το 1.4 αφού δεν ζορίζεται και έχει τα ίδια τέλη με το 1.4 δηλαδή 134€ και από τιμή το πολύ 500€ πάνω τώρα με αυτήν την έκπτωση των 2800€.Το corsa αξίζει σαν πακέτο μόνο σαν ντίζελ όχι το 1.4 βενζινα,έχει και έκπτωση σίγουρα 1500€ δες στο σάιτ της όπελ.Το ibiza 1.2 tsi τι λες?Επίσης στο jazz βολευεσαι λόγω ψηλού καθίσματος?Επίσης το jazz κάνει πιο πολύ σε στυλ πιο οικογενειάρχες με 1 παιδί όχι σε έναν 20χρονο .
lipon gia na anakefaleosoume
pio les apo to to corsa aksizei?
http://www.opel.gr/vehicles/modela-opel/aftokinita/corsa-3-porto/ekdoseis/sygkrisi-ekdoseon.htmlkai gia pio les apo fiesta aksizei(to sport einai akrtibo)
btw skeytika gia to 38iro exeis dikio me aytin tin logiki
-
Ο χρήστης lefteris9 έγραψε:
Θα σου πω κάτι.Επειδή είμαι και εγώ ψηλός(λίγο πιο κάτω από εσένα βέβαια ) βολεύομαι πιο καλά σε 3-θυρο από 5-θυρο σε μικρό αυτοκίνητο όπως corsa,fiesta,clio.Και αυτό επειδή τα 3-θυρα έχουν πολύ μεγαλύτερες εμπρός πόρτες και μπαίνεις πιο εύκολα .Επίσης επειδή τραβάω αρκετά πίσω το κάθισμα δεν σκάει η μούρη μου πάνω στην κολώνα της πόρτας όπως θα έκανα στο πεντάθυρο.Ενας λόγος που πήρα το fiesta 3-θυρο και ΟΧΙ 5-θυρο ήταν και αυτός .Δες αυτό το θέμα προσεκτικά που σου λέω.Επίσης αν πάρεις το fiesta πάρε καλύτερα το titanium με το κεραμμυδί ταμπλό που κάνει υπέροχη διχρωμία έχει μικρή διαφορά από το trend και μην βάλεις π.χ μεταλλικό,πάρτο σε άσπρο που του πάει κιόλας .Το 1.6 sport μην το απορρίπτεις καθώς καίει τα ίδια με το 1.4 αφού δεν ζορίζεται και έχει τα ίδια τέλη με το 1.4 δηλαδή 134€ και από τιμή το πολύ 500€ πάνω τώρα με αυτήν την έκπτωση των 2800€.Το corsa αξίζει σαν πακέτο μόνο σαν ντίζελ όχι το 1.4 βενζινα,έχει και έκπτωση σίγουρα 1500€ δες στο σάιτ της όπελ.Το ibiza 1.2 tsi τι λες?Επίσης στο jazz βολευεσαι λόγω ψηλού καθίσματος?Επίσης το jazz κάνει πιο πολύ σε στυλ πιο οικογενειάρχες με 1 παιδί όχι σε έναν 20χρονο .
http://www.opel.gr/vehicles/modela-opel ... oseon.htmlkai gia pio les apo fiesta aksizei(to sport einai akrtibo)
Aν πάρεις corsa,πάρε το 1.3 diesel στην έκδοση edition,και σε fiesta 1.4 titanium(έχει έκπτωση 1400€) ή fiesta 1.6 sport(έχει έκπτωση 2800€ και πέφτει γύρω στα 13500€ σε κόκκινο ή άσπρο ).
-
gt titanium kai oxi trend?
to opel me diesel paei 15k+ -
Εγω εκανα ενα corsa στο configurator.
Στην εκδοση style με τον 1.2 με τα 85 αλογα και μεταλικο χρωμα βγαινει στα 14.220€ και δε ξερω αν ειναι και πινακιδες μεσα κλπ κλπ.Δε ξερω αν φαινεται πως ακριβως το εφτιαξα αλλα το λινκ ειναι εδω ---> http://www.opel.gr/vehicles/modela-opel ... l#/summary
Mε 400€ παραπανω μπορεις να παρεις το fiesta στην εκδοση titanium στα 1.400 κυβικα 3πορτο και αμα βρεις και χαρτι αποσυρσης μπορει να πεσει στα 13.750€.Το μονο κακο που εχει το fiesta ειναι οτι δεν ειναι πολυ ευρυχωρο μεσα δηλαδη πισω σου δε θα μπορει να κατσει καποιος.Αν αυτο δε σε πειραζει τοτε πιστευω πως καλυτερα να παρεις το fiesta μιας και ειναι πολυ καλυτερο οδηγικα απο το 'βαρετο' corsa και ποιο δυνατο πανω κατω στα ιδια λεφτα.
-
to opel me diesel paei 15k+Γραφε με ελληγικους χαρακτηρες και οχι με greeklish[mod]
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Εγω εκανα ενα corsa στο configurator.Στην εκδοση style με τον 1.2 με τα 85 αλογα και μεταλικο χρωμα βγαινει στα 14.220€ και δε ξερω αν ειναι και πινακιδες μεσα κλπ κλπ.Δε ξερω αν φαινεται πως ακριβως το εφτιαξα αλλα το λινκ ειναι εδω ---> http://www.opel.gr/vehicles/modela-opel ... l#/summary
Mε 400€ παραπανω μπορεις να παρεις το fiesta στην εκδοση titanium στα 1.400 κυβικα 3πορτο και αμα βρεις και χαρτι αποσυρσης μπορει να πεσει στα 13.750€.Το μονο κακο που εχει το fiesta ειναι οτι δεν ειναι πολυ ευρυχωρο μεσα δηλαδη πισω σου δε θα μπορει να κατσει καποιος.Αν αυτο δε σε πειραζει τοτε πιστευω πως καλυτερα να παρεις το fiesta μιας και ειναι πολυ καλυτερο οδηγικα απο το 'βαρετο' corsa και ποιο δυνατο πανω κατω στα ιδια λεφτα.
μου δείχνει την έκδοση Corsa, Edition 3D, 1.3 DTE ECOFLEX START&STOP, MT5
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
to opel me diesel paei 15k+Γραφε με ελληγικους χαρακτηρες και οχι με greeklish[mod]
έχεις δίκιο με συγχωρείς.
-
http://www.opel.gr/vehicles/modela-opel ... oseon.htmlkai gia pio les apo fiesta aksizei(to sport einai akrtibo)
Που είναι ο Ποπολάρος να πει το κλασικό: 'Χειρότερο μπουρδέλο δεν μπορούσες να διαλέξεις;'.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Που είναι ο Ποπολάρος να πει το κλασικό: 'Χειρότερο μπουρδέλο δεν μπορούσες να διαλέξεις;'.
ok...
-
Ε μα... ένα σωρό καλύτερα αυτοκίνητα υπάρχουν! Για το καλό σου το λέμε.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ε μα... ένα σωρό καλύτερα αυτοκίνητα υπάρχουν! Για το καλό σου το λέμε.δεν διαφωνώ για πες μου γνώμες
όλες δεκτες μέχρι 14k πάνταμιλάμε πάντα για πρώτο αυτοκίνητο
-
Το είπα και πριν. Clio 1.2 Tce, Grande Punto 1.4 Mair, Fiesta 1.4, Ibiza 1.2 Tsi. Όλα είναι στα λεφτά που θέλεις και είναι σαφώς καλύτερα αυτοκίνητα από το Corsa. Πας, τα βλέπεις, τα οδηγείς και αποφασίζεις.
πρώτο αυτοκίνητο