-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Μπορει καποιος να μου βρει τη σκηνη ή ν αναφερει την ελληνικη ταινια με τη Μαρω Κοντου που εμφανιζεται και μια Citroen Sm?Συμμορια εραστων - 1972. Η ταινια υπαρχει στο www.greek-movies-com . 2-3 δευτερολεπτα κραταει η ολη σκηνη, το αστειο ειναι οτι αυτη η SM παιζει να υπαρχει ακομα και σημερα σε ενα γκαραζ κοντα στο σπιτι που μενει η Κοντου και μαλλον εμενε και τοτε.
-
Ευχαριστω. 24 δευτερολεπτα παρακαλω φαινεται το αυτοκινητο..
-
Κ.Ι.Τ.Τ. το αυτοκινητο με τη μεγαλυτερη προσπωπικότητα στην ιστορία της τηλεόρασης...σου κραταει και παρέα...σίγουρα αφησε ιστορία...νομίζω pontiac trans Am... -
-
-
Ελληνικη κοινωνικη ταινια του 1967, στην οποια παρακολουθουμε σε πολλα και λεπτομερη πλανα την διαδρομη Αθηνων- Πατρων μεσα απο μια μερσεντες W111 heckflosse. Αφηστε το video να φορτωσει και στην συνεχεια επιλεξτε τα πλανα που θελετε να δειτε
-
Ο χρήστης cortinakias έγραψε:
Ελληνικη κοινωνικη ταινια του 1967, στην οποια παρακολουθουμε σε πολλα και λεπτομερη πλανα την διαδρομη Αθηνων- Πατρων μεσα απο μια μερσεντες W111 heckflosse. Αφηστε το video να φορτωσει και στην συνεχεια επιλεξτε τα πλανα που θελετε να δειτεΕγω που ειμαι μερσεντεδακιαςκαι μαζευω οτι ταινια αφορα fintail αυτη την ταινια δεν την ηξερα.Να σαι καλα ρε φιλε!!!
-
Ο χρήστης w110finback stro έγραψε:
Ελληνικη κοινωνικη ταινια του 1967, στην οποια παρακολουθουμε σε πολλα και λεπτομερη πλανα την διαδρομη Αθηνων- Πατρων μεσα απο μια μερσεντες W111 heckflosse. Αφηστε το video να φορτωσει και στην συνεχεια επιλεξτε τα πλανα που θελετε να δειτε
Εγω που ειμαι μερσεντεδακιαςκαι μαζευω οτι ταινια αφορα fintail αυτη την ταινια δεν την ηξερα.Να σαι καλα ρε φιλε!!!
Ψιλο-άθλια η ταινία πάντως... (αν εξαιρέσουμε 1-2σκηνές )
-
βασικα με αυτη την ταινια και 2-3 αλλες της εποχης ξεκινησε ο λεγομενος 'συγχρονος ελληνικος κινηματογραφος'. Σιγουρα με τα σημερινα δεδομενα η ταινια δειχνει ισως αθλια αλλα ειναι λαθος πιστευω να κρινουμε κατι περασμενο με σημερινα δεδομενα και αντιληψεις.
-
Ο χρήστης cortinakias έγραψε:
βασικα με αυτη την ταινια και 2-3 αλλες της εποχης ξεκινησε ο λεγομενος 'συγχρονος ελληνικος κινηματογραφος'. Σιγουρα με τα σημερινα δεδομενα η ταινια δειχνει ισως αθλια αλλα ειναι λαθος πιστευω να κρινουμε κατι περασμενο με σημερινα δεδομενα και αντιληψεις.Και με τα χθεσινα δεδομένα πάλι άθλια μου φαίνεται... Το μόνο ωραίο είναι η φωτογραφία που σε καποια σημεία είναι καλή. Απο εκεί και πέρα, σενάριο, σκηνοθεσία κλπ μου φαίνονται άθλια...
-
Lambretta Lambro του κινηματογραφικού Γκοτζαμάνη από το 'Ζ' του Γαβρά:
-
-
δεν ξερω που ειναι γυρισμενη η ταινια αλλα θα σας πω για το μηχανιμα που βλεπουμε στο βιντεο
ειναι JCB 3C MK2 http://en.wikipedia.org/wiki/Backhoe_loader
-
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Πού βρίσκονται αυτά τα πλάνα;Η πλατεια νομιζω μου θυμιζει μια στο Περιστερι(εχει και το τερμα των τρολλευ)
Και το βουνο που φαινεται στα πρωτα πλανα(στην αλανα)μαλλον ειναι το Αιγαλεω.Παντως σε μια αλλη ταινια με το Βεγγο ειχα καταφερει και ειχα αναγνωρισει αρκετα σημεια.
Πραγματικα καμμια σχεση με σημερα. -
Καλησπερα στους φιλους του φορουμ.Η ταινια ειναι γυρισμενη στην πλ.παπαδιαμαντη,στα αν.πατησια και η αλανα ειναι στην λ.βεικου εκει που τωρα βρισκεται ενα γηπεδο μπασκετ.
-
Ο χρήστης sansrival έγραψε:
Καλησπερα στους φιλους του φορουμ.Η ταινια ειναι γυρισμενη στην πλ.παπαδιαμαντη,στα αν.πατησια και η αλανα ειναι στην λ.βεικου εκει που τωρα βρισκεται ενα γηπεδο μπασκετ.Ακριβώς!
-
Καλά το είπα ότι μου φάνηκε γνωστό..... Πώ με πηγε πολλα χρόνια πίσω. Στο οικοπεδο στην Βείκου έκαναν και πρόβα οι επίδοξοι κροσσάδες με τα χτ και συναφή , ενίοτε και ερασιτεχνικούς αγώνες.
-
Εγώ επειδή ήμουν μικρούλι εκεί πέταγα χαρταετό.
-
ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ